Arkkitehtuuripalvelu

Digitaalinen palvelu tarvitsee tuekseen toimivaa arkkitehtuuria.

 

RAKENNA DIGITAALINEN PALVELUSI VANKALLE PERUSTALLE

Digitaalisen palvelusi perustan täytyy olla luotettava, skaalautuva, tietoturvallinen ja kustannustehokas. Näiden hyötyjen saavuttaminen vaatii toimivan arkkitehtuurin ja ketterää yhteistyötä. Tästä on kyse arkkitehtipalvelussamme.
 

ota yhteyttä

 

MIKSI NEBULA?

Kokenut

arkkitehti

Tarjoamme yrityksellesi kokeneen, huippuluokan osaajan, joka pitää huolta, että kokonaisuus toimii nyt ja tulevaisuudessa.
Kanssasi

Yhteistyössä

Teemme mielellämme ketterästi yhteistyötä sovelluskehittäjiesi tai sovelluskehityskumppanisi kanssa.
Työkaluina

teknologiat

Työkalupakistamme löytyvät mm. Nebula Cloud9, Amazon AWS, Microsoft Azure, MySQL, GitHub, MS-SQL, MariaDB, Chef, Puppet, Ansible, Powershell ja paljon, paljon muita..
Etu 1

Toimii saumattomassa yhteistyössä yrityksenne sovelluskehittäjien tai sovelluskehityskumppanienne kanssa.

Etu 2

Varmistaa, että järjestelmä- ja infrastruktuuriarkkitehtuurit tukevat toisiaan sekä näiden tietoturva ja toimintavarmuus ovat kunnossa ja kustannukset hallinnassa.

Etu 3

Auttaa kehittämään palveluista ketterämpiä, vikasietoisempia, modernisoi yhteistyössä kanssasi vanhoja järjestelmiä, kustannusoptimoi ympäristöä sekä nostaa tietoturvan tasoa.

Etu 4

Tarjoaa tukea ja sparrausta pitkäjänteisten teknologisten kehityskarttojen tekemiseen ja omaa kokonaisymmärryksen ratkaisustasi, sekä ymmärtää toimialasi ja yrityksesi erityisvaatimukset.  

Etu 5

Toimii teknologianeutraalisti. Lähdemme siitä, että ansaitsemme asiakkaidemme luottamuksen rehellisellä tekemisellä. Yrityksesi saa aina parhaan ratkaisun.

Etu 6

Joustava ja kustannustehokas vaihtoehto oman osaamisen hankkimiselle ja ylläpitämiselle, joka toimii oman organisaatiosi jatkeena aina tarvittaessa.

Messukeskus

Pilvi ratkaisi Messukeskuksen verkkopalveluongelmat

Tilanne on kiperä Messukeskuksen odottaessa suosittuun tapahtumaan yli 50 000 kävijää, mutta verkkosivut kaatuvat päivittäin messuja edeltävällä viikolla. Tämä oli arkipäivää vielä pari vuotta sitten. Messukeskuksen 8-henkinen it-tiimi veivasi verkkosivuja käsityönä takaisin toimintaan, kunnes infrastruktuuri ja sovellukset päivitettiin Nebulan Cloud 9 -pilvipalveluun.