Avoimet työpaikat

Luomme kumppaneillemme digitaalista etumatkaa ja olemme ylpeitä siitä. Skaalautuvuus on termi, jota osaajamme viljelevät tehokkaan onnistuneesti. Tieto ja taito on kylvetty moneen ja digitalisaation sanansaattajamme jakavat sitä mieluusti niin talon sisällä kuin asiakasrajapinnassakin.

Nebula henkilökuntaedut

 

Asiakaskeskeisyys

Kaikki alkaa osaavasta palvelusta

Asiakaskokemus on kaiken toimintamme keskiössä. Tiedämme onnistuneemme, kun asiakkaan liiketoiminta kasvaa ja kehittyy toivotulla tavalla. Tärkein tehtävämme on ymmärtää asiakkaan tarpeet.
Kehittyminen

Oppi ihmisen tiellä pitää

Ihminen ihmiselle on mottomme. Avoin työympäristömme mahdollistaa jatkuvan oppimisen. Kannustamme henkilökuntaa kouluttautumaan.
Joustava

Töitä etänä tai toimistolla

Uskomme, että työtä voi tehdä missä ja milloin vain. Mahdollistamme asiakkaillemme liikkuvan työn välineet, ja haluamme tarjota henkilökunnalle samat resurssit. Kahvila, koti tai toimisto - sinä päätät.
Senior Microsoft Specialist / Architect
Työnkuva

Liiketoimintamme on vahvassa kasvussa, ja etsimme kokeneita Microsoft-osaajia sekä jatkuvien palveluiden tiimiimme että konsultointiin.

Tehtävässä toimit asiantuntijana joko jatkuvien palveluiden tai konsultoinnin tiimissä, tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden ja oman talon asiantuntijoidemme kanssa. Keskeinen osa työnkuvaasi on asiakkaidemme palvelu- ja palvelinympäristöjen arkkitehtuurin suunnittelu ja määrittely. Luotamme vastuullesi muutamien avainasiakkuuksiemme palveluarkkitehtuurin, ja pääset myös osallistumaan asiantuntijaroolissa sekä oman talon kehityshankkeisiin että konsultointiprojekteihin. Rakennamme tarkemman työnkuvan mielellämme vastaamaan osaamistasi ja kiinnostuksesi kohteita.

Meillä pääset sparraamaan alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa, kasvattamaan osaamistasi Azuren parissa ja auttamaan asiakkaitamme pilvipalveluiden turvallisessa rakentamisessa ja käyttämisessä.  Työskentelet osana rautaista asiantuntijatiimiä, joka koostuu hosting- ja pilvipalveluteknologioiden huippuosaajista. Jatkuvien palveluiden tiimi vastaa nimettyjen asiakkaiden kaikista pilvi-, käyttö- ja verkkopalveluista ja niiden ylläpidosta, suunnittelusta ja toteutuksesta. Projekti- ja konsultointitiimi vastaa samojen palveluiden projektoinnista, konsultoinnista, suunnittelusta ja käyttöönotosta.

Toivomme

Toivomme sinulta

 • vankkaa kokemusta eri Microsoft-teknologioista, niiden päälle rakennetuista palvelu- ja palvelinympäristöistä ja virtualisointialustoista sekä niiden hallinnoinnista
 • useamman vuoden kokemusta Microsoft-tuotteiden ja niihin liittyvien toimitusprojektien parissa
 • Microsoft- ja muiden pilviratkaisujen tuntemusta (Azure, O365, Intune ja EMS)
 • AD-, ADFS-, GPO- ja PowerShell-osaamista
 • tietokantaosaamista (MySQL, MSSQL)
 • sertifiointeja soveltuvilta osa-alueilta
 • hyviä kommunikointi- ja dokumentointitaitoja suomen ja englannin kielellä

