Avoimet työpaikat

Nebula Oy on voimakkaasti kasvava pilvipalveluyritys, joka ainoana palvelutarjoajana Suomessa hallitsee koko ICT-kentän. Takaamme asiakkaillemme turvallisen ja luotettavan ICT-ympäristön sekä tarjoamme edistykselliset digitaalista liiketoimintaa tukevat palvelut. Meillä on yli 40 000 asiakasta ja palvelemme heitä 140 alan ammattilaisen voimin. Rooleja tarjoamme markkinoinnin, myynnin, konsultoinnin, asiakaspalvelun sekä infran parissa.


Nebula henkilökuntaedut

 

ASIAKASKESKEISYYS

KAIKKI ALKAA OSAAVASTA PALVELUSTA

Asiakaskokemus on kaiken toimintamme keskiössä. Tiedämme onnistuneemme, kun asiakkaan liiketoiminta kasvaa ja kehittyy toivotulla tavalla. Tärkein tehtävämme on ymmärtää asiakkaan tarpeet.
KEHITTYMINEN

OPPI SE ON JOKA IHMISEN TIELLÄ PITÄÄ

Ihminen ihmiselle on mottomme. Avoin työympäristömme mahdollistaa jatkuvan oppimisen. Kannustamme henkilökuntaa kouluttautumaan.
JOUSTAVA

TÖITÄ ETÄNÄ TAI TOIMISTOLLA

Uskomme, että työtä voi tehdä missä ja milloin vain. Mahdollistamme asiakkaillemme liikkuvan työn välineet ja haluamme tarjota henkilökunnalle samat resurssit. Kahvila, koti tai toimisto - sinä päätät.
Back End / Full Stack osaaja
työnkuvaus

Olet vahva ammattilainen osaamisalueellasi ja pystyt itsenäisesti vastaamaan kokonaisuuksien toteuttamisesta osana ohjelmistotiimiä. Sinulla on kokemusta Linux-järjestelmäylläpidosta ja omaat kyvykkyyden automatisoida ylläpidollisia toimia. Omaat ainakin jonkin verran kokemusta eri virtualisointialustoista ja Python on sinulle kieli, jota hallitset sujuvasti. Omaat mielenkiinnon avoimen lähdekoodin projekteja kohtaan ja olet mahdollisesti julkaissutkin omia päivityksiäsi. Sinulla on halu kehittyä oman osa-alueesi asiantuntijana. Hahmotat isoja kokonaisuuksia ja tunnistat järjestelmien välisiä riippuvuuksia. Pääset työskentelemään todellisten alan ammattilaisten kanssa sekä tämän hetken kuumimman toimialan, pilviteknologian ja siihen liittyvien palveluiden parissa.

Kykenet luomaan toimivia kokonaisratkaisuja tai osakokonaisuuksia ymmärtäen myös ison kuvan ja järjestelmäkomponenttien väliset riippuvuudet. Käytännön tekemisen kautta olet kartuttanut kokemusta ja näkemystä, mikä ratkaisu toimii missäkin tilanteessa parhaimmin.

Liityt mukaan osaksi pientä tiimiä, jossa tekeminen on oma-aloitteista ja vastuullista.

Tärkeintä kuitenkin on, että sinulta löytyy palava halu kehittyä ja oppia uutta.

Tarjoamme sinulle kannustavan palkkamallin ja joustavan tavan työskennellä Nebulan etätyömallin mukaisesti. Viihtyisän ja nuorekkaan työilmapiirimme lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä mielenkiintoisien ja haastavien tehtävien parissa. Osana järjestelmäkehitystiimiä pääset teknologiakokonaisuuksien näköalapaikalle kehittämään tulevaisuuden ratkaisuja. Tarjoamme myös kattavat henkilöstöedut kuten, työterveyshuollon, vakuutukset ympäri vuorokauden, lounas-, kulttuuri- ja liikuntasaldoa.

Lähetä CV ja hakemus palkkatoiveineen kanssa 31.3.2017 mennessä.
Haastattelut aloitetaan heti kun hakemuksia tulee ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävään liittyen tarjoaa Olli Kärpänen, Head of Core Infrastructure, 045 6700 631, olli.karpanen@nebula.fi.

