Managed Cloud

Liiketoiminta ei nuku, emme mekään.

 

DIGITAALINEN LIIKETOIMINTA EI NUKU KOSKAAN

Useat aikavyöhykkeet, mobiililaitteet, integraatiot, palveluiden kuluttajistuminen ja IoT-päätteet edellyttävät sitä, että kriittiset järjestelmät ovat käytettävissä. Aina. Tietoturvauhkia ilmenee myös toimistoajan ulkopuolella. Meidän tärkein tehtävämme on toimia luotettuna kumppaninasi vuorokauden jokaisena tuntina ja varmistaa, että liiketoimintakriittinen digitaalinen palvelusi toimii kuten pitää.

ota yhteyttä

 

 

3 SYYTÄ VALITA NEBULA

Työkaluina

teknologiat

Työkalupakistamme löytyvät mm. Nebula Cloud9, Amazon AWS, Microsoft Azure, MySQL, MariaDB, MS-SQL, Chef, Puppet, Ansible, Powershell sekä paljon muita työkaluja, joita käytämme työkaluina aina tarpeen mukaan.
Keskiössä

asiakaskokemus

Vaikka tekninen osaaminen on elintärkeä osa liiketoimintaamme, tekemisemme keskiössä on parhaan asiakaskokemuksen tuottaminen, joka on mahdollista kuuntelemisen ja välittämisen kautta.
Tietoturva

huolehdittu

Toimivat prosessit, ajan tasalla olevat järjestelmäpäivitykset ja parhaat käytännöt luovat pohjan tietoturvalliselle toiminnalle digitaalisessa toimintaympäristössä.
Etu 1

Olipa kyseessä jo tuotannossa oleva sovellus tai vasta suunnitteilla oleva, me voimme auttaa. Automaation avulla voimme tehostaa toimintaa ja parantaa laatua, niin uusien kuin vanhojenkin sovellusten osalta.

Etu 2

24/7 toiminnassa oleva kotimainen palvelutuotantokeskuksemme valvoo aina, että palvelusi toimii kuten pitää ja pyrkii toimimaan ennakoivasti asiakkaillesi näkyvien vikatilanteiden ehkäisemiseksi.

Etu 3

Otamme kokonaisvastuun sovelluksesi koko teknisestä ympäristöstä – myös poikkeustilanteissa.

Etu 4

Suunnittelemme, käyttöönotamme ja ylläpidämme automaatiota, joka mahdollistaa esimerkiksi automaattisen skaalautuvuuden tai ketterän ohjelmistojakelun.

Etu 5

Huolehdimme puolestasi tietoturvan keskeiset toimenpiteet, kuten lokienhallinnan, pääsynhallinnan, varmistukset ja poikkeustilanteiden palautustoimenpiteet.

Etu 6

Teemme mielellämme ketterästi yhteistyötä sovelluskehittäjiesi tai sovelluskehityskumppanisi kanssa. Saumaton, ketterä yhteistyö on arvo, johon uskomme.

Markus Vuorinen

"Usein asiakkaalla on vain liiketoimintasovellus ja data. Meidän vastuullamme on mahdollistaa tämän kriittisen sovelluksen tietoturvallinen, skaalautuva, kustannustehokas toiminta vuoden jokaisena päivänä." -Markus Vuorinen, Business Development