Dokumenttien hallinta

Nykyään helpompi työ on tehokkaampaa

Sharepoint dokumenttien hallinta- ja verkkolevypalvelumme modernisoivat työpäivät.

Dokumenttien hallinta

Dokumenttien hallinta

Haluatpa intranetiin lähes mitä tahansa asiakirja-arkistosta valokuvagalleriaan, Dokumenttien hallinnalla se onnistuu helposti. Aiempi kokemus websivun rakentamisesta on tarpeeton. Voit luoda sivuston valmiista pohjasta. Tarvittaessa voit myös tehdä alisivustoja eri kielillä ja teemoilla.

Sivusto sopii tiedostojen tallentamiseen, yhteisen projektikalenterin ylläpitoon tai projektin etenemisen seurantaan. Sivustolta löytyy myös työkalut esimerkiksi wikisivuston rakentamiseen, kuvagalleriaan tai vaikkapa blogisivustoon. Mielikuvituksesi sanelee rajat.

Dokumenttien hallintapalvelun teknologiana toimii Microsoft Sharepoint, joka on yksi suosituimmista ratkaisuista organisaatioiden sisäiseen ja ulkoiseen tiedonhallintaan. 

Dokumenttien hallinta

Dokumenttien hallinta tai pikemminkin sen puute aiheuttaa yrityksissä usein ongelmia. Dokumentteja tallennetaan vääriin paikkoihin, niiden versiot ovat sekaisin ja henkilökunnalta kuluu aikaa dokumenttien etsimiseen ja uusimpien versioiden löytymiseen. Dokumenttien hallintamme tuo näihin haasteisiin helpostusta.

Dokumenttien hallinnan ominaisuuksiin kuuluu automaattinen versioiden hallinta, dokumenttien tallentaminen sekä erilaiset mallinnettavissa olevat työnkulut – esimerkiksi dokumenttien hyväksymiseen ja julkaisemiseen.

Ryhmätyö

Ryhmätyö-toimintojen avulla ihmiset voivat työstää Word-tiedostoja tai PowerPoint-esityksiä tehokkaasti yhtä aikaa omista oloistaan. Mahdollista on myös dokumentin lähetys hyväksyttäväksi.

Käyttäjät voivat tallentaa kaikki tarvitsemat tiedostot työtiloihin ilman, että niitä tarvitsee lähettää hitaammin sähköpostin liitetiedostoina.

Kalenteri

Tapaamisten, kokousten ja muiden tapahtumien järjestäminen on yksinkertaista, koska käyttäjät voivat:

 • Näyttää useita kalentereja samassa näkymässä
 • Lisätä tehtäviä helposti napsauttamalla päivämäärää ja kirjoittamalla tapahtuman tiedot poistumatta kalenterista
 • Vetää ja pudottaa kohteita kalenterin sisällä
 • Ryhmäkalenterin avulla ajoittaa tapaamisia ja varata resursseja, kuten audiovisuaalisia laitteita ja neuvottelutiloja
Wikisivusto

Wikisivusto mahdollistaa tietojen jakamisen tehokkaasti. Wikisivujen käsitteleminen on joustavaa ja helppoa, koska käyttäjät voivat lisätä ja muotoilla sisältöä suoraan sivulle. RTF-editorin avulla kuvien selaaminen ja lisääminen tietokoneelta tai verkosta käy näppärästi sivustolla.

Kyselypohjat

Kyselypohjien avulla käyttäjät voivat toteuttaa erilaisia kyselyitä, joiden vastauksista taas he voivat tehdä raportteja tuloksien analysointiin. Kyselysivusto opastaa käyttäjää selkeästi erilaisten kyselyiden tekemisessä.

Keskustelualue

Keskustelun aloitus ei ole vaikeaa, sillä työkalu sisältää valmiin mallin keskustelualueen luomista varten. Alueet voidaan luoda tiimeille tai koko organisaation laajuisiksi, tarpeen mukaan.

Työtilat

Luo työryhmille, tiimeille tai koko organisaatiolle haluamasi työtilat. Ne voivat kaikki sisältää oman kalenterin, yhteisen tehtävälistan ja dokumenttikirjaston.

Muokattavat käyttöoikeudet

Sivuston oikeuksia hallinnoidaan pääkäyttäjän tunnuksilla. Niiden avulla pääkäyttäjä voi jakaa ihmisiä ryhmiin ja jakaa heille eritasoisia käyttöoikeuksia palvelun tiedostoihin ja sivustoihin.

Raportointi

Sivusto tuottaa itsestään raportteja ja esimerkiksi analytiikkaa päiväkohtaisesti. Kaikki voivat tarkastella tietoja suoraan sivustolta. Pääkäyttäjän on myös mahdollista nähdä vapaa tallennustila, sen enimmäiskoko sekä käyttäjämäärät.

