Avoimet työpaikat

Nebula Oy on voimakkaasti kasvava pilvipalveluyritys, joka ainoana palvelutarjoajana Suomessa hallitsee koko ICT-kentän. Takaamme asiakkaillemme turvallisen ja luotettavan ICT-ympäristön sekä tarjoamme edistykselliset digitaalista liiketoimintaa tukevat palvelut. Meillä on yli 40 000 asiakasta ja palvelemme heitä 140 alan ammattilaisen voimin. Rooleja tarjoamme markkinoinnin, myynnin, konsultoinnin, asiakaspalvelun sekä infran parissa.


Nebula henkilökuntaedut

 

ASIAKASKESKEISYYS

KAIKKI ALKAA OSAAVASTA PALVELUSTA

Asiakaskokemus on kaiken toimintamme keskiössä. Tiedämme onnistuneemme, kun asiakkaan liiketoiminta kasvaa ja kehittyy toivotulla tavalla. Tärkein tehtävämme on ymmärtää asiakkaan tarpeet.
KEHITTYMINEN

OPPI SE ON JOKA IHMISEN TIELLÄ PITÄÄ

Ihminen ihmiselle on mottomme. Avoin työympäristömme mahdollistaa jatkuvan oppimisen. Kannustamme henkilökuntaa kouluttautumaan.
JOUSTAVA

TÖITÄ ETÄNÄ TAI TOIMISTOLLA

Uskomme, että työtä voi tehdä missä ja milloin vain. Mahdollistamme asiakkaillemme liikkuvan työn välineet ja haluamme tarjota henkilökunnalle samat resurssit. Kahvila, koti tai toimisto - sinä päätät.
Cloud, AWS ja Azure osaajia
TYÖNKUVAUS

Etsimme useita Cloud, AWS ja Azure -osaajia rakentamaan ja kehittämään asiakkaidemme pilvipalveluita. Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on kokemusta tai sinua kiinnostaa infrastruktuurin automaatio ja pilviteknologiat. Sinulla on kokemusta esimerkiksi Amazon Web Services -, Google Cloud - tai Azure-palvelusta sekä Linux-järjestelmäylläpidosta. Mielenkiintosi herättävät niin ikään termit Ansible, Kubernetes ja Docker.

Omaat kyvykkyyden tai haluat oppia kyvykkyyden automatisoida ylläpidollisia toimia ja osaat skriptaamisen sekä sinulla mielenkiintoa avoimen lähdekoodin projekteja kohtaan. Sinulla on halu kehittyä oman osa-alueesi asiantuntijana. Hahmotat isoja kokonaisuuksia ja tunnistat järjestelmien välisiä riippuvuuksia. Pääset työskentelemään todellisten alan ammattilaisten kanssa sekä tämän hetken kuumimman toimialan, pilviteknologioiden ja siihen liittyvien palveluiden parissa

Uskomme, että yksittäistä taitoa tärkeämpää on halu kehittyä ja oppia. Nykyinen toimenkuvasi voi olla järjestelmäasiantuntija tai ohjelmistosuunnittelija, joka kaipaa uusia haasteita.

Työssäsi tulet toimimaan osana Nebula Solutions –liiketoimintayksikön projektipalvelut- ja konsultointitiimiä, jossa pääset työskentelemään Pohjoismaiden parhaiden pilvipalveluiden asiantuntijoiden kanssa. Tiimi vastaa nimettyjen asiakkaiden kaikista pilvi-, käyttö- ja verkkopalveluiden projektoinnista, konsultoinnista, suunnittelusta ja käyttöönotosta. Titteli työtehtävässä on joko Consultant tai Senior Consultant kokemuksen ja osaamisen mukaisesti.

Roolinasi on toimia pilvipalveluiden teknisen konsultin ja arkkitehdin roolissa konsultoimassa ja rakentamassa asiakkaille pilvipohjaisia ratkaisuja. Työtehtäviin kuuluu esimerkiksi pilvi-infran pystyttäminen ja automatisointi, tuotantoon vientien sekä ci/cd-putkien ja DevOps-työkalujen rakentelu.

TARVITSET
 • Kokemusta pilvipalveluista (OpenStack, AWS, Azure) käyttämisestä
 • Kokemusta skriptaamisesta/ohjelmoinnista
 • Arkkitehtuuri ja suunnittelutason osaamista
 • Vahvaa kokemusta palvelinkäyttöjärjestelmistä (GNU/Linux)
 • Tietoliikenteen ymmärrystä
TOIVOMME
 • Sertifiointeja soveltuvilta osa-alueilta
 • Kokemusta dockereista ja muista konttityökaluista
 • Kokemusta hajautetuista järjestelmistä, sekä korkean käytettävyyden ratkaisuista
 • Kokemusta automaatiotyökaluista (esim. Heat, CloudFormation)
 • Kokemusta ketterän kehittämisen työkaluista CI/CD putkien rakentamisesta (esim. Jenkins, Git)
 • DevOps -osaaminen
 • Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Eduksi luetaan hyvät esiintymiskyvyt sekä kyky tuottaa kirjallista materiaalia ja esityksiä.
TARJOAMME

Tarjoamme sinulle kannustavan palkkamallin ja joustavan tavan työskennellä Nebulan etätyömallin mukaisesti, viihtyisän ja nuorekkaan työilmapiirin, mielenkiintoisia haasteita ja huikeat mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti. Työtehtävien suorittamista varten tarjoamme parhaat työvälineet sekä koulutusta tukemaan kehittymistä ja osaamista.  Edellisten lisäksi tarjoamme myös erinomaiset työsuhde-edut sisältäen kattavan työterveyshuollon, vakuutukset ympäri vuorokauden sekä liikunta- ja lounassaldoa.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveen kanssa oheisella lomakkeella. 