Sinulla on mielellään myös kokemusta isoista ja skaalautuvista järjestelmistä sekä korkean käytettävyyden ratkaisuista. Osaat kuunnella asiakkaan tarpeita sekä toteuttaa ja toimittaa niihin ratkaisuja. Tutkit aktiivisesti uusia teknologioita ja olet kiinnostunut niiden kehittämisestä.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä vastuullisessa roolissa ja antaa panoksesi asiakkaidemme liiketoimintakriittisten palveluiden suunnitteluun ja toteutukseen. Nebulan ilmapiiri on sopivan kokoisen kasvuyrityksen tapaan viihtyisä ja rento. Ennen kaikkea saat mielenkiintoisia haasteita sekä huikean tilaisuuden kehittyä ammatillisesti. Tarjoamme sinulle sopivimmat työvälineet sekä koulutusta ja sertifiointeja tukemaan osaamistasi ja kehittymistäsi. Saat kannustavan palkkamallin ja joustavan tavan työskennellä etätyömallimme mukaisesti. Näiden lisäksi saat tietenkin myös erinomaiset työsuhde-edut sisältäen muun muassa kattavan työterveyshuollon, vakuutukset ympäri vuorokauden sekä runsaasti liikunta- ja kulttuurisaldoa – limuautomaatteja ja parasta kahvia unohtamatta.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 11.6.2018 mennessä. Hae pian, paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoa tehtävistä antavat Head of Service Operations Sami Pölkkynen, p. 050 596 5515 tai sami.polkkynen@nebula.fi ja Head of Project Services & Consulting Tomi Jylhä, p. 040 672 1609 tai tomi.jylha@nebula.fi.

Jätä hakemus

Cloud Consultant / Architect
Työnkuva

Etsimme pilviosaamiselle vahvistusta sekä Nebulan projekti- ja konsultointipalveluiden tiimiimme, että Inmicsin pilviasiantuntijatiimiin!

Pilviarkkitehtina suunnittelet, konsultoit ja toteutat pilviratkaisuja asiakkaillemme. Työskentelet pienten ja keskisuurten yritysasiakkaidemme projekteissa, jotka liittyvät pilvipalveluiden (OpenStack, Amazon Web Services ja Microsoft Azure) käyttöönottoon. Osallistut suunnittelutyön lisäksi muun muassa pilvi-infran pystyttämiseen ja tuotantoon vientiin sekä mahdollisesti DevOps-ympäristöjen rakenteluun. Saat myös mielellään osallistua Cloud-liiketoiminnan kehittämiseen. Räätälöimme roolisi ja toimenkuvasi osaamisesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan.

Toivomme

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta muun muassa

 • julkisista pilvipalveluista (Azure, AWS)
 • perinteisten palvelin- ja hostingpalveluiden ylläpidosta (VMware, Hyper-V)
 • Linux-ympäristöistä tai niiden ylläpidosta ja valvonnasta
 • pilvipalveluiden monitoroinnista
 • mahdollisesti joistain scriptaus-kielistä (Python, Ruby, Bash, Powershell)

Arvostamme myös kokemustasi konttiteknologioista (Docker), tietokannoista (MySql, MSSQL, PostreSQL, MongoDB), konfiguraatiohallintatyökaluista (Ansible, Chef, Puppet) sekä eri tietoliikennepalveluista ja -tekniikoista. Sinulla on lisäksi ymmärrystä DevOps-toimintamalleista ja sertifiointeja soveltuvilta osa-alueilta. Olet kiinnostunut OpenSource-teknologioista ja julkisen pilven tarjoamista mahdollisuuksista. Suhtaudut positiivisesti ylläpitotoimien automatisointiin, hahmotat kokonaisuuksia ja ymmärrät eri järjestelmien ja palveluiden väliset riippuvuudet. Työskentelet mielelläsi asiakasrajapinnassa.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle vastuullisen roolin vaihtelevissa ja mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa. Tarjoamme mielellään myös mahdollisuuksia oman osaamisesi jatkuvaan kehittämiseen tukemalla koulutuksiin osallistumista ja sertifiointien suorittamista. Voit vaikuttaa teknologiavalintoihin ja kehittää sekä asiakkaidemme ympäristöjä, että palveluitamme. Meille on tärkeää, että työntekijämme viihtyvät ja voivat hyvin. Siksi tarjoamme rennon työympäristön ohella tavallista kattavammat työsuhde-edut.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 11.6.2018 mennessä. Hae pian, paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoa tehtävistä antavat Nebulalta Tomi Jylhä, p. 040 672 1609 tai tomi.jylha@nebula.fi ja Inmicsilta Jani Meuronen, jani.meuronen@inmics.fi.

