Palvelimet

Turvallisia, kotimaisia palvelimia jo vuodesta 1997.

IaaS, PaaS, SaaS? Kuulostaako hankalalta? Tarvitsetpa virtuaalipalvelinta, fyysistä palvelinta raskaammille sovelluksille, levytilaa tai varmuuskopioita, ei kannata etsiä Suomea kauempaa. Kun valitset palvelimemme, tiedät että liikesalaisuutesi ovat turvassa kotimaisissa palvelinkeskuksissamme.

 • Kapasiteettipalvelut

  Kapasiteettipalvelut


  Virtuaalipalvelimet

  Kun tarvitset Windows- tai Linux-palvelinalustoja nopeasti käyttöösi ja laajoja skaalausmahdollisuuksia, kannattaa virtuaalisesta tehdä todellisuutta.

  CPU
  1 ydin
   
  Muisti
  1Gt
   
  Levytila
  20Gt
   
  Käyttöjärjestelmä
  alkaen
   

  Virtuaalipalvelimet

  Kun tarvitset Windows- tai Linux-palvelinalustoja nopeasti käyttöösi ja laajoja skaalausmahdollisuuksia, kannattaa virtuaalisesta tehdä todellisuutta.

  Suorituskyky syntyy skaalaamalla

  Edistyksellinen arkkitehtuuri ja kyky reagoida nopeasti tekee tuhansista virtuaalipalvelimistamme immuuneja vioille. Toiminta on aina varmistettua, eikä yksittäisten komponentin vikaantuminen vaikuta palvelun toimintaan.

  Oma virtuaalipalvelimesi on osa järjestelmää, mutta sinulla on täydet ylläpito-oikeudet. Käytännössä virtuaalipalvelimesi toimii siis kuin mikä tahansa yksittäinen palvelin. Jokaisella virtuaalipalvelimella on oma, kiinteä IP-osoite, ja tarvittaessa voit hankkia palvelimelle myös lisäosoitteita.

  Tarjoamme myös täydentävää levytila- ja varmistuskapasiteettia. Varmuuskopioinnin avulla saat tietosi varmistusjärjestelmään, josta haluamasi data voidaan palauttaa palvelimellesi. Tilaa voit hankkia tarpeen mukaan juuri niin paljon kuin haluat.

  Virtuaalinen Linux-palvelin

  Palvelimen muistin määrä on skaalattavissa 512Mt:sta aina 32Gt asti ja järjestelmälevy voi olla kooltaan jopa 200Gt. Voit valita valmiiksi asennettuna joko CentOS5, CentOS6, Debian 6 tai Ubuntu 12.04 -käyttöjärjestelmän. Tämän lisäksi voit tarvittaessa lisätä mukaan vielä ylimääräistä levytilakapasiteettia tai vaikkapa varmistuskapasiteettia.

  Mikäli tarvitset käyttöösi järeämmän ratkaisun, ole yhteydessä myyntiimme.

  Virtuaalinen Windows-palvelin

  Palvelimen muistin määrä on skaalattavissa 1Gt:sta aina 32Gt asti ja järjestelmälevy voi olla kooltaan jopa 200Gt. Käyttöjärjestelmäksi voit valita joko Windows Server 2008 R2 Enterprisen tai Windows Server 2012 Standardin. Tämän lisäksi voit tarvittaessa lisätä mukaan vielä ylimääräistä levytilakapasiteettia tai vaikkapa varmistuskapasiteettia.

  Mikäli tarvitset käyttöösi järeämmän ratkaisun, ole yhteydessä myyntiimme.

   

  Palvelimet

  Kun tarvitset suurta suorituskykyä tai haluat tehdä vikasietoisen palvelinfarmin, fiksu vaihtoehto on oma palvelin. Asiantuntijamme auttavat sinua sopivan ratkaisun suunnittelussa alusta alkaen. Määrittelemme tilantarpeen ja otamme palvelimen käyttöön yhdessä. Olemme tukenasi myös aina, kun palvelin on jo käytössä. Myyntimme kertoo tarkemmin vaihtoehdoista, joten kysy lisää.

  Kaipaatko lisätietoa?  Yksityinen pilvi

  Tässä on vastaus, kun liiketoimintasi vaatii pyöriäkseen suurempaa pilviratkaisua. Tuomme pilvipalvelut osaksi sisäverkkoa, joten voit hallinnoida ja käyttää yksityistä pilveäsi aivan kuten haluat. Alkuun päästäksesi asiantuntijamme auttavat sinua määrittelemään tarvittavan kapasiteetin ja sitten hoidammekin kaiken valmiiksi.