Dokumenttien hallinta hinta alkaen
49,00 € / kk

Nebula Boksi

Nebula Boksi on uudenlainen palvelu, jossa tietosi kulkevat aina mukanasi, minne tahansa menetkin. Tietosi ovat aina saatavilla niin älypuhelimessasi, tietokoneellasi kuin webselaimellakin. Voit käyttää Nebula Boksia samanaikaisesti usealla laitteella ja pitää kätevästi tietosi ajan tasalla kodin ja työpaikan välillä.

Voit jakaa tietoa turvallisesti suojatussa ympäristössä kollegoidesi kanssa tai vaikkapa internetin välityksellä kelle tahansa. Voit määrittää jakamillesi tiedostoille salasanan ja myös päättymisajan. Ja tietosi ovat aina turvassa verkossa eikä päiväsi ole pilalla, vaikka tiputtaisitkin työmatkallasi kannettavasi vesilätäkköön.

Boksin avulla liikkuvat helposti suuretkin tiedostot. Vaivattomasti vain latauslinkkiä jakamalla toimitat suuretkin tiedostot vaivattomasti perille.


Palvelun ominaisuudet

 • Kaikki tieto sijaitsee Suomessa
 • Turvallinen jakaminen käyttäjien kesken
 • Tiedostot pysyvät ajan tasalla eri laitteiden ja käyttäjien välillä
 • Jakaminen helposti ja suojatusti myös asiakkaille ja yhteistyökumppaneille
 • Tuki PC-, Mac-, Android- ja iOS-alustoille, myös WWW- käyttöliittymä
 • Tila ei lopu koskaan kesken: 10GB lisää tilaa á 1 €/kk (alv0%)
 • Lisää käyttäjiä kätevästi: 1 käyttäjä ja 10GB lisää tilaa á 6 €/kk (alv0%)

 

Dokumenttien hallinta

Peruspaketti sisältää 5GB levytilaa, jonka voi tarvittaessa muuttaa lisämaksusta 10GB tai jopa 25GB paketiksi.

Tilatessasi palvelun saat tunnukset yhdelle käyttäjälle, joka on sivuston pääkäyttäjä. Lisäkäyttäjiä voidaan peruspaketissa luoda 25 käyttäjään asti, lisämaksusta on mahdollista laajentaa käyttäjämäärää 25 käyttäjän erissä. Palvelua tilatessasi voit tilata sivuston enintään 100 käyttäjälle, myynnistämme saat hintatiedot useamman käyttäjän sivustolle.

Pääkäyttäjä voi antaa eri käyttäjille räätälöidyt oikeudet ja ryhmitellä käyttäjiä erilaisin oikeuksin. Sivusto tarjoaa jo valmiiksi luotuna ryhmiä oletusoikeuksilla. Käyttäjiä on helppo luoda ja sivusto opastaa käyttäjien hallinnassa. Käyttäjäoikeudet voidaan asettaa koko sivustolle, tai esim. ainoastaan tietyille sivuille tai alasivustolle.

Voit palvelua tilatessasi valita sivuston kieleksi joko suomen, ruotsin tai englannin. Voit luoda alisivustoja millä tahansa näistä kielistä riippumatta pääsivuston kielestä.

Verkkolevy

Palvelu sisältää 10 gigatavua levytilaa ja sitä voidaan laajentaa 10 gigatavun erissä.

Järjestelmävaatimukset: Toimii suoraan mm. seuraavissa käyttöjärjestemissä Windows XP/Vista (SP1 tai uudempi), Windows 7 tai Mac OS X 10.5+. Lisäksi mitä tahansa DAV-yhteysohjelmaa voidaan käyttää palvelun kanssa. Uudet Nokian E-sarjan puhelimet (mm E75 ja E72) tukevat DAV-toimintoa suoraan.

 

 • Dokumenttien hallinta - palvelupiste

  Palvelupisteessämme et puhu seinille

  Mitä haluatkin tietää, tiedämme vastauksen. Luotettava, kotimainen ja tehokas palvelupisteemme ratkoo kaikki asiakkaitamme askarruttavat asiat yhdellä soitolla. Odotusmusiikkimaratonin ja vaivaannuttavan hiljaisuuden tarjoamista elämyksistä voit nauttia muualla.

  Nopeasti alkuun, helposti siitä eteenpäin

  Saat kaiken käyttöösi vaivatta ja rivakasti, ilman mittavia alkupanostuksia. Tunnukset palveluun saapuvat parissa päivässä tilauksesta, ja samalla saat selkeät neuvot, joilla otat palvelun käyttöösi.

  Hallinta ja ympärivuorokautinen valvonta sisältyvät palvelun hintaan – huolehdimme, ettei sinun tarvitse huolehtia.