Jätä hakemus

Office 365 Consultant
Työnkuva

Etsimme Office 365 -asiantuntijaa auttamaan asiakkaitamme O365-ratkaisujen suunnittelussa, konsultoinnissa ja toteutuksessa. Tarvitsemme osaajia sekä Nebulan projekti- ja konsultointitiimiin, että Inmicsin asiantuntevaan työasematiimiin! Räätälöimme toimenkuvasi osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Sinulla on kokemusta Office 365- ja Azure-palveluista sekä mahdollisesti muista Microsoft-teknologioista. Hallitset Office 365-, Exchange- ja Exchange Online -ratkaisujen suunnittelun ja toteutuksen. Ymmärrät hybridiarkkitehtuurit, sähköpostimigraatiot ja PowerShellin. Tunnet Azure Active Directoryn palvelut ja roolit, sekä ymmärrät myös on-premises Active Directoryn ja sen roolin kokonaisuudessa. Tämä kertoneekin jo paljon mahdollisesta tulevasta roolistasi meillä.

Olet omimmillasi asiakastyössä ja osana tiimiä eikä konsultointi- ja projektityö ole sinulle vierasta. Haluat oppia uutta sekä kehittää itseäsi, ja olet taitava organisoimaan ja priorisoimaan tehtäviä. Osaat toimia tiukoissakin tilanteissa ja muuntaa tekniset tarpeet asiakkaan liiketoimintavaatimukset täyttäviksi ratkaisuiksi.

Toivomme

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta

 • Microsoft Office 365 -toteutusprojekteista ja ongelmanselvityksistä
 • O365-alustasta ja sovelluksista sekä mahdollisesti Exchange- ja Exchange Online -toteutuksista
 • palveluiden hallinnasta Azure-ympäristössä ja Azure AD / Azure AD Connectin tuntemusta
 • Windows-palvelinjärjestelmistä ja keskeisimmistä Microsoftin tuotteista
 • projektityöskentelystä ja konsultoinnista

Lisäksi sinulla on mahdollisesti osaamista myös O365-lisäpalveluista (mm. Teams, Skype, Groups, Planner), kokemusta Microsoft Enterprise Mobility & Security ja Microsoft Intunesta tai System Center -tuotteista sekä sertifiointeja soveltuvilta osa-alueilta.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle joustavan tavan työskennellä haastavissa projekteissa O365-ratkaisujen parissa ketterässä ja kehittyvässä, taloudellisesti kannattavassa yrityksessä. Ilmapiirimme on viihtyisä ja rento, saat asiantuntevan tiimin tuen ja osaavat työkaverit sekä huikeat mahdollisuudet kehittyä ammatillisesti. Tehtäviesi suorittamista varten tarjoamme parhaat työvälineet ja uusimmat teknologiat sekä koulutusta ja sertifiointeja tukemaan osaamistasi ja kehittymistäsi. Näiden lisäksi saat tietenkin myös kannustavan palkkamallin ja erinomaiset työsuhde-edut.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 11.6.2018 mennessä. Hae pian, paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoa tehtävistä antavat Nebulalta Tomi Jylhä, tomi.jylha@nebula.fi ja Inmicsilta Jani Meuronen, jani.meuronen@inmics.fi.

