Messukeskus

Messukeskus

Pilvi ratkaisi Messukeskuksen verkkopalveluongelmat

Tilanne on kiperä Messukeskuksen odottaessa suosittuun tapahtumaan yli 50 000 kävijää, mutta verkkosivut kaatuvat päivittäin messuja edeltävällä viikolla. Tämä oli arkipäivää vielä pari vuotta sitten. Messukeskuksen 8-henkinen it-tiimi veivasi verkkosivuja käsityönä takaisin toimintaan, kunnes infrastruktuuri ja sovellukset päivitettiin Nebulan Cloud 9 -pilvipalveluun.

Lue koko tarina

Messukeskus

Messukeskus on Suomen suurin tapahtumalo. Sata messutapahtumaa ja 1500 kokousta ja kongressia vetävät vuosittain Helsingin Pasilaan 1,3 miljoonaa kävijää. Näytteilleasettajia Messukeskuksessa on joka vuosi noin 10 000.


Tiesitkö?

Messukeskus on Suomen suurin messu-, kokous- ja kongressikeskus. Se sijaitsee Helsingin Itä-Pasilassa, Pasilan rautatieaseman läheisyydessä. Messukeskus valmistui vuonna 1975 ja korvasi Töölössä sijainneen Messuhallin.

Messukeskus järjestää messuja, kokouksia, kongresseja, juhlia ja muita tapahtumia sekä vuokraa tilojaan muille tapahtumajärjestäjille. Messukeskuksessa järjestetään vuosittain noin sata eri alojen messutapahtumaa ja noin 1500 kokousta ja kongressia. Tapahtumiin osallistuu vuosittain noin 10 000 yritystä ja yli miljoona kävijää.