Avoimet työpaikat

Nebula Oy on voimakkaasti kasvava pilvipalveluyritys, joka ainoana palvelutarjoajana Suomessa hallitsee koko ICT-kentän. Takaamme asiakkaillemme turvallisen ja luotettavan ICT-ympäristön sekä tarjoamme edistykselliset digitaalista liiketoimintaa tukevat palvelut. Meillä on yli 40 000 asiakasta ja palvelemme heitä 140 alan ammattilaisen voimin. Rooleja tarjoamme markkinoinnin, myynnin, konsultoinnin, asiakaspalvelun sekä infran parissa.


Nebula henkilökuntaedut

 

ASIAKASKESKEISYYS

KAIKKI ALKAA OSAAVASTA PALVELUSTA

Asiakaskokemus on kaiken toimintamme keskiössä. Tiedämme onnistuneemme, kun asiakkaan liiketoiminta kasvaa ja kehittyy toivotulla tavalla. Tärkein tehtävämme on ymmärtää asiakkaan tarpeet.
KEHITTYMINEN

OPPI SE ON JOKA IHMISEN TIELLÄ PITÄÄ

Ihminen ihmiselle on mottomme. Avoin työympäristömme mahdollistaa jatkuvan oppimisen. Kannustamme henkilökuntaa kouluttautumaan.
JOUSTAVA

TÖITÄ ETÄNÄ TAI TOIMISTOLLA

Uskomme, että työtä voi tehdä missä ja milloin vain. Mahdollistamme asiakkaillemme liikkuvan työn välineet ja haluamme tarjota henkilökunnalle samat resurssit. Kahvila, koti tai toimisto - sinä päätät.
Security Consultant
TYÖNKUVAUS

Työssäsi olet osana liiketoimintayksikön konsultointitiimiä, jossa pääset työskentelemään Pohjoismaiden parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Nebula Solutionsin asiakkaat ovat tunnettuja Suomalaisia keskisuuria yrityksiä. Haluat auttaa asiakkaittamme pilvipalveluiden turvallisessa käyttämisessä. Vastaat yksikkömme asiakkaiden tietoturvan parhaista käytänteistä, kehittämisestä sekä jalkauttamisesta.

Pääset hyödyntämään osaamistasi yhdessä Suomen mielenkiintoisimmista ICT-alan yrityksistä. Toimit tiiviissä yhteistyössä asiakashallinnan, tuotekehityksen, konsultoinnin ja teknisten asiantuntijoidemme kanssa.

Tiedät kokemuksesta, että erikokoisilla yrityksillä ja eri toimialoilla voi olla hyvinkin erilaisia vaatimuksia tietoturvan osalta. Olet aikaisemmin vetänyt tietoturvaprojekteja onnistuneesti läpi. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Olet ehkä toiminut aikaisemmin jo konsulttina tai tietoturva neuvonantajana. Eduksi luetaan hyvät esiintymiskyvyt sekä kyky tuottaa kirjallista materiaalia ja esityksiä.

Tarjoamme sinulle kannustavan palkkamallin ja joustavan tavan työskennellä Nebulan etätyömallin mukaisesti, viihtyisän ja nuorekkaan työilmapiirin, mielenkiintoisia haasteita ja huikeat mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti. Työtehtävien suorittamista varten tarjoamme parhaat työvälineet sekä koulutusta tukemaan kehittymistä ja osaamista. Edellisten lisäksi tarjoamme myös erinomaiset työsuhde-edut sisältäen kattavan työterveyshuollon, vakuutukset ympäri vuorokauden sekä liikunta- ja lounassaldoa.

