Webhotellit

Luotettava koti yrityksesi sivuille.

Nebulan webhotel-palvelu on luotettava ja kätevä peruspaketti, joka pitää sisällään tilan www-sivuille sekä sähköpostipalvelut yhdelle verkkotunnukselle (esim. yritys.fi).

Webhotellit

Webhotel Pro

Sivut sijoitetaan Nebulan tehokkaille Linux-palvelimille turvallisiin konesaleihimme, joten ne toimivat luotettavasti ja ilman ylimääräisiä viiveitä. Palvelu sisältää kymmenen gigatavua levytilaa, jota voit käyttää mm. websivujesi tallettamiseen. Omien tuotantopalvelimiemme toimintaa valvotaan ympäri vuorokauden ja asiakaspalvelumme auttaa ongelmissa veloituksetta sähköpostitse ja puhelimitse.

Luotettava Linux
-pohjainen palvelu

10 gigatavua
levytilaa

PHP5 yleisimpine lisäosineen

50kpl sähköposti- laatikkoa

Web-sähköposti, IMAP/POP

Monipuolinen kävijätilastointi

Webhotel Pro 3kk tai 6kk laskutuksella
Avausmaksu 0 €.
12,20 € / kk

Webhotel 2008

Sivut sijoitetaan Nebulan tehokkaille Windows-palvelimille turvallisiin konesaleihimme, joten ne toimivat luotettavasti ja ilman ylimääräisiä viiveitä. Palvelu sisältää kaksi gigatavua levytilaa, jota voit käyttää mm. websivujesi tallettamiseen. Omien tuotantopalvelimiemme toimintaa valvotaan ympäri vuorokauden ja asiakaspalvelumme auttaa ongelmissa veloituksetta sähköpostitse ja puhelimitse.

WebMatrix on Microsoftin kehittämä ilmainen webkehitystyökalu, joka sisältää kaiken tarvittavan verkkosivusi kehittämiseen. Voit hyödyntää julkaisualustoja, hyödyntää valmiita pohjia tai koodata kokonaan itse WebMatrixin työkaluja hyödyntäen.

Lataa ja asenna WebMatrix tästä linkistä. Asennus kestää alle viisi minuuttia, jonka jälkeen voit helposti asentaa sivutilaasi uusimman version haluamastasi julkaisu- tai webkehitysalustasta, kuten esimerkiksi WordPress, Joomla!, DotNetNuke tai Orchard.

Huom! Julkaisualustat vaativat pääsääntöisesti myös tietokannan toimiakseen. Saatavilla oleviin tietokantoihin voit tutustua lisäpalvelut-sivullamme.

Monipuolinen
Microsoft-alusta

2048 megatavua
levytilaa

ASP ja .NET ohjelmointikielet lisäosineen

50 kpl sähköposti- laatikkoa

Web-sähköposti, IMAP/POP

Monipuolinen kävijätilastointi

Webhotel 2008 3kk tai 6kk laskutuksella
Avausmaksu 0 €.
12,20 € / kk

Webhotel Advanced

Webhotel Advanced on tarkoitettu raskaampaan käyttöön. Sivut sijoitetaan Nebulan tehokkaille Linux-palvelimille turvallisiin konesaleihimme, joten ne toimivat luotettavasti ja ilman ylimääräisiä viiveitä. Palvelu sisältää kymmenen gigatavua levytilaa, jota voit käyttää mm. websivujesi tallettamiseen. Omien tuotantopalvelimiemme toimintaa valvotaan ympäri vuorokauden ja asiakaspalvelumme auttaa ongelmissa veloituksetta sähköpostitse ja puhelimitse.

Luotettava Linux
-pohjainen palvelu

10 gigatavua
levytilaa

PHP5 yleisine lisäosineen

150 kpl sähköposti-laatikoita

Web-sähköposti, IMAP/POP

Monipuolinen kävijätilastointi

Webhotel Advanced 3kk tai 6kk laskutuksella
Avausmaksu 0 €.
47,97 € / kk

Webhotel Exclusive

Webhotel Exclusive on palvelu asiakkaille, joille vain paras on kyllin hyvä. Se sopii suosittujen tai raskaampien sivustojen ylläpitoon. Exclusive palvelussa saat käyttöösi vain sinulle dedikoidun oman virtuaalipalvelimen, joten se soveltuu alustaksi myös tietoturvaltaan vaativiin palveluihin. Palvelimiemme toimintaa valvotaan ympäri vuorokauden ja asiakaspalvelumme auttaa ongelmissa veloituksetta sähköpostitse ja puhelimitse.

Luotettava Linux
-pohjainen palvelin

40 gigatavua
levytilaa

PHP5 yleisine lisäosineen

50 kpl sähköposti-laatikoita

Web-sähköposti, IMAP/POP

Monipuolinen kävijätilastointi

Webhotel Exclusive 3kk tai 6kk laskutuksella
Avausmaksu 0 €.
96,75 € / kk

Roskapostin suodatus

Roskaposti häiritsee sähköpostin käyttöä. Jotkut käyttäjät saavat jopa satoja roskapostiviestejä päivässä ja näiden osuus voi olla jopa yli 90% kaikesta viestiliikenteestä. Tämän lisäpalvelun avulla voit helposti vähentää tätä haittaa. Suodatuspalvelu lajittelee halutessasi automaattisesti roskapostit erilliseen kansioon, josta voit ne käydä tarkastamassa ja poistamassa myöhemmin.

