Avoimet työpaikat

Nebula Oy on voimakkaasti kasvava pilvipalveluyritys, joka ainoana palvelutarjoajana Suomessa hallitsee koko ICT-kentän. Takaamme asiakkaillemme turvallisen ja luotettavan ICT-ympäristön sekä tarjoamme edistykselliset digitaalista liiketoimintaa tukevat palvelut. Meillä on yli 40 000 asiakasta ja palvelemme heitä 140 alan ammattilaisen voimin. Rooleja tarjoamme markkinoinnin, myynnin, konsultoinnin, asiakaspalvelun sekä infran parissa.


Nebula henkilökuntaedut

 

ASIAKASKESKEISYYS

KAIKKI ALKAA OSAAVASTA PALVELUSTA

Asiakaskokemus on kaiken toimintamme keskiössä. Tiedämme onnistuneemme, kun asiakkaan liiketoiminta kasvaa ja kehittyy toivotulla tavalla. Tärkein tehtävämme on ymmärtää asiakkaan tarpeet.
KEHITTYMINEN

OPPI SE ON JOKA IHMISEN TIELLÄ PITÄÄ

Ihminen ihmiselle on mottomme. Avoin työympäristömme mahdollistaa jatkuvan oppimisen. Kannustamme henkilökuntaa kouluttautumaan.
JOUSTAVA

TÖITÄ ETÄNÄ TAI TOIMISTOLLA

Uskomme, että työtä voi tehdä missä ja milloin vain. Mahdollistamme asiakkaillemme liikkuvan työn välineet ja haluamme tarjota henkilökunnalle samat resurssit. Kahvila, koti tai toimisto - sinä päätät.
Cloud, AWS ja Azure osaajia
TYÖNKUVAUS

Etsimme useita Cloud, AWS ja Azure -osaajia rakentamaan ja kehittämään asiakkaidemme pilvipalveluita. Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on kokemusta tai sinua kiinnostaa infrastruktuurin automaatio ja pilviteknologiat. Sinulla on kokemusta esimerkiksi Amazon Web Services -, Google Cloud - tai Azure-palvelusta sekä Linux-järjestelmäylläpidosta. Mielenkiintosi herättävät niin ikään termit Ansible, Kubernetes ja Docker.

Omaat kyvykkyyden tai haluat oppia kyvykkyyden automatisoida ylläpidollisia toimia ja osaat skriptaamisen sekä sinulla mielenkiintoa avoimen lähdekoodin projekteja kohtaan. Sinulla on halu kehittyä oman osa-alueesi asiantuntijana. Hahmotat isoja kokonaisuuksia ja tunnistat järjestelmien välisiä riippuvuuksia. Pääset työskentelemään todellisten alan ammattilaisten kanssa sekä tämän hetken kuumimman toimialan, pilviteknologioiden ja siihen liittyvien palveluiden parissa

Uskomme, että yksittäistä taitoa tärkeämpää on halu kehittyä ja oppia. Nykyinen toimenkuvasi voi olla järjestelmäasiantuntija tai ohjelmistosuunnittelija, joka kaipaa uusia haasteita.

Työssäsi tulet toimimaan osana Nebula Solutions –liiketoimintayksikön projektipalvelut- ja konsultointitiimiä, jossa pääset työskentelemään Pohjoismaiden parhaiden pilvipalveluiden asiantuntijoiden kanssa. Tiimi vastaa nimettyjen asiakkaiden kaikista pilvi-, käyttö- ja verkkopalveluiden projektoinnista, konsultoinnista, suunnittelusta ja käyttöönotosta. Titteli työtehtävässä on joko Consultant tai Senior Consultant kokemuksen ja osaamisen mukaisesti.

Roolinasi on toimia pilvipalveluiden teknisen konsultin ja arkkitehdin roolissa konsultoimassa ja rakentamassa asiakkaille pilvipohjaisia ratkaisuja. Työtehtäviin kuuluu esimerkiksi pilvi-infran pystyttäminen ja automatisointi, tuotantoon vientien sekä ci/cd-putkien ja DevOps-työkalujen rakentelu.

