Avoimet työpaikat

Nebula Oy on voimakkaasti kasvava pilvipalveluyritys, joka ainoana palvelutarjoajana Suomessa hallitsee koko ICT-kentän. Takaamme asiakkaillemme turvallisen ja luotettavan ICT-ympäristön sekä tarjoamme edistykselliset digitaalista liiketoimintaa tukevat palvelut. Meillä on yli 40 000 asiakasta ja palvelemme heitä 140 alan ammattilaisen voimin. Rooleja tarjoamme markkinoinnin, myynnin, konsultoinnin, asiakaspalvelun sekä infran parissa.


Nebula henkilökuntaedut

 

ASIAKASKESKEISYYS

KAIKKI ALKAA OSAAVASTA PALVELUSTA

Asiakaskokemus on kaiken toimintamme keskiössä. Tiedämme onnistuneemme, kun asiakkaan liiketoiminta kasvaa ja kehittyy toivotulla tavalla. Tärkein tehtävämme on ymmärtää asiakkaan tarpeet.
KEHITTYMINEN

OPPI SE ON JOKA IHMISEN TIELLÄ PITÄÄ

Ihminen ihmiselle on mottomme. Avoin työympäristömme mahdollistaa jatkuvan oppimisen. Kannustamme henkilökuntaa kouluttautumaan.
JOUSTAVA

TÖITÄ ETÄNÄ TAI TOIMISTOLLA

Uskomme, että työtä voi tehdä missä ja milloin vain. Mahdollistamme asiakkaillemme liikkuvan työn välineet ja haluamme tarjota henkilökunnalle samat resurssit. Kahvila, koti tai toimisto - sinä päätät.
Linux Specialist
TYÖNKUVAUS

Työssäsi toimit osana Nebula Solutions –liiketoimintayksikön asiantuntijatiimiä, jossa kanssasi työskentelee huippu Verkko-, Linux- ja Microsoft-asiantuntijoita uusimpien teknologioiden ja pilviratkaisuiden parissa.

Omaat kokemusta Web- ja tietokantapalvelimien ylläpidosta. Pidät työssäsi vaihtelusta. Olet mieluusti mukana asiakasprojekteissa ja välillä teet vaativaa ongelmanhallintaa. Tarvittaessa osaat suunnitella asiakkaan tarpeisiin soveltuvan ratkaisun, oli kyse sitten isommasta palvelininfrastruktuurista tai tietokantaklusterista. Ratkaisuja suunnitellessasi pyrit ensisijaisesti hyödyntämään pilvipalveluiden tuomia hyötyjä.

Ymmärrät eri pilviteknologiat ja lyhenteet AWS, OpenStack, IaaS, PaaS ja SaaS eivät ole sinulle vieraita.

Kun asenne on kohdallaan ja sinulta löytyy reipasta mieltä, saatat olla etsimämme henkilö.

Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa pääset työskentelemään osana rautaista asiantuntijatiimiä, joka koostuu eri pilvipalveluteknologioiden huippuosaajista. Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä alan huipulla, loistavat henkilöstöedut; hyvän työterveyshuollon, kattavat vakuutukset ympäri vuorokauden, sekä lounas- ja liikuntasaldoa.

Tavoitteenamme on olla Pohjoismaiden ykkönen vuonna 2017 hallituissa, avaimet käteen –periaatteella tuotetuissa pilvipalveluissa. Tähän tarvitsemme alan parhaat tekijät, jollainen sinäkin olet, tai jollaiseksi haluat kehittyä.

Lähetä hakemuksesi ja CV meille oheisen lomakkeen kautta 22.6.2017 mennessä. Haastattelut aloitetaan heti kun hakemuksia saapuu ja paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävään liittyen tarjoaa Sami Pölkkynen, Head of Service Operations, 050 596 5515, sami.polkkynen@nebula.fi.