Haastattelut aloitetaan heti kun hakemuksia tulee ja paikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävään liittyen tarjoaa Tomi Jylhä, tomi.jylha@nebula.fi

Jätä hakemus

TEKNINEN TIETOTURVAKONSULTTI
TYÖNKUVA

Työssäsi olet osana liiketoimintayksikön konsultointitiimiä, jossa pääset työskentelemään Pohjoismaiden parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Nebula Solutionsin asiakkaat ovat tunnettuja Suomalaisia keskisuuria yrityksiä ja haluat auttaa asiakkaittamme pilvipalveluiden turvallisessa käyttämisessä. Vastaat yksikkömme asiakkaiden tietoturvan parhaista käytänteistä, kehittämisestä sekä jalkauttamisesta teknisestä näkökulmasta.

PÄIVITTÄISESSÄ TYÖSSÄ TULET TOIMIMAAN

 • Teknisenä tietoturvakonsulttina asiakasprojekteissa yksin ja muiden konsulttien kanssa
 • Nebulan tietoturvakonsultoinnin teknisten metodologioiden ja toimintatapojen kehittämisessä
 • Nebulan tietoturvatarjoaman teknisten työkalujen rakentamisessa ja kehittämisessä

Pääset hyödyntämään osaamistasi yhdessä Suomen mielenkiintoisimmista ICT-alan yrityksistä. Toimit tiiviissä yhteistyössä asiakashallinnan, tuotekehityksen, konsultoinnin ja teknisten asiantuntijoidemme kanssa.

SINULLA ON KOKEMUSTA SEURAAVISTA

 • Lokienhallintaan liittyvät ratkaisut
 • Palvelimien, verkkolaitteiden ja päätelaitteiden koventaminen
 • Haavoittuvuuksienhallintaan liittyvät tekniset ratkaisut
 • Tietoturvapoikkeamien hallintaan liittyvät prosessit
 • Ymmärrät mitä ISO27001, CIS Top 20, Vahti ja Katakri tarkoittavat ja miten ne liittyvät edellisiin asioihin
 • Ymmärrät ja tunnet edellä mainittujen toteuttamiseen tarvittavat työkalut, myös open source-puolelta
 • Ymmärrät EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimukset ainakin teknisiltä osin
 • Omaat kokemusta asiakkaiden kanssa työskentelystä, esim. konsultin tai asiantuntijan roolissa
 • Omaat kokemusta sisäisestä tai asiakasympäristöjen tietoturva-auditoinnista ja niiden suunnittelusta
 • Tietoturva-alan sertifioinnit tai koulutukset (esim. SANS, ISACA, ISC2) katsotaan eduksi

Tiedät kokemuksesta, että erikokoisilla yrityksillä ja eri toimialoilla voi olla hyvinkin erilaisia vaatimuksia tietoturvan osalta ja pystyt tunnistamaan ja ymmärtämään eri asiakkaiden tarpeita. Osaat toimia oma-aloitteisesti ja itsenäisesti ja olet aikaisemmin osallistunut onnistuneisiin tietoturvaprojekteihin ja hahmotat hyvin myös edellä mainittujen kokemusvaatimuksiin liittyvät kokonaisuudet. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Hyvät esiintymiskyvyt sekä kyky tuottaa laadukasta kirjallista materiaalia ja esityksiä luetaan eduiksi.

Tarjoamme sinulle kannustavan palkkamallin ja joustavan tavan työskennellä Nebulan etätyömallin mukaisesti, viihtyisän ja nuorekkaan työilmapiirin, mielenkiintoisia haasteita ja huikeat mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti. Työtehtävien suorittamista varten tarjoamme parhaat työvälineet sekä koulutusta tukemaan kehittymistä ja osaamista. Edellisten lisäksi tarjoamme myös erinomaiset työsuhde-edut sisältäen kattavan työterveyshuollon, vakuutukset sekä liikunta- ja lounassaldoa.

KIINNOSTUITKO?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveen kanssa oheisella lomakkeella 01.10.2017 mennessä.


Haastattelut aloitetaan heti kun hakemuksia tulee ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tarjoaa Senior Security Consultant Kirill Filatov, kirill@nebula.fi.

Jätä hakemus

PROJECT MANAGER
TYÖNKUVA

Haemme Nebula Solutionsiin Projektipäällikköä

Työssäsi olet osana Nebula Solutions –liiketoimintayksikön projektipalvelut- ja konsultointitiimiä, jossa pääset työskentelemään Pohjoismaiden parhaiden pilvipalveluiden asiantuntijoiden kanssa.

