Amazon Web Services

Toimintavarma alusta yrityksen digitaalisille palveluille

 

Amazon Web Services

Suomalaiset Amazon-osaajat käyttöösi

Digitaalisen palvelun rakentamisessa valitulla palvelualustalla on merkitystä ratkaisun toimivuuden kannalta. Lisää puhtia ja ketteryyttä palvelualustaasi saat valitsemalla kylkiäiseksi osaavan ja ammattitaitoisen kumppanin, joka tukee yritystäsi AWS-pilvialustan käyttöönotossa ja parhaiden käytäntöjen löytämisessä. Tarjoamme Pohjoismaiden parhaat osaajat avuksesi, Pohjoismaiden asiakaslähtöisimmällä asenteella. Yhdistämällä palvelumme ja Amazon Web Services -alustaan saat toimintavarman ratkaisun.

 

 

AWS

Amazon Web Services on laajasti käytetty pilvipalvelualusta erilaisille digitaalisille palveluille. Sitä hyödyntävät mm. Netflix ja Uber. Amazon Web Services (AWS) tarjoaa runsaasti ominaisuuksia skaalautuvien, tietoturvallisten ja liiketoimintakriittisten digitaalisten palveluiden rakentamiseen – tarvittaessa ympäri maailmaa. AWS kehittyy jatkuvasti ja lisätietoja kulloinkin tarjolla olevista palveluista voi katsoa osoitteesta aws.amazon.com.

Palvelusi ovat Pohjoismaiden parhaiden asiantuntijoiden käsissä ja varmasti käytettävissä vuorokauden ympäri. Asiantuntijoillamme on yli 50 erilaista sertifiointia Amazon Web Services -palveluista ja vastaamme lukuisten laajojen digitaalisten palveluiden toiminnasta, joissa palvelualustana hyödynnetään laajasti AWS:n eri toiminallisuuksia.

 

 

Ketteryys, läpinäkyvyys ja yhteistyö
Edut
 • Lisäämme ketteryyttä ja skaalautuvuutta rakentamalla palvelusi infrastruktuurin suoraan koodina. Palvelu rakennetaan versiohallintaan, josta se on helposti ylläpidettävissä ja muokattavissa, kuten digitaalisen palvelun alustan kuuluukin olla.
   
 • Saat läpinäkyvyyden Amazon Web Services -alustan kustannuksiin. Autamme myös ylimääräisten kustannusten karsimisessa.
   
 • Skaalautuvat, tietoturvalliset, ketterät ja joustavat 24/7 hallitut ja ylläpidetyt ratkaisumme sopivat vaativimpiinkin tarpeisiin.
Palvelumme apunasi sovelluskehityksessä
Tarjoamme

Parhaita käytäntöjä hyödyntää AWS:n ylläpitämiä palveluita, kuten jonoja tai tietokantoja. Palveluita, joiden avulla lisäät ketteryyttä ja kustannustehokkuutta.

Autamme
 • Automatisoimaan päivittäiset toimenpiteet, jotta voit keskittyä palveluidesi kehitykseen etkä ylläpitoon.
   
 • Hyödyntämään tehokkaasti orkestrointityökaluja. Autamme rakentamaan CI/CD-putket AWS-ympäristöön.
Korkea saatavuus ja tietoturva
Parannamme

Yrityksenne palveluiden saatavuutta hyödyntämällä muun muassa maantieteellistä hajautusta sekä muita disaster recovery -ratkaisuja.

Autamme
 • Optimoimaan kustannuksia tarjoamalla dynaamisesti skaalautuva ratkaisuja vaihtelevaan kapasiteettitarpeeseen.
   
 • Pitämään tietoturvan kunnossa kaikissa kerroksissa. Paraskaan koodi ei auta, jos järjestelmä on toteutettu heikosti muilla tasoilla. Tietomurto voi johtua huonosti hallitusta palomuurisäännöstöistä, tietokantaoikeuksista, huonosta käyttäjähallinnasta tai epäkypsistä prosesseista, jotka vaarantavat tiedon eheyden ja luottamuksellisuuden.