Edellytämme
 • Linux järjestelmäasiantuntemusta
 • KVM:n syvää tuntemista
 • Vahvaa Python osaamista ja näyttöä osaamisesta
ARVOSTAMME
 • OpenStack ylläpitokokemusta
Toivomme
 • Olet vastuullinen ja oma-aloitteinen
 • Osaat kommunikoida ja dokumentoida tekemistäsi

Jätä hakemus

Cloud Consultant
Työnkuvaus

Työssäsi olet osana Nebula Solutions –liiketoimintayksikön projektipalvelut- ja konsultointitiimiä, jossa pääset työskentelemään Pohjoismaiden parhaiden pilvipalveluiden asiantuntijoiden kanssa. Roolinasi on toimia pilvipalveluiden teknisen konsultin ja arkkitehdin roolissa konsultoimassa ja rakentamassa asiakkaille pilvipohjaisia ratkaisuja.

Sinulla on kokemusta Linux-järjestelmäylläpidosta ja omaat kyvykkyyden automatisoida ylläpidollisia toimia. Omaat ainakin jonkin verran kokemusta eri virtualisointialustoista ja osaat skriptaamisen. Omaat mielenkiinnon avoimen lähdekoodin projekteja kohtaan. Sinulla on halu kehittyä oman osa-alueesi asiantuntijana. Hahmotat isoja kokonaisuuksia ja tunnistat järjestelmien välisiä riippuvuuksia. Pääset työskentelemään todellisten alan ammattilaisten kanssa sekä tämän hetken kuumimman toimialan, pilviteknologian ja siihen liittyvien palveluiden parissa.

Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Eduksi luetaan hyvät esiintymiskyvyt sekä kyky tuottaa kirjallista materiaalia ja esityksiä. Pääset työskentelemään osana rautaista asiantuntijatiimiä, joka koostuu eri pilvipalveluteknologioiden huippuosaajista.  Tiimi vastaa nimettyjen asiakkaiden kaikista pilvi-, käyttö- ja verkkopalveluiden projektoinnista, konsultoinnista, suunnittelusta ja käyttöönotosta.

Tarjoamme sinulle kannustavan palkkamallin ja joustavan tavan työskennellä Nebulan etätyömallin mukaisesti, viihtyisän ja nuorekkaan työilmapiirin, mielenkiintoisia haasteita ja huikeat mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti. Työtehtävien suorittamista varten tarjoamme parhaat työvälineet sekä koulutusta tukemaan kehittymistä ja osaamista.  Edellisten lisäksi tarjoamme myös erinomaiset työsuhde-edut sisältäen kattavan työterveyshuollon, vakuutukset ympäri vuorokauden sekä liikunta- ja lounassaldoa.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveen kanssa oheisella lomakkeella 30.4.2017 mennessä.

Haastattelut aloitetaan heti kun hakemuksia tulee ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävään liittyen tarjoaa Rauno Välimaa, puh. 050 506 6669, rauno.valimaa@nebula.fi

Edellytämme
 • Kokemusta skriptaamisesta/ohjelmoinnista
 • Kokemusta ainakin yhden pilvipalvelualustan  (OpenStack, AWS, Azure) käyttämisestä
 • Arkkitehtuuri ja suunnittelutason osaamista
 • Vahvaa kokemusta palvelinkäyttöjärjestelmistä (GNU/Linux)
 • Tietoliikenteen ymmärrystä
Arvostamme
 • Sertifiointeja soveltuvilta osa-alueilta
 • Kokemusta dockereista ja muista konttityökaluista
 • Kokemusta hajautetuista järjestelmistä, sekä korkean käytettävyyden ratkaisuista
 • Kokemusta automaatiotyökaluista (esim. Heat, CloudFormation)
 • Kokemusta ketterän kehittämisen työkaluista CI/CD putkien rakentamisesta (esim. Jenkins, Git)

Jätä hakemus

Security Consultant
TYÖNKUVAUS

Työssäsi olet osana liiketoimintayksikön konsultointitiimiä, jossa pääset työskentelemään Pohjoismaiden parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Nebula Solutionsin asiakkaat ovat tunnettuja Suomalaisia keskisuuria yrityksiä. Haluat auttaa asiakkaittamme pilvipalveluiden turvallisessa käyttämisessä. Vastaat yksikkömme asiakkaiden tietoturvan parhaista käytänteistä, kehittämisestä sekä jalkauttamisesta.

