Nebula Future Work Helsinki

Työn muutos ja IT: Miten työ muuttuu vuoteen 2040 mennessä? Entä jo vuonna 2018?


Työmaailma elää suuren murroksen aikakautta. On aika kääriä hihat ja ryhtyä valmistautumaan haasteisiin, joita muutokset tuovat mukanaan. Ravintola Brondassa maaliskuun 28. päivä järjestettävässä Nebulan aamiaisseminaarissa käymme mielenkiintoisten puheenvuorojen kautta läpi työn muutosta ja erityisesti jatkuvasti kiihtyvän digitalisaation vaikutusta siihen. Tilaisuuden avauspuheenvuoron pitää tulevaisuusasiantuntija Mikko Dufva Sitrasta.

Syvennymme tapahtumassa mm. siihen, miten digitalisaatio ja uudet innovaatiot tulevat vaikuttamaan lähitulevaisuudessa meidän jokaisen työhön ja miten organisaatioiden kannattaa kehittää omaa IT:tä ja teknologista ympäristöään valmistautuakseen käynnissä olevaan muutokseen.

   Ravintola Bronda, Eteläesplanadi 20, 00130 Helsinki
   Keskiviikko 28.3.2018 kello 8–11

 

Sitran tulevaisuusasiantuntija Mikko Dufva

Mikko Dufva on Sitran tulevaisuusasiantuntija. Hän tarkastelee työkseen tulevaisuuden kehityskulkuja, niiden välisiä jännitteitä ja tulevaisuuteen liittyviä mielikuvia. Lisäksi hän pyrkii tunnistamaan ei-ilmeisiä, mutta tulevaisuuden kannalta merkittäviä asioita. Mikolla on laaja kokemus ennakoinnista ja hän on väitellyt tekniikan tohtoriksi tulevaisuutta koskevan tiedon tuottamisesta ja systeemisestä ennakoinnista.

Kuvaoikeudet: Sitra, Kuvaaja: Miikka Pirinen

 

Nebulan CFO Vesa Aittomäki

Aiemmin muun muassa Finnkinon ja Kämp Collectionin talousjohtajana toiminut Nebulan CFO Vesa Aittomäki tuntee talousjohtajan näkökulman ja tietää, mikä merkitys IT:llä on liiketoiminnalle. Vesa kertoo puheenvuorossaan omista kokemuksistaan IT:seen liittyen ja pureutuu erilaisiin IT-ulkoistamisstrategioihin.

Nebulan CFO Vesa Aittomäki

 

Ilmoittaudu tapahtumaan

Tapahtuma on veloitukseton.