Nebula Solutionsin asiakkaat ovat tunnettuja Suomalaisia keskisuuria yrityksiä. Sinulla on vankka kokemus projektitoiminnasta ja Sinulla on kokemusta ICT-infran muutosprojekteista transitioprojekteista järjestelmien ja sovelluksien käyttöönottoprojekteihin. Dokumentoit ja raportoit asiat selkeästi ja toimit mielelläsi asiakasrajapinnassa. Ymmärrät ja tunnistat eri pilviteknologiat ja niiden erot sekä tunnet niihiin liittyvät palvelut ja lyhenteet.

Sinulla on kokemusta seuraavista

 • Vähintään viiden vuoden kokemusta projektipäällikön tehtävistä
 • Kokemusta ICT-palveluiden transitioprojekteista
 • Kokemusta eri teknologioiden käyttöönottoprojekteista
 • Vahva teknologiatausta ja kyky toimia sekä kommunikoida teknisten asiantuntijoiden kanssa
 • Kokemusta osallistumisesta myyntiprojekteihin

Arvostamme:

 • Sertifiointeja soveltuvilta osa-alueilta
 • Eri projektimenetelmien tuntemista
 • Kokemusta ketterän kehittämisen projektien ohjauksesta
 • Kokemusta pilvipalveluiden käyttöönottoprojekteista (esim. AWS ja Azure)
 • Kokemusta projektipalveluiden kehittämisestä ja jalkauttamisesta
 • Kokemusta ICT-infrastruktuuripalveluista

 

Tiedät kokemuksesta, että erikokoisilla yrityksillä ja eri toimialoilla voi olla hyvinkin erilaisia tarpeita ja vaatimuksia projektien osalta. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Eduksi luetaan hyvät esiintymiskyvyt sekä kyky tuottaa kirjallista materiaalia ja esityksiä. Pääset työskentelemään osana rautaista asiantuntijatiimiä, joka koostuu eri pilvipalveluteknologioiden huippuosaajista.  Tiimi vastaa nimettyjen asiakkaiden kaikista pilvi-, käyttö- ja verkkopalveluiden projektoinnista, konsultoinnista, suunnittelusta ja käyttöönotosta.

Tarjoamme sinulle kannustavan palkkamallin ja joustavan tavan työskennellä Nebulan etätyömallin mukaisesti, viihtyisän ja nuorekkaan työilmapiirin, mielenkiintoisia haasteita ja huikeat mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti. Työtehtävien suorittamista varten tarjoamme parhaat työvälineet sekä koulutusta tukemaan kehittymistä ja osaamista. Edellisten lisäksi tarjoamme myös erinomaiset työsuhde-edut sisältäen kattavan työterveyshuollon, vakuutukset ympäri vuorokauden sekä liikunta- ja lounassaldoa.

KIINNOSTUITKO?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveen kanssa oheisella lomakkeella 13.10.2017 mennessä.

Haastattelut aloitetaan heti kun hakemuksia tulee ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävään liittyen tarjoaa Tomi Jylhä, tomi.jylha@nebula.fi
 

Jätä hakemus

SYSTEM SPECIALIST
TYÖNKUVA

Työssäsi olet osana Nebula Solutions –liiketoimintayksikön asiantuntijatiimiä, jossa kanssasi työskentelee rautaisia Verkko-, Linux- ja Microsoft-asiantuntijoita uusimpien teknologioiden ja pilviratkaisuiden parissa.

Asiakasyritykset ovat tunnettuja Suomalaisia keskisuuria yrityksiä. Sinulla on vankka kokemus teknologioista ja asiakaspalvelutehtävistä ja olet parhaimmillasi, kun pääset ratkaisemaan asiakkaidemme ongelmia.

Työtehtäviisi kuuluu asiakkaidemme tukipyyntöjen ja ongelmien ratkaisu puhelimessa, sähköpostitse tai työpyyntöjen välityksellä. Useimmiten ongelmat koskettavat asiakkaan palvelin- tai pilviympäristöä, mutta mukaan mahtuu myös työasemapalveluiden asiakkaiden tukipyyntöjä ja ongelmia.

Omaat aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä ja osaat dokumentoida työsi tulokset. Meille kaikista tärkeintä on kuitenkin se, että olet valmis ja halukas kehittymään pohjoismaiden parhaaksi pilvipalveluiden asiantuntijoiksi, oli osaamisalueesi myöhemmin sitten Azure, AWS tai Cloud 9.

EDELYTÄMME
 • Asiakaspalvelukokemusta ja halua tehdä asiakaspalvelutyötä (esim. Service Desk)
 • Priorisointikykyä
 • Osaamista IT-infrastruktuurista (palvelimista, työasemista, tietoliikenteestä, Windows-/Linux-järjestelmistä, tablet- ja mobiililaiteista)
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja
 • Kokemusta haasteellisten IT-ongelmien ratkaisuista
 • Oikeaa asennetta ja halua oppia uutta
TOIVOMME
 • Kykyä omaksua erilaisia asiakasympäristöjä
 • Tiimityöskentelytaitoja
 • AD-, GPO-, Powershell-osaamista
 • ITIL-osaamista

Erityisesti arvostamme kokemusta FIM/MIM-ympäristöjen ylläpidosta (Forefront Identity Manager / Microsoft Identity Manager).