Pääset hyödyntämään osaamistasi yhdessä Suomen mielenkiintoisimmista ICT-alan yrityksistä. Toimit tiiviissä yhteistyössä asiakashallinnan, tuotekehityksen, konsultoinnin ja teknisten asiantuntijoidemme kanssa.

Tiedät kokemuksesta, että erikokoisilla yrityksillä ja eri toimialoilla voi olla hyvinkin erilaisia vaatimuksia tietoturvan osalta. Olet aikaisemmin vetänyt tietoturvaprojekteja onnistuneesti läpi. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Olet ehkä toiminut aikaisemmin jo konsulttina tai tietoturva neuvonantajana. Eduksi luetaan hyvät esiintymiskyvyt sekä kyky tuottaa kirjallista materiaalia ja esityksiä.

Tarjoamme sinulle kannustavan palkkamallin ja joustavan tavan työskennellä Nebulan etätyömallin mukaisesti, viihtyisän ja nuorekkaan työilmapiirin, mielenkiintoisia haasteita ja huikeat mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti. Työtehtävien suorittamista varten tarjoamme parhaat työvälineet sekä koulutusta tukemaan kehittymistä ja osaamista. Edellisten lisäksi tarjoamme myös erinomaiset työsuhde-edut sisältäen kattavan työterveyshuollon, vakuutukset ympäri vuorokauden sekä liikunta- ja lounassaldoa.

Kiinnostuitko? 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveen kanssa oheisella lomakkeella. Haastattelut aloitetaan heti kun hakemuksia tulee ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tarjoaa Rauno Välimaa, rauno.valimaa@nebula.fi

Päivittäisessä työssä tulet toimimaan
 • CISO roolissa tärkeimmille asiakkaillemme
 • Nebulan tietoturvamallien kehittämisen parissa sekä ISO27001 hankkeen vetäjänä
 • Tietoturvakonsulttina asiakasprojekteissa
Sinulla on kokemusta seuraavista
 • Tietoturvan hallintamallien kehittäminen ja jalkauttaminen (ISMS)
 • Tunnet yleisimmät alan tietoturvastandardit kuten ISO27001 ja CSA v3
 • Olet ollut asiakas rajapinnassa työskentelemässä mahdollisesti konsulttina
 • Kokemusta sisäisestä tai asiakasympäristöjen tietoturva-auditoinnista
 • Tunnet modernin pilviteknologian kuten Amazon AWS, Azure tai OpenStack, jos et tunne, olet ainakin kiinnostunut opiskelemaan
 • Eduksi katsotaan kokemus Vahti -ohjeista tai Katakri -työkalusta

Jätä hakemus

Senior Linux Specialist
TYÖNKUVAUS

Työssäsi toimit osana Nebula Solutions –liiketoimintayksikön asiantuntijatiimiä, jossa kanssasi työskentelee huippu Verkko-, Linux- ja Microsoft-asiantuntijoita uusimpien teknologioiden ja pilviratkaisuiden parissa.

Omaat kokemusta Web- ja tietokantapalvelimien ylläpidosta. Pidät työssäsi vaihtelusta. Olet mieluusti mukana asiakasprojekteissa ja välillä teet vaativaa ongelmanhallintaa. Tarvittaessa osaat suunnitella asiakkaan tarpeisiin soveltuvan ratkaisun, oli kyse sitten isommasta palvelininfrastruktuurista tai tietokantaklusterista. Ratkaisuja suunnitellessasi pyrit ensisijaisesti hyödyntämään pilvipalveluiden tuomia hyötyjä.

Ymmärrät eri pilviteknologiat ja lyhenteet AWS, OpenStack, IaaS, PaaS ja SaaS eivät ole sinulle vieraita.