Jätä hakemus

ICT Infrastructure Project Manager
Työnkuva

Projektipäällikkönä työskentelet Nebulan projekti- ja konsultointitiimissä Helsingissä, jossa pääset työskentelemään Pohjoismaiden parhaiden pilvipalveluiden asiantuntijoiden kanssa. Asiakkaamme ovat tunnettuja suomalaisia keskisuuria yrityksiä. Tiimimme vastaa nimettyjen asiakkaiden kaikista pilvi-, käyttö- ja verkkopalveluiden projektoinnista, konsultoinnista, suunnittelusta ja käyttöönotosta. Projektimme ovat erittäin monipuolisia vaihdellen laajuudeltaan, ollen kuitenkin tyypillisimmillään n. 2-3 kk kestoisia. Projektimme kattavat laajasti mitä tahansa palveluihimme liittyvää pilvikonsultoinnista ja -migraatioista aina O365-käyttöönottoihin ja palvelinten hallinnan ja valvonnan tai työasemien ulkoistuksiin.

Toivomme

Sinulla on vankkaa kokemusta erityisesti ict-infran transitioprojekteista sekä järjestelmien ja sovelluksien käyttöönottoprojekteista. Dokumentoit ja raportoit asiat selkeästi, ja toimit mielelläsi asiakasrajapinnassa. Ymmärrät ja tunnistat eri pilviteknologiat ja niiden erot, sekä tunnet niihin liittyvät palvelut ja lyhenteet. Tiedät laajan kokemustaustasi pohjalta, että erikokoisilla yrityksillä ja eri toimialoilla voi olla hyvinkin erilaisia tarpeita ja vaatimuksia projektien osalta.

Toivomme sinulta

 • vähintään kolmen vuoden kokemusta projektipäällikön tehtävistä ict-alalla
 • kokemusta ja näyttöä onnistuneista pilvipalveluiden käyttöönottoprojekteista (esim. AWS ja Azure), ict-palveluiden transitioprojekteista tai eri teknologioiden käyttöönottoprojekteista
 • taustaa tiiviistä yhteistyöstä myynnin ja tarjooman kanssa
 • kykyä kommunikoida sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi

Arvostamme myös

 • erilaisten projektimenetelmien tuntemusta ja kokemusta ketterän kehittämisen projekteista
 • osaamista projektipalveluiden kehittämisestä ja jalkauttamisesta
 • ymmärrystä ict-infrastruktuuripalveluista
 • hyviä esiintymistaitoja ja kykyä tuottaa selkeää materiaalia
 • sertifiointeja soveltuvilta osa-alueilta
Tarjoamme

Tarjoamme sinulle viihtyisän ja nuorekkaan työilmapiirin, mielenkiintoisia haasteita ja huikeat mahdollisuudet kehittyä ammatillisesti. Pääset työskentelemään osana rautaista asiantuntijatiimiä, joka koostuu eri pilvipalveluteknologioiden huippuosaajista. Saat tietenkin myös kilpailukykyisen palkkauksen ja menestymisestä palkitsevan bonusmallin, parhaat työvälineet, nykyaikaiset etätyökäytännöt, erittäin laajan työterveyshuollon vapaa-ajan vakuutuksineen sekä lounas- ja liikuntasetelit.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen oheisen linkin kautta 11.6.2018 mennessä. Paikka täytetään mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa Head of Project Services and Consulting Tomi Jylhä, tomi.jylha@nebula.fi tai puh. 040 672 1609 (parhaiten tavoitettavissa arkisin klo 15 jälkeen).

Jätä hakemus

Team Leader, Service Operations
Työnkuva

Olet ehkä huomannut, että rekrytoimme jatkuvasti uusia osaajia… siispä tiimiemme kasvaessa tarvitsemme myös uuden esimiehen Helsinkiin tukemaan tiimiään ja jakamaan niin hyvät hetket kuin tiukatkin tilanteet!