Jätä hakemus

Ratkaisumyyjä (Hunter)
TYÖNKUVAUS

Nebula Oy on voimakkaasti kasvava palveluyritys, joka toimii asiakkaidensa luotettuna kumppanina kriittisissä ICT-palveluissa. Palvelumme tuotetaan kotimaisin voimin, parhaaseen asiakaskokemukseen panostaen. Kulunutta sanontaa käyttäen, meille asiakas on aina ykkönen.

 

Asiakaslähtöinen palvelukehitys ja uusien palveluiden sekä liiketoimintamallien innovoiminen ovat aina olleet toimintamme ytimessä. Nebula Oy on perustettu vuonna 1997 ja toiminta on aina ollut kannattavaa ja kasvavaa, mikä kertoo kyvystämme uudistua ja luoda uutta. Vuonna 2016 vakavaraisen yrityksemme liikevaihto oli noin 35 M€. Meillä on yli 40 000 asiakasta, joita palvelemme 150 alan ammattilaisen voimin.

 

Haemme nyt Nebula Solutionsiin Ratkaisumyyjää

Nebula Solutions liiketoimintayksikkö on startupien ja Pk-yritysten luotettu kumppani. Ratkaisumme lähtevät aina asiakkaan kuuntelemisen kautta saavutetusta ymmärtämisestä ja huomioivat asiakkaan tarpeet käytettävyyden, tietoturvan ja kustannusten osalta. Tarvittaessa olemme myös valmiita - positiivisella tavalla - haastamaan asiakkaan ehdottoman ratkaisun, mikäli tämä on asiakkaan edun mukaista. Palveluissamme hyödynnämme usein eri pilvipalveluteknologioita – kuten OpenStack-pohjainen Cloud9 palvelumme, Amazon Web Services ja Microsoft Azure -, mutta tärkeintä meille on löytää ja rakentaa oikea ratkaisu asiakkaan tarpeeseen.

 

Työssäsi olet osa Nebula Solutionsin myyntiä ja toimit kokonaisvastuullisena ratkaisumyyjänä asiakkaiden ICT-hankkeissa. Vastaat valittujen asiakashankkeiden kokonaisvaltaisesta edistämisestä, sisältäen asiakastarpeen kartoituksen, ratkaisusuunnittelun ja sopimusneuvottelut. Näissä tehtävissä sinulla on tukenasi osaava markkinointimme, kattavat myynnin tukitoiminnot, projekti- ja konsultointipalvelumme sekä liiketoiminnan kehityspäällikkömme. Asiakkaidemme ICT-hankkeet voivat koskea kaikkea digitaalisista palveluista perinteisiin IT-ulkoistuksiin tai palveluiden pilveistämiseen.

 

Vastuullesi kuuluu mm.

 • Määritellystä kohdemarkkinasta asiakkaiden kontaktointi ja asiakastapaamiset
 • Asiakastarpeen kartoittaminen ja ymmärtäminen
 • Ratkaisusuunnittelu ja hinnoittelu
 • Sopimusneuvottelut

 

Työssäsi pääset hyödyntämään ja kehittämään osaamistasi yhdessä Suomen mielenkiintoisimmista ICT-alan yrityksistä.

 

Menestyäksesi tehtävässä sinulla täytyy olla ennen kaikkea asenne kunnossa. Olet valmis tekemään töitä saavuttaaksesi sinulle asetetut tavoitteet, hoidat oman tonttisi ja haluat oppia koko ajan toimialasta ja asiakkaista lisää. Näillä pääsee jo pitkälle. Selkeästi eduksi on osaaminen tarjoamistamme palveluista. Palveluihin voit tutustua osoitteessa: http://www.nebula.fi/ict-ratkaisut

 

Lisäpisteitä tulee, jos sinulla on myös kokemusta tai osaamista seuraavilta osa-alueilta:

