Hei! Yhdistymme pian Inmicsin kanssa ja samalla verkkosivumme päivittyvät!Lue lisää

Arkkitehtuuripalvelu

Digitaalinen palvelu tarvitsee tuekseen toimivaa arkkitehtuuria.

 

Rakenna digitaalinen palvelusi vankalle perustalle

Digitaalisen palvelusi perustan täytyy olla luotettava, skaalautuva, tietoturvallinen ja kustannustehokas. Näiden hyötyjen saavuttaminen vaatii toimivan arkkitehtuurin ja ketterää yhteistyötä. Tästä on kyse arkkitehtipalvelussamme.
 

 

Miksi Nebula?

Kokenut

Arkkitehti

Tarjoamme yrityksellesi kokeneen, huippuluokan osaajan, joka pitää huolta siitä, että kokonaisuus toimii nyt ja tulevaisuudessa.
Kanssasi

Yhteistyössä

Teemme mielellämme ketterästi yhteistyötä sovelluskehittäjiesi tai -kehityskumppanisi kanssa.
Työkaluina

Teknologiat

Työkalupakistamme löytyvät mm. Nebula Cloud 9, Amazon AWS, Microsoft Azure, MySQL, GitHub, MS-SQL, MariaDB, Chef, Puppet, Ansible, Powershell ja lukuisia muita työkaluja.
Etu 1

Toimii saumattomassa yhteistyössä yrityksenne sovelluskehittäjien tai -kehityskumppanienne kanssa.

Etu 2

Varmistaa, että järjestelmä- ja infrastruktuuriarkkitehtuurit tukevat toisiaan ja että näiden tietoturva ja toimintavarmuus ovat kunnossa – kustannusten hallintaa unohtamatta.

Etu 3

Auttaa kehittämään palveluista ketterämpiä, tietoturvallisempia, kustannustehokkaampia ja vikasietoisempia sekä modernisoi vanhoja järjestelmiä yhteistyössä kanssasi.

Etu 4

Tarjoaa tukea ja sparrausta pitkäjänteisten teknologisten kehityskarttojen tekemiseen sekä omaa kokonaisymmärryksen ratkaisujesi, toimialasi ja yrityksesi erityisvaatimuksista.  

Etu 5

Toimii teknologianeutraalisti. Lähdemme liikkeelle siitä, että ansaitsemme asiakkaidemme luottamuksen rehellisellä tekemisellä. Yrityksesi saa aina parhaan ratkaisun.

Etu 6

Tarjoaa joustava ja kustannustehokkaan vaihtoehdon oman osaamisen hankkimiselle ja ylläpitämiselle toimimalla oman organisaatiosi jatkeena aina tarvittaessa.

Messukeskus

Pilvi ratkaisi Messukeskuksen verkkopalveluongelmat

Tilanne on kiperä Messukeskuksen odottaessa suosittuun tapahtumaan yli 50 000 kävijää, mutta verkkosivut kaatuvat päivittäin messuja edeltävällä viikolla. Tämä oli arkipäivää vielä pari vuotta sitten. Messukeskuksen 8-henkinen it-tiimi veivasi verkkosivuja käsityönä takaisin toimintaan, kunnes infrastruktuuri ja sovellukset päivitettiin Nebulan Cloud 9 -pilvipalveluun.

Lue koko tarina