Tehtävässä vastaat yhdestä palvelutuotantotiimeistämme eli nimetyn tiimin esimiestyöstä, työnjohdosta ja toiminnan kehittämisestä. Tiimiisi kuuluu 12-15 asiantuntijaa, joilla on hyvin monipuolista osaamista it-palveluista, kuten Microsoft- ja Linux-teknologioista, tietoliikenteestä, palvelinympäristöistä ja pilvipalveluista (Cloud9, Azure, AWS). Vastaatte yhdessä nimettyjen asiakkaiden pilvi-, käyttö- ja verkkopalveluista sekä niiden ylläpidosta.

Osaat johtaa tiimiäsi tavoiteorientoituneesti, samalla pitäen huolen itsesi ja alaistesi osaamisen jatkuvasta kehittymisestä. Sinulla on kokemusta tuotantotiimin johtamisesta ja esimiestyöstä, it-palvelutuotannosta ja ict-alan toimintamalleista. Tukeaksesi tiimiäsi parhaiten sen menestymisessä ja tavoitteiden toteutumisessa tarvitset erityisesti kokemusta teknisten asiantuntijoiden ja moniosaajien työn ohjauksesta, mikä edellyttää sinulta myös hyvää tietoteknistä osaamista ja kokemusta käyttö- ja pilvipalveluiden toimittamisesta.

Toivomme

Menestyäksesi tehtävässä tarvitset

 • kokemusta vaativassa esimiesroolissa toimimisesta ja asiantuntijoiden johtamisesta
 • it-teknologiaosaamista (palvelinympäristöt, pilvipalvelut, tietoliikenne)
 • hyviä vuorovaikutustaitoja ja ihmisläheistä otetta esimiestyöhön ja johtamiseen
 • kykyä ottaa tuotantotiimin kehittäminen ja tehokkuus vastuullesi
 • aiempaa kokemusta it-palveluntarjoajalta ja asiakasrajapinnassa toimimisesta
 • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Toimit tehokkaasti paineen alaisena, ja teet johdonmukaisia ratkaisuja aikatauluhaasteista ja yllättävistä tilanteista huolimatta. Olet vastuullinen tiimiesimies, joka hoitaa vaikeatkin tilanteet asiakkaidemme ja tiimin menestymisen kannalta parhaalla mahdollisella tavalla.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mahtavan tiimin, jonka kanssa ei tule tylsiä hetkiä ja voitte olla enemmän kuin osienne summa. Opit päivittäin uutta kivojen kollegojen kanssa ja saat mielenkiintoisia haasteita sekä huikeat mahdollisuudet kehittyä niin teknisesti kuin ammatillisesti. Esimiehemme ovat saaneet hyvää palautetta ja toimivat mielellään sparrauskavereinasi. Haluamme myös pitää huolta toisistamme, joten nebulalaisena saat muun muassa modernit työvälineet, kattavan työterveyshuollon sisältäen sairaskulu- ja vapaa-ajan tapaturmavakuutukset, hammashoitoedun sekä runsain mitoin kulttuuri- ja liikuntasaldoa ja muita henkilöstöetuja.

Nebula on yli 20-vuotias taloudellisesti hyväkuntoinen ja tiivis start-up henkinen työyhteisö, johon kuuluu lähes 200 työstään ylpeää jäsentä. Vietämme saunailtoja neljä kertaa vuodessa ja tapaamme toisiamme viikkovarteissa ajankohtaisten asioiden parissa. Meillä on huumoria ja aitoutta arvostava rento kulttuuri, jossa pääset työskentelemään pilvipalveluteknologioiden huippuosaajien kanssa. Osana Telia-perhettä Nebulalla saa myös kansainvälisen emoyhtiön tuen ja kehittymismahdollisuudet.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 1.6.2018 mennessä. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä ja Nebulasta antaa mielellään Sami Pölkkynen, sami.polkkynen@nebula.fi.