 • Aito B2B-ratkaisumyynti, missä palveluista ja tuotteista rakennetaan ratkaisuja.
 • Hallinta ja valvontapalvelut (Managed Applications, Managed Servers ja Managed Cloud)
 • Teknologiat: Erityisesti Azure, Cloud9 (OpenStack), Amazon Web Services, O365, Win10, Intune, Docker, *SQL ja MPLS osaamista ja mielenkiintoa aiheisiin arvostetaan

 

Emme oleta, että olet valmis mestari kaikilla mainituilla osa-alueilla, mutta toivomme, että sinulla on sopivasti mielenkiintoa mainittuja osa-alueita kohtaan. Työssäsi sinulla on mahdollisuus kehittyä niillä osa-alueilla mitkä vaativat vielä kehittymistä.

 

Tarjoamme sinulle hyvän pohjapalkan, myyntisuorituksesta palkitsevan bonusmallin, joustavan tavan työskennellä, viihtyisän ja nuorekkaan työilmapiirin, mielenkiintoisia haasteita ja mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti.

 

Työtehtävien suorittamista varten saat tarvittavat työvälineet sekä koulutusta tukemaan kehittymistäsi ja osaamistasi.  Edellisten lisäksi tarjoamme myös erinomaiset työsuhde-edut sisältäen lähes kaiken kattavan työterveyshuollon, vakuutukset ympäri vuorokauden sekä liikunta- ja lounasedut. Katso lisätietoja osoitteesta: http://www.nebula.fi/ict-ratkaisut/nebula/yritys/avoimet-tyopaikat

 

KIINNOSTUITKO?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveen kanssa oheisella lomakkeella 31.5.2017 mennessä.

 

Haastattelut aloitetaan heti kun hakemuksia tulee ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tarjoaa liiketoimintajohtaja Jani Tyyni, jani.tyyni@nebula.fi

Jätä hakemus

Cloud, AWS ja Azure osaajia
TYÖNKUVAUS

Etsimme useita Cloud, AWS ja Azure -osaajia rakentamaan ja kehittämään asiakkaidemme pilvipalveluita. Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on kokemusta tai sinua kiinnostaa infrastruktuurin automaatio ja pilviteknologiat. Sinulla on kokemusta esimerkiksi Amazon Web Services -, Google Cloud - tai Azure-palvelusta sekä Linux-järjestelmäylläpidosta. Mielenkiintosi herättävät niin ikään termit Ansible, Kubernetes ja Docker.

Omaat kyvykkyyden tai haluat oppia kyvykkyyden automatisoida ylläpidollisia toimia ja osaat skriptaamisen sekä sinulla mielenkiintoa avoimen lähdekoodin projekteja kohtaan. Sinulla on halu kehittyä oman osa-alueesi asiantuntijana. Hahmotat isoja kokonaisuuksia ja tunnistat järjestelmien välisiä riippuvuuksia. Pääset työskentelemään todellisten alan ammattilaisten kanssa sekä tämän hetken kuumimman toimialan, pilviteknologioiden ja siihen liittyvien palveluiden parissa

Uskomme, että yksittäistä taitoa tärkeämpää on halu kehittyä ja oppia. Nykyinen toimenkuvasi voi olla järjestelmäasiantuntija tai ohjelmistosuunnittelija, joka kaipaa uusia haasteita.

Työssäsi tulet toimimaan osana Nebula Solutions –liiketoimintayksikön projektipalvelut- ja konsultointitiimiä, jossa pääset työskentelemään Pohjoismaiden parhaiden pilvipalveluiden asiantuntijoiden kanssa. Tiimi vastaa nimettyjen asiakkaiden kaikista pilvi-, käyttö- ja verkkopalveluiden projektoinnista, konsultoinnista, suunnittelusta ja käyttöönotosta. Titteli työtehtävässä on joko Consultant tai Senior Consultant kokemuksen ja osaamisen mukaisesti.