Kun asenne on kohdallaan ja sinulta löytyy reipasta mieltä, saatat olla etsimämme henkilö.

Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa pääset työskentelemään osana rautaista asiantuntijatiimiä, joka koostuu eri pilvipalveluteknologioiden huippuosaajista. Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä alan huipulla, loistavat henkilöstöedut; hyvän työterveyshuollon, kattavat vakuutukset ympäri vuorokauden, sekä lounas- ja liikuntasaldoa.

Tavoitteenamme on olla Pohjoismaiden ykkönen vuonna 2017 hallituissa, avaimet käteen –periaatteella tuotetuissa pilvipalveluissa. Tähän tarvitsemme alan parhaat tekijät, jollainen sinäkin olet, tai jollaiseksi haluat kehittyä.

Lähetä hakemuksesi ja CV meille oheisen lomakkeen kautta 31.3.2017 mennessä. Haastattelut aloitetaan heti kun hakemuksia saapuu ja paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävään liittyen tarjoaa Sami Pölkkynen, Head of Service Operations, 050 596 5515, sami.polkkynen@nebula.fi.

Jätä hakemus

SENIOR NETWORK SPECIALIST
TYÖNKUVAUS

Työssäsi olet osana Nebula Solutions -liiketoimintayksikön asiantuntijatiimiä, jossa kanssasi työskentelee kokeneita Verkko-, Linux- ja Microsoft-asiantuntijoita.  Asiakasyritykset ovat tunnettuja suomalaisia keskisuuria yrityksiä.  Olet verkkoasiantuntija, joka on luonteeltaan järjestelmällinen ja suunnitelmallinen. Omaat hyvät dokumentointi- ja kommunikointitaidot sekä hyvät tekniset valmiudet, jotta osaat keskustella ja suunnitella asiakasympäristöjä yhdessä asiakkaiden ja pilvipalveluiden asiantuntijoidemme kanssa. Sinulla on kokemusta tietoliikenneverkkojen (IP/MPLS, Ethernet) suunnittelusta, toteutuksesta ja ylläpidosta. Lisäksi katsomme eduksi kokemuksen tietoliikennepalveluiden konfiguraation automatisoinnista. Ennen kaikkea sinulta löytyy "can do" -asennetta ja reipasta otetta tekemiseen!

Nebula Solutions tarjoaa sinulle huumorintajuisen työympäristön, jossa pääset työskentelemään osana asiantuntijatiimiä, joka koostuu eri pilvipalveluteknologioiden huippuosaajista. Tiimi vastaa nimettyjen asiakkaiden kaikista pilvi-, käyttö- ja verkkopalveluista ja niiden ylläpidosta, suunnittelusta ja toteutuksesta.

Työtehtäviä varten Nebula Solutions tarjoaa sinulle kannustavan palkkamallin ja joustavan tavan työskennellä Nebulan etätyömallin mukaisesti. Työtehtävien suorittamista varten tarjoamme parhaat työvälineet sekä koulutusta tukemaan kehittymistä ja osaamista.

Nebula tarjoaa myös loistavat henkilöstöedut; hyvän työterveyshuollon, kattavat vakuutukset ympäri vuorokauden, lounas- ja liikuntasaldoa sekä aktiivista liikuntatoimintaa.

Tavoitteenamme on olla Pohjoismaiden luotettavin kumppani pienille ja keskisuurille yrityksille hallituissa, avaimet käteen -periaatteella tuotetuissa pilvipalveluissa. Tähän tarvitsemme alan parhaat tekijät, jollainen sinäkin olet, tai jollaiseksi haluat oma-aloitteisesti kehittyä.

