Avoimet työpaikat

Nebula Oy on voimakkaasti kasvava pilvipalveluyritys, joka ainoana palvelutarjoajana Suomessa hallitsee koko ICT-kentän. Takaamme asiakkaillemme turvallisen ja luotettavan ICT-ympäristön sekä tarjoamme edistykselliset digitaalista liiketoimintaa tukevat palvelut. Meillä on yli 40 000 asiakasta ja palvelemme heitä 140 alan ammattilaisen voimin. Rooleja tarjoamme markkinoinnin, myynnin, konsultoinnin, asiakaspalvelun sekä infran parissa.


Nebula henkilökuntaedut

 

ASIAKASKESKEISYYS

KAIKKI ALKAA OSAAVASTA PALVELUSTA

Asiakaskokemus on kaiken toimintamme keskiössä. Tiedämme onnistuneemme, kun asiakkaan liiketoiminta kasvaa ja kehittyy toivotulla tavalla. Tärkein tehtävämme on ymmärtää asiakkaan tarpeet.
KEHITTYMINEN

OPPI SE ON JOKA IHMISEN TIELLÄ PITÄÄ

Ihminen ihmiselle on mottomme. Avoin työympäristömme mahdollistaa jatkuvan oppimisen. Kannustamme henkilökuntaa kouluttautumaan.
JOUSTAVA

TÖITÄ ETÄNÄ TAI TOIMISTOLLA

Uskomme, että työtä voi tehdä missä ja milloin vain. Mahdollistamme asiakkaillemme liikkuvan työn välineet ja haluamme tarjota henkilökunnalle samat resurssit. Kahvila, koti tai toimisto - sinä päätät.
Back End / Full Stack ohjelmistokehittäjä
Työnkuvaus

Olet vahva ammattilainen osaamisalueellasi ja pystyt itsenäisesti vastaamaan kokonaisuuksien toteuttamisesta osana ohjelmistotiimiä. Sinulla on jo pidempi urakokemus, mutta edelleen halu kehittyä oman osa-alueesi asiantuntijana. Hahmotat isoja kokonaisuuksia ja tunnistat järjestelmien välisiä riippuvuuksia. Sinulla on kokemusta vaatimusmäärittelystä asiakkaan tai pääarkkitehdin kanssa ja osaat rohkeasti nostaa esille oman osa-alueesi vaatimukset ja riippuvuudet muuhun järjestelmäkokonaisuuteen. Käytössämme on ohjelmistopuolella mm. Java 8, Spring 4, Spring Boot, React, Redux, JQuery, PHP ja MySQL. Lisäksi infra-puolella käytettyjä teknologioita ja ratkaisuja ovat mm Docker ja Ansible & Openstack. Hyödynnämme työssämme jatkuvan integraation ja jakelun menetelmiä. Uudet sovellukset suunnittelemme microservices-arkkitehtuuria noudattaen. Pääset työskentelemään todellisten alan ammattilaisten kanssa sekä tämän hetken kuumimman toimialan, pilviteknologian ja siihen liittyvien palveluiden parissa.

Kykenet luomaan toimivia kokonaisratkaisuja tai osakokonaisuuksia ymmärtäen myös ison kuvan ja järjestelmäkomponenttien väliset riippuvuudet. Olet aiemmin kehittänyt työksesi erilaisia ratkaisuja eri ohjelmointikieliä hyödyntäen. Käytännön tekemisen kautta olet kartuttanut kokemusta ja näkemystä, mikä ratkaisu toimii missäkin tilanteessa parhaimmin. Olet intohimoinen koodaaja – käytännönläheinen ratkaisujen luoja. Tietokantasuunnittelu ja -ohjelmointi kokemus katsotaan eduksesi.

Tärkeintä kuitenkin on, että sinulta löytyy palava halu kehittyä ja oppia uutta.

Tarjoamme sinulle kannustavan palkkamallin ja joustavan tavan työskennellä Nebulan etätyömallin mukaisesti. Viihtyisän ja nuorekkaan työilmapiirimme lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä mielenkiintoisien ja haastavien tehtävien parissa. Osana järjestelmäkehitystiimiä pääset teknologiakokonaisuuksien näköalapaikalle kehittämään tulevaisuuden ratkaisuja. Tarjoamme myös kattavat henkilöstöedut kuten, työterveyshuollon, vakuutukset ympäri vuorokauden, lounas-, kulttuuri- ja liikuntasaldoa.

