Suojaa verkkosivusi SSL-sertifikaatilla

Soita myyntiin 09-6818 3820 (ark. 9-17)

Vuoden 2017 alusta Google on ryhtynyt varoittamaan Chrome-selaimen käyttäjiä suojaamattomista verkkosivuista. Google Chromea käyttää tällä hetkellä jo yli 54% internetin käyttäjistä. Mikäli sivustosi ei ole SSL-salattu, voi verkkosivustosi pelottaa asiakkaasi pois varoituksilla. Lisäksi Google tulee suosimaan hakukoneen tuloksissa entistä enemmän verkkosivuja, jotka ovat suojattuja.

Sivustot, jotka eivät ole suojattu, tulevat menettämään asiakkaita, verkkoliikennettä ja sen seurauksena markkina-asemaansa. Antaisitko sinä tietojasi verkkosivuille, joilla on varoitus, että sivusto ei ole turvallinen? Vai poistuisitko sinä tällaisilta sivuilta mahdollisimman pian?

 

SSL-SERTIFIKAATTI

 

 

MIKÄ ON SSL-SUOJAUS?

SSL-suojaus (Secure Sockets Layer) on teknologia, joka mahdollistaa suojatun yhteyden luomisen verkkosivun ja sen käyttäjän välille. SSL-suojauksen ansiosta sinun ja asiakkaidesi välinen tieto ei joudu vääriin käsiin. Ilman SSL-suojausta verkkosivujesi liikenne kulkee täysin salaamattomana Internetissä. Lue lisää blogistamme, kuinka SSL-sertifikaatti vaikuttaa sinun ja asiakkaidesi arkeen nyt ja jatkossa.

LUE BLOGI

 

MISTÄ TIEDÄN, ONKO VERKKOSIVUSTONI SUOJATTU?

Voit tarkistaa, onko verkkosivustollasi SSL-suojaus kirjoittamalla selaimen osoiteriville verkko-osoitteen eteen HTTPS:// (esimerkiksi HTTPS://www.yritys.fi). Mikäli sivusto on suojattu, selain kertoo tämän usein vihreällä lukko-ikonilla. Klikkaamalla siitä saat lisätietoa. Mikäli verkko-osoitteen edessä on jokin muu merkki tai sivusto ei aukea ollenkaan, sivusto ei ole suojattu. Ota yhteyttä ammattitaitoiseen myyntiimme puhelimitse 09- 6818 3820 (ark. 9-17) tai sähköpostitse: myynti@nebula.fi. Me autamme sinua valitsemaan oikean sertifikaatin.

Ota yhteyttä

 

 

4 SYYTÄ HANKKIA SSL-SUOJAUS

VARMISTA TURVALLISUUS

ASIAKKAIDEN LUOTTAMUKSELLISTEN TIETOJEN SALAAMINEN

Jos verkkosivullasi kerätään esim. luottokorttitietoja, SSL-salaus on välttämätön. Vain SSL-suojauksen avulla takaat asiakkaillesi sivustosi turvallisuuden.
OSOITA LUOTETTAVUUS

VERKKOLIIKENTEEN KASVUSTA HUOLEHTIMINEN

Voit olla vakuuttunut, että asiakas ei palaa sivustollesi, mikäli sivustosi ei vaikuta luotettavalta tai asiakkaan käyttämä selain varoittaa sivuston turvattomuudesta. SSL-suojauksella huolehdit, että asiakas uskaltaa asioida sivustollasi.
VARMISTA LÖYDETTÄVYYS

NÄKYVYYDEN KASVATTAMINEN GOOGLEN HAKUTULOKSISSA

Google suosii hakutuloksissaan verkkosivuja, jotka ovat SSL-suojattuja. Nosta sivustosi kilpailijoita ylemmäksi Googlen hakutuloksissa ja johdata enemmän asiakkaita verkkosivuillesi.
HUOLEHDI BRÄNDISTÄSI

BRÄNDIEN LUOTETTAVUUDEN YLLÄPITÄMINEN

Haluat varmasti pitää brändistasi huolta? Vain suojaamalla sivustosi osoitat myös oman yrityksesi brändin luotettavuuden.

