Menestymistarinoita

Petri Vuorela
Liiketoiminnan kehityspäällikkö

 

Minut toi Nebulalle yhteinen näkemys tulevaisuudesta. Olen edellisessä elämässäni työskennellyt suomalaisen IT-palvelutalon tuotekehityksen, ratkaisumyynnin sekä palvelunhallinnan parissa. Olen tehnyt töitä isojen organisaatioiden tietohallintojen kanssa. Tästä maailmasta minulla on hyvä käsitys.

Tunsin nebulalaisia jo ennen tänne tuloani. Tiesin, että heidän kanssaan meillä on yhdessä mahdollisuus toteuttaa hienoja asioita asiakkaillemme. Nebulalla liikutaan nopeasti ja opitaan jatkuvasti. Tunnen olevani etuoikeutettu saadessani olla osana tätä joukkoa. Uskon tekemiseen tuumimisen sijaan. Learning by doing sopii mielestäni motoksi meistä monelle!

 


Joni Suojanen
Myyntipäällikkö

 

Aloitin Nebulalla teknisenä asiakaspalvelijana opintojeni ollessa loppusuoralla. Helmikuusta 2013 alkaen olen toiminut myynnissä. Siirtymä palvelun tarjoajaksi juuri Nebulalle oli selkeä. Omat erittäin positiiviset kokemukset Nebulan asiakkaana olosta vakuuttivat minut hakemaan tänne töihinkin.

Parasta työssäni ovat ehdottomasti loistavat työkaverit ja kollegat sekä monipuolinen työnkuva. On erittäin haasteellista mutta samalla palkitsevaa ratkaista asiakkaiden IT-ongelmia Nebulan palveluiden avulla. Kun yrityksestä on itsellä vahva ja hyvä asiakaskokemus, haluaa sitä samaa erinomaista asiakaspalvelua jakaa muillekin!