TARVITSET
 • Kokemusta pilvipalveluista (OpenStack, AWS, Azure) käyttämisestä
 • Kokemusta skriptaamisesta/ohjelmoinnista
 • Arkkitehtuuri ja suunnittelutason osaamista
 • Vahvaa kokemusta palvelinkäyttöjärjestelmistä (GNU/Linux)
 • Tietoliikenteen ymmärrystä
TOIVOMME
 • Sertifiointeja soveltuvilta osa-alueilta
 • Kokemusta dockereista ja muista konttityökaluista
 • Kokemusta hajautetuista järjestelmistä, sekä korkean käytettävyyden ratkaisuista
 • Kokemusta automaatiotyökaluista (esim. Heat, CloudFormation)
 • Kokemusta ketterän kehittämisen työkaluista CI/CD putkien rakentamisesta (esim. Jenkins, Git)
 • DevOps -osaaminen
 • Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Eduksi luetaan hyvät esiintymiskyvyt sekä kyky tuottaa kirjallista materiaalia ja esityksiä.
TARJOAMME

Tarjoamme sinulle kannustavan palkkamallin ja joustavan tavan työskennellä Nebulan etätyömallin mukaisesti, viihtyisän ja nuorekkaan työilmapiirin, mielenkiintoisia haasteita ja huikeat mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti. Työtehtävien suorittamista varten tarjoamme parhaat työvälineet sekä koulutusta tukemaan kehittymistä ja osaamista.  Edellisten lisäksi tarjoamme myös erinomaiset työsuhde-edut sisältäen kattavan työterveyshuollon, vakuutukset ympäri vuorokauden sekä liikunta- ja lounassaldoa.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveen kanssa oheisella lomakkeella. 

Haastattelut aloitetaan heti kun hakemuksia tulee ja paikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävään liittyen tarjoaa Jani Tyyni, jani.tyyni@nebula.fi

Jätä hakemus

TEKNINEN TIETOTURVAKONSULTTI
TYÖNKUVA

Työssäsi olet osana liiketoimintayksikön konsultointitiimiä, jossa pääset työskentelemään Pohjoismaiden parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Nebula Solutionsin asiakkaat ovat tunnettuja Suomalaisia keskisuuria yrityksiä ja haluat auttaa asiakkaittamme pilvipalveluiden turvallisessa käyttämisessä. Vastaat yksikkömme asiakkaiden tietoturvan parhaista käytänteistä, kehittämisestä sekä jalkauttamisesta teknisestä näkökulmasta.

PÄIVITTÄISESSÄ TYÖSSÄ TULET TOIMIMAAN

 • Teknisenä tietoturvakonsulttina asiakasprojekteissa yksin ja muiden konsulttien kanssa
 • Nebulan tietoturvakonsultoinnin teknisten metodologioiden ja toimintatapojen kehittämisessä
 • Nebulan tietoturvatarjoaman teknisten työkalujen rakentamisessa ja kehittämisessä

Pääset hyödyntämään osaamistasi yhdessä Suomen mielenkiintoisimmista ICT-alan yrityksistä. Toimit tiiviissä yhteistyössä asiakashallinnan, tuotekehityksen, konsultoinnin ja teknisten asiantuntijoidemme kanssa.

SINULLA ON KOKEMUSTA SEURAAVISTA

 • Lokienhallintaan liittyvät ratkaisut
 • Palvelimien, verkkolaitteiden ja päätelaitteiden koventaminen
 • Haavoittuvuuksienhallintaan liittyvät tekniset ratkaisut
 • Tietoturvapoikkeamien hallintaan liittyvät prosessit
 • Ymmärrät mitä ISO27001, CIS Top 20, Vahti ja Katakri tarkoittavat ja miten ne liittyvät edellisiin asioihin
 • Ymmärrät ja tunnet edellä mainittujen toteuttamiseen tarvittavat työkalut, myös open source-puolelta
 • Ymmärrät EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimukset ainakin teknisiltä osin
 • Omaat kokemusta asiakkaiden kanssa työskentelystä, esim. konsultin tai asiantuntijan roolissa
 • Omaat kokemusta sisäisestä tai asiakasympäristöjen tietoturva-auditoinnista ja niiden suunnittelusta
 • Tietoturva-alan sertifioinnit tai koulutukset (esim. SANS, ISACA, ISC2) katsotaan eduksi

Tiedät kokemuksesta, että erikokoisilla yrityksillä ja eri toimialoilla voi olla hyvinkin erilaisia vaatimuksia tietoturvan osalta ja pystyt tunnistamaan ja ymmärtämään eri asiakkaiden tarpeita. Osaat toimia oma-aloitteisesti ja itsenäisesti ja olet aikaisemmin osallistunut onnistuneisiin tietoturvaprojekteihin ja hahmotat hyvin myös edellä mainittujen kokemusvaatimuksiin liittyvät kokonaisuudet. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Hyvät esiintymiskyvyt sekä kyky tuottaa laadukasta kirjallista materiaalia ja esityksiä luetaan eduiksi.

