Sähköposti ja kalenteri

Suomesta hankitut viestintäpalvelut ovat turvassa maailmalla.

Tervetuloa ajan tasalle. Microsoft Exchange 2010 pilvipalveluna tarjoaa korvaamattomat työvälineet käyttöösi varmasti, turvallisesti ja täydellä ylläpidolla. Pääset hyödyntämään palvelujamme nopeasti ja helposti - kiinteään kuukausihintaan, ilman suuria alkuinvestointeja.

 • Sähköposti ja kalenteri tabs

  Sähköposti ja kalenteri

  Sähköposti

  Nostimme sähköpostilaatikon kokoa ja alensimme hintaa!

  Nykyaikainen, turvallinen ja kaikkialta maailmasta käytettävissä oleva sähköpostiratkaisu yrityksesi tarpeisiin. Liiketoiminnan kannalta tärkeät viestit - tarjoukset, tilaukset, vahvistukset, esitykset ja ohjeistukset - liikkuvat tänä päivänä sähköpostitse. Palvelumme tuo suuriakin liitetiedostoja sisältävät viestit perille luotettavasti. Se sisältää myös erilaisia käyttäjiä helpottavia toiminnallisuuksia. Esimerkkinä vaikka keskustelunäkymä, joka kokoaa samaan aiheeseen liittyvät viestit eri kansioista yhdeksi viestiketjuksi.

  Paikallisesti asennettavan ohjelmiston edut

  Olipa työvälineenä pöytäkone tai kannettava, paikallisesti asennettava sähköpostiohjelmisto on mukava käyttää, sillä se toimii myös oman toimipisteen ulkopuolella. Yhteys palvelimeen on aina SSL-salattu, joten ulkopuoliset eivät pysty lukemaan posteja esimerkiksi suojaamattoman langattoman yhteyden läpi.

  Mobiilisähköposti luo joustavuutta

  Mobiilisähköpostin avulla sähköposti, kalenteri ja yhteystiedot kulkevat taskussa. Toimintojen synkronointi onnistuu lähes kaikilla nykyaikaisilla matkapuhelimilla. Synkronointi voi olla jatkuvaa tai halutuin väliajoin tapahtuvaa, toiveidesi mukaisesti.

  Kätevä selainkäyttöliittymä

  Monipuolisen selainkäyttöliittymän avulla käytät sähköpostia ja kalenteria yhtä sujuvasti kuin paikallisesti asennettavalla sähköpostiohjelmistolla. Selainkäyttöliittymä mahdollistaa toimintojen vaivattoman hallinnan miltä tahansa tietokoneelta, jossa on Internet-yhteys.

  Sähköposti ja kalenteri hinta alkaen
  2-16GB
  4,95 € / kk

  Kalenteri

  Arki tulee ajallaan – kattavien, mutta selkeiden kalenterin toimintojen ansiosta paperikalenterit soveltuvat paremmin esimerkiksi luonnoslehtiöiksi.

  Voit sopia seuraavan palaverin jo edellisen lopussa, onhan kalenteri aina ajan tasalla. Halutessasi jaat kalenterisi kollegoidesi kanssa, jolloin voit kutsua tiimin kätevästi koolle kaikille sopivaan aikaan. He saavat kutsusi välittömästi. Kalenterin avulla hallitset kaikkia organisaation aikatauluja. Tarvittaessa näet jokaisen työntekijän kalenterin ja muut aikataulut. Ryhmätyöskentelyn koordinointi vauhdittuu huomattavasti, kun kaikkien kalenterit ovat helposti ja heti saatavilla.

  Tehtävälistan avulla ihmisten vastuita pystytään johtamaan tehokkaasti. Tehtävät voidaan delegoida yksittäisille henkilöille ja niiden edistymistä voidaan seurata mutkattomasti.

  Kalenteri mahdollistaa mm.
  seuraavia ominaisuuksia:
  • Oikeuksien antamisen muille käyttäjille omaan kalenteriin, jolloin esimerkiksi vapaan ajan löytäminen kokouksille helpottuu organisaation sisällä
  • Kalenterivarausten tekemisen sähköpostin välityksellä oman ja muiden organisaatioiden kanssa
  • Seuraavan yhteisen vapaan kokousajan löytyminen automaattisesti
  • Resurssien, kuten videotykit, neuvotteluhuoneet jne. varaaminen resurssikalentereista
  Kalenteria on mahdollista käyttää useilla erilaisilla käyttöliittymillä:
  • Paikallisesti asennettava sähköpostiohjelmisto
  • Matkapuhelimen kalenteri
  • Selainkäyttöliittymä
  Sähköposti ja kalenteri hinta alkaen
  2-16GB
  4,95 € / kk

  Yhteystiedot

  Nimi voi kadota mielestä nopeammin kuin käyntikortti pöydältä. Mutta kun talletat yhteystiedot palveluumme, ovat ne aina mukanasi.

  Yhdistä tärkeät puhelinnumerot, sähköpostiosoitteet ja katuosoitteet kevyesti yhdeksi kokonaisuudeksi. Voit käyttää puhelimella ja tietokoneella samoja yhteystietoja sekä synkronoida niitä laitteiden välillä automaattisesti.

  Nimet, numerot ja osoitteet ovat organisaatiossasi kaikkien käyttäjien käytettävissä ja aina ajan tasalla.