MITEN SAAN VERKKOSIVUNI SUOJATTUA

Sivuston suojaus aloitetaan valitsemalla sivustolle sopiva SSL-sertifikaatti. Sertifikaatteja on tarjolla erilaisia suojaustasoja varten sekä yhdelle tai useammalle verkko-osoitteelle. Me Nebulalla autamme sinua valitsemaan yrityksesi verkkosivuille sopivan SSL-sertifikaatin.

23,00 €
Kuukausi + ALV
DV (Domain validation)
Sertifikaatin myöntäjä varmentaa, että sertifikaatin hakijalla on oikeus verkkotunnukseen.
Sertifikaatin asennus
SSL-SERTIFIKAATTI
Yhdelle verkkonimelle
36,00 €
Kuukausi + ALV
OV (Organization validation)
Sertifikaatin myöntäjä varmentaa verkkotunnuksen lisäksi myös hakijan organisaation keskimääräisellä tarkkuudella.
Sertifikaatin asennus
SSL-SERTIFIKAATTI
Yhdelle verkkonimelle
40,00 €
Kuukausi + ALV
EV (Extended validation)
Korkein varmennuksen taso. Sertifikaatin myöntäjä varmentaa hakijan oikeuden verkkotunnukseen lisäksi myös hakijan organisaatioon erittäin tarkasti linjatun protokollan mukaisesti.
Sertifikaatin asennus

MULTI-DOMAIN SERTIFIKAATTI
Usealle verkkonimelle
46,00 €
Kuukausi + ALV %
Varmenne kattaa neljä verkkonimeä
Sertifikaatin asennus
WILDCARD-SERTIFIKAATTI
Yhden verkkotunnuksen, kaikki alidomainit
63,00 €
Kuukausimaksu + ALV%
DV (Domain validation)
Varmenne kattaa useita aliverkkotunnuksia yhdelle verkkotunnukselle
Sertifikaatin asennus
Hinnat ovat alkaen hintoja. Hinnat sisältävät SSL-sertifikaatin rekisteröintimaksun sekä sertifikaatin asennuksen. Sertifikaatin asennus sisältyy hintaan ainoastaan Nebulan webhotellipalveluissa. Kaikki tilaukset ovat määräaikaisia. Määräaikaisuus on yhtä pitkä, kuin sertifikaatin rekisteröintikauden pituus.

Nebula vastaa verkkosivuston alustan ylläpidosta, tietoturvasta ja teknisestä toimivuudesta. Nebula ei tarjoa palveluita verkkosivuston sisällönhallintaan liittyvissä asioissa eikä vastaa sisällönhallintaan liittyvistä häiriökorjauksista tai muutoksista. Mikäli SSL-sertifikaatin käyttöönotto edellyttää muutoksia asiakkaan verkkosivuille, nämä suositellaan käymään läpi sivuston sisällöstä vastuussa olevan tahon kanssa ennen sertifikaatin käyttöönottoa.

Tiesitkö?

SSL oli alun perin Netscape-selaimeen kehitetty salausprotokolla HTTP-yhteyksien eli WWW-sivujen suojaamiseen. Protokollaa ei kuitenkaan rajoitettu vain HTTP-protokollaan, vaan sillä voidaan suojata mitä tahansa TCP-yhteyksiä. Nykyisin sitä käytetään myös esimerkiksi SMTP-, POP-, IMAP-, LDAP ja IRC-yhteyksien salaamiseen. Netscape luovutti kehityksen IETF-standardointiorganisaatiolle, joka sitten kehitti SSL-protokollasta oman versionsa ja antoi sille nimeksi TLS (Transport Layer Security).