Aamiaisseminaarit

Järjestämme säännöllisesti aamiaistapahtumia alan kiinnostavimmista aiheista.

Monet asiat hoituvat digitaalisestikin, mutta välillä on mukava tavata kasvotusten. Tule tapahtumiimme kuulemaan alan trendeistä ja pohtimaan kanssamme eri näkökulmia päivän polttavista aiheista. Alla on lista tämän hetkisistä tapahtumista, valitse vain sopivat itsellesi ja käy ilmoittautumassa jo tänään.

Fondian ja Nebulan aamiaisseminaari 23.5.
EU:n tietosuoja-asetus (GDPR) ketterästi haltuun
 

Liiketoimintaa harjoittava on tuskin voinut välttyä kuulemasta uudesta, 2018 toukokuussa voimaan astuvasta tietosuoja-asetuksesta. Aihepiiri puhuttaa lähes kaikkialla eikä vähiten siksi, että EU:n uusi asetus sisältää mahdollisuuden sakkoihin, jotka voivat olla jopa 4% yrityksen liikevaihdosta.

Asetus tuo käytännössä jokaisen suomalaisen yrityksen johdon päätettäväksi kysymyksiä koskien niin juridiikkaa kuin tietoturvallisuuden hallintaa. Hallitaksesi sekä lainmukaiset että tietotekniset vaatimukset, edellyttää asetuksen sisäistäminen molempien puolten ymmärtämistä.

Juuri tästä syystä yritysjuridiikan asiantuntija Fondia ja IT-palvelutalo Nebula haluavat yhdessä avata esimerkkien kautta, miten suomalaisten pk-yritysten kannattaa kokonaisuutta ketterästi lähestyä.
 

Aamupäivän puhujina:

Antti Iso-Markku, Legal Counsel, Fondia
Kirill Filatov, Senior Security Consultant, Nebula

 

Esitysten lisäksi olemme varanneet aikaa keskustella kokemuksista muiden osallistujien kesken tietoturvaan, tietosuojaan ja GDPR:ään liittyen.
 

Paikka: Ravintola Bronda (Eteläesplanadi 20, Helsinki)
Aika: Tiistai 23.5. kello 8.00 - 11.00

Tervetuloa!
 

Valitettevasti tilaisuus on täynnä, mutta voit alla olevalla lomakkeella ilmoittautua jonotuslistalle:
 

Menneet aamiaisseminaarit