Microsoft Azure

Toimintavarma yrityksen digitaalisille palveluille

 

Microsoft Azure

Suomalaiset Azure-osaajat käyttöösi

Digitaalisen palvelun rakentamisessa valitulla palvelualustalla on merkitystä ratkaisun toimivuuden kannalta. Lisää puhtia ja ketteryyttä palvelualustaasi saat valitsemalla kylkiäiseksi osaavan ja ammattitaitoisen kumppanin. Tarjoamme Pohjoismaiden parhaat osaajat avuksesi, Pohjoismaiden asiakaslähtöisimmällä asenteella. Yhdistämällä meidän palvelumme Microsoft Azure -palveluiden kanssa saat toimintavarman ratkaisun, joka tukee liiketoimintaasi parhaalla mahdollisella tavalla.

 

Microsoft Azure

Microsoft Azure on laajasti käytetty pilvipalvelualusta erilaisille digitaalisille palveluille. Palvelu tarjoaa runsaasti ominaisuuksia skaalautuvien, tietoturvallisten ja liiketoimintakriittisten digitaalisten palveluiden rakentamiseen – tarvittaessa ympäri maailman. Microsoft Azure kehittyy jatkuvasti, ja parhaan kuvan kattavasta tarjonnasta saat tutustumalla siihen osoitteessa azure.microsoft.com tai olemalla puhelimitse suoraan yhteydessä meihin 09-6818 3859.

Palvelusi ovat Pohjoismaiden parhaiden asiantuntijoiden käsissä ja varmasti käytettävissä vuorokauden ympäri. Asiantuntijoillamme on yli 20 erilaista sertifiointia Microsoftin palveluista ja vastaamme lukuisten laajojen digitaalisten palveluiden toiminnasta, joiden palvelualustana hyödynnetään laajasti Microsoft-teknologioita.

 

 

Kolme syytä valita Nebula

Osaaminen

Vahva Microsoft-osaaminen

Lukuisia Microsoft-kompetensseja, kuten Cloud collaboration ja Gold Hosting.
Projektipalvelut

Avaimet käteen

Projektipalvelumme toimittaa Azure-projektit yrityksellenne avaimet käteen -periaatteella.
Hallintapalvelut

Hybridiympäristöjen hallinta

Tarjoamme hallintapalvelut sovellusympäristöllesi niin Azureen kuin perinteisiinkin ympäristöihin.
Ketteryys, läpinäkyvyys ja yhteistyö
EDUT
 • Lisäämme ketteryyttä ja skaalautuvuutta rakentamalla palvelusi infrastruktuurin suoraan koodina. Palvelu rakennetaan versiohallintaan, josta se on helposti ylläpidettävissä ja muokattavissa, kuten digitaalisen palvelun alustan kuuluukin olla.
   
 • Saat läpinäkyvyyden Microsoft Azure -kustannuksiin. Autamme myös ylimääräisten kustannusten karsimisessa.
   
 • Skaalautuvat, tietoturvalliset, ketterät ja joustavat sekä 24/7 hallitut ja ylläpidetyt ratkaisumme sopivat vaativimpiinkin tarpeisiin.
Palvelumme apunasi sovelluskehityksessä
TARJOAMME

Parhaita käytäntöjä, joiden avulla lisäät ketteryyttä ja kustannustehokkuutta.

AUTAMME
 • Automatisoimaan päivittäiset toimenpiteet, jotta voit keskittyä palveluidesi kehitykseen säästämällä aikaa ylläpidosta.
   
 • Hyödyntämään tehokkaasti orkestrointityökaluja ja rakentamaan CI/CD-putket Microsoft Azure -ympäristöön.
Korkea saatavuus ja tietoturva
AUTAMME
 • Parantamaan yrityksenne palveluiden saatavuutta hyödyntämällä muun muassa maantieteellistä hajautusta sekä muita disaster recovery -ratkaisuja.
   
 • Optimoimaan kustannuksia tarjoamalla dynaamisesti skaalautuva ratkaisuja vaihtelevaan kapasiteettitarpeeseen.
   
 • Pitämään tietoturvan kunnossa kaikissa kerroksissa. Paraskaan koodi ei auta, jos järjestelmä on toteutettu heikosti muilla tasoilla. Tietomurto voi johtua huonosti hallitusta palomuurisäännöstöistä, tietokantaoikeuksista, huonosta käyttäjähallinnasta tai epäkypsistä prosesseista, jotka vaarantavat tiedon eheyden ja luottamuksellisuuden.
Esimerkkiratkaisuja
PaaS-palveluiden käyttöönotto

Microsoft Azure tarjoaa mahdollisuuksia, joilla yritykset voivat käyttää tuttuja Microsoft-teknologioita, kuten tuttuja MS-SQL,tietokantoja tai integraatioväyliä joustavasti palveluna ketterämmin ja edullisemmin kuin perinteisissä MS-SQL tai BizTalk-ympäristöissä.

Hybridiympäristöt

Microsoftin on investoinut voimakkaasti hybridiympäristöjen kehittämiseen. Mahdollistamme yrityksesi nykyisten järjestelmien, kuten Active Directoryn, jatkamisen pilveen sekä integroinnin muihin olemassa oleviin järjestelmiin, joiden yhdistetty hallintakin on tehty helpoksi samoilla työkaluilla ja powershell-skripteillä.

Korkean saatavuuden järjestelmät

Järjestelmien jatkuvuuden hallintaa voidaan parantaa mm. replikoimalla jatkuvasti järjestelmän datat ja/tai lokit Azureen katastrofitilanteita varten tai liiketoimintakriittisten järjestelmien osalta pitämällä cold-standby -ympäristö valmiina Azuressa, joka poikkeustilanteessa skaalataan täyteen kokoon.

Tiesitkö?

Järjestelmien jatkuvuuden hallintaa voidaan parantaa mm. replikoimalla jatkuvasti järjestelmän datat ja/tai lokit Azureen katastrofitilanteita varten tai liiketoimintakriittisten järjestelmien osalta, pitämällä cold-standby -ympäristö valmiina Azuressa, joka poikkeustilanteessa skaalataan täyteen kokoon.