Roolinasi on toimia pilvipalveluiden teknisen konsultin ja arkkitehdin roolissa konsultoimassa ja rakentamassa asiakkaille pilvipohjaisia ratkaisuja. Työtehtäviin kuuluu esimerkiksi pilvi-infran pystyttäminen ja automatisointi, tuotantoon vientien sekä ci/cd-putkien ja DevOps-työkalujen rakentelu.

TARVITSET
 • Kokemusta pilvipalveluista (OpenStack, AWS, Azure) käyttämisestä
 • Kokemusta skriptaamisesta/ohjelmoinnista
 • Arkkitehtuuri ja suunnittelutason osaamista
 • Vahvaa kokemusta palvelinkäyttöjärjestelmistä (GNU/Linux)
 • Tietoliikenteen ymmärrystä
TOIVOMME
 • Sertifiointeja soveltuvilta osa-alueilta
 • Kokemusta dockereista ja muista konttityökaluista
 • Kokemusta hajautetuista järjestelmistä, sekä korkean käytettävyyden ratkaisuista
 • Kokemusta automaatiotyökaluista (esim. Heat, CloudFormation)
 • Kokemusta ketterän kehittämisen työkaluista CI/CD putkien rakentamisesta (esim. Jenkins, Git)
 • DevOps -osaaminen
TARJOAMME

Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Eduksi luetaan hyvät esiintymiskyvyt sekä kyky tuottaa kirjallista materiaalia ja esityksiä.

Tarjoamme sinulle kannustavan palkkamallin ja joustavan tavan työskennellä Nebulan etätyömallin mukaisesti, viihtyisän ja nuorekkaan työilmapiirin, mielenkiintoisia haasteita ja huikeat mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti. Työtehtävien suorittamista varten tarjoamme parhaat työvälineet sekä koulutusta tukemaan kehittymistä ja osaamista.  Edellisten lisäksi tarjoamme myös erinomaiset työsuhde-edut sisältäen kattavan työterveyshuollon, vakuutukset ympäri vuorokauden sekä liikunta- ja lounassaldoa.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveen kanssa oheisella lomakkeella. 

Haastattelut aloitetaan heti kun hakemuksia tulee ja paikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävään liittyen tarjoaa Rauno Välimaa, puh. 050 506 6669, rauno.valimaa@nebula.fi

Jätä hakemus

SYSTEM SPECIALIST
TYÖNKUVAUS

Työssäsi olet osana Nebula Solutions –liiketoimintayksikön asiantuntijatiimiä, jossa kanssasi työskentelee rautaisia Verkko-, Linux- ja Microsoft-asiantuntijoita uusimpien teknologioiden ja pilviratkaisuiden parissa.

Asiakasyritykset ovat tunnettuja Suomalaisia keskisuuria yrityksiä. Sinulla on vankka kokemus teknologioista ja asiakaspalvelutehtävistä ja olet parhaimmillasi, kun pääset ratkaisemaan asiakkaidemme ongelmia.

Työtehtäviisi kuuluu asiakkaidemme tukipyyntöjen ja ongelmien ratkaisu puhelimessa, sähköpostitse tai työpyyntöjen välityksellä. Useimmiten ongelmat koskettavat asiakkaan palvelin- tai pilviympäristöä, mutta mukaan mahtuu myös työasemapalveluiden asiakkaiden tukipyyntöjä ja ongelmia.

Omaat aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä ja osaat dokumentoida työsi tulokset. Meille kaikista tärkeintä on kuitenkin se, että olet valmis ja halukas kehittymään pohjoismaiden parhaaksi pilvipalveluiden asiantuntijoiksi, oli osaamisalueesi myöhemmin sitten Azure, AWS tai Cloud 9.