TARJOAMME

Nebula Solutions tarjoaa sinulle huumorintajuisen työympäristön, jossa pääset työskentelemään osana rautaista asiantuntijatiimiä, joka koostuu eri pilvipalveluteknologioiden huippuosaajista. Tiimi vastaa nimettyjen asiakkaiden kaikista pilvi-, käyttö- ja verkkopalveluista ja niiden ylläpidosta, suunnittelusta ja toteutuksesta.

Työtehtäviä varten Nebula Solutions tarjoaa sinulle kannustavan palkkamallin ja joustavan tavan työskennellä Nebulan etätyömallin mukaisesti. Työtehtävien suorittamista varten tarjoamme parhaat työvälineet sekä koulutusta tukemaan kehittymistä ja osaamista.

Nebula tarjoaa myös loistavat henkilöstöedut; hyvän työterveyshuollon, kattavat vakuutukset ympäri vuorokauden sekä lounas- ja liikuntasaldoa.

KIINNOSTUITKO?

Lähetä hakemuksesi ja CV meille oheisella lomakkeella 8.10.2017 mennessä.  Haemme tällä hetkellä useita uusia System Specialisteja palvetuotantotiimeihin. Haastattelut aloitetaan heti kun hakemuksia tulee ja paikat täytetään heti kun sopivia henkilöitä löytyy.

Lisätietoja tehtävään liittyen tarjoaa Simo Hallikainen, simo.hallikainen@nebula.fi

Jätä hakemus

MICROSOFT ARCHITECT
TYÖNKUVAUS

Työssäsi olet osana Nebula Solutions -liiketoimintayksikön Service Operations -osastoa, jossa pääset työskentelemään Pohjoismaiden parhaiden pilvipalveluiden asiantuntijoiden kanssa.

Nebula Solutionsin asiakkaat ovat tunnettuja Suomalaisia keskisuuria yrityksiä. Sinulla on vankka kokemus eri Microsoft-teknologioista. Osaat kuunnella asiakasta ja suunnitella asiakkaan tarpeisiin soveltuvan palvelu- tai palvelinarkkitehtuurin Azuren tai muun pilvialustan päälle. Ymmärrät rajapintojen merkityksen ja automatisoinnin tärkeyden, sekä myös hyödynnät näitä sujuvasti. Dokumentoit asiat selkeästi ja toimit mielelläsi asiakasrajapinnassa. Ymmärrät ja tunnistat eri pilviteknologiat ja niiden erot sekä tunnet niihiin liittyvät palvelut ja lyhenteet.

EDELLYTÄMME
 • Vähintään viiden vuoden kokemusta Windows-palvelinjärjestelmistä ja keskeimmistä Microsoftin tuotteista
 • Arkkitehtuuri ja suunnittelutason osaamista
 • Kokemusta virtualisointiteknologioista (esim. Hyper-V, VMware)
 • Kokemusta edellä mainittujen teknologioiden käyttöönottoprojekteista
TOIVOMME
 • Sertifiointeja soveltuvilta osa-alueilta
 • Kokemusta palveluiden hallinnasta julkisissa pilvipalveluissa (esim. AWS, Office365 ja Azure)
 • Kokemusta julkisten pilvipalveluiden federaatioista ja käyttöoikeushallinnasta
 • Kokemusta System Center -tuotteista
 • AD-, ADFS-, GPO-, O365-, PowerShell -osaamista
 • Tietokantaosaamista (esim. MySQL, MS SQL)
 • Kokemusta isoista ja skaalautuvista järjestelmistä, sekä korkean käytettävyyden ratkaisuista

Erityisesti arvostamme kokemusta FIM/MIM-ympäristöjen ylläpidosta (Forefront Identity Manager / Microsoft Identity Manager).

TARJOAMME

Nebula Solutions yksikössä pääset työskentelemään osana rautaista asiantuntijatiimiä, joka koostuu eri pilvipalveluteknologioiden huippuosaajista.  Tiimi vastaa nimettyjen asiakkaiden kaikista pilvi-, käyttö- ja verkkopalveluista ja niiden ylläpidosta, suunnittelusta ja toteutuksesta.

Tarjoamme sinulle kannustavan palkkamallin ja joustavan tavan työskennellä Nebulan etätyömallin mukaisesti, viihtyisän ja nuorekkaan työilmapiirin, mielenkiintoisia haasteita ja huikeat mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti. Työtehtävien suorittamista varten tarjoamme parhaat työvälineet sekä koulutusta tukemaan kehittymistä ja osaamista.  Edellisten lisäksi tarjoamme myös erinomaiset työsuhde-edut sisältäen kattavan työterveyshuollon, vakuutukset ympäri vuorokauden sekä liikunta- ja lounassaldoa.

KIINNOSTUITKO?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveen kanssa oheisella lomakkeella 13.10.2017 mennessä.

Haastattelut aloitetaan heti kun hakemuksia tulee ja paikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävään liittyen tarjoaa Sami Pölkkynen, sami.polkkynen@nebula.fi

Jätä hakemus

LINUX SPECIALIST
TYÖNKUVAUS

Työssäsi toimit osana Nebula Solutions –liiketoimintayksikön asiantuntijatiimiä, jossa kanssasi työskentelee huippu Verkko-, Linux- ja Microsoft-asiantuntijoita uusimpien teknologioiden ja pilviratkaisuiden parissa.

