Hei! Yhdistymme pian Inmicsin kanssa ja samalla verkkosivumme päivittyvät!Lue lisää

Ratkaisut digitaaliseen liiketoimintaan

Autamme valjastamaan pilven potentiaalin

Liiketoiminnan digitalisoituessa teknologiasta tulee kiinteä osa jokaisen yrityksen liiketoimintaa, ja esimerkiksi asiakkaille tarjottavien digitaalisten palveluiden johdosta vaatimustaso kasvaa jatkuvasti. Modernin liiketoimintaympäristön tulee olla ketterä, joustava ja kustannustehokas. Lisäksi sen on oltava skaalautuva, toiminnassa ympäri vuorokauden ja tietoturvaltaan huippuluokkaa. Vastaamme näihin haasteisiin yhdistämällä oikeat teknologiat oikeaan tarpeeseen, jotta organisaatiosi voi keskittyä ydinliiketoimintaan.

 

Asiakkaitamme

Partners

 

Valitse sinulle sopivin pilvialusta – me hoidamme loput

Meillä on useiden vuosien kokemus pilviteknologioista ja sertifioidut konsulttimme auttavat sinua pilven käyttöönotossa sekä automaation ja tuotannon kehityksessä. Autamme valitsemaan oikean pilvialustan tarpeisiisi ja huolehdimme, että liiketoimintakriittiset palvelusi toimivat 24/7/365. Valikoimastamme löytyy Nebulan oma OpenStack-teknologiaan perustuva Cloud 9 sekä Amazon Web Services- (AWS) ja Microsoft Azure -pilvialustat.

Asiakkaamme ovat kaiken toimintamme keskiössä. Ratkaisumme perustuvat aina yhteistyöhön. Parhaat tulokset saadaan, kun teknologiaosaamisemme on mukana hankkeiden alusta asti, jolloin pystymme välttämään mahdollisia ongelmatilanteita. Avoimen keskustelun avulla pystymme tunnistamaan tärkeimmät kehitystarpeet ja rakentamaan yhteistyössä tarpeita vastaavan ratkaisun. Tämän jälkeen autamme palvelun toteuttamisessa ja pidämme siitä huolta myös ylläpitovaiheessa.

 

 

Partners

 

Osaavat tekijät

Sertifikaatit

Ammattitaitoiset työntekijämme ovat alan huippuluokkaa. Tästä osoituksena meillä on kymmeniä sertifioituja pilvipalveluammattilaisia.
Tuki

24/7/365

Tarjoamme palvelinten hallinnan ja valvonnan ympäri vuorokauden. Mikäli palvelussa ilmenee häiriö, tartumme toimeen ennen kuin se näkyy työntekijöillesi tai asiakkaillesi.
asiakastyytyväisyys

4,3

Asiakas on kaiken tekemisemme keskiössä. Asiakastyytyväisyytemme on erittäin hyvä ja pidämme huolen, että se on sitä myös jatkossa.
Agile

Ketteryys mahdollistaa nopean kehityksen ja tuotannon

Digitaalisen liiketoiminnan kehityksessä pilvipalveluiden käyttö nopeuttaa merkittävästi niin pieniä kuin suuriakin kehityshankkeita. Pilvipalvelut mahdollistavat nopean iteroinnin, kokeilun, testaamisen ja tuotantoon viennin ketterästi. DevOps ja automaatio -palveluidemme avulla autamme yritystäsi ottamaan pilviteknologioista täyden hyödyn irti ja rakennamme sovelluskehittäjillesi tarvittavan automaation ja työkalut.

Expand

Skaalautuvuus mahdollistaa liiketoiminnan kasvun

Pilvialustan avulla saat skaalautuvuutta rajattomasti juuri yrityksesi sen hetkisten tarpeiden mukaan. Samalla kustannukset joustavat  maksat aina käytön mukaan. Skaalautuvuuden myötä yrityksesi kyvykkyydet liiketoiminnan jatkuvalle kehittämiselle kasvavat. Kokeneet pilvikonsulttimme auttavat mm. konesalien virtualisoinnissa, pilvitransformaatiossa, järjestelmien modernisoinnissa, sovellusten arkkitehtuurisuunnittelussa, korkean saatavuuden järjestelmissä sekä automaation kehitysprojekteissa.

Nebula – jotta sinä voisit keskittyä ydinliiketoimintaasi

Mikäli yrityksesi työskentelee esimerkiksi applikaatioiden, IoT-sensoreiden, verkkokaupan tai digitaalisten palvelukanavien parissa, Nebula on oikea kumppani, joka pystyy auttamaan palveluidesi infrastruktuurin jatkuvassa kehityksessä ja sen ylläpidossa. Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä