Pilviyhteydet

Turvalliset ja suorituskykyiset yhteydet johtaviin Pilvipalveluihin

Miksi Pilviyhteys?

Teknisen toteutuksen suunnittelun ja toteuttamisen voit jättää meille.
Autamme myös, mikäli yritykselläsi on osa näistä palveluista jo hankittu meiltä tai toiselta toimittajalta.
 

ota yhteyttä

Laatu

DEDIKOITU YHTEYS

Pilviyhteys takaa oman dedikoidun yhteyden yrityksesi verkosta Nebula Cloud 9, Amazon Web Services tai Microsoft Azure pilvipalveluihin. Pilviyhteyden nopeus on taattu ja latenssi on vain murto-osa perinteiseen Internet-yhteys ratkaisuun verrattuna. Normaalisti Internet-liikenteen laatua ei voida taata ja siksi esimerkiksi replikointi, VoIP tai tietokantaoperaatiot voivat kärsiä laadun vaihtelusta.
Tietoturva

SALATTU

Pilviyhteys palvelussa yrityksesi tietoliikenne kulkee omia salattuja linjoja pitkin. Myös arkaluontoisempia järjestelmiä on helpompi hyödyntää pilvipalveluissa, kun siirtoyhteys on kokonaisuudessaan salattu.
Säästöt

KUSTANNUSTEHOKKUUS

Pilviyhteyden nopeudet on saatavilla tarpeesi mukaan 50Mb/s – 10 Gb/s nopeusluokissa. Varsinkin suuremmissa tietoliikennemäärissä Pilviyhteys myös yleensä säästää tietoliikennekustannuksia.
Pilviyhteydet

PILVIYHTEYS SOPII KAIKILLE

Tarjoamme avaimet käteen periaatteella Pilviyhteyden yritysverkostasi halutun Pilvipalvelutoimittajan konesaleihin. Autamme yritystäsi käyttämään niin Cloud9 palvelua Suomesta kuin AWS ja Azure Pilvipalveluita Euroopasta. Pilviyhteysratkaisu voidaan hyvin lisätä jo olemassa olevaan pilviympäristöihin tai yritysverkkoon ja se sisältää yleensä seuraavia teknisiä osia.

  • Asiakkaan yritysverkon
  • Yhteyden Pilvipalvelutoimittajalta asiakkaan yritysverkkoon halutulla nopeudella.
  • Liityntäpisteen pilvipalvelutoimittajan verkoista (Nebula Cloud 9, AWS, Azure) ulkoiseen yhteyteen (Cloud Connect, Direct Connect, Express Route)