Lähetä CV ja hakemus palkkatoiveineen kanssa 28.2.2017 mennessä.
Haastattelut aloitetaan heti oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävään liittyen tarjoaa Sami Sirkiä, Head of Systems & Platforms, 050 326 5699, sami.sirkia@nebula.fi.

Edellytämme
 • Back End / Full Stack ohjelmointiosaamista, kokemusta ja näkemystä
 • Päivittäisessä työssäsi sinulle tuttuja ovat: Java, SQL, REST, Git, Javascript
 • Kokemusta Linux -pohjaisista järjestelmäalustoista
 • Halukkuutta kehittyä ja oppia uutta
 • Yhteistyö- ja tiimityöskentelytaitoja
 • Oma-aloitteisuutta ja positiivista tekemisen meininkiä
Toivomme
 • Kokemusta IT-palvelunhallinnan järjestelmistä
 • Kokemusta verkkoasioinnin järjestelmistä
 • Pilviympäristöjen hyödyntämisestä kehitystyössä
 • Kokemusta testivetoisesta kehittämisestä
 • Kokemusta eri ohjelmointikielistä
 • Kokemusta tietokantapohjaisten järjestelmien kehittämisestä
 • Kokemusta Kanban, Scrum yms. Lean-ohjelmistokehitysmallista

Jätä hakemus

Back End / Full Stack osaaja
työnkuvaus

Olet vahva ammattilainen osaamisalueellasi ja pystyt itsenäisesti vastaamaan kokonaisuuksien toteuttamisesta osana ohjelmistotiimiä. Sinulla on kokemusta Linux-järjestelmäylläpidosta ja omaat kyvykkyyden automatisoida ylläpidollisia toimia. Omaat ainakin jonkin verran kokemusta eri virtualisointialustoista ja Python on sinulle kieli, jota hallitset sujuvasti. Omaat mielenkiinnon avoimen lähdekoodin projekteja kohtaan ja olet mahdollisesti julkaissutkin omia päivityksiäsi. Sinulla on halu kehittyä oman osa-alueesi asiantuntijana. Hahmotat isoja kokonaisuuksia ja tunnistat järjestelmien välisiä riippuvuuksia. Pääset työskentelemään todellisten alan ammattilaisten kanssa sekä tämän hetken kuumimman toimialan, pilviteknologian ja siihen liittyvien palveluiden parissa.

Kykenet luomaan toimivia kokonaisratkaisuja tai osakokonaisuuksia ymmärtäen myös ison kuvan ja järjestelmäkomponenttien väliset riippuvuudet. Käytännön tekemisen kautta olet kartuttanut kokemusta ja näkemystä, mikä ratkaisu toimii missäkin tilanteessa parhaimmin.

Liityt mukaan osaksi pientä tiimiä, jossa tekeminen on oma-aloitteista ja vastuullista.

Tärkeintä kuitenkin on, että sinulta löytyy palava halu kehittyä ja oppia uutta.

Tarjoamme sinulle kannustavan palkkamallin ja joustavan tavan työskennellä Nebulan etätyömallin mukaisesti. Viihtyisän ja nuorekkaan työilmapiirimme lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä mielenkiintoisien ja haastavien tehtävien parissa. Osana järjestelmäkehitystiimiä pääset teknologiakokonaisuuksien näköalapaikalle kehittämään tulevaisuuden ratkaisuja. Tarjoamme myös kattavat henkilöstöedut kuten, työterveyshuollon, vakuutukset ympäri vuorokauden, lounas-, kulttuuri- ja liikuntasaldoa.

Lähetä CV ja hakemus palkkatoiveineen kanssa 28.2.2017 mennessä.
Haastattelut aloitetaan heti kun hakemuksia tulee ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävään liittyen tarjoaa Olli Kärpänen, Head of Core Infrastructure, 045 6700 631, olli.karpanen@nebula.fi.