Kiinnostuitko? 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveen kanssa oheisella lomakkeella. Haastattelut aloitetaan heti kun hakemuksia tulee ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tarjoaa Rauno Välimaa, rauno.valimaa@nebula.fi

Päivittäisessä työssä tulet toimimaan
 • CISO roolissa tärkeimmille asiakkaillemme
 • Nebulan tietoturvamallien kehittämisen parissa sekä ISO27001 hankkeen vetäjänä
 • Tietoturvakonsulttina asiakasprojekteissa
Sinulla on kokemusta seuraavista
 • Tietoturvan hallintamallien kehittäminen ja jalkauttaminen (ISMS)
 • Tunnet yleisimmät alan tietoturvastandardit kuten ISO27001 ja CSA v3
 • Olet ollut asiakas rajapinnassa työskentelemässä mahdollisesti konsulttina
 • Kokemusta sisäisestä tai asiakasympäristöjen tietoturva-auditoinnista
 • Tunnet modernin pilviteknologian kuten Amazon AWS, Azure tai OpenStack, jos et tunne, olet ainakin kiinnostunut opiskelemaan
 • Eduksi katsotaan kokemus Vahti -ohjeista tai Katakri -työkalusta

Jätä hakemus

Linux Specialist
TYÖNKUVAUS

Työssäsi toimit osana Nebula Solutions –liiketoimintayksikön asiantuntijatiimiä, jossa kanssasi työskentelee huippu Verkko-, Linux- ja Microsoft-asiantuntijoita uusimpien teknologioiden ja pilviratkaisuiden parissa.

Omaat kokemusta Web- ja tietokantapalvelimien ylläpidosta. Pidät työssäsi vaihtelusta. Olet mieluusti mukana asiakasprojekteissa ja välillä teet vaativaa ongelmanhallintaa. Tarvittaessa osaat suunnitella asiakkaan tarpeisiin soveltuvan ratkaisun, oli kyse sitten isommasta palvelininfrastruktuurista tai tietokantaklusterista. Ratkaisuja suunnitellessasi pyrit ensisijaisesti hyödyntämään pilvipalveluiden tuomia hyötyjä.

Ymmärrät eri pilviteknologiat ja lyhenteet AWS, OpenStack, IaaS, PaaS ja SaaS eivät ole sinulle vieraita.

Kun asenne on kohdallaan ja sinulta löytyy reipasta mieltä, saatat olla etsimämme henkilö.

Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa pääset työskentelemään osana rautaista asiantuntijatiimiä, joka koostuu eri pilvipalveluteknologioiden huippuosaajista. Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä alan huipulla, loistavat henkilöstöedut; hyvän työterveyshuollon, kattavat vakuutukset ympäri vuorokauden, sekä lounas- ja liikuntasaldoa.

Tavoitteenamme on olla Pohjoismaiden ykkönen vuonna 2017 hallituissa, avaimet käteen –periaatteella tuotetuissa pilvipalveluissa. Tähän tarvitsemme alan parhaat tekijät, jollainen sinäkin olet, tai jollaiseksi haluat kehittyä.

Lähetä hakemuksesi ja CV meille oheisen lomakkeen kautta 30.4.2017 mennessä. Haastattelut aloitetaan heti kun hakemuksia saapuu ja paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävään liittyen tarjoaa Sami Pölkkynen, Head of Service Operations, 050 596 5515, sami.polkkynen@nebula.fi.

Jätä hakemus

Service Operations Center Specialist (24/7)
TYÖNKUVAUS

Työssäsi olet osana Nebula Solutions -liiketoimintayksikön valvomotiimiä, jossa kanssasi työskentelee rautaisia Linux- ja Microsoft-asiantuntijoita. Asiakasyrityksemme ovat tunnettuja Suomalaisia keskisuuria yrityksiä.  Tavoitteenamme on olla Pohjoismaiden ykkönen hallituissa, avaimet käteen -periaatteella tuotetuissa pilvipalveluissa. Tätä varten tarvitaan alan parhaat tekijät, jollainen sinäkin haluat olla.

Olet oma-aloitteinen, omaat hyvän paineensietokyvyn ja asiakaspalveluhenkisen luonteesi vuoksi tulet hyvin toimeen asiakkaiden kanssa. Omaat myös hyvät sosiaaliset taidot ja pystyt kommunikoimaan asiakkaiden kanssa haastavissakin asiakaspalvelutilanteissa. Työn laatu on sinulle kunnia-asia ja laadukas dokumentointi sujuu sinulta kuin itsestään.

