Avoimet työpaikat

Nebula on voimakkaasti kasvava pilvipalveluyritys, joka ainoana palvelutarjoajana Suomessa hallitsee koko ICT-kentän. Takaamme asiakkaillemme turvallisen ja luotettavan ICT-ympäristön sekä tarjoamme edistykselliset digitaalista liiketoimintaa tukevat palvelut. Meillä on yli 40 000 asiakasta ja palvelemme heitä yli 170 alan ammattilaisen voimin. Rooleja tarjoamme markkinoinnin, myynnin, konsultoinnin, asiakaspalvelun sekä infran parissa.


NEBULA PALKKAA NYT 100 UUTTA IT-AMMATTILAISTA

Haemme avoimiin tehtäviin useita henkilöitä. Lähetä hakemus tehtävään pikaisesti, koska aloitamme haastattelut heti hakemusten saavuttua ja paikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisää tietoa saat osoitteesta 100.nebula.fi/.

 

 

Nebula henkilökuntaedut

 

ASIAKASKESKEISYYS

KAIKKI ALKAA OSAAVASTA PALVELUSTA

Asiakaskokemus on kaiken toimintamme keskiössä. Tiedämme onnistuneemme, kun asiakkaan liiketoiminta kasvaa ja kehittyy toivotulla tavalla. Tärkein tehtävämme on ymmärtää asiakkaan tarpeet.
KEHITTYMINEN

OPPI SE ON JOKA IHMISEN TIELLÄ PITÄÄ

Ihminen ihmiselle on mottomme. Avoin työympäristömme mahdollistaa jatkuvan oppimisen. Kannustamme henkilökuntaa kouluttautumaan.
JOUSTAVA

TÖITÄ ETÄNÄ TAI TOIMISTOLLA

Uskomme, että työtä voi tehdä missä ja milloin vain. Mahdollistamme asiakkaillemme liikkuvan työn välineet ja haluamme tarjota henkilökunnalle samat resurssit. Kahvila, koti tai toimisto - sinä päätät.
SYSTEM SPECIALIST
TYÖNKUVA

Työssäsi olet osana Nebula Solutions –liiketoimintayksikön asiantuntijatiimiä, jossa kanssasi työskentelee rautaisia Verkko-, Linux- ja Microsoft-asiantuntijoita uusimpien teknologioiden ja pilviratkaisuiden parissa.

Asiakasyritykset ovat tunnettuja Suomalaisia keskisuuria yrityksiä. Sinulla on vankka kokemus teknologioista ja asiakaspalvelutehtävistä ja olet parhaimmillasi, kun pääset ratkaisemaan asiakkaidemme ongelmia.

Työtehtäviisi kuuluu asiakkaidemme tukipyyntöjen ja ongelmien ratkaisu puhelimessa, sähköpostitse tai työpyyntöjen välityksellä. Useimmiten ongelmat koskettavat asiakkaan palvelin- tai pilviympäristöä, mutta mukaan mahtuu myös työasemapalveluiden asiakkaiden tukipyyntöjä ja ongelmia.

Omaat aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä ja osaat dokumentoida työsi tulokset. Meille kaikista tärkeintä on kuitenkin se, että olet valmis ja halukas kehittymään pohjoismaiden parhaaksi pilvipalveluiden asiantuntijoiksi, oli osaamisalueesi myöhemmin sitten Azure, AWS tai Cloud 9.

EDELYTÄMME
 • Asiakaspalvelukokemusta ja halua tehdä asiakaspalvelutyötä (esim. Service Desk)
 • Priorisointikykyä
 • Osaamista IT-infrastruktuurista (palvelimista, työasemista, tietoliikenteestä, Windows-/Linux-järjestelmistä, tablet- ja mobiililaiteista)
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja
 • Kokemusta haasteellisten IT-ongelmien ratkaisuista
 • Oikeaa asennetta ja halua oppia uutta
TOIVOMME
 • Kykyä omaksua erilaisia asiakasympäristöjä
 • Tiimityöskentelytaitoja
 • AD-, GPO-, Powershell-osaamista
 • ITIL-osaamista

Erityisesti arvostamme kokemusta FIM/MIM-ympäristöjen ylläpidosta (Forefront Identity Manager / Microsoft Identity Manager).

TARJOAMME

Nebula Solutions tarjoaa sinulle huumorintajuisen työympäristön, jossa pääset työskentelemään osana rautaista asiantuntijatiimiä, joka koostuu eri pilvipalveluteknologioiden huippuosaajista. Tiimi vastaa nimettyjen asiakkaiden kaikista pilvi-, käyttö- ja verkkopalveluista ja niiden ylläpidosta, suunnittelusta ja toteutuksesta.

Työtehtäviä varten Nebula Solutions tarjoaa sinulle kannustavan palkkamallin ja joustavan tavan työskennellä Nebulan etätyömallin mukaisesti. Työtehtävien suorittamista varten tarjoamme parhaat työvälineet sekä koulutusta tukemaan kehittymistä ja osaamista.