Jätä hakemus

System Specialist
Työnkuva

Liity osaksi Nebulan Service Operations -liiketoimintayksikön asiantuntijatiimiä, jossa kanssasi työskentelee rautaisia verkko-, Linux- ja Microsoft-asiantuntijoita uusimpien teknologioiden ja pilviratkaisuiden parissa. Asiakasyrityksemme ovat tunnettuja suomalaisia keskisuuria yrityksiä. Tiimimme vastaa nimettyjen asiakkaiden kaikista pilvi-, käyttö- ja verkkopalveluista ja niiden ylläpidosta, suunnittelusta ja toteutuksesta.

Tehtäviisi kuuluvat asiakkaidemme tukipyyntöjen ja ongelmien ratkaisu puhelimessa, sähköpostitse tai työpyyntöjen välityksellä. Useimmiten aiheet koskettavat työasemapalveluiden asiakkaiden ympäristöjä, mutta mukaan mahtuu myös tukipyyntöjä asiakkaan palvelin- tai pilviympäristöistä.

Toivomme

Sinulla on vankkaa kokemusta teknologioista ja asiakaspalvelutehtävistä. Olet parhaimmillasi, kun pääset ratkaisemaan asiakkaiden ongelmia ja osaat myös dokumentoida työsi tulokset. Meille kaikista tärkeintä on kuitenkin se, että olet valmis kehittymään pohjoismaiden parhaaksi pilvipalveluiden asiantuntijaksi, oli osaamisalueesi myöhemmin sitten Azure, AWS tai Cloud 9.

Toivomme sinulta

 • aiempaa asiakaspalvelukokemusta, esim. Service Desk
 • osaamista it-infrastruktuurista: palvelimista, työasemista, tietoliikenteestä, Windows/Linux-järjestelmistä, tablet- ja mobiililaitteista
 • kokemusta monipuolisten ja haasteellisten it-ongelmien ratkaisusta
 • tiimityöskentelytaitoja ja kykyä priorisoida sekä omaksua erilaisia asiakasympäristöjä
 • hyvät vuorovaikutustaidot, oikea asenne ja halua oppia uutta

Arvostamme myös AD-, GPO-, Powershell- ja ITIL-tuntemusta.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle huumorintajuisen ja rennon kotoisan työympäristön, jossa pääset työskentelemään yhdessä eri pilvipalveluteknologioiden huippuosaajien kanssa. Meillä saat kannustavan palkkamallin ja joustavan tavan työskennellä etätyömallimme mukaisesti. Tehtäviesi suorittamista varten tarjoamme siihen sopivimmat työvälineet sekä koulutusta tukemaan osaamistasi ja kehittymistäsi. Näiden lisäksi saat tietenkin myös erinomaiset työsuhde-edut sisältäen muun muassa kattavan työterveyshuollon, vakuutukset ympäri vuorokauden sekä runsaasti liikunta- ja kulttuurisaldoa.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 1.6.2018 mennessä! Haemme tällä hetkellä useita uusia asiantuntijoita palvelutiimeihimme ja paikat täytetään heti, kun sopivia henkilöitä löytyy.

Lisätietoa tehtävästä ja Nebulasta antavat Katja Keto (17.5. saakka), katja.keto@nebula.fi tai Simo Hallikainen, simo.hallikainen@nebula.fi sekä Sami Pölkkynen, sami.polkkynen@nebula.fi.

Jätä hakemus

Solution Lead
Työnkuva

Etsimme uutta tiiminjäsentä Nebulan Tarjooma- ja Presales-asiantuntijatiimiin Helsingin Pitäjänmäkeen. Tiimimme vastaa kaikkien palveluidemme kaupallistamisesta, myynnin tuesta ja kehittämisestä. Vastuullamme on myös jakaa tietoutta uusista teknologioista, toteutustavoista ja palveluista niin asiakkaille kuin sisäisille sidosryhmille ja rakentaa niistä asiakkaillemme parhaiten soveltuva ratkaisuja.