Omaat kokemusta Web- ja tietokantapalvelimien ylläpidosta. Pidät työssäsi vaihtelusta. Olet mieluusti mukana asiakasprojekteissa ja välillä teet vaativaa ongelmanhallintaa. Tarvittaessa osaat suunnitella asiakkaan tarpeisiin soveltuvan ratkaisun, oli kyse sitten isommasta palvelininfrastruktuurista tai tietokantaklusterista. Ratkaisuja suunnitellessasi pyrit ensisijaisesti hyödyntämään pilvipalveluiden tuomia hyötyjä.

Ymmärrät eri pilviteknologiat ja lyhenteet AWS, OpenStack, IaaS, PaaS ja SaaS eivät ole sinulle vieraita.

EDELLYTÄMME
 • ”Can do” -asennetta
 • Vähintään kolmen vuoden kokemusta palvelinkäyttöjärjestelmistä (Linux)
 • Kokemusta www- ja tietokantasovelluksista sekä niiden optimoinnista
 • Kokemusta tai halua oppia automaatiotyökalujen käyttö (Ansible, Heat, scriptaus)
 • Verkkoteknologioiden perusteiden osaamista (IP-verkot, palomuurit, kuormantasaajat)
 • Oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
ARVOSTAMME
 • Kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä menestyksekkäästi
 • Kokemusta isoista ja skaalautuvista järjestelmistä, sekä korkean käytettävyyden ratkaisuista
 • Aiempaa kokemusta OpenStack, AWS tai vastaavista toteutuksista

Kun asenne on kohdallaan ja sinulta löytyy reipasta mieltä, saatat olla etsimämme henkilö.

TARJOAMME

Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa pääset työskentelemään osana rautaista asiantuntijatiimiä, joka koostuu eri pilvipalveluteknologioiden huippuosaajista. Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä alan huipulla,  loistavat henkilöstöedut; hyvän työterveyshuollon, kattavat vakuutukset ympäri vuorokauden, lounas- sekä liikunta- ja kulttuurisaldoa.

Tavoitteenamme on olla Pohjoismaiden ykkönen vuonna 2017 hallituissa, avaimet käteen –periaatteella tuotetuissa pilvipalveluissa. Tähän tarvitsemme alan parhaat tekijät, jollainen sinäkin olet, tai jollaiseksi haluat kehittyä.

KIINNOSTUITKO

Lähetä hakemuksesi ja CV meille oheisen lomakkeen kautta 13.10.2017 mennessä. Haastattelut aloitetaan heti kun hakemuksia saapuu ja paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävään liittyen tarjoaa Sami Pölkkynen, Head of Service Operations, puh. 050 596 5515, email: sami.polkkynen@nebula.fi.

Jätä hakemus

RATKAISUMYYJÄ - HUNTER
TYÖNKUVAUS

Haemme nyt Nebula Solutionsiin Ratkaisumyyjää

Nebula Solutions liiketoimintayksikkö on startupien ja Pk-yritysten luotettu kumppani. Ratkaisumme lähtevät aina asiakkaan kuuntelemisen kautta saavutetusta ymmärtämisestä ja huomioivat asiakkaan tarpeet käytettävyyden, tietoturvan ja kustannusten osalta. Tarvittaessa olemme myös valmiita - positiivisella tavalla - haastamaan asiakkaan ehdottoman ratkaisun, mikäli tämä on asiakkaan edun mukaista. Palveluissamme hyödynnämme usein eri pilvipalveluteknologioita – kuten OpenStack-pohjainen Cloud9 palvelumme, Amazon Web Services ja Microsoft Azure -, mutta tärkeintä meille on löytää ja rakentaa oikea ratkaisu asiakkaan tarpeeseen.

Työssäsi olet osa Nebula Solutionsin myyntiä ja toimit kokonaisvastuullisena ratkaisumyyjänä asiakkaiden ICT-hankkeissa. Vastaat valittujen asiakashankkeiden kokonaisvaltaisesta edistämisestä, sisältäen asiakastarpeen kartoituksen, ratkaisusuunnittelun ja sopimusneuvottelut. Näissä tehtävissä sinulla on tukenasi osaava markkinointimme, kattavat myynnin tukitoiminnot, projekti- ja konsultointipalvelumme sekä liiketoiminnan kehityspäällikkömme. Asiakkaidemme ICT-hankkeet voivat koskea kaikkea digitaalisista palveluista perinteisiin IT-ulkoistuksiin tai palveluiden pilveistämiseen.

Vastuullesi kuuluu mm.

