Tiedätkö kenelle viestit ja mitä?

Ymmärrä paremmin asiakkaitasi ja löydä uusia.

Tarjoamme markkinointisi tueksi keinoja, joiden avulla asetat verkon oikeaan paikkaan ja nostat sen raskaampana.
 • Markkinointi tabs

   

  Markkinointi

  Optimizer

  Mitkä yritykset sivuillasi vierailivat? Mikä heitä kiinnosti? Mistä sivuillesi tultiin?

  Tieto tuo tuottoa

  Optimizer-seurantaohjelma antaa lahjomatonta tietoa sopivimmista markkinointikanavista. Näet, mistä yritykset ja organisaatiot tulevat sivuillesi ja millä hakusanoilla. Myyntiosasto havaitsee, kehen ottaa yhteyttä, sillä sähköpostiin napsahtava raportti antaa listan vierailevista yrityksistä, heidän yhteystietonsa ja jopa sijainnin kartalla.

  Johto taas saa tärkeää tietoa verkkosivujen kehityksestä kokonaisuudessaan. Optimizer osoittaa, mikä sivuillasi on kävijöitä kiinnostanut ja mitä he ovat etsineet.

  Optimizer tietää,
  mistä uudet asiakkaat löytyvät

  Tavalliset kävijälaskurit kertovat vain vierailijoiden määrän. Tarkempi tieto tarjoaisi välitöntä hyötyä yrityksellesi. Optimizer erottaa kävijöistä nykyiset ja potentiaaliset asiakkaat, yhteistyökumppanit, kilpailijat ja satunnaiset selailijat. Saat siis vaivatta uusia kontakteja.

  Voit kohdistaa sivustosi markkinoinnin vetoavasti haluamillesi kohderyhmille sekä ottaa yhteyttä yrityksiin, jotka ovat todistettavasti ilmaisseet kiinnostuksensa.

  Tiedät, mikä verkko
  kannattaa laskea uudelleen

  Optimizer osoittaa tiet, joilta kävijät saapuvat sivuillesi. Havaitset, mitkä hakukoneet toimivat ja mitkä paikat bannereille houkuttelevat parhaiten. Näet myös, mitä kävijät etsivät sivustoltasi.

  Tiedät myös sen, kuinka hyvin mainoskampanjat ovat toimineet, ja mitkä asiat ovat kiinnostaneet. Tämän kaiken avulla sinun on helpompi suunnitella markkinoinnista entistä tehokkaampaa.

  Lokaatio, lokaatio, lokaatio

  Sen lisäksi, että tiedät missä päin sivustoasi vieraillaan ja kuinka pitkään. Voitkin selkeyttää sivustosi linkityksiä, jolloin haluamasi palvelut korostuvat.

  Näet myös kartalta asiakkaittesi sijainnin jopa katuosoitteen tarkkuudella. Pystyt lajittelemaan kerätyt asiakastiedot alueiden mukaan, vertailla niiden lukuja sekä kohdentaa markkinointiasi maantieteellisesti.

  Tulos tai ulos.

  Harva haluaisi ajaa autoakaan, jossa ei ole mittareita. Matka taittuisi, mutta kukaan ei tiedä, kuinka pitkään. Tehokkaat mittarit ovat välttämättömiä myös verkossa.

  Asiakkaamme ovat hyödyntäneet löytämiään kontakteja suoraan myyntityöhön, joka on ollut paremmin kohdistettua. Usein seuranta osoittaa, että kävijöitä on sivustolla paljon tavoiteltua vähemmän. Silloin on aika pohtia, sillä turhia asioita on turha tehdä – myös verkossa.

  Mitä käyttäjät tekevät sivuillasi?

  Harmittaisihan se, jos auringonlämpöinen liidi vierailisi sivustolla huomaamatta. Mukavampi onkin nähdä, kuinka avainasiakas tai paras prospektisi tarkastelee tarjontaasi. Ja mikäli markkinointikeinoihin lukeutuu bannerit, tieto niiden vetovoimasta lienee välttämätön. Ajatuksia herättävää olisi myös seurata, mitä kilpailijat puuhaavat sivuillasi.

  Mikä Optimizerin versio olisi optimaalisin?

  Optimizer Liidi

  Optimizer Liidi on kehitetty pienyrityksen asiakashankintaan ja kontaktointiin.

  Optimizer

  Optimizerilla voit seurata verkkomainonnan kehitystä. Tarkastelet tietoja selaimella helposti eri aikajaksoilla.

  Optimizer Pro

  Optimizer Pro on luotu Mainonnan ja markkinoinnin ammattilaisille sekä yrityksille joilla on monia sivustoja. Voit seurata jopa kolmen sivuston liikennettä aina yksittäisen kävijän tasolle asti.