Lähetä pikaisesti hakemuksesi ja CV meille  tai viimeistään 15.3.2017 mennessä.
Haastattelut aloitetaan heti kun hakemuksia saapuu ja paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävään liittyen tarjoaa  Sami Pölkkynen, gsm. 050-5965515. email: sami.polkkynen@nebula.fi

Työpaikan sijainti: Helsinki
Palkkaus: sopimuksen mukaan, koeajan (6 kk) jälkeen jatkuva

EDELLYTÄMME
 • IP/MPLS, BGP (Cisco, Alcatel-Lucent, Juniper)
 • L2-verkot (Cisco, Alcatel-Lucent, HP)
 • Palomuurit (Fortigate, Cisco ASA)
TOIVOMME
 • Alan sertifikaatit (esim. Cisco, Juniper, Fortinet)
 • Kokemuksen kuormantasaajista 

Jätä hakemus

Microsoft Consultant
TYÖNKUVAUS

Nebula Oy on voimakkaasti kasvava pilvipalveluyritys, joka ainoana palvelutarjoajana Suomessa hallitsee koko ICT-palveluketjun: laadukkaat kapasiteetti- ja toimistopalvelut, kattavat pilvipalvelut, tietoturvalliset ja nopeat yhteydet, korkeatasoiset palvelinkeskukset sekä asiakkaan palveluiden hallinnan avaimet käteen periaatteella.  

Kehitämme palveluitamme jatkuvasti joko täysin uusilla innovaatioilla tai parantamalla jo käytössä olevia ratkaisuja - aina asiakasta kuunnellen ja yhteistyössä alan johtavien teknologiatoimittajien kanssa. Nebula on perustettu vuonna 1997 ja toimintamme on ollut kannattavaa, aina. Vuonna 2015 vakavaraisen yrityksemme liikevaihto oli noin 32 M€. Meillä on yli 40 000 asiakasta ja palvelemme heitä 140 alan ammattilaisen voimin.

Työssäsi olet osana liiketoimintayksikön konsultointitiimiä, jossa pääset työskentelemään Pohjoismaiden parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Nebula Solutionsin asiakkaat ovat tunnettuja Suomalaisia keskisuuria yrityksiä. Haluat auttaa asiakkaittamme pilvipalveluiden turvallisessa rakentamisessa ja käyttämisessä.

Nebula Solutionsin asiakkaat ovat tunnettuja Suomalaisia keskisuuria yrityksiä. Sinulla on vankka kokemus eri Microsoft –teknologioista. Odotamme kokemusta kyseisten teknologioiden päälle rakennetuista palveluista ja niiden hallinnoinnista

Osaat suunnitella asiakkaan tarpeisiin soveltuvan palvelu- tai palvelinarkkitehtuurin Nebulan, Azuren tai myös muun pilvialustan päälle. Dokumentoit asiat selkeästi ja toimit mielelläsi asiakasrajapinnassa. 

Nebula Solutions tarjoaa sinulle huumorintajuisen työympäristön, jossa pääset työskentelemään osana rautaista asiantuntijatiimiä, joka koostuu eri pilvipalveluteknologioiden huippuosaajista.  Tiimi vastaa nimettyjen asiakkaiden kaikista pilvi-, käyttö- ja verkkopalveluiden konsultoinnista, suunnittelusta ja käyttönotosta.

Tarjoamme sinulle kannustavan palkkamallin ja joustavan tavan työskennellä Nebulan etätyömallin mukaisesti, viihtyisän ja nuorekkaan työilmapiirin, mielenkiintoisia haasteita ja huikeat mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti. Työtehtävien suorittamista varten tarjoamme parhaat työvälineet sekä koulutusta tukemaan kehittymistä ja osaamista.  Edellisten lisäksi tarjoamme myös erinomaiset työsuhde-edut sisältäen kattavan työterveyshuollon, vakuutukset ympäri vuorokauden sekä liikunta- ja lounassaldoa.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveen kanssa oheisella lomakkeella 31.3.2017 mennessä.

Haastattelut aloitetaan heti kun hakemuksia tulee ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tarjoaa Rauno Välimaa, e-mail rauno.valimaa@nebula.fi

 

TOIVOMME
 • Kykyä kuunnella, ratkaista, toteuttaa ja toimittaa ratkaisuja asiakkaan tarpeeseen
 • Sertifiointeja soveltuvilta osa-alueilta
 • Useamman vuoden työkokemusta Microsoft tuotteista ja toimitusprojekteista, erityisesti Azure-, O365- ja EMS -projekteista
 • Kokemusta arkkitehdin tai konsultin roolissa työskentelystä
 • Microsoft ja muiden pilviratkaisujen tuntemista
 • Hyviä kommunikointi – ja dokumentointitaitoja suomen ja englannin kielellä
 • Kiinnostusta ja aktiivisuutta uusien teknologioiden tutkimiseen ja kehittämiseen
 • Kokemusta toiminnasta myynnintuessa

