Hei! Yhdistymme pian Inmicsin kanssa ja samalla verkkosivumme päivittyvät!Lue lisää

Bassoradio

Bassoradio

Digikumppanuus auttaa Bassoradiota kehittymään

Kymmenen vuoden yhteistyö Nebulan kanssa on tukenut Bassoradion kasvua valtakunnalliseksi monialustaiseksi radiotaloksi. Yllättävissä tilanteissa on hyvä, jos apu digiasioissa löytyy yhdestä numerosta.

Lue koko tarina

 

 

Bassoradio

Kasvun taustalla on vahva panostus digitaalisiin kanaviin. Nettiradio, verkkokeskustelut, videoblogit, kaupunkitapahtumat ja intohimoiset tekijät ovat mahdollistaneet myös perinteisen radiotoiminnan laajentamisen valtakunnalliseksi. Bassoradiolla on seuraajia ympäri Suomea ja FM-lähetykset kuuluvat nykyisin suurimmissa kaupungeissa.


Tiesitkö?

Bassoradio (aiemmin Basso Radio) on Basso Median omistama yli sadan DJ-tekijän yhteisöllinen rytmimusiikkia esittävä radiokanava. Suurten mediayhtiöiden kanavien rinnalla se on Suomessa ainoa itsenäinen puolivaltakunnallinen mainosradio. Sen perustivat hiphop-kanavana internetiin vuonna 2004 oppilastyönä kolme klubi-dj:tä, Ville Tikkanen, Robin Grotenfelt ja Tuomas Rauhala.

Bassoradio toimi vuosina 2004–2006 internetin lisäksi myös toisinaan väliaikaisilla luvilla FM-taajuuksilla Helsingissä. Vuonna 2007 se sai pysyvän toimiluvan ja siirtyi vakituiselle FM-taajuudelle 102,4 MHz. Se on kuulunut vuodesta 2007 myös Welhon taajuudella 105,4 MHz. Bassoradiolle myönnettiin vuoden 2012 alusta toimiluvat pääkaupunkiseudun lisäksi myös Turkuun, Tampereelle, Ouluun ja Jyväskylään.