Tarjoamme sinulle kannustavan palkkamallin ja joustavan tavan työskennellä Nebulan etätyömallin mukaisesti, viihtyisän ja nuorekkaan työilmapiirin, mielenkiintoisia haasteita ja huikeat mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti. Työtehtävien suorittamista varten tarjoamme parhaat työvälineet sekä koulutusta tukemaan kehittymistä ja osaamista. Edellisten lisäksi tarjoamme myös erinomaiset työsuhde-edut sisältäen kattavan työterveyshuollon, vakuutukset sekä liikunta- ja lounassaldoa.

KIINNOSTUITKO?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveen kanssa oheisella lomakkeella 05.08.2017 mennessä.


Haastattelut aloitetaan heti kun hakemuksia tulee ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tarjoaa Senior Security Consultant Kirill Filatov, kirill@nebula.fi.

Jätä hakemus

PROJECT MANAGER
TYÖNKUVA

Haemme Nebula Solutionsiin Projektipäällikköä

Työssäsi olet osana Nebula Solutions –liiketoimintayksikön projektipalvelut- ja konsultointitiimiä, jossa pääset työskentelemään Pohjoismaiden parhaiden pilvipalveluiden asiantuntijoiden kanssa.

Nebula Solutionsin asiakkaat ovat tunnettuja Suomalaisia keskisuuria yrityksiä. Sinulla on vankka kokemus projektitoiminnasta ja Sinulla on kokemusta ICT-infran muutosprojekteista transitioprojekteista järjestelmien ja sovelluksien käyttöönottoprojekteihin. Dokumentoit ja raportoit asiat selkeästi ja toimit mielelläsi asiakasrajapinnassa. Ymmärrät ja tunnistat eri pilviteknologiat ja niiden erot sekä tunnet niihiin liittyvät palvelut ja lyhenteet.

Sinulla on kokemusta seuraavista

 • Vähintään viiden vuoden kokemusta projektipäällikön tehtävistä
 • Kokemusta ICT-palveluiden transitioprojekteista
 • Kokemusta eri teknologioiden käyttöönottoprojekteista
 • Vahva teknologiatausta ja kyky toimia sekä kommunikoida teknisten asiantuntijoiden kanssa
 • Kokemusta osallistumisesta myyntiprojekteihin

Arvostamme:

 • Sertifiointeja soveltuvilta osa-alueilta
 • Eri projektimenetelmien tuntemista
 • Kokemusta ketterän kehittämisen projektien ohjauksesta
 • Kokemusta pilvipalveluiden käyttöönottoprojekteista (esim. AWS ja Azure)
 • Kokemusta projektipalveluiden kehittämisestä ja jalkauttamisesta
 • Kokemusta ICT-infrastruktuuripalveluista

 

Tiedät kokemuksesta, että erikokoisilla yrityksillä ja eri toimialoilla voi olla hyvinkin erilaisia tarpeita ja vaatimuksia projektien osalta. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Eduksi luetaan hyvät esiintymiskyvyt sekä kyky tuottaa kirjallista materiaalia ja esityksiä. Pääset työskentelemään osana rautaista asiantuntijatiimiä, joka koostuu eri pilvipalveluteknologioiden huippuosaajista.  Tiimi vastaa nimettyjen asiakkaiden kaikista pilvi-, käyttö- ja verkkopalveluiden projektoinnista, konsultoinnista, suunnittelusta ja käyttöönotosta.

Tarjoamme sinulle kannustavan palkkamallin ja joustavan tavan työskennellä Nebulan etätyömallin mukaisesti, viihtyisän ja nuorekkaan työilmapiirin, mielenkiintoisia haasteita ja huikeat mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti. Työtehtävien suorittamista varten tarjoamme parhaat työvälineet sekä koulutusta tukemaan kehittymistä ja osaamista. Edellisten lisäksi tarjoamme myös erinomaiset työsuhde-edut sisältäen kattavan työterveyshuollon, vakuutukset ympäri vuorokauden sekä liikunta- ja lounassaldoa.

KIINNOSTUITKO?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveen kanssa oheisella lomakkeella 05.08.2017 mennessä.

Haastattelut aloitetaan heti kun hakemuksia tulee ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävään liittyen tarjoaa Jani Tyyni, jani.tyyni@nebula.fi
 

Jätä hakemus

AVOIN HAKEMUS
ETKÖ LÖYTÄNYT OMAASI?

Ei hätää! Nebula tarjoaa paljon eri mahdollisuuksia ICT-alan huipulta. Jätä meille avoin hakemus. Aina on tilaa osaajille ja hyville tyypeille.

Jätä hakemus

Tiesitkö?

Nebulalla on useita henkilöitä, jotka ovat olleet työsuhteessa yli 10 vuotta. Viime vuonna 10 vuotta palvelleet lähetettiin F1 –kisoihin Barcelonaan.