Edellytämme
 • Linux järjestelmäasiantuntemusta
 • KVM:n syvää tuntemista
 • Vahvaa Python osaamista ja näyttöä osaamisesta
ARVOSTAMME
 • OpenStack ylläpitokokemusta
Toivomme
 • Olet vastuullinen ja oma-aloitteinen
 • Osaat kommunikoida ja dokumentoida tekemistäsi

Jätä hakemus

Cloud Consultant
Työnkuvaus

Työssäsi olet osana Nebula Solutions –liiketoimintayksikön projektipalvelut- ja konsultointitiimiä, jossa pääset työskentelemään Pohjoismaiden parhaiden pilvipalveluiden asiantuntijoiden kanssa. Roolinasi on toimia pilvipalveluiden konsultin ja arkkitehdin roolissa konsultoimassa ja rakentamassa asiakkaille pilvipohjaisia ratkaisuja.

Nebula Solutionsin asiakkaat ovat tunnettuja Suomalaisia keskisuuria yrityksiä. Sinulla on rautainen kokemus eri pilvipalveluista ja pilvipalveluiden automaatiotyökaluista ja osaat toteuttaa ratkaisuja Chefillä, Puppetilla tai Ansiblella. Infrastruktuurin provisiointia et tee enää käsin, vaan osaat sujuvasti käyttää Heatiä tai CloudFormationia.

Osaat suunnitella asiakkaan tarpeisiin soveltuvan pilviratkaisun, oli sitten kyse koko IT-infrastruktuurin siirrosta pilveen, yksittäisistä palveluista tai sovelluksista. Ymmärrät pilven tuomat skaalautuvuushyödyt ja osaat rakentaa ratkaisut niin että hyöty siirtyy suoraan asiakkaalle.

Ymmärrät rajapintojen merkityksen ja automatisoinnin tärkeyden, sekä myös hyödynnät näitä sujuvasti. Dokumentoit asiat selkeästi ja loistat työssäsi asiakasrajapinnassa.

Ymmärrät ja tunnistat eri pilviteknologiat ja niiden erot sekä tunnet niihin liittyvät palvelut ja lyhenteet.

Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Eduksi luetaan hyvät esiintymiskyvyt sekä kyky tuottaa kirjallista materiaalia ja esityksiä. Pääset työskentelemään osana rautaista asiantuntijatiimiä, joka koostuu eri pilvipalveluteknologioiden huippuosaajista.  Tiimi vastaa nimettyjen asiakkaiden kaikista pilvi-, käyttö- ja verkkopalveluiden projektoinnista, konsultoinnista, suunnittelusta ja käyttöönotosta.

Tarjoamme sinulle kannustavan palkkamallin ja joustavan tavan työskennellä Nebulan etätyömallin mukaisesti, viihtyisän ja nuorekkaan työilmapiirin, mielenkiintoisia haasteita ja huikeat mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti. Työtehtävien suorittamista varten tarjoamme parhaat työvälineet sekä koulutusta tukemaan kehittymistä ja osaamista. Edellisten lisäksi tarjoamme myös erinomaiset työsuhde-edut sisältäen kattavan työterveyshuollon, vakuutukset ympäri vuorokauden sekä liikunta- ja lounassaldoa.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveen kanssa oheisella lomakkeella. Haastattelut aloitetaan heti kun hakemuksia tulee ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävään liittyen tarjoaa Rauno Välimaa, puh. 050 506 6669, rauno.valimaa@nebula.fi