 • Määritellystä kohdemarkkinasta asiakkaiden kontaktointi ja asiakastapaamiset
 • Asiakastarpeen kartoittaminen ja ymmärtäminen
 • Ratkaisusuunnittelu ja hinnoittelu
 • Sopimusneuvottelut


Työssäsi pääset hyödyntämään ja kehittämään osaamistasi yhdessä Suomen mielenkiintoisimmista ICT-alan yrityksistä.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla täytyy olla ennen kaikkea asenne kunnossa. Olet valmis tekemään töitä saavuttaaksesi sinulle asetetut tavoitteet, hoidat oman tonttisi ja haluat oppia koko ajan toimialasta ja asiakkaista lisää. Näillä pääsee jo pitkälle. Selkeästi eduksi on osaaminen tarjoamistamme palveluista. Palveluihin voit tutustua osoitteessa: http://www.nebula.fi/ict-ratkaisut

Lisäpisteitä tulee, jos sinulla on myös kokemusta tai osaamista seuraavilta osa-alueilta:

 • Aito B2B-ratkaisumyynti, missä palveluista ja tuotteista rakennetaan ratkaisuja.
 • Hallinta ja valvontapalvelut (Managed Applications, Managed Servers ja Managed Cloud)
 • Teknologiat: Erityisesti Azure, Cloud9 (OpenStack), Amazon Web Services, O365, Win10, Intune, Docker, *SQL ja MPLS osaamista ja mielenkiintoa aiheisiin arvostetaan


Emme oleta, että olet valmis mestari kaikilla mainituilla osa-alueilla, mutta toivomme, että sinulla on sopivasti mielenkiintoa mainittuja osa-alueita kohtaan. Työssäsi sinulla on mahdollisuus kehittyä niillä osa-alueilla mitkä vaativat vielä kehittymistä.

TARJOAMME

Tarjoamme sinulle hyvän pohjapalkan, myyntisuorituksesta palkitsevan bonusmallin, joustavan tavan työskennellä, viihtyisän ja nuorekkaan työilmapiirin, mielenkiintoisia haasteita ja mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti.

Työtehtävien suorittamista varten saat tarvittavat työvälineet sekä koulutusta tukemaan kehittymistäsi ja osaamistasi. Edellisten lisäksi tarjoamme myös erinomaiset työsuhde-edut sisältäen lähes kaiken kattavan työterveyshuollon, vakuutukset ympäri vuorokauden sekä liikunta- ja lounasedut.

KIINNOSTUITKO?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveen kanssa oheisella lomakkeella 13.10.2017 mennessä.

Haastattelut aloitetaan heti kun hakemuksia tulee ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tarjoaa Ville Lehtinen, ville.lehtinen@nebula.fi

Jätä hakemus

SENIOR NETWORK SPECIALIST
TYÖNKUVAUS

Työssäsi olet osana Nebula Solutions -liiketoimintayksikön asiantuntijatiimiä, jossa kanssasi työskentelee kokeneita Verkko-, Linux- ja Microsoft-asiantuntijoita. Asiakasyritykset ovat tunnettuja suomalaisia keskisuuria yrityksiä.

Olet verkkoasiantuntija, joka on luonteeltaan järjestelmällinen ja suunnitelmallinen. Omaat hyvät dokumentointi- ja kommunikointitaidot sekä hyvät tekniset valmiudet, jotta osaat keskustella ja suunnitella asiakasympäristöjä yhdessä asiakkaiden ja pilvipalveluiden asiantuntijoidemme kanssa. Sinulla on kokemusta tietoliikenneverkkojen (IP/MPLS, Ethernet) suunnittelusta, toteutuksesta ja ylläpidosta. Lisäksi katsomme eduksi kokemuksen tietoliikennepalveluiden konfiguraation automatisoinnista.

Ennen kaikkea sinulta löytyy "can do" -asennetta ja reipasta otetta tekemiseen!


Edellytämme seuraavaa osaamista:

 • IP/MPLS, BGP (Cisco, Alcatel-Lucent, Juniper)
 • L2-verkot (Cisco, Alcatel-Lucent, HP)
 • Palomuurit (Fortigate, Cisco ASA)


Katsomme eduksi:

 • Alan sertifikaatit (esim. Cisco, Juniper, Fortinet)
 • Kokemuksen kuormantasaajista
TARJOAMME

Nebula Solutions tarjoaa sinulle huumorintajuisen työympäristön, jossa pääset työskentelemään osana asiantuntijatiimiä, joka koostuu eri pilvipalveluteknologioiden huippuosaajista. Tiimi vastaa nimettyjen asiakkaiden kaikista pilvi-, käyttö- ja verkkopalveluista ja niiden ylläpidosta, suunnittelusta ja toteutuksesta.

Työtehtäviä varten Nebula Solutions tarjoaa sinulle kannustavan palkkamallin ja joustavan tavan työskennellä Nebulan etätyömallin mukaisesti. Työtehtävien suorittamista varten tarjoamme parhaat työvälineet sekä koulutusta tukemaan kehittymistä ja osaamista.

Nebula tarjoaa myös
loistavat henkilöstöedut; hyvän työterveyshuollon, kattavat vakuutukset ympäri vuorokauden, lounas- sekä kulttuuri- ja liikuntasaldoa.

Tavoitteenamme on olla Pohjoismaiden luotettavin kumppani pienille ja keskisuurille yrityksille hallituissa, avaimet käteen -periaatteella tuotetuissa pilvipalveluissa. Tähän tarvitsemme alan parhaat tekijät, jollainen sinäkin olet, tai jollaiseksi haluat oma-aloitteisesti kehittyä.

 

KIINNOSTUITKO?