Ominaisuudet
 • Tarkastaa sisääntulevat sähköpostit roskapostin varalta
 • Voit säätää "herkkyyden" automaattisesti ja ohjata viestit roskapostikansioon
Hinta:
4,07 € / kk

Sähköpostin virustorjunta

Suuri osa työasemia vaivaavista virustartunnoista saadaan saastuneen sähköpostin välityksellä. Nebula tarjoaa palveluna sähköpostien tarkastusta erillisellä virustorjuntaohjelmistolla jo ennen laatikkoon jakelua. Näin viestiliikenteestä voidaan poistaa haitalliset viestit ja liitetiedostot.

Ominaisuudet
 • Tarkastaa sisääntulevat viestit virusten ja haittaohjelmien varalta
 • Tutkii myös liitetiedostot
Hinta:
8,13 € / kk

MySQL

Nebulan palveluihin on saatavissa MySQL-tietokantapalvelu joka mahdollistaa suurten, muuttuvien tietomäärien tallennuksen tehokkaalle tietokantapalvelimelle. Esimerkiksi keskustelufoorumiohjelmistot ja verkkokauppasovellukset tarvitsevat yleensä tietokannan toimiakseen. Tietokannan käyttöoikeus sisältää yhden tietokannan, johon voi luoda tauluja vapaasti. Tietokannalle luodaan kaksi käyttäjää, joista toisella on täydet oikeudet tietokantaan, ja toisella vain lukuoikeudet.

Hinta:
7,32 € / kk

 

Microsoft SQL

Windows-pohjaisten hotellipakettien rinnalle on mahdollista saada lisäpalveluna myös MSSQL-tietokanta, joka toimii luonnollisena osana Webhotel 2008-paketin ASP.NET-sivuja.

Hinta:
40,65 € / kk

Rinnakkaisdomain

Olemassaolevaan hotellipalveluun voit liittää useampia domaineja rinnakkaisdomainpalvelulla.

Tällöin palveluun lisätyt rinnakkaisdomainit osoittavat samaan sivutilaan aiemman domainin kanssa, ja sähköpostit toimivat kaikilla palveluun kytketyillä rinnakkaisdomaineilla päädomainin ohella.

Hinta:
1,63 € / kk

Alidomainohjaus

Alidomain tarkoittaa verkkotunnuksesi alla olevaa eri osoitusta, esim. alidomain.yritys.fi.

Nebulan webhotelliin tehtävällä alidomainohjauksella voit ohjata kaikki verkkotunnuksesi alidomainit samaan sivutilaan kertamaksulla. Ohjauksen avulla voit tehdä esim. linkityksiä sivuillesi eri alidomaineilla.

Hinta:
8,13

SSL-suojaus Webhotel Advanced- ja Webhotel Exclusive-palveluille

SSL-suojatut sivut ovat fyysisesti samalla palvelimella suojaamattoman sivuston kanssa.

Palvelu vaatii myös SSL-sertifikaatin toimiakseen. Asennamme epävirallisen, ns. self-signed sertifikaatin palvelun käyttöönottoa varten.

Mikäli tarvitsette virallisen sertifikaatin, se on myös mahdollista tilata kauttamme.

Hinta:
8,13 € / kk

 

SSL-suojaus Webhotel Pro- ja Webhotel 2008-palveluille

SSL-suojauksella voit luoda sivuillesi osion, jonne suuntautuva verkkoliikenne salataan tehokkaalla SSL-salauksella. Voit käyttää tätä esimerkiksi luottokorttimaksujen vastaanottoon. Palvelu on tavallaan oma hotellipalvelu, joka kytketään olemassaolevan hotellipalvelun rinnalle (esimerkiksi http://ssl.yritys.fi/). Palvelussa voidaan käyttää Webhotel Pro- palvelun tapaan PHP- ja CGI-skriptejä.

Asennamme epävirallisen, ns. self-signed sertifikaatin palvelun käyttöönottoa varten.

Mikäli tarvitsette virallisen sertifikaatin, se on myös mahdollista tilata kauttamme.

Hinta:
20,33 € / kk

Autentikoiva SMTP

Käyttäen autentikoivaa SMTP-palveluamme voit lähettää sähköposteja myös muiden operaattoreiden verkoista vaihtamatta lähetyspalvelinta sähköpostiohjelmassasi.

Palvelu sopii erinomaisesti esimerkiksi paljon matkaileville työntekijöille tai kannettavien työasemien käyttäjille. Postin lähetys on mahdollistettu useammasta TCP-portista jotta mahdolliset paikalliset TCP/25-portin rajoitukset eivät estä palvelun käyttöä.

Myös SSL-salaus on käytettävissä. Palvelu myydään asiakaskohtaisesti ja samaa tunnusta voi käyttää jopa 50 (saman yrityksen) käyttäjää.