Työ on itsenäistä kolmivuorotyötä, jossa korostuu tarkkaavaisuus, ammattimainen ote sekä paineensietokyky. Työtehtävistä selviytyminen edellyttää nopeaa tilannekuvan hahmottamista ja päätöksentekokykyä. Työtehtäviin kuuluu mm. Nebulan ja asiakkaidemme palveluiden valvonta ja tarvittaessa häiriötilanteista tiedottaminen sekä asiakastuki. Tiimimme toimii vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri.

Nebula Solutions tarjoaa sinulle huumorintajuisen työympäristön, jossa pääset työskentelemään osana rautaista asiantuntijatiimiä, joka koostuu eri pilvipalveluteknologioiden huippuosaajista. Tiimi vastaa nimettyjen asiakkaiden kaikista pilvi-, käyttö- ja verkkopalveluista ja niiden ylläpidosta, suunnittelusta ja toteutuksesta.

Nebula Solutions tarjoaa mahdollisuuden kehittyä alan huipulla,  loistavat henkilöstöedut; hyvän työterveyshuollon, kattavat vakuutukset ympäri vuorokauden, lounas- ja liikuntasaldoa sekä aktiivista liikuntatoimintaa.

Lähetä hakemuksesi ja CV 28.4.2017 mennessä. Haastattelut aloitetaan heti kun hakemuksia tulee ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävään liittyen tarjoaa Aki Salminen, aki.salminen@nebula.fi tai Sami Pölkkynen, sami.polkkynen@nebula.fi

EDELLYTÄMME
 • kokemusta asiakaspalvelu- ja vuorotyöstä
 • perusosaamista Linux/Unix-käyttöjärjestelmistä
 • perusosaamista Windows-työasema-/palvelinympäristöistä
 • halua oppia uutta ja kouluttautua (tuemme alan sertifiointien suorittamista)

Jätä hakemus

Ratkaisumyyjä (Hunter)
TYÖNKUVAUS

Nebula Oy on voimakkaasti kasvava palveluyritys, joka toimii asiakkaidensa luotettuna kumppanina kriittisissä ICT-palveluissa. Palvelumme tuotetaan kotimaisin voimin, parhaaseen asiakaskokemukseen panostaen. Kulunutta sanontaa käyttäen, meille asiakas on aina ykkönen.

 

Asiakaslähtöinen palvelukehitys ja uusien palveluiden sekä liiketoimintamallien innovoiminen ovat aina olleet toimintamme ytimessä. Nebula Oy on perustettu vuonna 1997 ja toiminta on aina ollut kannattavaa ja kasvavaa, mikä kertoo kyvystämme uudistua ja luoda uutta. Vuonna 2016 vakavaraisen yrityksemme liikevaihto oli noin 35 M€. Meillä on yli 40 000 asiakasta, joita palvelemme 150 alan ammattilaisen voimin.

 

Haemme nyt Nebula Solutionsiin Ratkaisumyyjää

Nebula Solutions liiketoimintayksikkö on startupien ja Pk-yritysten luotettu kumppani. Ratkaisumme lähtevät aina asiakkaan kuuntelemisen kautta saavutetusta ymmärtämisestä ja huomioivat asiakkaan tarpeet käytettävyyden, tietoturvan ja kustannusten osalta. Tarvittaessa olemme myös valmiita - positiivisella tavalla - haastamaan asiakkaan ehdottoman ratkaisun, mikäli tämä on asiakkaan edun mukaista. Palveluissamme hyödynnämme usein eri pilvipalveluteknologioita – kuten OpenStack-pohjainen Cloud9 palvelumme, Amazon Web Services ja Microsoft Azure -, mutta tärkeintä meille on löytää ja rakentaa oikea ratkaisu asiakkaan tarpeeseen.

