Pilvialustat

Toimintavarmat alustat yrityksen digitaalisille palveluille
Cloud 9

Nebula Cloud 9

OpenStack-teknologiaan perustuva suomalainen Cloud 9 -pilvipalvelu on skaalautuva alusta digitaaliselle liiketoiminnalle. Skaalautuvuus ja monipuoliset toiminnallisuudet riittävät pitkälle tulevaisuuteen. Tutustu siihen, miten liiketoimintakriittiset digitaaliset palvelut ja ketterät CI/CD-ympäristöt rakennetaan Cloud 9 -palvelualustalle.


Lue lisää

Microsoft Azure

Microsoft Azure

Digitaalisen palvelun rakentamisessa valitulla palvelualustalla on merkitystä ratkaisun toimivuuden kannalta. Lisää puhtia ja ketteryyttä palvelualustaasi saat valitsemalla kylkiäiseksi osaavan ja ammattitaitoisen kumppanin. Tarjoamme Pohjoismaiden parhaat osaajat avuksesi, Pohjoismaiden asiakaslähtöisimmällä asenteella. Yhdistämällä meidän palvelumme Microsoft Azure -palveluiden kanssa saat toimintavarman ratkaisun, joka tukee liiketoimintasi kehittymistä.


Lue lisää

Amazon Web Services

Amazon Web Services

Maailmanlaajuisesti tunnettu, kustannustehokas ja joustava pilvialusta suomalaisten osaajien avustuksella tuotettuna. Palvelumme kautta tehostat pilvialustan ketteryyttä ja skaalautuvuutta sekä löydät parhaat käytännöt alustan hyödyntämiseksi. Asiantuntijoillamme on yli 50 erilaista sertifiointia Amazon Web Services -palveluista.


Lue lisää