Nebula on suomalainen ICT-palveluyritys, jonka palvelut mahdollistavat asiakkaalle turvallisen ja luotettavan IT-ympäristön. Ymmärrämme, että yrityksesi on yksilöllinen, siksi palvelumme on luotu tehostamaan ja tuomaan uusia mahdollisuuksia liiketoimintaasi. Yrityksenne toimialasta ja koosta riippumatta kattava palveluvalikoimamme tarjoaa teille mahdollisuuden ICT-toimintojenne tehokkuuden, luotettavuuden ja käyttövarmuuden parantamiseen.

Maineemme nopeana, joustavana ja laadukkaiden palvelujen tarjoajana poikkeuksellisen korkea. Tuorein arvosana kymmeniltä tuhansilta asiakkailtamme asteikolla yhdestä viiteen on 4,2, ja 90% suosittelee meitä. Siitä on hyvä parantaa.

Korkean asiakastyytyväisyyden varmistavat yksilöllisiin tarpeisiin vastaavat, joustavat toimintatapamme sekä parhaisiin käytäntöihin perustuvat ratkaisut. Innovatiivisuus taas mahdollistaa palveluidemme jatkuvan kehityksen ja laadun.

Toimintamme on ollut kannattavaa. Aina. Vuonna 2015 vakavaraisen yrityksemme liikevaihto oli noin 31,9 miljoonaa euroa. Tällä hetkellä palvelumme vastaavat yli 17% Suomen kaikesta Internet-liikenteestä.

Palvelemisen merkkipaalut

Suomi oli 1990-luvulla Internetin käytön edelläkävijä monin tavoin. Verkkopalveluiden kysyntä kasvoi ja yhä useammat yritykset halusivat mennä verkkoon. Nebulan tarina alkoikin vuonna 1997 sivustojen ylläpidosta.

Niistä päivistä yritys on kasvanut ja kehittynyt. Tänä päivänä meillä työskentelee yli 140 alan ammattilaista. Kokemuksemme takaa korkean laadun. Panostuksemme henkilökuntamme osaamiseen ja kehittymiseen varmistavat sen myös tulevaisuudessa.

Asiakkaan kuunteleminen mahdollistaa menestyksen

Asiakasprofiilimme on laaja – 40 000 asiakasta yksityisyrittäjästä suuriin monikansallisiin yhtiöihin. Olemme tehneet asiat kumppaneillemme helpoksi heti vuodesta 1997 lähtien, kun aloimme tarjota pilvipalveluja. Teknologian ja palveluiden tuntemukseemme yhdistyy kyky kuunnella, ymmärtää ja ratkaista. Maineemme nopeana, joustavana ja laadukkaiden palvelujen tarjoajana on poikkeuksellisen korkea. Olemmekin erittäin ylpeitä asiakaslähtöisyydestämme.

Olemme ketterä kumppani

Me emme koskaan piiloudu ja halvaannu raskaiden prosessien taakse, vaan vannomme joustavuuden nimeen. Omat toimintatapamme ovat enemmänkin vain väline toimia asiakaslähtöisesti ja säilyttää se, mikä on ainutlaatuista Nebulassa. Tehokkuutemme perustuu myös alan parhaisiin käytäntöihin, kuten ITILv3 ja PRINCE2. Palvelut on helppo ottaa käyttöön, ne kattavat koko elinkaaren, ja voimme muunnella niitä nopeasti.

Taito reagoida muutoksiin ratkaisee

Kehitämme palveluitamme jatkuvasti – joko täysin uusilla innovaatioilla tai parantamalla jo käytössä olevia ratkaisuja. Olemme siitä harvinainen pilvi- ja käyttöpalveluiden tarjoaja, että meiltä löytyy myös varmat ja valvotut yhteydet. Omat palvelinkeskuksemme ovat miehitettyjä vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Emme anna saamamme luottamuksen pätkiä.

Täysin kotimainen, täysin riippumaton

Oma runkoverkkomme ja palvelinkeskukset sijaitsevat Suomessa taaten turvallisuuden, joustavuuden ja nopeuden. Kotimainen henkilökuntamme vastaa puhelimeen heti ja tietysti selvällä suomella. Asiat hoituvat loppuun asti yhdellä soitolla, tulipa se mihin aikaan vuorokautta tahansa.

Tilinpäätös 2015

Lataa Nebula TOP Oy:n tilinpäätös 2015

Nebulan toimintaohjeet ja säännöt

Tutustu Nebulan toimintaohjeisiin ja sääntöihin

Nebulan yleiset hankintaehdot

Tutustu Nebulan yleisiin hankintaehtoihin

 


Ympäristöpolitiikka

Nebula Oy vaikuttaa ympäristöön ja ympäröivään yhteiskuntaan pilvipalveluiden tuottajana ja operoimalla palvelinkeskuksia. Yhtiön päämääränä on tarjota asiakkailleen palveluita, johon yhdistyy laatu- ja asiakaskeskeisyys, vastuullisuus, tuloksellisuus, kehittyminen ja joustavuus. Näiden avulla Nebula toteuttaa kestävän kehityksen periaatteita. Tavoitteenamme on kasvaa kannattavasti ympäristöä kunnioittaen.

Ympäristöpäämääränsä tavoittamiseksi Nebula:

  • Noudattaa kaikkea toimintaansa koskevaa ympäristölainsäädäntöä ja kunnioittaa lakeja.
  • Auttaa asiakkaitaan vähentämään omaa ympäristön kuormittamista.
  • Aktiivisesti vähentää toiminnasta aiheutuvia haitallisia ympäristövaikutuksia kehittämällä omaa toimintaansa ja prosesseja.
  • Kannustaa henkilöstöä vastuullisuuteen ja aktiivisuuteen ympäristökysymyksissä koulutuksilla.
  • Jatkuvan parantamisen toimintamallin mukaisesti arvioi ympäristökysymysten nykytilaa palautteen ja mittaustulosten avulla.
  • Edellyttää, että keskeiset alihankkijat ja sopimuskumppanit sitoutuvat toimintamalleihin, jotka tukevat Nebulan ympäristöpolitiikan toteutumista.
Nebulan ympäristötavoitteisiin kuuluvat mm energiakulutuksen vähentäminen, kierrätys sekä jätteiden lajittelu. Keskeisenä tavoitteena on CO2 päästöjen vähentäminen 66%:lla vuoteen 2050 mennessä, vuoden 2010 tasosta. Nebulan kulloinkin voimassaolevan ympäristöpolitiikan hyväksyy yhtiön hallitus.