Nebulan konesaleista tuotetaan melkein joka viides suomalainen verkkopalvelu ja sadat suomalaiset yritykset ovat ulkoistaneet konesalitoimintansa meille. Asiakkaamme ovat kiinnostuneita esimerkiksi saatavuuden parantamisesta, skaalautuvuudesta tai konteista. Tässä roolissa tehtävänäsi on suunnitella heidän tarpeitaan tukevia ratkaisuja.

Vastuullesi kuuluvat

 • myynnin tekninen tuki
 • ratkaisujen suunnittelu asiakasprojekteissa
 • esitykset ja demot asiakastapahtumissa
 • teknisen osaamisen kehittäminen sisäisesti
 • myyntiorganisaation koulutukset ja
 • Nebulan palveluiden syväosaaminen.

Olet mukana tärkeimmissä asiakashankkeissa varmistamassa, että asiakas saa parhaan mahdollisen ratkaisun, joka vastaa asiakkaan tarpeeseen. Osaat myös viestiä sen tuomat edut. Ylläpidät teknistä osaamistasi ja nostat asiakastarpeita esille myös muulle organisaatiolle palveluiden kehittämisen näkökulmasta. Palat halusta kiertää puhumassa ja verkostoitumassa erilaisissa tapahtumissa, ja luoda myynnille uusia kontakteja. Jos haluat sekä sparrata asiakkaan teknisten vaikuttajien kanssa siitä, miten heidän arkkitehtuurejaan voisi kehittää, että tukea myyntiorganisaatiotamme tekemään asiakkaalle voittava ratkaisu, olet etsimämme henkilö.

Toivomme

Toivomme sinulta

 • konesaliteknologioiden tuntemusta (storage, virtualisointi, varmuuskopiointi, DR)
 • kiinnostusta ja osaamista pilvialustoihin liittyen (esim. AWS, Azure, OpenStack)
 • tietoliikenteen tuntemusta (verkotus, palomuurit, VPN)
 • kokemusta it-palveluiden tuottamisesta tai myymisestä
 • vastuunottokykyä asiakkaiden teknisten ratkaisujen suunnittelusta muiden sidosryhmien kanssa
 • hyviä esiintymis- ja viestintätaitoja asiakasrajapinnassa
 • halua kehittää teknistä osaamistasi
 • sujuvaa ilmaisua ja vakuuttavuutta sekä suomen ja englannin kielen taitoa
Tarjoamme

Tarjoamme sinulle paikan mukavassa ja osaavassa asiantuntijatiimissä, rennon ja viihtyisän työympäristön kompaktin kokoisessa yrityksessä sekä mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä alan huipulla. Haluamme myös pitää huolta toisistamme, joten nebulalaisena saat muun muassa modernit työvälineet, kattavan työterveyshuollon sisältäen sairaskulu- ja vapaa-ajan tapaturmavakuutukset, hammashoitoedun sekä runsain mitoin kulttuuri- ja liikuntasaldoa ja muita henkilöstöetuja.

Nebula on yli 20-vuotias taloudellisesti hyväkuntoinen ja tiivis start-up henkinen työyhteisö, johon kuuluu lähes 200 työstään ylpeää jäsentä. Vietämme saunailtoja neljä kertaa vuodessa ja tapaamme toisiamme viikkovarteissa ajankohtaisten asioiden parissa. Meillä on huumoria ja aitoutta arvostava rento kulttuuri, jossa pääset työskentelemään pilvipalveluteknologioiden huippuosaajien kanssa. Osana Telia-perhettä Nebulalla saa myös kansainvälisen emoyhtiön tuen ja kehittymismahdollisuudet.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 25.6.2018 mennessä! Hae pian, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa Head of Service Offering Markus Vuorinen, p. 040 351 8207, markus.vuorinen@nebula.fi.

Jätä hakemus

Avoin hakemus
Etkö löytänyt omaasi?

Ei hätää! Nebula tarjoaa paljon mahdollisuuksia ICT-alan huipulta. Jätä meille avoin hakemus, niin olemme yhteydessä jos sopivia positioita avautuu. Aina on tilaa osaaville ja hyville tyypeille.

Jätä hakemus