 

Työssäsi olet osa Nebula Solutionsin myyntiä ja toimit kokonaisvastuullisena ratkaisumyyjänä asiakkaiden ICT-hankkeissa. Vastaat valittujen asiakashankkeiden kokonaisvaltaisesta edistämisestä, sisältäen asiakastarpeen kartoituksen, ratkaisusuunnittelun ja sopimusneuvottelut. Näissä tehtävissä sinulla on tukenasi osaava markkinointimme, kattavat myynnin tukitoiminnot, projekti- ja konsultointipalvelumme sekä liiketoiminnan kehityspäällikkömme. Asiakkaidemme ICT-hankkeet voivat koskea kaikkea digitaalisista palveluista perinteisiin IT-ulkoistuksiin tai palveluiden pilveistämiseen.

 

Vastuullesi kuuluu mm.

 • Määritellystä kohdemarkkinasta asiakkaiden kontaktointi ja asiakastapaamiset
 • Asiakastarpeen kartoittaminen ja ymmärtäminen
 • Ratkaisusuunnittelu ja hinnoittelu
 • Sopimusneuvottelut

 

Työssäsi pääset hyödyntämään ja kehittämään osaamistasi yhdessä Suomen mielenkiintoisimmista ICT-alan yrityksistä.

 

Menestyäksesi tehtävässä sinulla täytyy olla ennen kaikkea asenne kunnossa. Olet valmis tekemään töitä saavuttaaksesi sinulle asetetut tavoitteet, hoidat oman tonttisi ja haluat oppia koko ajan toimialasta ja asiakkaista lisää. Näillä pääsee jo pitkälle. Selkeästi eduksi on osaaminen tarjoamistamme palveluista. Palveluihin voit tutustua osoitteessa: http://www.nebula.fi/ict-ratkaisut

 

Lisäpisteitä tulee, jos sinulla on myös kokemusta tai osaamista seuraavilta osa-alueilta:

 • Aito B2B-ratkaisumyynti, missä palveluista ja tuotteista rakennetaan ratkaisuja.
 • Hallinta ja valvontapalvelut (Managed Applications, Managed Servers ja Managed Cloud)
 • Teknologiat: Erityisesti Azure, Cloud9 (OpenStack), Amazon Web Services, O365, Win10, Intune, Docker, *SQL ja MPLS osaamista ja mielenkiintoa aiheisiin arvostetaan

 

Emme oleta, että olet valmis mestari kaikilla mainituilla osa-alueilla, mutta toivomme, että sinulla on sopivasti mielenkiintoa mainittuja osa-alueita kohtaan. Työssäsi sinulla on mahdollisuus kehittyä niillä osa-alueilla mitkä vaativat vielä kehittymistä.

 

Tarjoamme sinulle hyvän pohjapalkan, myyntisuorituksesta palkitsevan bonusmallin, joustavan tavan työskennellä, viihtyisän ja nuorekkaan työilmapiirin, mielenkiintoisia haasteita ja mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti.

 

Työtehtävien suorittamista varten saat tarvittavat työvälineet sekä koulutusta tukemaan kehittymistäsi ja osaamistasi.  Edellisten lisäksi tarjoamme myös erinomaiset työsuhde-edut sisältäen lähes kaiken kattavan työterveyshuollon, vakuutukset ympäri vuorokauden sekä liikunta- ja lounasedut. Katso lisätietoja osoitteesta: http://www.nebula.fi/ict-ratkaisut/nebula/yritys/avoimet-tyopaikat

 

KIINNOSTUITKO?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveen kanssa oheisella lomakkeella 28.4.2017 mennessä.

 

Haastattelut aloitetaan heti kun hakemuksia tulee ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tarjoaa liiketoimintajohtaja Jani Tyyni, jani.tyyni@nebula.fi

Jätä hakemus

AVOIN HAKEMUS
ETKÖ LÖYTÄNYT OMAASI?

Ei hätää! Nebula tarjoaa paljon eri mahdollisuuksia ICT-alan huipulta. Jätä meille avoin hakemus. Aina on tilaa osaajille ja hyville tyypeille.

Jätä hakemus

Tiesitkö?

Nebulalla on useita henkilöitä, jotka ovat olleet työsuhteessa yli 10 vuotta. Viime vuonna 10 vuotta palvelleet lähetettiin F1 –kisoihin Barcelonaan.