Microsoft Azure

Toimiva alusta yrityksen digitaalisille palveluille

 

Microsoft Azure

AZURE OSAAJAT KÄYTTÖÖSI

Digitaalisen palvelun rakentamisessa valitulla palvelualustalla on merkitystä ratkaisun toimivuuden kannalta. Enemmän merkitystä on kuitenkin oikean kumppanin löytymisellä. Tarjoamme pohjoismaiden parhaat osaajat avuksesi, pohjoismaiden asiakaslähtöisimmällä asenteella. Yhdistämällä meidän palvelumme ja Microsoft Azure -palvelut, saat varmasti toimivan ratkaisun.

OTA YHTEYTTÄ

 

MICROSOFT AZURE

Microsoft Azure on laajasti käytetty palvelualusta erilaisille digitaalisille palveluille. Palvelu tarjoaa runsaasti ominaisuuksia skaalautuvien, tietoturvallisten liiketoimintakriittisten digitaalisten palveluiden rakentamiseen tarvittaessa ympäri maailmaan. Microsoft Azure kehittyy jatkuvasta ja parhaan kuvan kattavasta tarjoamasta saa tutustumalla siihen osoitteessa azure.microsoft.com tai olemalla suoraan yhteydessä meihin 09-6818 3859.

Palvelusi ovat pohjoismaiden parhaiden asiantuntijoiden käsissä ja varmasti käytettävissä vuorokauden ympäri. Asiantuntijoillamme on yli 20 erilaista sertifiointia Microsoftin palveluista ja vastaamme lukuisten laajojen digitaalisten palveluiden toiminnasta, joiden palvelualustana hyödynnetään laajasti Microsoft-teknologioita.

TUTUSTU

 

 

3 SYYTÄ VALITA NEBULA

Osaaminen

Vahva Microsoft osaaminen

Lukuisia Microsoft kompetensseja kuten Cloud collaboration ja Gold Hosting
Projektipalvelut

Avaimet käteen

Projektipalvelumme toimittaa avaimet käteen Azure projektit yrityksellenne
Hallintapalvelut

Hybridiympäristöjen hallinta

Tarjoamme hallintapalvelut sovellusympäristöllesi, niin Azureen kuin perinteisiin ympäristöihin.
Ketteryys, läpinäkyvyys ja yhteistyö
EDUT
 • Lisäämme ketteryyttä ja skaalautuvuutta rakentamalla palvelusi infrastruktuurin suoraan koodina. Palvelu rakennetaan versiohallintaan, josta se on helposti ylläpidettävissä ja muokattavissa, kuten digitaalisen palvelun alustan kuuluukin olla.
   
 • Saat läpinäkyvyyden Microsoft Azure kustannuksiin ja autamme ylimääräisten kustannusten karsimisessa.
   
 • Skaalautuvat, tietoturvalliset, ketterät ja joustavat 24/7 hallitut ja ylläpidetyt ratkaisumme sopivat vaativimpiinkin tarpeisiin.
Palvelumme apunasi sovelluskehityksessä
TARJOAMME

Parhaita käytäntöjä, joiden avulla lisäät ketteryyttä ja kustannustehokkuutta.

AUTAMME
 • Automatisoimaan päivittäiset toimenpiteet, jotta voit keskittyä palveluidesi kehitykseen etkä ylläpitoon.
   
 • Hyödyntämään tehokkaasti orkestrointityökaluja ja autamme rakentamaan CI/CD putket Microsoft Azure-ympäristöön.
Korkea saatavuus ja tietoturva
AUTAMME
 • Parantamaan yrityksenne palveluiden saatavuutta hyödyntämällä muun muassa maantieteellistä hajautusta sekä muita disaster recovery ratkaisuja.
   
 • Optimoimaan kustannuksia tarjoamalla dynaamisesti skaalautuva ratkaisuja vaihtelevaan kapasiteettitarpeeseen.
   
 • Pitämään tietoturvan kunnossa kaikissa kerroksissa. Paraskaan koodi ei auta, jos järjestelmä on toteutettu heikosti muilla tasoilla. Tietomurto voi johtua huonosti hallitusta palomuurisäännöstöistä, tietokantaoikeuksista, huonosta käyttäjähallinnasta tai epäkypsistä prosesseista, jotka vaarantavat tiedon eheyden ja luottamuksellisuuden
Esimerkki ratkaisuja missä autamme
PaaS palveluiden käyttöönotto

Microsoft Azure tarjoaa mahdollisuuksia, joilla yritykset voivat käyttää tuttuja Microsoft teknologioita kuten tuttuja MS-SQL tietokantoja tai integraatioväyliä joustavasti palveluna ketterämmin ja edullisen kuin perinteisissä MS-SQL tai BizTalk ympäristöissä.

Hybridiympäristöt

Microsoftin on investoinut voimakkaasti hybridiympäristöjen kehittämiseen. Mahdollistamme yrityksesi nykyisten järjestelmien kuten Active Directoryn jatkamisen pilveen sekä integroituminen muihin olemassa oleviin järjestelmiin - joiden yhdistetty hallintakin on tehty helpoksi samoilla työkaluilla ja powershell skripteillä.

Korkean saatavuuden järjestelmät

Järjestelmien jatkuvuuden hallintaa voidaan parantaa mm. replikoimalla jatkuvasti järjestelmän datat ja/tai lokit Azureen katastrofitilanteita varten tai liiketoimintakriittisten järjestelmien osalta pitämällä cold-standby ympäristö valmiina Azuressa, joka poikkeustilanteessa skaalataan täyteen kokoon.

Tiesitkö?

Järjestelmien jatkuvuuden hallintaa voidaan parantaa mm. replikoimalla jatkuvasti järjestelmän datat ja/tai lokit Azureen katastrofitilanteita varten tai liiketoimintakriittisten järjestelmien osalta pitämällä cold-standby ympäristö valmiina Azuressa, joka poikkeustilanteessa skaalataan täyteen kokoon.