Nebula Future Work Turku

Työn muutos ja IT: Miten työ muuttuu vuoteen 2040 mennessä? Entä jo vuonna 2018?


Työmaailma elää suuren murroksen aikakautta. On aika kääriä hihat ja ryhtyä valmistautumaan haasteisiin, joita muutokset tuovat mukanaan. Forum Marinumissa maaliskuun 20. päivä järjestettävässä Nebulan aamiaisseminaarissa käymme mielenkiintoisten puheenvuorojen kautta läpi työn muutosta ja erityisesti jatkuvasti kiihtyvän digitalisaation vaikutusta siihen. Aamupäivän avaa futuristi Niko Herlin.

Syvennymme tapahtumassa mm. siihen, miten digitalisaatio ja uudet innovaatiot tulevat vaikuttamaan meidän jokaisen työhön ja miten organisaatioiden kannattaa kehittää omaa IT:tä ja teknologista ympäristöään valmistautuakseen käynnissä olevaan muutokseen.

   Forum Marinum, Seminaariluokka, Linnankatu 72, 20100 Turku
   Tiistai 20.3.2018 kello 9–11

 

Keynote-puhujana futuristi Niko Herlin

Seminaarin keynote-puhuja on futuristi Niko Herlin. Niko syventyy puheenvuorossaan siihen, kuinka robotiikka ja automaatio tulevat muokkaamaan työskentelytapojamme. Muutos tulee myös nopeammin kuin uskommekaan, jo nyt keinoäly toimii esim. asiakaspalvelutehtävissä ja jopa johtoryhmän jäsenenä. Silti meidän ihmisten ei tarvitse olla kehityksestä lainkaan huolissamme kunhan pidämme omasta tulevaisuuskuntoisuudestamme huolta. Meidän on siis keksittävä, mitä me teemme koneita paremmin ja luovuttaa taas koneille ne tehtävät, joissa ne ovat meitä parempia. Ihminen ja kone ovat yhdessä tulevaisuuden työelämän lyömätön yhdistelmä.

Futuristi Niko Herlin

 

Ilmoittaudu tapahtumaan

Tapahtuma on veloitukseton.