DIGITAALISTA ETUMATKAA

10.10.2017 @ WANHA SATAMA

Suomalaiset yritykset ovat uuden aikakauden kynnyksellä. Pysyäkseen kilpailukykyisenä, on pystyttävä jatkuvasti vastaamaan markkinoiden haasteisiin ja tarttumaan uusiin mahdollisuuksiin. Mitä yrityksiltä vaaditaan seuraavan askeleen ottamiseksi kohti uusia, digitalisoituvia markkinoita? Näihin asioihin pureudutaan ADVANTAGE17-tapahtumassa, Nebulan vuoden suurimmassa seminaarissa. 

Nebula ADVANTAGE17-seminaari tuo yhteen huippupuhujat, digitalisaation ja modernin IT:n ratkaisut sekä suomalaisten PK-yritysten liiketoiminta-, IT- ja teknologiajohdon.

 

ADVANTAGE17

 

 

Päivän ohjelma ja aihealueet

Keynote-puhujien lisäksi tapahtumassa on luvassa kaksi erillistä ohjelmalinjaa liiketoiminta- ja teknologiapäättäjille. Ohjelmalinjat sisältävät konkreettisia esimerkkejä ratkaisuista ja asiakastarinoita onnistuneista hankkeista. Alla ohjelmalinjoissa läpikäytäviä aihealueita.

OHJELMA

LIIKETOIMINTAPÄÄTTÄJÄLLE

Mitä moderni IT tarkoittaa suomalaisille pk-yrityksille ja miten yritykset pystyvät vastaamaan tulevaisuuden haasteisiin? Liiketoimintapäättäjille suunnatussa ohjelmalinjassa on luvassa konkreettisia esimerkkejä siitä, millä keinoin modernin IT:n avulla kyetään parantamaan kustannustehokkuutta ja lisäämään yritysten kykyä innovoida uusia digitaalisia liiketoimintamahdollisuuksia.

Aihealueina:
- IoT ja M2M
- EU:n tietosuoja-asetus (GDPR)
- Tekoäly ja koneoppiminen
OHJELMA

TEKNOLOGIAPÄÄTTÄJÄLLE

Millä tavoin digitaalisen liiketoiminnan tulevia trendejä pystytään valjastamaan organisaation kehityksen tueksi? Ohjelmaan sisältyy asiakastarinoita liiketoimintansa täysin digitaaliseksi muuttaneilta organisaatioilta sekä esimerkkejä siitä, miten pilvipalvelut ja DevOps mahdollistavat skaalautuvat digitaaliset palvelut.

Aihealueina:
- API-talous ja integraatiot
- Continuous Compliance
- DevOps
BRUCE

TAPAHTUMAN KEYNOTE-PUHUJANA MM. ITSE BRUCE ORECK

Bruce Oreck toimi Yhdysvaltain Suomen suurlähettiläänä vuosina 2009–2015. Alunperin New Yorkista kotoisin oleva Bruce on perehtynyt erityisesti suomalaisten yritysten kilpailukykyyn ja innovaatiotoimintaan. Näistä asioista hän tulee esitelmöimään myös ADVANTAGE17-tapahtumassa. 

Oreck, joka on koulutukseltaan juristi ja on työskennellyt yli 25 vuotta verotukseen erikoistuneena lakimiehenä, toimii tällä hetkellä Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa opettajana. Hän opettaa opiskelijoille muun muassa markkinointia ja yrittäjyyttä, joissa suomalaisilla kasvuyrittäjillä on hänen mukaansa eniten petrattavaa.

Nelli Lähteenmäki

Startup-aktivisti Nelli Lähteenmäki

Nelli Lähteenmäki on diplomi-insinööri, startup-aktivisti ja menestynyt yrittäjä. Piilaakson teknologiamekassa uransa alkuvaiheessa työskennelleen Nellin intohimona on positiivisen muutoksen edesauttaminen, joustavasti teknologiaa hyödyntäen. Hänen perustamansa YOU-app tähtää maailmanvalloitukseen, ja on onnistunut saamaan keulakuvakseen Jamie Oliverin. Mitä yrityksesi voi oppia Nelliltä? Tule ottamaan selvää ja ilmoittaudu tapahtumaan.

TERVETULOA: Pekka Eloholma, CEO Nebula
KEYNOTE-PUHUJA: Bruce Oreck
BUSINESS TRACK TECH TRACK
IoT & M2M API-talous
Jari Collin, Telia Jarkko Moilanen, APInf
EU:n tietosuoja-asetus GDPR Continous Compliance
Antti Iso-Markku, Fondia & Kirill Filatov, Nebula Markus Vuorinen, Nebula
Tekoäly ja koneoppiminen DevOps
Microsoft Timo Stordell, Eficode
CASE: Suomen Tilaajavastuu, Lars Albäck
KEYNOTE-PUHUJA: Nelli Lähteenmäki
Wanha Satama

AIKA JA PAIKKA

Paikka: Wanha Satama, Kanavakatu 5, 00161 Helsinki. Sisäänkäynti F-salin puolelta.
Ajankohta: 10.10.2017 kello 12-17

WANHA SATAMA SIJAINTI

Seminaari on tarkoitettu suomalaisten pk-yritysten liiketoiminta-, IT ja teknologiajohdolle.

Tapahtuma on veloitukseton. Tervetuloa!

Ilmoittaudu tapahtumaan alla olevalla lomakkeella

 

Tiesitkö?

10.10. on myös Aleksis Kiven päivä, joka on samalla suomalaisen kirjallisuuden päivä.