Hinta:
6,50 € / kk

 • Monipuolinen sähköpostipalvelu

  Nebulan Webhotelli sisältää jopa 150 sähköpostilaatikkoa, joihin voit ohjata haluamasi sähköpostiosoitteet omalla verkkopäätteelläsi. Laatikoita voit käyttää haluamallasi sähköpostiohjelmistolla. Tien päältä voit tarkastaa postisi turvallisesti kätevällä web-pohjaisella käyttöliittymällä.

  Sähköpostipalvelu sisältää myös helppokäyttöisen lomavastaajan sekä jakelulistat, joiden avulla voit ohjata haluamiisi osoitteisiin lähetetyt viestit useammalle vastaanottajalle organisaatiossasi.

 • Lisäarvoa kävijätilastoinnista

  Palvelu sisältää tehokkaan kävijätilastointipalvelun, jolla seuraat helposti mm. sivuillasi vierailleiden kävijöiden määrää, suosituimpia sivuja, hakusanoja sekä muita sivuston kehityksen kannalta oleellisia tietoja. Tiedot ovat käytettävissä myös takautuvasti, joten voit vertailla esimerkiksi markkinointikampanjoiden vaikutusta sivujesi suosioon.

  Optimizer-lisäpalvelun avulla voit myös seurata yksittäisten kävijöiden liikkumista sivuilla sekä organisaatioita, joista vierailuja on tehty.

 • Suunniteltu kovaan käyttöön

  Palvelimen teknisenä alustana toimii Linux tai Windows, jossa on käytössä maailman suosituimmat web-palvelinohjelmistot Apache ja IIS. Ympäristö tukee myös mm. PHP5-, Perl- ja .NET ohjelmointikieliä, joita tarvitaan erilaisten web-sovellusten (mm. keskustelufoorumit ja sisällönhallintajärjestelmät) käyttöön. PHP-ohjelmointikielen yleisimmin käytetyt lisäosat (gd, tietokantarajapinnat ym) ovat käytettävissä, samaten useat pear-laajennukset.

  Sivujen ylläpitoon voit käyttää perinteisiä FTP- tai SCP-tiedonsiirto-ohjelmia tai suoraa SSH-pääteyhteyttä. Sähköpostilaatikot ovat käytettävissä IMAP- ja POP3-rajapinnoilla (SSL-salattuna ja ilman) sekä webmail-käyttöliittymällä.

 • Palvelun laajennettavuus

  Webhotel Pro ja Webhotel 2008 ovat tarkoitettu normaalien web-sivujen ylläpitoon. Liikennöintisuositus kuukaudessa on 50 gigatavua. Jos suositus ylitetään toistuvasti tai sivusto kuormittaa muista syistä palvelinta keskimääräistä enemmän, täytyy palvelupaketti vaihtaa vastaamaan todellisia tarpeita. Ratkaisuksi soveltuu esimerkiksi Webhotel Advanced tai Exclusive, jos kyseessä on suurempi sivusto löytyy meiltä siihenkin paras ratkaisu, mutta tässä tapauksessa asiasta kannattaa keskustella myyntimme kanssa. Nebulan valikoimassa on useita erilaisia webhotellipalveluja sekä virtuaalipalvelimia, joiden sisältö on räätälöitävissä erikoistarpeisiin.

  Peruspakettia voit laajentaa kätevästi lisäpalveluilla, kuten vaikkapa rinnakkaisdomainilla tai ylimääräisillä MySQL- tai MSSQL- tietokantapalveluilla. Kävijätilastointiin saat lisäominaisuuksia Optimizer-laajennuksella ja sähköpostin käyttöä voit tehostaa hankkimalla roskapostinsuodatus- ja virussuojauspalvelun.

 • Vertaile Webhotelleja

   

    Webhotel Pro Webhotel 2008 Webhotel Advanced Webhotel Exclusive
  Kuvaus Pienille ja keskisuurille yrityksille, yhdistyksille tai yksityiskäyttöön edullinen ja varmatoiminen peruspalvelu Linux-alustalla. Pienille ja keskisuurille yrityksille, yhdistyksille tai yksityiskäyttöön edullinen ja varmatoiminen peruspalvelu Windows-alustalla. Sopii tavanomaista laajempien sivustojen ylläpitoon. Sisältää kaikki Webhotel Pro -palvelun ominaisuudet peruspakettia laajemmin. Raskaampien sivustojen ylläpitoon. Sopii alustaksi myös tietoturvaltaan vaativiin palveluihin. Sisältää kaikki Webhotel Pro -palvelun ominaisuudet.
  Ympäristö Linux Windows Linux Oma virtuaalinen Linux-palvelin
  Levytila 10 Gt 2 Gt 10 Gt 40 Gt
  Liikennöintisuositus 50 Gt /kk 50 Gt /kk 150 Gt /kk 150 Gt /kk
  Sähköpostilaatikoita 50 kpl 50 kpl 150 kpl 50 kpl
  Ohjelmointikieli Perl, PHP ASP .NET 4.0 Perl, PHP Perl, PHP