  Sähköposti ja kalenteri hinta alkaen
  2-16GB
  4,95 € / kk

  Tietoturva

  Tietoturva on yhä suurempi ja suurempi haaste organisaatioille ympäri maailman. Mitä mielikuvituksekkaammat virushyökkäykset ja roskapostien tulva luovat suurimman haasteen nykyaikaisille viestintäratkaisuille. Haluamme aiheuttaa vaikeuksia vaikeuksien aiheuttajille. Näin me pidämme ongelmat poissa.

  Roskapostin suodatus

  Roskaposti vie kuin varkain aikaa tai häiritsee sähköpostin käyttöä toden teolla. Jotkut epäonniset saavat jopa satoja roskapostiviestejä päivässä, ja koko maailmassa roskapostin osuus kaikesta sähköpostiliikenteestä on jopa yli 90%. Palvelumme ansiosta turhien viestien tulva heikkenee merkittävästi.

  Roskapostin suodatuksen ominaisuuksiin lukeutuvat:

  • Saapuvan postin tarkistus roskapostin varalta, SMTP-tasolla
  • Mahdollisuus säätää itse suodatuksen tiukkuutta

  Suodatuspalvelu lajittelee halutessasi automaattisesti roskapostit erilliseen kansioon, josta voit ne käydä tarkastamassa ja poistamassa myöhemmin.

  Sähköpostin virustorjunta

  Suuri osa työasemia vaivaavista viruksista tarttuu saastuneesta sähköpostista. Erillisellä virustorjuntaohjelmistolla tarkastamme postit, ennen kuin ne jaetaan laatikkoon. Näin poistamme haitalliset viestit ja liitetiedostot ennen kuin niillä on ollut edes mahdollisuutta aiheuttaa vahinkoa. Haitalliseksi havaittu viesti ei koskaan pääse perille.

  Ajamme sähköpostiliikenteen virusten suodatusjärjestelmämme läpi MX-ohjauksella. Järjestelmä koostuu usean palvelimen hajautetusta ja vikasietoisesta ratkaisusta, johon liikenne ohjautuu kahdennetun kuormantasauksen kautta. Näin saavutamme parhaan mahdollisen suorituskyvyn myös ruuhkatilanteessa.

  Viestien tutkinnassa käytössämme on monia keinoja, esimerkiksi:

  • Heuristinen analyysi, joka tunnistaa myös uudet virukset
  • Tunnettujen virusten “sormenjälkien” etsintä
  • Makrovirusten seulonta

  Mikäli viestistä tai sen liitteestä havaitaan virus tai haittaohjelma, viesti poistetaan, eikä sitä lähetetä käyttäjälle.

  Sähköposti ja kalenteri hinta alkaen
  2-16GB
  4,95 € / kk

  Hallinta

  Selainkäyttöliittymän avulla hallinnan toimenpiteet sujuvat vaivattomasti. Laajemmissa muutoksissa palvelupisteemme palvelee nopeasti.

  Käyttäjät

  Selainkäyttöliittymän avulla palvelun käyttäjät voivat päivittää omia henkilötietojaan, kuten puhelinnumeroaan. Lisäksi he voivat luoda uusia jakelulistoja sekä määritellä niihin jäseniä omasta organisaatiostaan. Tarvittaessa käyttäjä voi myös tarkastella omien lähetettyjen sähköpostiensa toimitusraportteja.

  Sähköposti ja kalenteri hinta alkaen
  2-16GB
  4,95 € / kk

  Ehdot

  Palvelun hintaan sisältyy Microsoft Exchange 2010-palvelinohjelmistolisenssi. Lisämaksusta (2,00€/kk alv. 0%) on saatavilla Microsoft Outlook 2010 -ohjelmisto, lue lisää Toimistosovelluksistamme tästä.

  Palvelun käyttö vaatii verkkotunnuksen (esim. yritys.fi), jonka voit tilata palvelun yhteydessä. Verkkotunnuksen rekisteröintikulut eivät kuulu palvelun hintaan. Voit käyttää myös yrityksesi olemassa olevaa verkkotunnusta.

  Perushintaan kuuluu vakiona 2GB levytilaa postilaatikossasi. Laatikoiden kokovaihtoehdot ovat peruslaatikon lisäksi 8GB ja 16GB. Lisätietoa saat asiakaspalvelustamme. Palvelu toimii parhaiten Outlook 2010 tai 2007 -ohjelmiston kanssa. Muiden ohjelmistojen osalta voit kysyä lisätietoja asiakaspalvelustamme. Mobiilisähköpostin käytöstä operaattorisi saattaa veloittaa datasiirrosta hinnastonsa mukaiset maksut.

  Sähköposti ja kalenteri hinta alkaen
  2-16GB
  4,95 € / kk

 • Sähköposti -palvelupstie

  Palvelupisteessämme et puhu seinille

  Mitä haluatkin tietää, tiedämme vastauksen. Luotettava, kotimainen ja tehokas palvelupisteemme ratkoo kaikki asiakkaitamme askarruttavat asiat yhdellä soitolla. Odotusmusiikkimaratonin ja vaivaannuttavan hiljaisuuden tarjoamista elämyksistä voit nauttia muualla.

  Nopeasti alkuun, helposti siitä eteenpäin

  Saat kaiken käyttöösi vaivatta ja rivakasti, ilman mittavia alkupanostuksia. Tunnukset palveluun saapuvat parissa päivässä tilauksesta, ja samalla saat selkeät neuvot, joilla otat palvelun käyttöösi.

  Hallinta ja ympärivuorokautinen valvonta sisältyvät palvelun hintaan – huolehdimme, ettei sinun tarvitse huolehtia.