YRITYKSEN ICT

Toimivaa perustietotekniikkaa oikean kokoiselta kumppanilta

 

KUSTANNUSTEHOKKUUTTA TIETOTURVA EDELLÄ

Tarjoamme pk-yrityksille tarpeeseen sopivia, nykyaikaisia, kustannustehokkaita palveluita, joissa tietoturva on otettu huomioon. Palveluidemme tavoitteena on pitää asiakkaasi ja työntekijäsi hyväntuulisina ja mahdollistaa heidän keskittymisensä tuottavaan työhön.

ota yhteyttä

 

KESKITÄ NIIN ME HUOLEHDIMME

Palvelumme kattavat kaikki IT-ulkoistusten osa-alueet, kuten palvelimet, verkkolaitteet ja työasemat. Valikoimastamme löytyvät myös Pk-yritysten käyttöön sopivat pilvipalvelut. Pilvipalveluissa emme tarjoa käyttöösi pelkkää teknologiaa, vaan myös tuen, ylläpidon ja toimittajariippumatonta konsultointia siitä mikä pilvipalvelu – jos mikään – olisi sinun yrityksellesi sopiva ja miksi. Yhteyspalveluidemme kattavasta tarjonnasta löytyy varmasti sinunkin yrityksesi tarpeeseen sopivat yritysverkkoratkaisut, internet- ja pilviyhteydet.

Meillä on vankka ansiolista vaativien ICT-ratkaisujen suunnittelusta, toteutuksesta, ylläpidosta ja työn tuottavuuden parantamisesta – erinomaisin tuloksin. Siksi palvelumaineemme ja toteutunut asiakastyytyväisyytemme pk-yritysten palvelijana on poikkeuksellisen korkea 4.3/ 5.