Nebula työpaikkana

Uneksitko, että olisit töissä paikassa, jossa kahvia kuluu nopeammin kuin kukaan jaksaa keittää, huonoista vitseistä tulee ikuisia lentäviä lauseita ja työnteko sujuu läpänheiton lomassa niin ettet välttämättä edes huomaa että päivä päättyi jo? 

Meillä pidetään hauskaa, tehdään töitä vähemmän vakavalla naamalla, mutta kuitenkin tosissaan. Ei haittaa vaikka et olisi valmiiksi kaikkea mitä tarvitaan. Jos tuntuu ettet osaa, kerro niin opetetaan. Pääset nopeasti sisälle talon tapoihin, reilu ja rento porukkamme pitää siitä huolen. Jos tuntuu että tahdot lisää haasteita, kerro sekin. Pääasia että tiedät itse mihin pystyt. 

 

 

Sekä asiakkaista että työkavereista löytyy persoonallisia tyyppejä, mutta tulet molempien kanssa mainiosti toimeen. Kestät erinäisen määrän teknistä jargonia, nörttejä ja muutenkin erilaisia ihmisiä.

Saat olla nörtti toki itsekin, työtehtävästäsi riippuu kuinka paljon pääset teknisiä ominaisuuksiasi soveltamaan. Toisaalta on jopa suotavaa, että et puhu nörttiä vaan puhut, ymmärrät ja kirjoitat suomea. Monessa työtehtävässä englannin kielen taidosta on hyötyä. Muiden kielten, kuten Pythonin, PHP:n ja Perlin osaaminen on hyvä juttu mutta välttämätöntä vain säätäjä-ässäksi tahtoville.

Tärkeintä on, että viihdyt ja voit hyvin. Silloin tulee tehtyä asioita oikein ja piirun verran paremmin. Jos sairastut, käskemme sinut lääkäriin. Vakuutus maksaa lääkärit ja lääkkeet, jotta paranet pian ja pääset nopeasti takaisin töihin. Liikuntakin tekee hyvää, saat liikuntasetelit ja jos siltä tuntuu, voit mennä firman omaan sählyjengiin mukaan. Toisinaan järkätään muutakin kivaa, lähdetään porukalla laivalle tai hypitään lentokoneesta. Jos tältä voisi kuulostaa seuraava työpaikkasi, vaikka et kahvia joisikaan, hae töihin Nebulalle!