    Optimizer Liidi Optimizer Optimizer Pro
  Seurattavia sivustoja 1 1 3
  Raporttivaihtoehtoja 1 1 4
  Vastaanottajien määrä 1 Useita Useita
  Yrityskävijöiden tunnistus
  Yritysten yhteystiedot
  Hakusanojen seuranta
  Saapumisten seuranta
  Web-käyttöliittymä  
  Aluetiedot  
  Koko vierailun seuranta    
  Vierailujen kesto    
  Visuaaliset kaaviot    
  Bounce-rate    
  Historia 30 päivää 30 päivää 1 vuosi
  Avausmaksu 0 0 799,00
  Vuosihinta 99,00 499,00 899,00
  Optimizer Liidi 3kk tai 6kk laskutuksella
  Avausmaksu 0 €.
  99,00 € / v

  Nebula Kuvapankki

  Kuvapankki on helppo keino hallita yrityksesi kuvia ja videoita. Voit jakaa kuvia esimerkiksi asiakkaillesi sekä määrittää käyttö- ja katseluoikeuksia. Palvelu toimii suoraan web-selaimella ja selailu onnistuu myös matkapuhelimilla.

  Kuvapankki on yrityksille sopiva kuvagalleria verkossa. Palvelu luo automaattisesti lähettämistäsi kuvista elegantin gallerian, jonka käyttö ja ylläpito on selkeän käyttöliittymän ansiosta kovin yksinkertaista. Kuvat ja videot tallentuvat julkisiin tai yksityisiin kansioihin, voit luoda kuville avainsanoja ja tekstejä sekä määritellä, mitä sivuilla vieraileva henkilö voi tehdä ja nähdä. Suomeksi ja englanniksi palveleva kuvapankki toimii missä tahansa ja kaikilla ajanmukaisilla selaimilla – ilman erillisiä ohjelmia.

  Luonteva liitos kotisivuihin

  Palvelu on helppo nimetä tunnistettavasti yrityksen kotisivujen kanssa. Valitset vain sivujesi verkkotunnukseen viittaavan osoitteen, kuten kuvapankki.yritys.fi

  Kivuton kuvien jakaminen

  Jaat otoksia suoraan omilta kuvasivuiltasi. Voit myös määritellä, kenelle haluat jakaa kuvia. Voit sallia käyttäjien myös kommentoida kuvia sekä päättää, lataavatko he tiedostot yksitellen vai kansioittain ZIP-paketteina.

  Kätevästi mobiilisti

  Kuvapankkia on mahdollista selata puhelimilla sekä tableteilla. Kevyempi mobiiliversio on suunniteltu pienemmille näytöille, joten se avautuu huomattavasti nopeammin. Applen iOS-laitteilla palvelu toimii todella ripeästi HTML5 -kuvaselaimen ansiosta.

  Kaikki turvallisesti

  Palvelu ottaa automaattisesti varmuuskopiot siihen lähetetystä datasta, joten voimme palauttaa mahdollisesti vahingossa poistetut tiedostot. Tämä on erillistä tuntityönä, josta laskutamme siitä hinnaston mukaisesti.

  Hyödyllisimmät ominaisuudet

  • 100Gt tallennustilaa
  • Tiedostojen lähetys tietokoneelta Web-selaimella sekä FTP-yhteydellä
  • Tiedostojen lähetys mobiililaitteista sähköpostitse
  • Mahdollisuus antaa tiedostojen lähetysoikeus vieraille
  • Kuvasivuston ulkoasun muokkaus CSS-tyylitiedostoilla
  • Kuvien kuvaustekstit, kommentointi ja arvostelutoiminto
  • Kuvatuotteiden tilaus suoraan palvelusta
  • Kuvien avainsanat (tagit) ja hakutoiminto
  • Kuvien jakaminen sähköpostilla ja sosiaalisiin medioihin
  • Teräväpiirtoisten videotiedostojen (HD) näyttäminen
  • Kuvien EXIF-tiedot (kamerasta tulevaa teknistä tietoa)
  • Yksityiset kuvakansiot, kansioiden piilotus ja salasanasuojaus
  • Alkuperäisen kuva- tai videotiedoston suojaus
  • Kuvien vesileimaus

  Tuetut tiedostotyypit

  • Kuvatiedostot: jpg, jpeg, gif, tiff, tif, png, crw, cr2, bmp
  • Videotiedostot: mp4, avi, mpg, mpeg, mov, flv, 3gp, wmv
  • Muut tiedostot: pdf *

  * Palvelu listaa myös muut tiedostotyypit, ja voit käyttää palvelua hyvin esimerkiksi yrityksen materiaalipankkina josta voi ladata kuvien ja videoiden lisäksi mitä tahansa muita tiedostotyyyppejä.

  Nebula Kuvapankki
  39,00 € / kk

   

 • Markkinointi -palvelupiste

  Palvelupiste

  Palveluita koskevissa yhteydenotoissa Asiakasta palvelee Nebulan luotettava, osaava, kotimainen ja tehokas palvelupiste, joka toimii keskitettynä yhteydenottopisteenä (SPOC) kaikissa palveluihin liittyvissä asioissa. Palvelupisteemme avulla asiat ratkeavat jo ensimmäisellä puhelinsoitolla oli kyse ongelmasta verkkolevyssä tai dokumenttien hallinnassa.

  Helppoa ja yksinkertaista

  Älä enää odota - Ota palvelu käyttöösi helposti ja nopeasti, ilman suuria alkuinvestointeja. Palvelun tunnukset toimitetaan sinulle parissa päivässä tilauksesta, ja saat selkeän ohjeistuksen palvelun käyttöönottoon.

  Hallinta ja 24/7 valvonta sisältyvät palvelun hintaan – Me huolehdimme puolestasi että palvelusi toimii ja tekniikka pelaa.