EDELLYTÄMME
 • Asiakaspalvelukokemusta ja halua tehdä asiakaspalvelutyötä (esim. Service Desk)
 • Priorisointikykyä
 • Osaamista IT-infrastruktuurista (palvelimista, työasemista, tietoliikenteestä, Windows-/Linux-järjestelmistä, tablet- ja mobiililaiteista)
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja
 • Kokemusta haasteellisten IT-ongelmien ratkaisuista
 • Oikeaa asennetta ja halua oppia uutta
TOIVOMME
 • Kykyä omaksua erilaisia asiakasympäristöjä
 • Tiimityöskentelytaitoja
 • AD-, GPO-, Powershell-osaamista
 • ITIL-osaamista
TARJOAMME

Nebula Solutions tarjoaa sinulle huumorintajuisen työympäristön, jossa pääset työskentelemään osana rautaista asiantuntijatiimiä, joka koostuu eri pilvipalveluteknologioiden huippuosaajista. Tiimi vastaa nimettyjen asiakkaiden kaikista pilvi-, käyttö- ja verkkopalveluista ja niiden ylläpidosta, suunnittelusta ja toteutuksesta.

Työtehtäviä varten Nebula Solutions tarjoaa sinulle kannustavan palkkamallin ja joustavan tavan työskennellä Nebulan etätyömallin mukaisesti. Työtehtävien suorittamista varten tarjoamme parhaat työvälineet sekä koulutusta tukemaan kehittymistä ja osaamista.

Nebula tarjoaa myös loistavat henkilöstöedut; hyvän työterveyshuollon, kattavat vakuutukset ympäri vuorokauden, lounas- ja liikuntasaldoa sekä aktiivista liikuntatoimintaa.

KIINNOSTUITKO?

Lähetä hakemuksesi ja CV meille oheisen lomakkeen 22.6.2017 mennessä. Haemme tällä hetkellä useita uusia System Specialisteja palvetuotantotiimeihin.

Haastattelut aloitetaan heti kun hakemuksia tulee ja paikat täytetään heti kun sopivia henkilöitä löytyy.

Lisätietoja tehtävään liittyen tarjoaa Sami Pölkkynen, email: sami.polkkynen@nebula.fi

Jätä hakemus

LASKUTUSASIAKASPALVELIJA
TYÖNKUVAUS

Työskentelet osana asiakaspalvelumme laskutustiimiä, jossa osallistut muun muassa asiakaspalveluun puhelimitse ja sähköisesti sekä erilaisiin laskutukseen ja asiakassuhteisiin liittyvien työpyyntöjen käsittelyyn.

Toivomme sinun olevan koulutukseltasi taloushallinnon tradenomi tai merkonomi tai olet suuntautunut opinnoissasi taloushallintoon. Tehtävässä menestyminen edellyttää tarkkuutta ja huolellisuutta, kykyä omaksua nopeasti uusia asioita sekä asiakaspalvelutaitoja niin sujuvissa kuin hankalissakin tilanteissa. Kaupallinen (kirjanpito, laskutus tms.) ja asiakaspalvelualan työkokemus katsotaan eduksi.

Olet oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja sinulla on positiivinen asenne. Pystyt keskustelemaan asiakkaiden kanssa puhelimessa luontevasti ja tekemään rutiinitöitä ja -selvityksiä aktiivisesti ja määrätietoisesti. Työtapasi on huolellinen ja vastuuntuntoinen. Puhut ja kirjoitat sujuvaa suomea ja englantia. Tietokoneen ja Microsoft-tuotteiden käyttö on sinulle tuttua ja sujuvaa.

Perehdytämme sinut tehtäviisi, aikaisempi kokemus samankaltaisista tehtävistä katsotaan eduksi. Mainitsethan hakemuksessasi, mikäli pilvipalvelut tai muut hosting-alan tuotteet ovat sinulle ennestään tuttuja.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän, loistavat henkilöstöedut; hyvän työterveyshuollon, kattavat vakuutukset ympäri vuorokauden sekä lounas- ja liikuntasaldoa.