 

Jätä hakemus

SYSTEM SPECIALIST

Nebula Oy on voimakkaasti kasvava pilvipalveluyritys, joka ainoana palvelutarjoajana Suomessa hallitsee koko ICT-palveluketjun: laadukkaat kapasiteetti- ja toimistopalvelut, kattavat pilvipalvelut, tietoturvalliset ja nopeat yhteydet, korkeatasoiset palvelinkeskukset sekä asiakkaan palveluiden hallinnan avaimet käteen periaatteella.  

Kehitämme palveluitamme jatkuvasti joko täysin uusilla innovaatioilla tai parantamalla jo käytössä olevia ratkaisuja - aina asiakasta kuunnellen ja yhteistyössä alan johtavien teknologiatoimittajien kanssa. Nebula on perustettu vuonna 1997 ja toimintamme on ollut kannattavaa, aina. Vuonna 2015 vakavaraisen yrityksemme liikevaihto oli noin 32 M€. Meillä on yli 40 000 asiakasta ja palvelemme heitä 140 alan ammattilaisen voimin.

Työssäsi olet osana Nebula Solutions –liiketoimintayksikön asiantuntijatiimiä, jossa kanssasi työskentelee rautaisia Verkko-, Linux- ja Microsoft-asiantuntijoita uusimpien teknologioiden ja pilviratkaisuiden parissa.

Asiakasyritykset ovat tunnettuja Suomalaisia keskisuuria yrityksiä. Sinulla on vankka kokemus teknologioista ja asiakaspalvelutehtävistä ja olet parhaimmillasi, kun pääset ratkaisemaan asiakkaidemme ongelmia.

 

Työtehtäviisi kuuluu asiakkaidemme tukipyyntöjen ja ongelmien ratkaisu puhelimessa, sähköpostitse tai työpyyntöjen välityksellä. Useimmiten ongelmat koskettavat asiakkaan palvelin- tai pilviympäristöä, mutta mukaan mahtuu myös työasemapalveluiden asiakkaiden tukipyyntöjä ja ongelmia.

Omaat aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä ja osaat dokumentoida työsi tulokset. Meille kaikista tärkeintä on kuitenkin se, että olet valmis ja halukas kehittymään pohjoismaiden parhaaksi pilvipalveluiden asiantuntijoiksi, oli osaamisalueesi myöhemmin sitten Azure, AWS tai Cloud 9.

EDELLYTÄMME
 • Asiakaspalvelukokemusta ja halua tehdä asiakaspalvelutyötä (esim. Service Desk)
 • Priorisointikykyä
 • Osaamista IT-infrastruktuurista (palvelimista, työasemista, tietoliikenteestä, Windows-/Linux-järjestelmistä, tablet- ja mobiililaiteista)
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja
 • Kokemusta haasteellisten IT-ongelmien ratkaisuista
 • Oikeaa asennetta ja halua oppia uutta
TOIVOMME
 • Kykyä omaksua erilaisia asiakasympäristöjä
 • Tiimityöskentelytaitoja
 • AD-, GPO-, Powershell-osaamista
 • ITIL-osaamista 
TARJOAMME

Nebula Solutions tarjoaa sinulle huumorintajuisen työympäristön, jossa pääset työskentelemään osana rautaista asiantuntijatiimiä, joka koostuu eri pilvipalveluteknologioiden huippuosaajista. Tiimi vastaa nimettyjen asiakkaiden kaikista pilvi-, käyttö- ja verkkopalveluista ja niiden ylläpidosta, suunnittelusta ja toteutuksesta.

Työtehtäviä varten Nebula Solutions tarjoaa sinulle kannustavan palkkamallin ja joustavan tavan työskennellä Nebulan etätyömallin mukaisesti. Työtehtävien suorittamista varten tarjoamme parhaat työvälineet sekä koulutusta tukemaan kehittymistä ja osaamista.