Edellytämme
 • Kokemusta sovelluskehityksestä ja sovelluskehitysprojekteista
 • Kokemusta palveluiden käyttöönotosta, hallinnasta ja tuottamisesta julkisissa
 • Arkkitehtuuri ja suunnittelutason osaamista
 • Vähintään viiden vuoden kokemusta palvelinkäyttöjärjestelmistä (Linux)
 • Pilvipalveluista (esim. AWS ja OpenStack)
 • Hallitset tarvittavat verkkoteknologiat (IP-verkot, palomuurit, kuormantasaajat)
Toivomme
 • Sertifiointeja soveltuvilta osa-alueilta
 • Kokemusta isoista ja skaalautuvista järjestelmistä, sekä korkean käytettävyyden ratkaisuista
 • Kokemusta kansainvälisessä työympäristössä toimimisesta
 • Scriptausosaamista ja kokemusta (esim. Bash, Python ja Ruby)
 • Kokemusta automaatiotyökaluista (esim. Docker, Chef, Puppet, Ansible, Heat, CloudFormation)
 • Kokemusta avoimen lähdekoodin virtualisointiteknologioista (esim. OpenStack, Xen, KVM)
 • Kokemusta CI-työkaluista (esim. Jenkins ja Bamboo)
 • Kokemusta automaattisten testauksen työkaluista (esim. Robot Framework, Cucumber, Selenium, JBehave)
 • Tietokantaosaamista (esim. MySQL, MS SQL, Oracle)

Jätä hakemus

Front End painotteinen ohjelmistokehittäjä
TYÖNKUVAUS

Olet jo hankkinut kannuksesi osaamisalueellasi ja pystyt itsenäisesti vastaamaan osakokonaisuuksien toteuttamisesta osana ohjelmistotiimiä. Haluat kehittyä oman osa-alueesi asiantuntijana ja nostat rohkeasti esiin Front End:n vaatimukset muulle ohjelmistokehitykselle. Päivittäisessä työssä saatat olla tekemisissä mm. JavaScript, HTML5, CSS3, Sass/Less, AJAX, JSONP, HTTP2, React, Redux, JQuery, PHP ja MySQL. Hyödynnämme työssämme jatkuvan integraation ja jakelun menetelmiä. Uudet sovellukset suunnittelemme microservices-arkkitehtuuria noudattaen. Pääset työskentelemään todellisten alan ammattilaisten parissa sekä tämän hetken kuumimman toimialan, pilviteknologian ja siihen liittyvien palveluiden parissa.

Kykenet luomaan toimivia osakokonaisuuksia ymmärtäen myös ison kuvan ja järjestelmäkomponenttien väliset riippuvuudet. Olet aiemmin kehittänyt työksesi erilaisia ratkaisuja eri ohjelmointikieliä hyödyntäen. Käytännön tekemisen kautta olet kartuttanut kokemusta ja näkemystä, mikä ratkaisu toimii missäkin tilanteessa parahimmin. Olet intohimoinen koodaaja – käytännönläheinen ratkaisujen luoja. Tietokantasuunnittelu ja -ohjelmointi kokemus katsotaan eduksesi.

Tärkeintä kuitenkin on, että sinulta löytyy palava halu kehittyä ja oppia uutta.

Tarjoamme sinulle kannustavan palkkamallin ja joustavan tavan työskennellä Nebulan etätyömallin mukaisesti. Viihtyisän ja nuorekkaan työilmapiirimme lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä mielenkiintoisien ja haastavien tehtävien parissa. Osana järjestelmäkehitystiimiä pääset teknologiakokonaisuuksien näköalapaikalle kehittämään tulevaisuuden ratkaisuja. Tarjoamme myös kattavat henkilöstöedut kuten, työterveyshuollon, vakuutukset ympäri vuorokauden, lounas-, kulttuuri- ja liikuntasaldoa.

Lähetä CV ja hakemus palkkatoiveineen kanssa 28.2.2017 mennessä. Haastattelut aloitetaan heti oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävään liittyen tarjoaa Sami Sirkiä, Head of Systems & Platforms, 050 326 5699, sami.sirkia@nebula.fi.

EDELLYTÄMME
 • Front end ohjelmointi osaamista, kokemusta ja näkemystä
 • Sinulle tuttuja työkaluja päivittäisessä työssä ovat: JavaScript, HTML5, CSS3, AJAX, WebSocket, jQuery, Bootstrap, PHP, Drupal
 • Halukkuutta kehittyä ja oppia uutta
 • Yhteistyö- ja tiimityöskentelytaitoja
 • Oma-aloitteisuutta ja positiivista tekemisen meininkiä
TOIVOMME
 • Sass/Less, JSONP, HTTP2, MySQL, React/Redux
 • Backend ohjelmointi osaamista
 • Pilviympäristöjen hyödyntämisestä kehitystyössä
KOKEMUSTA
 • Testivetoisesta kehittämisestä
 • Eri ohjelmointikielistä
 • Tietokantapohjaisten järjestelmien kehittämisestä
 • Kanban, Scrum yms. Lean-ohjelmistokehitysmallista

