ADVANTAGE18

Digitaalista etumatkaa

 

Maailma ympärillämme muuttuu ennennäkemättömällä vauhdilla. Meidän on päätettävä, haluammeko olla mukana muutoksen eturintamassa vai jäädä sivustaseuraajiksi. Varmaa on se, että paikalleen jääminen on riskinottoa vaarallisempaa.

Nebula, Telia ja Inmics yhdystävät voimansa ja järjestävät ADVANTAGE18-seminaarin, jossa luvassa on inspiraatiota, eväitä ja konkreettisia vinkkejä digitalisoituvan tulevaisuuden varalle. Tapahtuman kaksi pääteemaa ovat tulevaisuuden työ ja liiketoiminnan digitalisoituminen.



   Kattilahalli, Sörnäisten rantatie 22, 00101 Helsinki
   Keskiviikko 10.10.2018 kello 12–18

 

Teemoina tulevaisuuden työ ja liiketoiminnan digitalisoituminen

OHJELMA

Tulevaisuuden työ

Työmaailma on suuren murroksen kynnyksellä, kun teknologian evoluutio muuttaa työskentelytapojamme. Digitalisaatio ja uudet innovaatiot tulevat vaikuttamaan meidän jokaisen työhön jo lähitulevaisuudessa. Mikä rooli IT:llä on työn muutoksessa? Millä keinoilla yritysten on muutettava teknologista ympäristöään varmistaakseen työntekijöiden tuottavuuden ja tyytyväisyyden muuttuvassa ympäristössä?

ADVANTAGE18-seminaarissa käydään mielenkiintoisten puheenvuorojen kautta läpi työn muutosta erityisesti jatkuvasti kiihtyvän digitalisaation näkökulmasta.
OHJELMA

Liiketoiminnan digitalisoituminen

Pilviteknologioihin perustuva liiketoiminta kasvaa kiivasta vauhtia. Gartnerin tutkimuksen mukaan joka toinen suomalainen organisaatio investoi digitaalisiin tuotteisiin ja palveluihin. Pilvialustoilla onkin elintärkeä rooli moderneissa IT-ympäristöissä, sillä ne luovat pohjan ketterälle, skaalautuvalle ja kustannustehokkaalle digitaaliselle liiketoiminnalle.

Miten valjastat kaikki pilven tuomat hyödyt tukemaan yrityksen kasvua? Mitkä ovat uusimmat trendit? Tule ottamaan selvää ja ilmoittaudu ADVANTAGE18-seminaariin.
Maria Ritola Advantage seminaari

Keynote-puhujana Maria Ritola

Maria Ritola on suomalainen start up -yrittäjä, joka työskentelee parhaillaan NASA:n tutkimuskeskuksessa perustamassaan Iris.ai-keinoälyfirmassa. Mariaa kiehtoo erityisesti uusien teknologioiden soveltaminen monitieteisten ongelmien ratkaisuissa. Hänen mukaansa tulevien vuosien aikana tullaan näkemään läpimurtoja, jotka muuttavat maailmaa enemmän kuin sähkön keksiminen. Oman yrityksensä kautta hän pyrkii edesauttamaan joidenkin maailman keskeisimpien ongelmien ratkaisua. Iris.ai onkin valittu vuonna 2017 Fast Companyn toimesta maailman kymmenen innovatiivisimman tekoäly-yrityksen joukkoon.

Ilmoittaudu tapahtumaan