Nebula tarjoaa myös loistavat henkilöstöedut; hyvän työterveyshuollon, kattavat vakuutukset ympäri vuorokauden, lounas- ja liikuntasaldoa sekä aktiivista liikuntatoimintaa.

Lähetä hakemuksesi ja CV meille oheisen lomakkeen 31.3.2017 mennessä.  Haemme tällä hetkellä useita uusia System Specialisteja palvetuotantotiimeihin. Haastattelut aloitetaan heti kun hakemuksia tulee ja paikat täytetään heti kun sopivia henkilöitä löytyy.

Lisätietoja tehtävään liittyen tarjoaa Katja Keto, email: kaja.keto@nebula.fi tai Sami Pölkkynen, email: sami.polkkynen@nebula.fi

 

Jätä hakemus

Markkinointikoordinaattori

Haemme Nebulalle markkinointikoordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen tiimiläisemme opintovapaan ajaksi (4 – 5 kk). Olet osana Nebulan markkinointitiimiä ja pääset työskentelemään erittäin mielenkiintoisella alalla, nopeasti kasvavassa organisaatiossa.

Avustat markkinointitoimenpiteidemme jalkauttamisessa ja varmistat, että asiakaskohtaamisemme ja viestimme hoidetaan aina rautaisella ammattitaidolla. Toimit myös markkinoinnin ja myynnin välillä kriittisessä roolissa huolehtien markkinointimme tuottamien liidien ohjaamisesta myyntiorganisaatiolle ja tuloksiemme raportoinnista. Pääset hyödyntämään työssäsi parhaita markkinoinnin työvälineitä ja kumppaneita.

Sinulla on jo tehtävään soveltuva koulutus (KTM, AMK) tai olet opintojesi loppusuoralla ja haluat syventää markkinoinnin osaamistasi yhdessä Suomen mielenkiintoisimmista ICT-alan yrityksistä.

Ahkeruus, innokkuus, halu oppia ja omatoimisuus ovat tehtävässä onnistumisen kannalta oleellisia vaatimuksia, mutta toivoisimme että omaat jo jonkin verran kokemusta esimerkiksi digitaalisesta markkinoinnista ja/tai tapahtumamarkkinoinnista. Käsitteet kuten sisältömarkkinointi, natiivimainonta, SEO, SEM tai markkinoinnin automaatio saavat sinut innostumaan. Tehtävässä menestymisen varmistamiseksi saat markkinointitiimin ja kaikkien nebulalaisten tuen.

EDELLYTÄMME
 • Ymmärrystä digitaalisesta markkinoinnista ja/tai tapahtumamarkkinoinnista
 • Oma-aloitteisuutta, positiivisuutta ja tiimityöskentelytaitoja
 • Tehtävään soveltuvaa koulutusta tai markkinointialan kokemusta
TOIVOMME
 • Analyyttistä otetta
 • Kokemusta B2B markkinoinnista
 • Ymmärrystä palveluiden myynnistä ja/tai markkinoinnista

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan ja joustavan tavan työskennellä Nebulan etätyömallin mukaisesti, viihtyisän ja nuorekkaan työilmapiirin, mielenkiintoisia haasteita ja huikeat mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti. Työtehtävien suorittamista varten tarjoamme parhaat työvälineet.

Pyrimme täyttämään paikan heti sopivan hakijan löydyttyä.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveen kanssa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.3.2017 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Head of Marketing, Jyri Suvela: 040 158 5048, jyri.suvela@nebula.fi.

 

Jätä hakemus

AVOIN HAKEMUS
ETKÖ LÖYTÄNYT OMAASI?

Ei hätää! Nebula tarjoaa paljon eri mahdollisuuksia ICT-alan huipulta. Jätä meille avoin hakemus. Aina on tilaa osaajille ja hyville tyypeille.

Jätä hakemus

Tiesitkö?

Nebulalla on useita henkilöitä, jotka ovat olleet työsuhteessa yli 10 vuotta. Viime vuonna 10 vuotta palvelleet lähetettiin
F1 –kisoihin Barcelonaan.