Anna tietotekniikkasi osaaviin käsiimme ja saat aikaa keskittyä olennaiseen. Huolehdimme puolestasi, että yrityksesi päivittäiset IT-toiminnot toimivat suunnittellusti.

Olemme ylpeästi erilainen toimija pysähtyneessä IT-ulkoistusmarkkinassa. Yksi erottava tekijä on riippumattomuus, joka näkyy tukemissamme teknologioissa. Toinen on Nebula Cloud 9. Se on Pohjoismaiden johtava, automatisoitu pilvialusta joka mahdollistaa täysin uudella tasolla olevan joustavuuden ulkoistuspalveluihin.

Ulkoistuspalveluiden tuottajana erottaudumme selkeällä keskittymisellä PK-yrityksiin: olemme johtava ICT-ulkoistuspalveluiden toimittaja organisaatioille jotka työllistävät 50-250 toimihenkilöä. Koska olemme alamme asiantuntijoita juuri tässä kokoluokassa, voit hyvillä mielin jättää ICT:n meidän huoleksemme.

Käyttöpalvelut

Riippumattomuus tarkoittaa, että olemme asiakkaan puolella. Se on myös sitä, että palvelumme kattavat tasa-arvoisesti niin kaupalliset tietokannat kuten Oracle ja Microsoft SQL kun avoimen lähdekoodin MongDB ja MySQL.

Perinteiset käyttöpalvelut muodostuvat perinteisistä palvelinten hallinta ja valvontapalveluista, sekä näitä tukevista lisäpalveluista. Uuden sukupolven pilveistyneet käyttöpalvelut muodostuvat pilven hallinta ja valvontapalveluista. Riippumattomuus pilvessä tarkoittaa, että palvelumme ovat saatavissa niin Nebula Cloud 9, kun Microsoft Azure tai Amazon AWS tuotantoympäristöihin.

Palvelinten hallinta 

Pilven hallinta 

Tukipalvelut 

 

Työasemapalvelut

Pilvimallin hyödyt ovat saatavilla nyt myös työasemapalveluihin: raskaasti räätälöidyt työasemaratkaisut ja tukipalvelut eivät ole enää nykypäivää. Toimiva ja kustannustehokas työasemapalvelu on nykypäivän yrityksissä elinehto. Tuomme käyttöön nykyaikaiset työvälineet ja palvelut, jotta yrityksesi työntekijät voivat keskittyä olennaiseen. Pohjoismaiden osaavin tukiorganisaatiomme on tavoitettavissasi kellon ympäri, kun tarvitset apua tietotekniikan kanssa.

Lue lisää 

Yhteyspalvelut

Työnteko työpaikalla pysähtyy täysin, jos yhteys Internetiin katkeaa koska sovellukset kuten O365 tai Salesforce.com eivät ole käytettävissä. Tietoliikenne on tärkeämpi kun koskaan aikaisemmin.

Nebulan ratkaisut kattavat niin toimipisteet yhdistävät MPLS-verkot Pohjoismaissa ja Baltiassa, nopeat yhteydet julkisiin pilvipalveluihin, niin verkon tietoturvaratkaisut kun lähi- ja langattomien verkkojen hallinta ja valvontapalvelut. 

Lue lisää