Asiakastyytyväisyys on erinomaisella tasolla: 90 % asiakkaistamme on valmis suosittelemaan meitä. Lue alta, mitä asiakkaamme sanovat meistä. 

Rovio

rovio

Rovio

Nebulan teknologia valvoo, että meidän teknologiamme toimii: kriittisiä järjestelmiä ylläpidetään 24/7-periaatteella. Nebulan erikoisosaaminen, operointivastuu sekä asiantuntijoiden ja palvelimien läheinen sijainti antavat meille vapauden keskittyä omaan ydintoimintaamme. Nebula on omasta kasvustaan huolimatta onnistunut luomaan organisaatiossaan sujuvan ITIL-prosessin, jossa fokus on pysynyt tärkeimmässä eli hyvässä asiakaspalvelussa. Reagointi kaikenlaisiin pyyntöihin on nopeaa, ja yhteistyö sujuu erinomaisesti.

IT Director Kalle Alppi, Rovio Entertainment Oy

eQ Varainhoito

eq

eQ Varainhoito

Nebula on toimittanut meille kattavan ICT-ratkaisun. Ratkaisu koostuu Nebulan turvallisessa palvelinkeskuksessa toimivasta usean palvelimen järjestelmästä sekä tietoliikenneyhteyksistä ja lähitukipalveluista kaikkiin toimipisteisiimme. Palvelimet toimivat alustana liiketoimintakriittisille sovelluksillemme, joten niiden moitteeton ja keskeytyksetön toiminta on erittäin tärkeää. Ratkaisu täyttää sijoituspalvelu- ja rahastoyhtiölle asetettavat korkeat viranomaisvaatimukset. Projekti toteutettiin täsmälleen sovitun aikataulun mukaisesti. Olemme tyytyväisiä, sillä yhteistyö Nebulan kanssa on toiminut hyvin ja ratkaisut ovat osoittautuneet käytössä erittäin toimiviksi.

Toimitusjohtaja Lauri Lundström, eQ Varainhoito Oy

Laurea-ammattikorkeakoulu

laurea

Laurea-ammattikorkeakoulu

Nebula voitti keväällä 2012 järjestetyn avoimen kilpailutuksen Laurean runkoverkkopalveluista. Laurea tarvitsi modernit ja toimintavarmat yhteydet, joilla yhdistetään Laurean kampukset Tikkurilassa, Hyvinkäällä, Leppävaarassa, Otaniemessä, Keravalla, Lohjalla ja Turussa. Runkoverkko toimii yhteensä 12 kiinteistössä. Siirtoprojektia oli valmisteltu hyvässä hengessä ja yhteistyössä muutamia kuukausia. Siirto onnistuikin erinomaisesti ja käyttäjät tuskin edes huomasivat katkosta. Olen todella tyytyväinen Nebulan toimintaan siirtoprojektin valmistelussa. Mutkattomasti sujuneen yhteistyön ansiosta olimme hyvin valmistautuneita verkkopalvelutoimittajan vaihtoon. Käyttöönottoprojektin kuluessa saimme ratkaistua ongelmia, jotka olisivat saattaneet vaarantaa käyttöönoton, mikäli ne olisivat tulleet vastaan lähellä käyttöönottopäivää.

Tietohallintopäällikkö Kimmo Penttinen, Laurea-ammattikorkeakoulu

Efima

Efima

Käytämme Nebulan Lync-viestintäratkaisua henkilökunnan sisäisen kommunikaation työkaluna ja videoneuvotteluissa. Yhteydenpito eri toimistojen ja lukuisten kumppaneidemme välillä tapahtuu joustavasti Lyncin kautta. Sen face-to-face -toiminto lisää palavereiden laadukkuutta ja parantaa kommunikaatiota. Lync tukee myös tehokasta työskentelyä nykyaikaisessa avokonttorimaailmassa.

Säästämme aikaa ja rahaa keskittämällä it-toiminnot Nebulaan. Itse voimme sitten keskittyä täysipainoisesti kasvuun ja omaan ydinosaamiseemme.

Toimitusjohtaja, Tero Salminen, Efima Oy

A-Lehdet

a-lehdet

A-Lehdet

Kun digitaalinen maailma muuttuu, tarvitsemme palveluihimme lisää joustavuutta ja skaalautuvuutta. Nebulan Pilvi tarjoaa juuri tätä, ja samalla ennen etukäteispainotteiset investoinnit muuttuvat käytön mukaan skaalautuviksi. Nebulan ansiosta A-lehtien uudistuvien palveluiden käyttöönotto saadaan nopeaksi ja joustavaksi. Tiivis yhteistyö palveluja kehittävän ryhmän kanssa minimoi alkuvaiheen ongelmat.

Pitkällä tähtäimellä toimintavarmuus on tärkeintä. Yhteistyö kulminoituu aina ihmisiin, ja Nebulassa asenne on kunnossa.

Johtaja, Digitaalinen media, Petri Pekki, A-Lehdet Oy

Folksam

folksam

Folksam

Folksamilla on Suomessa 13 toimipistettä. jotka Nebula MPLS-yritysverkkoratkaisua hyödyntämällä yhdisti yhdeksi, suojatuksi lähiverkoksi. Järjestelmä on meille kriittinen, sillä EU-säädökset määrittelevät vakuutusyhtiöiden toimintaa muun muassa vakuutuskorvausten maksamista koskien. Yhteyspalvelujen tulee siis toimia moitteetta.

Meillä on Nebulan kanssa hyvä, dynaaminen asiakassuhde, joka toimii ilman aikaa ja rahaa vievää turhaa byrokratiaa. Meillä ei ollut esimerkiksi verkko-osaamista, mutta Nebulan teknisestä tuesta olemme aina saaneet nopeasti avun ongelmiimme.

IT Team Manager, Niklas Granberg, Folksam Oy

Siili

Siili

Siili Solutions on asiakkaidensa luotettu neuvonantaja tietojärjestelmien kehityshankkeissa. Tarjoamme asiakkaillemme näkemystä siitä, miten kokonaisarkkitehtuuria ja tietojärjestelmää kannattaa kehittää ja hallita sekä huolehdimme sen joustavasta ja sujuvasta toteutuksesta. Emme jää asiakkaan näkemyksen varaan, vaan pidämme huolta, että asiat tapahtuvat käytännössä.

Nebula toimittaa Siilille kaikki liiketoiminnan varmistamiseen liittyvät ydinpalvelut eli käyttöoikeuksien hallinnan, alustat Master Data -palveluille, verkkoyhteydet ja VPN-yhteydet. Lisäksi palveluihin kuuluu dokumenttien hallinta, SharePoint ja näihin liittyvät varmennus- ja tietoturvapalvelut. Palveluiden siirto Nebulalle vietiin läpi vain kolmessa viikossa mutta projekti onnistui hyvin. Tunnen, että saamme nyt enemmän vastinetta rahoille.

Teknologiajohtaja, Saku Laitinen, Siili Solutions OYj