Hei! Yhdistymme pian Inmicsin kanssa ja samalla verkkosivumme päivittyvät!Lue lisää

Managed Cloud

Varmista digitaalisen liiketoimintasi saatavuus kaikkina ajankohtina

 

Digitaalinen liiketoiminta ei nuku koskaan – emme mekään

Useat aikavyöhykkeet, mobiililaitteet, integraatiot, palveluiden kuluttajistuminen ja IoT-päätteet edellyttävät sitä, että kriittiset järjestelmät ovat käytettävissä. Aina. Tietoturvauhkia ilmenee myös toimistoajan ulkopuolella. Meidän tärkein tehtävämme on toimia luotettuna kumppaninasi vuorokauden jokaisena tuntina ja varmistaa, että liiketoimintakriittinen digitaalinen palvelusi toimii kuten pitää.

 

 

Kolme syytä valita Nebula

Työkaluina

Laaja valikoima teknologioita

Työkalupakistamme löytyvät mm. Nebula Cloud 9, Amazon AWS, Microsoft Azure, MySQL, MariaDB, MS-SQL, Chef, Puppet, Ansible, Powershell ja lukuisia muita työkaluja.
Keskiössä

Huippuluokan asiakaskokemus

Vaikka tekninen osaaminen on elintärkeä osa liiketoimintaamme, tekemisemme keskiössä on aina parhaan asiakaskokemuksen tuottaminen. Tämä mahdollistetaan kuuntelemisen kautta.
Huolehdittu

Korkea tietoturvan taso

Toimivat prosessit, ajan tasalla olevat järjestelmäpäivitykset ja parhaat käytännöt luovat pohjan tietoturvalliselle toiminnalle digitaalisessa toimintaympäristössä.
Etu 1

Olipa kyseessä jo tuotannossa oleva sovellus tai vasta suunnitteilla oleva, me voimme auttaa. Automaation avulla voimme tehostaa toimintaa ja parantaa laatua niin uusien kuin vanhojenkin sovellusten osalta.

Etu 2

24/7 toiminnassa oleva kotimainen palvelutuotantokeskuksemme valvoo aina, että palvelusi toimii kuten pitää ja pyrkii toimimaan ennakoivasti asiakkaillesi näkyvien vikatilanteiden ehkäisemiseksi.

Etu 3

Otamme kokonaisvastuun sovelluksesi teknisestä ympäristöstä – myös poikkeustilanteissa.

Etu 4

Suunnittelemme, käyttöönotamme ja ylläpidämme automaatiota, joka mahdollistaa esimerkiksi automaattisen skaalautuvuuden tai ketterän ohjelmistojakelun.

Etu 5

Huolehdimme puolestasi tietoturvan keskeiset toimenpiteet, kuten lokienhallinnan, pääsynhallinnan, varmistukset ja poikkeustilanteiden palautustoimenpiteet.

Etu 6

Teemme mielellämme ketterästi yhteistyötä sovelluskehittäjiesi tai sovelluskehityskumppanisi kanssa. Saumaton, ketterä yhteistyö on arvo, johon uskomme.

Markus Vuorinen

"Usein asiakkaalla on vain liiketoimintasovellus ja data. Meidän vastuullamme on mahdollistaa tämän kriittisen sovelluksen tietoturvallinen, skaalautuva, kustannustehokas toiminta vuoden jokaisena päivänä", Markus Vuorinen, Business Development