Hei! Yhdistymme pian Inmicsin kanssa ja samalla verkkosivumme päivittyvät!Lue lisää

DevOps & Automaatio

Osaamista ja työkaluja ketteryyden lisäämiseksi ja kehittäjien tuottavuuden parantamiseksi.

 

Pilviteknologiat ja ketterät menetelmät kuuluvat yhteen

Liiketoimintaa vauhdittavat pilvipalvelut, kuten Microsoft Azure, Amazon Web Services ja Nebula Cloud 9, tarvitsevat tuekseen oikeanlaisia menetelmiä ketteröittääkseen yrityksen toimintaa. Autamme yritystäsi hyödyntämään pilviteknologioita parhaalla mahdollisella tavalla sekä rakennamme tarvitsemasi automaation ja työkalut, joiden avulla yrityksenne softasta ja infrasta saadaan kaikki mahdolliset hyödyt irti.

 

 

Miksi DevOps & automaatio?

Työkalupakissa

Teknologiat

Ansible, Cloudformation, Docker, Heat GitHub, PowerShell, Nebula Cloud 9, AWS, Azure ja lukuisia muita työkaluja.
Uusi

Ops

Deployment-automaatio, infrastruktuuri koodina, lokienhallinta, skaalautuvuus, korkea saatavuus. Ketterästi yhteistyössä.
Ketterä

Kehitys

Tuemme ohjelmistokehitystä jatkuvan integraation (continuous integration) ja jatkuvan toimituksen (continuous delivery) käytännöillä.
DevOps etu 1

Autamme yritystäsi ajamaan työkuormia ”konteissa” (Container/Docker), jotka tekevät sovellusten siirtämisestä eri ympäristöjen välillä helppoa ja helpottavat riippuvuuksien hallintaa.

DevOps etu 2

Teemme infrastruktuuristasi koodia. Näin infrastruktuurisi on tallessa versionhallinnassa, ja voit esimeriksi monistaa tai skaalata ympäristöä helposti.

DevOps etu 3

Rakennamme automaation, joka mahdollistaa esimerkiksi automaattisen skaalautuvuuden tai maantieteellisen fail-over -ratkaisun.  

DevOps etu 4

Autamme luonnollisesti myös modernisoimaan ja optimoimaan nykyiset sovelluksesi pilvialustalle parhaan suorituskyvyn, kustannustehokkuuden ja saatavuuden varmistamiseksi – tietoturvaa unohtamatta.

Tiesitkö?

Tyypillinen ohjelmistoprojekti käyttää noin 25 % ajasta infran provisiointiin, hallintaan ja käsittelyyn – (Lähde: Nebulan Asiakas). Meidän vahva DevOps automatisoi nämä työtehtävät 80-prosenttisesti, jolloin sinulla jää enemmän aikaa kirjoittaa parempaa koodia.