Meillä saat lisäksi rennon ja tasa-arvoisen työilmapiirin, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhösi ja työn kehittämiseen. Saat myös mukavat ja osaavat työkaverit oman työsi tueksi.

Työsi alkaa sopimuksen mukaan. Työaika on kokoaikainen päivätyö.

KIINNOSTUITKO?

Jos olet asiakaspalveluhenkinen ja tunnistit itsesi, hae tehtävää 29.5. mennessä lähettämällä cv:n hakemuksen kera oheisen lomakkeen kautta.

Haastattelut aloitetaan heti kun hakemuksia saapuu ja paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Juha-Pekka Järvenpää, email: juha-pekka.jarvenpaa@nebula.fi

Jätä hakemus

TEKNINEN ASIAKASPALVELIJA
TYÖNKUVAUS

Etsimme Teknistä asiakaspalvelijaa, jolla on kokemusta asiakaspalvelutehtävistä ja tehtäviin soveltuva tekninen osaaminen sekä motivaatiota että halua kehittyä tehtävissään.

Työtehtäviin sisältyvät erilaisten IT-ongelmien ratkaisu sekä asiakaspalvelu puhelimitse ja sähköpostilla. Työssä tarvitaan hyviä sosiaalisia taitoja - oikeanlainen asiakaspalveluasenne on tärkein edellytys tehtävissä onnistumiseen. Lisäksi toivomme hakijalta oma-aloitteisuutta, kiinnostusta alasta/tekniikoista, tiimityöskentelytaitoja ja joustavuutta.

Tarjoamme kiinnostavaa ja haastellista teknistä asiakaspalveutyötä, hyvän perehdytyksen työtehtävään, rennon työilmapiirin sekä ajanmukaiset työvälineet.  Nebula tarjoaa hyvät mahdollisuudet oppia ja kehittyä sekä edetä uralla.  Tarjoamme myös loistavat henkilöstöedut; hyvän työterveyshuollon, kattavat vakuutukset ympäri vuorokauden, lounas- ja liikuntasaldoa sekä aktiivista liikuntatoimintaa.

EDELLYTÄMME
 • Hyviä asiakaspalvelutaitoja ja tiimihenkisyyttä
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja
 • Kehittymiskykyä ja halua kehittyä sekä kehittää
 • Kiinnostusta ICT-alaa kohtaan
 • Oma-aloitteisuutta ja järjestelmällistä työotetta
 • Hyviä IT-taitoja ja teknistä kiinnostuneisuutta
TOIVOMME
 • Kokemusta asiakaspalvelutehtävistä
 • Työkokemusta tai harrastuneisuutta pilvipalvelutuotteista
 • Käyttö- ja ylläpitokokemusta Linux- ja Windows-käyttöjärjestelmistä
 • Teknistä osaamista ADSL-, SHDSL- sekä WLAN-laitteista ja tekniikoista
 • Hallitset FTP- sekä SSH-yhteydet ja niiden käytön
 • Tunnet yleisimmät tekniikat ja käsitteet kuten CMS, PHP, DNS, VPN, SQL, HTTPS, SSL
KIINNOSTUITKO?

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laita hakemuksesi ja CV palkkatoiveen kera 15.6.2016 mennessä.

Lisätietoja antaa tarvittaessa Juha-Pekka Järvenpää, juha-pekka.jarvenpaa@nebula.fi.

 

Jätä hakemus

AVOIN HAKEMUS
ETKÖ LÖYTÄNYT OMAASI?

Ei hätää! Nebula tarjoaa paljon eri mahdollisuuksia ICT-alan huipulta. Jätä meille avoin hakemus. Aina on tilaa osaajille ja hyville tyypeille.

Jätä hakemus

Tiesitkö?

Nebulalla on useita henkilöitä, jotka ovat olleet työsuhteessa yli 10 vuotta. Viime vuonna 10 vuotta palvelleet lähetettiin F1 –kisoihin Barcelonaan.