Lähetä pikaisesti hakemuksesi ja CV meille tai viimeistään 13.10.2017 mennessä.
Haastattelut aloitetaan heti kun hakemuksia saapuu ja paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävään liittyen tarjoaa Simo Hallikainen, simo.halllikainen@nebula.fi ja Sami Pölkkynen, sami.polkkynen@nebula.fi.

Jätä hakemus

SERVICE OPERATIONS CENTER SPECIALIST (24/7)
TYÖNKUVAUS

Työssäsi olet osana Nebula Solutions -liiketoimintayksikön valvomotiimiä, jossa kanssasi työskentelee rautaisia Linux- ja Microsoft-asiantuntijoita. Tavoitteenamme on olla Pohjoismaiden luotettavin kumppani pienille ja keskisuurille yrityksille hallituissa, avaimet käteen -periaatteella tuotetuissa pilvipalveluissa. Tähän tarvitsemme alan parhaat tekijät, jollainen sinäkin olet, tai jollaiseksi haluat oma-aloitteisesti kehittyä.

Työ on itsenäistä kolmivuorotyötä, jossa korostuu tarkkaavaisuus, ammattimainen ote sekä paineensietokyky. Työtehtävistä selviytyminen edellyttää nopeaa tilannekuvan hahmottamista ja päätöksentekokykyä. Työtehtäviin kuuluu mm. Nebulan ja asiakkaidemme palveluiden valvonta ja tarvittaessa häiriötilanteista tiedottaminen sekä asiakastuki. Tiimimme toimii vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri.

EDELLYTÄMME
 • Kokemusta asiakaspalvelu ja vuorotyöstä
 • Perusosaamista Linux / Unix -käyttöjärjestelmistä 
 • Perusosaamista Windows-työasema- / -palvelinympäristöistä
 • Halua oppia uutta ja kouluttautua (tuemme alan sertifiointien suorittamista).
TARJOAMME

Nebula Solutions tarjoaa sinulle huumorintajuisen työympäristön, jossa pääset työskentelemään osana rautaista asiantuntijatiimiä, joka koostuu eri pilvipalveluteknologioiden huippuosaajista. Tiimi vastaa nimettyjen asiakkaiden kaikista pilvi-, käyttö- ja verkkopalveluista ja niiden ylläpidosta, suunnittelusta ja toteutuksesta.

Nebula tarjoaa myös loistavat henkilöstöedut; hyvän työterveyshuollon, kattavat vakuutukset ympäri vuorokauden, lounas- sekä kulttuuri- ja liikuntasaldoa.

KIINNOSTUITKO?

Lähetä hakemuksesi ja CV 29.9.2017 mennessä. Haastattelut aloitetaan heti kun hakemuksia tulee ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävään liittyen tarjoaa Aki Salminen (lomalla 11.9 asti), aki.salminen@nebula.fi, Simo Hallikainen, simo.hallikainen@nebula.fi tai Sami Pölkkynen, sami.polkkynen@nebula.fi.

Jätä hakemus

LIIKETOIMINNAN KEHITYSPÄÄLLIKKÖ
TYÖNKUVA

Työssäsi olet osana liiketoimintayksikön Tarjoomatiimiä, joka vastaa palveluiden kehittämisestä, elinkaarenhallinnasta ja kaupallistamisesta.

Vastuullesi kuuluu

 • Valittujen palveluiden kehittäminen ja kaupallistaminen
 • Asiakasryhmien tunnistaminen ja myynnin tukeminen
 • Markkinointiaktiviteettien suunnittelu
 • Palveluiden elinkaaren hallinta
 • Palveluiden liiketoiminnallinen analyysi
 • Tärkeimpien toimittajien kanssa yhteistyöTunnistat itsesi, jos haluaisit vastata esimerkiksi tulevaisuuden työasema- ja mobiliteettiratkaisuista, sekä pitkälle automatisoiduista Managed Cloud -palveluista. Pääset hyödyntämään osaamistasi yhdessä Suomen mielenkiintoisimmista ICT-alan yrityksistä. Toimit tiiviissä yhteistyössä myynnin, markkinoinnin, sekä teknisten asiantuntijoidemme kanssa.


Etsimällämme henkilöllä on näyttöjä

 • IT-palveluiden kehittämisestä ja kaupallistamisesta
 • jatkuvien IT-palveluiden tuottamisesta
 • numeroiden pyörittämisestä
 • moderneista IaaS/PaaS/SaaS -teknologioista.


Sekä asiakaslähtöinen asenne uuden teknologian kaupallistamiseen. Lisäksi et pelkää tuottaa kirjallista materiaalia ja esityksiä.

Taustasi saattaa olla esimerkiksi ohjelmistoyrityksestä tai ulkoistuspalveluissa. Erikoisosaamisesi voi olla esimerkiksi taloudellinen, tekninen tai palveluidenjohtamisesta. Lopullinen vastuualue katsotaan oikean henkilön löydyttyä. Tärkeintä on, että olet ratkaisuhakuinen ja halukas oppimaan jatkuvasti uutta. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Eduksi luetaan hyvät esiintymiskyvyt.