Jätä hakemus

Security Consultant
TYÖNKUVAUS

Työssäsi olet osana liiketoimintayksikön konsultointitiimiä, jossa pääset työskentelemään Pohjoismaiden parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Nebula Solutionsin asiakkaat ovat tunnettuja Suomalaisia keskisuuria yrityksiä. Haluat auttaa asiakkaittamme pilvipalveluiden turvallisessa käyttämisessä. Vastaat yksikkömme asiakkaiden tietoturvan parhaista käytänteistä, kehittämisestä sekä jalkauttamisesta.

Pääset hyödyntämään osaamistasi yhdessä Suomen mielenkiintoisimmista ICT-alan yrityksistä. Toimit tiiviissä yhteistyössä asiakashallinnan, tuotekehityksen, konsultoinnin ja teknisten asiantuntijoidemme kanssa.

Tiedät kokemuksesta, että erikokoisilla yrityksillä ja eri toimialoilla voi olla hyvinkin erilaisia vaatimuksia tietoturvan osalta. Olet aikaisemmin vetänyt tietoturvaprojekteja onnistuneesti läpi. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Olet ehkä toiminut aikaisemmin jo konsulttina tai tietoturva neuvonantajana. Eduksi luetaan hyvät esiintymiskyvyt sekä kyky tuottaa kirjallista materiaalia ja esityksiä.

Tarjoamme sinulle kannustavan palkkamallin ja joustavan tavan työskennellä Nebulan etätyömallin mukaisesti, viihtyisän ja nuorekkaan työilmapiirin, mielenkiintoisia haasteita ja huikeat mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti. Työtehtävien suorittamista varten tarjoamme parhaat työvälineet sekä koulutusta tukemaan kehittymistä ja osaamista. Edellisten lisäksi tarjoamme myös erinomaiset työsuhde-edut sisältäen kattavan työterveyshuollon, vakuutukset ympäri vuorokauden sekä liikunta- ja lounassaldoa.

Kiinnostuitko? 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveen kanssa oheisella lomakkeella. Haastattelut aloitetaan heti kun hakemuksia tulee ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tarjoaa Rauno Välimaa, rauno.valimaa@nebula.fi

Päivittäisessä työssä tulet toimimaan
 • CISO roolissa tärkeimmille asiakkaillemme
 • Nebulan tietoturvamallien kehittämisen parissa sekä ISO27001 hankkeen vetäjänä
 • Tietoturvakonsulttina asiakasprojekteissa
Sinulla on kokemusta seuraavista
 • Tietoturvan hallintamallien kehittäminen ja jalkauttaminen (ISMS)
 • Tunnet yleisimmät alan tietoturvastandardit kuten ISO27001 ja CSA v3
 • Olet ollut asiakas rajapinnassa työskentelemässä mahdollisesti konsulttina
 • Kokemusta sisäisestä tai asiakasympäristöjen tietoturva-auditoinnista
 • Tunnet modernin pilviteknologian kuten Amazon AWS, Azure tai OpenStack, jos et tunne, olet ainakin kiinnostunut opiskelemaan
 • Eduksi katsotaan kokemus Vahti -ohjeista tai Katakri -työkalusta

Jätä hakemus

Senior Linux Specialist
TYÖNKUVAUS

Työssäsi toimit osana Nebula Solutions –liiketoimintayksikön asiantuntijatiimiä, jossa kanssasi työskentelee huippu Verkko-, Linux- ja Microsoft-asiantuntijoita uusimpien teknologioiden ja pilviratkaisuiden parissa.

Omaat kokemusta Web- ja tietokantapalvelimien ylläpidosta. Pidät työssäsi vaihtelusta. Olet mieluusti mukana asiakasprojekteissa ja välillä teet vaativaa ongelmanhallintaa. Tarvittaessa osaat suunnitella asiakkaan tarpeisiin soveltuvan ratkaisun, oli kyse sitten isommasta palvelininfrastruktuurista tai tietokantaklusterista. Ratkaisuja suunnitellessasi pyrit ensisijaisesti hyödyntämään pilvipalveluiden tuomia hyötyjä.

