Digitaalinen liiketoiminta

Varmistamme, että digitaalinen palvelusi on käyttäjiesi käytettävissä, tietoturva kunnossa ja kustannukset hallinnassa.

 

DIGITALISAATIO OSANA LIIKETOIMINTAA

Liiketoiminnan digitalisoituessa IT:stä tulee liiketoimintaa. Vaatimukset kasvavat niin palvelun saatavuuden, kuin tietoturvankin osalta ja uutta kehitettäessäkin kustannukset on hyvä pitää hallinnassa.

ota yhteyttä

 

DIGITALISAATIO VAATII YHTEISPELIÄ

Ratkaisumme perustuvat aina yhteistyöhön sinun kanssasi. Kuuntelemalla ja kysymällä tunnistamme tarpeesi ja voimme yhteistyössä rakentaa tarpeitasi vastaavan ratkaisun. Ratkaisun, jossa tietoturva, saatavuus ja kustannukset lyövät kättä ratkaisusi kriittisyysvaatimusten kanssa. Suunnittelun jälkeen autamme palvelun toteuttamisessa ja pidämme siitä huolta myös ylläpito vaiheessa.

Autamme asiakkaidemme toimitus- ja liiketoimintajohtajia, CDO:ta, ohjelmistokehittäjiä, arkkitehtejä ja digitaalisia suunnittelijoita saamaan lujan ja parhaan mahdollisen perustan omalle työlleen. Asiakkainamme on suuri määrä start-uppeja, pieniä ja keskisuuria yrityksiä.

Kun teknologiaosaamisemme on mukana hankkeiden alusta asti, vältämme yhdessä tilanteet, joissa palvelusi ovat poissa käytöstä, aikataulut pettäneet, budjetit ylitetty ja muutama työntekijä palanut loppuun. Tulemme toki avuksi kriisin keskellekin, mutta mieluummin jo aiemmin. Tarjoamme käyttöösi mutkattomasti ja aina läheltä tavoitettavat ratkaisulähtöiset vastuunkantajat.

 

 

DIGITAALISEN LIIKETOIMMINNAN 3 ETUA

Aina

saatavilla

Tiedämme että digitaalinen liiketoiminta ei nuku. Tarjoamme teknologiat ja asiantuntijat liiketoimintakriittisiin ympäristöihin.
Ketterä

ja skaalautuva

Olemme ketterän kokoinen kumppani. Palvelumme kasvavat yrityksesi liiketoiminnan mukana.
Turvallinen

ja luotettava

Olemme Suomalainen vakavarainen yritys. Yli 140 hengen henkilöstömme on sitoutunut sinun palveluidesi jatkuvaan kehittämiseen.