Nebula Cloud 9

Vaihtoehto omalle konesalille

 

OpenStack-teknologiaan perustuva Cloud 9 on moderni vaihtoehto omalle infrastruktuurille. Skaalautuvuus, kustannustehokkuus ja laajat toiminnallisuudet riittävät pitkälle tulevaisuuteen. Cloud 9 palvelussa voit hajauttaa järjestelmäsi ilman turhia lisäkustannuksia kahteen erilliseen sijaintiin ja nostaa ratkaisusi toimintavarmuuden uudelle tasolle. Cloud 9 tarjoaa joustavuutta, on sitten tarpeesi laskemassa tai nousemassa.

ota yhteyttä

 

Cloud 9 edut

Ei ennakkoinvestointeja

Maksa vain siitä mitä tarvitset

Cloud 9 ei edellytä sinulta mitään ennakkoinvestointeja. Voit maksaa vain siitä mitä tarvitset.
Hallittava

tai hallittu

Voimme toteuttaa ympäristösi täysin alusta loppuun tai voit halutessasi rakentaa ja ylläpitää ympäristöäsi myös itse.
Toimiva

ja turvallinen

24/7 valvonta ja ylläpito Maantieteellinen hajautus. Data aina Suomessa. Matkalla kohti ISO27001sertifiointia. Ylläpitopalvelut saatavilla. Turvallinen yhteys yritysverkkoon.
Nebula Cloud 9

CLOUD9 OMAN KONESALIN VAIHTOEHTONA - 10 SYYTÄ

  • Tuore - Pidämme aina infrastruktuurin tuoreena, ei enää IT-projekteja vanhentuvien laitteiden uusimiseksi..
  • Kustannusjoustavuus - Maksat siitä mitä käytät.
  • Skaalautuvuus – voit skaalata käytännössä rajattomasti ylös tai alaspäin. Tarpeesi mukaan.
  • Automatisoitavissa – Cloud 9 integroituu yleisimpiin hallintatyökaluihin ja rutiinitoimenpiteet voidaan automatisoida.
  • Toimittajariippumaton teknologia – OpenStack on maailman suosituin avoimen lähdekoodin pilvimoottori, ei teknologia lukkoja.
  • Avaimet käteen – saat meiltä koko Cloud 9-ympäristön avaimet käteen toimituksella ja ylläpidettynä.
  • Turvallisesti yritysverkossa – Cloud 9 on liitettävissä turvallisesti ja nopeasti Pilviyhteys-palvelulla osaksi yritysverkkoasi.
  • Liiketoiminnan jatkuvuus - hajauta järjestelmäsi kahteen konesaliin, ilman lisäkustannuksia.
  • Hybridi – voit liittää nykyisen infrastruktuurisi Cloud 9-palveluun ja käyttää Cloud 9 osana nykyistä ratkaisuasi saumattomasti
  • Jatkuva kehitys – Olemme sitoutuneet Cloud 9-palvelun kehitykseen ja tuomme jatkuvasti uusia ominaisuuksia tarjolle sinun eduksesi.

Ota yhteyttä

 

Tiesitkö?

Nebula Cloud 9:ssa voit yhdistää saumattomasti Prepaid- ja On-Demand resursseja. Voit ottaa staattisen peruskuorman edullisena Prepaid resursseina ja muuttuvan tarpeen On-Demand resursseina. Prepaid resurssit tarjoavat sitä paremmat alennukset mitä pidemmän sopimuskauden ja laskutusvälin otat käyttöösi.