Ymmärrät eri pilviteknologiat ja lyhenteet AWS, OpenStack, IaaS, PaaS ja SaaS eivät ole sinulle vieraita.

Kun asenne on kohdallaan ja sinulta löytyy reipasta mieltä, saatat olla etsimämme henkilö.

Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa pääset työskentelemään osana rautaista asiantuntijatiimiä, joka koostuu eri pilvipalveluteknologioiden huippuosaajista. Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä alan huipulla, loistavat henkilöstöedut; hyvän työterveyshuollon, kattavat vakuutukset ympäri vuorokauden, sekä lounas- ja liikuntasaldoa.

Tavoitteenamme on olla Pohjoismaiden ykkönen vuonna 2017 hallituissa, avaimet käteen –periaatteella tuotetuissa pilvipalveluissa. Tähän tarvitsemme alan parhaat tekijät, jollainen sinäkin olet, tai jollaiseksi haluat kehittyä.

Lähetä hakemuksesi ja CV meille oheisen lomakkeen kautta 28.02.2017 mennessä. Haastattelut aloitetaan heti kun hakemuksia saapuu ja paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävään liittyen tarjoaa Sami Pölkkynen, Head of Service Operations, 050 596 5515, sami.polkkynen@nebula.fi.

Jätä hakemus

Service Operations Team Leader
TYÖNKUVAUS

Työssäsi toimit osana Nebula Solutions –liiketoimintayksiköä ja vastaat yhden palvelutuotantotiimin esimiestyöstä, johtamisesta ja toiminnan kehittämisestä. Tuotantotiimisi koostuu monipuolisen osaamisen  omaavista IT-asiantuntijoista ja yhdessä vastaatte tiimille nimettyjen Nebula Solutionsin asiakkaiden IT-palvelutuotannosta.

Nebula Solutionsin asiakkaat ovat tunnettuja Suomalaisia keskisuuria ja vähän suurempiakin yrityksiä. Osaat johtaa tiimiäsi tavoiteorientoituneesti, samalla pitäen huolen itsesi ja alaistesi jatkuvasta kehittymisestä.

Omaat kokemusta tuotantotiimin johtamisesta ja esimiestyöstä, IT-palvelutuotannosta ja IT-alan toimintamalleista. Osaat toimia paineen alaisensa ja tehdä johdomukaisia ratkaisuja aikataulupaineista  ja yllättävistä tilanteista huolimatta.

Olet vastuullinen tiimin esimies, joka hoitaa vaikeatkin tilanteet asiakkaidemme kannalta parhaalla mahdollisella tavalla.

Nebula Solutions tarjoaa sinulle huumorintajuisen työympäristön, jossa pääset työskentelemään osana rautaista organisaatiota, joka koostuu eri pilvipalveluteknologioiden huippuosaajista. Tiimisi on osa Service Operations -osastoa ja raportoit tiimisi tuloksesta suoraan osaston johtajalle (Head of Service Operations).

Tavoitteenamme on olla Pohjoismaiden luotettavin kumppani hallituissa, avaimet käteen –periaatteella tuotetuissa pilvipalveluissa. Tähän tarvitsemme alan parhaat tekijät, jollainen sinäkin olet, tai jollaiseksi haluat oma-aloitteisesti kehittyä.

Lähetä hakemuksesi ja CV meille oheisen lomakkeen kautta 28.2.2017 mennessä. 
Haastattelut aloitetaan heti kun hakemuksia tulee ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävään liittyen tarjoaa Sami Pölkkynen (Head of Service Operations), puh. 050 596 5515, sami.polkkynen@nebula.fi

EDELLYTÄMME
 • Vähintään kolmen vuoden kokemusta tuotantotiimin esimiestyöstä
 • Kokemusta vaativassa esimiesroolissa toimimisesta ja johtamisesta
 • IT-teknologiaosaamista (palvelinympäristöt, pilvipalvelut, tietoliikenne)
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja ihmisläheistä otetta esimiestyöhön ja johtamiseen
 • Kykyä ja halua ottaa tuotantotiimin kehittäminen ja tehokkuus vastuulleesi
 • Työkokemusta IT-palveluntarjoajalta
 • Kokemusta asiakasrajapinnassa toimimisesta

