Verkkotunnuksen liittäminen

Tämä ohje kuvaa miten liität verkkotunnuksen Kotisivutyökalu perus- ja pro-paketteihin. Ohje on kaksivaiheinen. Ensimmäisessä vaiheessa verkkotunnus asetetaan osoittamaan Kotisivutyökaluun ja toisessa vaiheessa Kotisivutyökalu asetetaan käyttämään verkkotunnusta.

Vaihe 1 - Verkkotunnuksen osoittaminen Kotisivutyökaluun

HUOM! Mikäli verkkotunnuksesi nimipalvelut ovat muualla kuin Nebulalla, ole hyvä ja aseta verkkotunnuksesi osoittamaan IP-osoitteeseen 188.117.35.38.

Mikäli verkkotunnuksesi nimipalvelut hoidetaan Nebulalla, ole hyvä ja tee seuraavat toimenpiteet.

1. Kirjaudu MyNebula-hallintapaneeliin (https://cp.mynebula.fi)
  2. Valitse oikeassa ylänurkassa olevasta pudotusvalikosta oikea palvelu (Kaikki verkkotunnukset)
  3. Valitse Ylläpidetyt verkkotunnukset
  4. Valitse verkkotunnus, jonka haluat asettaa osoittamaan Kotisivutyökaluun
  5. Klikkaa Nimipalvelin
  6. Klikkaa Nimipalvelintietueet
  7. Klikkaa Lisää uusi nimipalvelintietue
  8. Syötä seuraavat tiedot:
    Nimipalvelintietueen tyyppi: A
    Verkkotunnus: www
    IP-Osoite: 188.117.35.38
    Klikkaa Valmis

Vaihe 2 - Verkkotunnuksen asettaminen Kotisivutyökalussa

1. Kirjaudu Kotisivutyökaluun joko MyNebula-hallintapaneelin kautta tai http://kotisivut.nebula.fi sivun kautta
  2. Klikkaa Hallinnoi
  3. Klikkaa Verkkotunnuksen yhdistäminen
  4. Syötä kenttään verkkotunnuksen nimi (esimerkissä käytetään osoitetta www.pilviparoni.com) ja klikkaa Testaa yhdistämistä ja lopuksi Yhdistä verkkotunnus

Verkkotunnuksen liittäminen Kotisivutyökaluun on valmis! Asetusten päivittyminen saattaa kestää jopa muutaman tunnin, joten olethan kärsivällinen!