  Yksityinen pilvi tuotetaan kotimaisesta turvallisesta palvelinkeskuksestamme ja rakennetaan yrityksesi tarpeita vastaavaksi. Kokemuksemme pivlipalveluista jo vuodesta 1997 takaa parhaan lopputuloksen.

  Saat lisää tietoa helposti myynnistämme.

  Kaipaatko lisätietoa?  Levytila

  Voit liittää kaikkiin palvelimiimme levytilaa tarpeidesi mukaan ja milloin haluat. Saat sitä sinulle sopivimmalla suorituskyvyllä, tarvittaessa peilattuna useampaan palvelinkeskukseen.

  Taso Kuvaus
  Levytilakapasiteetin taso 1 Suurta I/O -suorituskykyä vaativat sovellukset, kuten raskaat tietokannat, toiminnanohjausympäristöt ja muut erittäin liiketoimintakriittiset sovellukset.
  Levytilakapasiteetin taso 2 Keskimääräistä suurempaa I/O -suorituskykyä vaativat sovellukset. Asiakkaan liiketoimintatarpeiden mukaisesti vikasietoinen ja/tai suorituskykyinen konfiguraatio levytilakapasiteettia. Käyttötarkoitus vaihtelee valitun konfiguraation mukaan.
  Levytilakapasiteetin taso 3 Normaalia I/O -suorituskykyä vaativat sovellukset ja järjestelmät, kuten esimerkiksi tietokantapalvelimet, liiketoimintasovellukset, sähköpostijärjestelmät ja muut normaalin käyttökuorman sovellukset ja palvelimet. Usean Asiakkaan kesken jaettu vikasietoinen levytilakapasiteetti.
  Levytilakapasiteetin taso 4 Usean asiakkaan kesken jaettu vikasietoinen levytilakapasiteetti. Käyttötarkoitus alhaisen I/O -suorituskyvyn sovellukset. Soveltuu esimerkiksi arkistointikäyttöön ja tietokantojen levyvarmistuksiin.

   

  Kaipaatko lisätietoa?  Varmuuskopiointi

  Tietojen säilyminen on edellytys kaikelle liiketoiminnassa. Varmuuskopioinnista kannattaakin huolehtia ennen kuin sen tarve konkretisoituu. Tietojen tai järjestelmien palautukseen voidaan joutua turvautumaan monesta syystä. Inhimillinen virhe on tehokas tapa poistaa tietoja, puhumattakaan epäonnistuneesta sovelluksen päivityksestä. Jokainen osaakin arvostaa toimivaa varmuuskopiointia viimeistään tilanteessa, jossa kaikki ei mennytkään yhtä idyllisesti kuin suomenruotsalaisessa televisiosarjassa.

  Varmistuskierto on määriteltävissä liiketoiminnan tarpeidesi mukaisesti.

  Varmistuskapasiteetti 1 – VK1 on tarkoitettu esimerkiksi Windows-käyttöjärjestelmällisten palvelinten ja työasemien keskitettyyn varmistuskopiointiin. VK1 tukee myös Microsoftin palvelinsovellusten, kuten sähköpostijärjestelmä Exchangen ja tietokantapalvelin MS-SQL:n varmuuskopiointia.

  Varmistuskapasiteetti 2 – VK2 on tarkoitettu esimerkiksi Linux-käyttöjärjestelmällisten palvelinten keskitettyyn varmuuskopiointiin. VK2 on tiedostopohjainen varmuuskopiointi, joka tuo kustannustehokkaita varmistusratkaisuja Linux-ympäristöihin.

  Kaipaatko lisätietoa? • Kapasiteettipalvelut - palvelupiste

  Palvelupisteessämme et puhu seinille

  Mitä haluatkin tietää, tiedämme vastauksen. Luotettava, kotimainen ja tehokas palvelupisteemme ratkoo kaikki asiakkaitamme askarruttavat asiat yhdellä soitolla. Odotusmusiikkimaratonin ja vaivaannuttavan hiljaisuuden tarjoamista elämyksistä voit nauttia muualla.

  Nopeasti alkuun, helposti siitä eteenpäin

  Saat kaiken käyttöösi vaivatta ja rivakasti, ilman mittavia alkupanostuksia. Tunnukset palveluun saapuvat parissa päivässä tilauksesta, ja samalla saat selkeät neuvot, joilla otat palvelun käyttöösi.

  Hallinta ja ympärivuorokautinen valvonta sisältyvät palvelun hintaan – huolehdimme, ettei sinun tarvitse huolehtia.