TARJOAMME

Tarjoamme sinulle kannustavan palkkamallin ja joustavan työympäristön, viihtyisän ja nuorekkaan työilmapiirin, mielenkiintoisia haasteita ja mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti. Työtehtävien suorittamista varten tarjoamme koulutusta tukemaan kehittymistä ja osaamista. Edellisten lisäksi tarjoamme myös erinomaiset työsuhde-edut sisältäen mm. kattavan työterveyshuollon, vakuutukset ympäri vuorokauden sekä liikunta- ja lounasedut.

KIINNOSTUITKO?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveen kanssa oheisella lomakkeella 25.9.2017 mennessä.
Haastattelut aloitetaan heti kun hakemuksia tulee ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tarjoaa Markus Vuorinen, email markus.vuorinen@nebula.fi

Jätä hakemus

PRESALES RATKAISUKONSULTTI
TYÖNKUVA

Haemme nyt Presales ratkaisukonsulttia Suomen Turkuun.

Presales Ratkaisukonsulttina vastaat uusasiakkaille muodostettavista asiakaskohtaisista palveluratkaisuista. Työssäsi toimit asiakkaiden lisäksi tiiviissä yhteistyössä mm. myyjien, teknisten arkkitehtien ja projektipäälliköiden kanssa.

Muodostamasi palveluratkaisut pohjautuvat korkealuokkaisiin pilviteknologioihin, kuten esimerkiksi Nebulan Cloud 9 (Open Stack), Amazon AWS ja Microsoft Azure -pilvipalvelualustoihin. Tunnet hyvin edeltä mainitut pilviteknologiat ja pystyt kommunikoimaan palveluratkaisujen sisällön ja niiden tuomat edut niin tekniselle henkilökunnalle kuin asiakkaan johdollekin. Pilviratkaisujen lisäksi tunnet monipuolisesti yrityksen IT-ratkaisuja ja pystyt muodostamaan niistä asiakaskohtaisia palvelukokonaisuuksia Nebulan korkealuokkaisesta palvelutarjoomasta.

Työssäsi määrität palveluratkaisujen lisäksi palvelun asiakashinnat yhdessä myynnin kanssa. Olet tukena sopimusneuvotteluissa palvelun tekniseen tuottamiseen liittyvissä kysymyksissä. Asiakkaan näkökulmasta olet luottohenkilö, joka ymmärtää kulloisenkin asiakkaan ja muodostaa niistä kustannustehokkaita huippuluokan palveluja.

Vastuullesi kuuluu mm.

 • Asiakastarpeen kartoittaminen ja ymmärtäminen
 • Ratkaisusuunnittelu sisältäen ratkaisun hinnoittelun
 • Sopimusneuvottelut
 • Projektitoimituksen varmistaminen

Työssäsi pääset hyödyntämään ja kehittämään osaamistasi yhdessä Suomen mielenkiintoisimmista IT-alan yrityksistä.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on laaja ja monipuolinen näkemys erilaisista teknologioista, omaat ”can-do” asenteen ja pidät uuden opiskelua tärkeänä. Työskentelet itsenäisesti ja valmis kantamaan vastuuta.

Odotamme, että sinulla on kokemusta joistakin seuraavista osa-alueista ja haluat kehittyä muilla osa-alueilla eteenpäin:

 • Aito B2B-ratkaisumyynti
 • Kokonaisvaltaiset ulkoistuspalvelut
  • Loppukäyttäjäpalvelut
  • Pilvi- ja konesalipalvelut
  • Yhteyspalvelut
 • Teknologiat: Cloud9 (OpenStack), Microsoft Azure, O365, Win10, Yhteyspalvelut

 

Emme oleta, että olet teknologien syväosaaja mainituilla osa-alueilla, mutta toivomme, että sinulla on sopivasti mielenkiintoa kaikkia mainittuja osa-alueita kohtaan. Jos olet etsimämme henkilö, me tuemme osaamistasi niillä osa-alueilla mitkä vaativat vielä kehittymistä.

TARJOAMME

Tarjoamme sinulle työn vaativuutta vastaavan palkan, onnistumisista palkitsevan bonusmallin, joustavan tavan työskennellä, viihtyisän ja nuorekkaan työilmapiirin, mielenkiintoisia haasteita ja huikeat mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti.

Työtehtävien suorittamista varten tarjoamme parhaat työvälineet sekä koulutusta tukemaan kehittymistä ja osaamista. Edellisten lisäksi tarjoamme myös erinomaiset työsuhde-edut sisältäen lähes kaiken kattavan työterveyshuollon, vakuutukset ympäri vuorokauden sekä liikunta- ja lounasedut

KIINNOSTUITKO?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveen kanssa oheisella lomakkeella 13.10.2017 mennessä.

Haastattelut aloitetaan heti kun hakemuksia tulee ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

 

Lisätietoja tarjoaa Salla Soljanlahti salla.soljanlahti@nebula.fi

AVOIN HAKEMUS
ETKÖ LÖYTÄNYT OMAASI?

Ei hätää! Nebula tarjoaa paljon eri mahdollisuuksia ICT-alan huipulta. Jätä meille avoin hakemus. Aina on tilaa osaajille ja hyville tyypeille.

Jätä hakemus

Tiesitkö?

Nebulalla on useita henkilöitä, jotka ovat olleet työsuhteessa yli 10 vuotta. Viime vuonna 10 vuotta palvelleet lähetettiin F1 –kisoihin Barcelonaan.