Jätä hakemus

SENIOR NETWORK SPECIALIST
TYÖNKUVAUS

Työssäsi olet osana Nebula Solutions -liiketoimintayksikön asiantuntijatiimiä, jossa kanssasi työskentelee kokeneita Verkko-, Linux- ja Microsoft-asiantuntijoita.  Asiakasyritykset ovat tunnettuja suomalaisia keskisuuria yrityksiä.  Olet verkkoasiantuntija, joka on luonteeltaan järjestelmällinen ja suunnitelmallinen. Omaat hyvät dokumentointi- ja kommunikointitaidot sekä hyvät tekniset valmiudet, jotta osaat keskustella ja suunnitella asiakasympäristöjä yhdessä asiakkaiden ja pilvipalveluiden asiantuntijoidemme kanssa. Sinulla on kokemusta tietoliikenneverkkojen (IP/MPLS, Ethernet) suunnittelusta, toteutuksesta ja ylläpidosta. Lisäksi katsomme eduksi kokemuksen tietoliikennepalveluiden konfiguraation automatisoinnista. Ennen kaikkea sinulta löytyy "can do" -asennetta ja reipasta otetta tekemiseen!

Nebula Solutions tarjoaa sinulle huumorintajuisen työympäristön, jossa pääset työskentelemään osana asiantuntijatiimiä, joka koostuu eri pilvipalveluteknologioiden huippuosaajista. Tiimi vastaa nimettyjen asiakkaiden kaikista pilvi-, käyttö- ja verkkopalveluista ja niiden ylläpidosta, suunnittelusta ja toteutuksesta.

Työtehtäviä varten Nebula Solutions tarjoaa sinulle kannustavan palkkamallin ja joustavan tavan työskennellä Nebulan etätyömallin mukaisesti. Työtehtävien suorittamista varten tarjoamme parhaat työvälineet sekä koulutusta tukemaan kehittymistä ja osaamista.

Nebula tarjoaa myös loistavat henkilöstöedut; hyvän työterveyshuollon, kattavat vakuutukset ympäri vuorokauden, lounas- ja liikuntasaldoa sekä aktiivista liikuntatoimintaa.

Tavoitteenamme on olla Pohjoismaiden luotettavin kumppani pienille ja keskisuurille yrityksille hallituissa, avaimet käteen -periaatteella tuotetuissa pilvipalveluissa. Tähän tarvitsemme alan parhaat tekijät, jollainen sinäkin olet, tai jollaiseksi haluat oma-aloitteisesti kehittyä.

Lähetä pikaisesti hakemuksesi ja CV meille  tai viimeistään 15.3.2017 mennessä.
Haastattelut aloitetaan heti kun hakemuksia saapuu ja paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävään liittyen tarjoaa  Sami Pölkkynen, gsm. 050-5965515. email: sami.polkkynen@nebula.fi

Työpaikan sijainti: Helsinki
Palkkaus: sopimuksen mukaan, koeajan (6 kk) jälkeen jatkuva

EDELLYTÄMME
 • IP/MPLS, BGP (Cisco, Alcatel-Lucent, Juniper)
 • L2-verkot (Cisco, Alcatel-Lucent, HP)
 • Palomuurit (Fortigate, Cisco ASA)
TOIVOMME
 • Alan sertifikaatit (esim. Cisco, Juniper, Fortinet)
 • Kokemuksen kuormantasaajista 

Jätä hakemus

AVOIN HAKEMUS
ETKÖ LÖYTÄNYT OMAASI?

Ei hätää! Nebula tarjoaa paljon eri mahdollisuuksia ICT-alan huipulta. Jätä meille avoin hakemus. Aina on tilaa osaajille ja hyville tyypeille.

Jätä hakemus

Tiesitkö?

Nebulalla on useita henkilöitä, jotka ovat olleet työsuhteessa yli 10 vuotta. Viime vuonna 10 vuotta palvelleet lähetettiin
F1 –kisoihin Barcelonaan.