Nebula tarjoaa myös loistavat henkilöstöedut; hyvän työterveyshuollon, kattavat vakuutukset ympäri vuorokauden sekä lounas- ja liikuntasaldoa.

KIINNOSTUITKO?

Lähetä hakemuksesi ja CV meille oheisella lomakkeella 31.12.2017 mennessä.  Haemme tällä hetkellä useita uusia System Specialisteja palvetuotantotiimeihin. Haastattelut aloitetaan heti kun hakemuksia tulee ja paikat täytetään heti kun sopivia henkilöitä löytyy.

Lisätietoja tehtävään liittyen tarjoaa Simo Hallikainen, simo.hallikainen@nebula.fi

Jätä hakemus

LINUX SPECIALIST
TYÖNKUVAUS

Työssäsi toimit osana Nebula Solutions –liiketoimintayksikön asiantuntijatiimiä, jossa kanssasi työskentelee huippu Verkko-, Linux- ja Microsoft-asiantuntijoita uusimpien teknologioiden ja pilviratkaisuiden parissa.

Omaat kokemusta Web- ja tietokantapalvelimien ylläpidosta. Pidät työssäsi vaihtelusta. Olet mieluusti mukana asiakasprojekteissa ja välillä teet vaativaa ongelmanhallintaa. Tarvittaessa osaat suunnitella asiakkaan tarpeisiin soveltuvan ratkaisun, oli kyse sitten isommasta palvelininfrastruktuurista tai tietokantaklusterista. Ratkaisuja suunnitellessasi pyrit ensisijaisesti hyödyntämään pilvipalveluiden tuomia hyötyjä.

Ymmärrät eri pilviteknologiat ja lyhenteet AWS, OpenStack, IaaS, PaaS ja SaaS eivät ole sinulle vieraita.

EDELLYTÄMME
 • ”Can do” -asennetta
 • Vähintään kolmen vuoden kokemusta palvelinkäyttöjärjestelmistä (Linux)
 • Kokemusta www- ja tietokantasovelluksista sekä niiden optimoinnista
 • Kokemusta tai halua oppia automaatiotyökalujen käyttö (Ansible, Heat, scriptaus)
 • Verkkoteknologioiden perusteiden osaamista (IP-verkot, palomuurit, kuormantasaajat)
 • Oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
ARVOSTAMME
 • Kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä menestyksekkäästi
 • Kokemusta isoista ja skaalautuvista järjestelmistä, sekä korkean käytettävyyden ratkaisuista
 • Aiempaa kokemusta OpenStack, AWS tai vastaavista toteutuksista

Kun asenne on kohdallaan ja sinulta löytyy reipasta mieltä, saatat olla etsimämme henkilö.

TARJOAMME

Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa pääset työskentelemään osana rautaista asiantuntijatiimiä, joka koostuu eri pilvipalveluteknologioiden huippuosaajista. Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä alan huipulla,  loistavat henkilöstöedut; hyvän työterveyshuollon, kattavat vakuutukset ympäri vuorokauden, lounas- sekä liikunta- ja kulttuurisaldoa.

Tavoitteenamme on olla Pohjoismaiden ykkönen vuonna 2017 hallituissa, avaimet käteen –periaatteella tuotetuissa pilvipalveluissa. Tähän tarvitsemme alan parhaat tekijät, jollainen sinäkin olet, tai jollaiseksi haluat kehittyä.

KIINNOSTUITKO

Lähetä hakemuksesi ja CV meille oheisen lomakkeen kautta 31.12.2017 mennessä. Haastattelut aloitetaan heti kun hakemuksia saapuu ja paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävään liittyen tarjoaa Sami Pölkkynen, Head of Service Operations, puh. 050 596 5515, email: sami.polkkynen@nebula.fi.

Jätä hakemus

SENIOR NETWORK SPECIALIST
TYÖNKUVAUS

Työssäsi olet osana Nebula Solutions -liiketoimintayksikön asiantuntijatiimiä, jossa kanssasi työskentelee kokeneita Verkko-, Linux- ja Microsoft-asiantuntijoita. Asiakasyritykset ovat tunnettuja suomalaisia keskisuuria yrityksiä.

Olet verkkoasiantuntija, joka on luonteeltaan järjestelmällinen ja suunnitelmallinen. Omaat hyvät dokumentointi- ja kommunikointitaidot sekä hyvät tekniset valmiudet, jotta osaat keskustella ja suunnitella asiakasympäristöjä yhdessä asiakkaiden ja pilvipalveluiden asiantuntijoidemme kanssa. Sinulla on kokemusta tietoliikenneverkkojen (IP/MPLS, Ethernet) suunnittelusta, toteutuksesta ja ylläpidosta. Lisäksi katsomme eduksi kokemuksen tietoliikennepalveluiden konfiguraation automatisoinnista.

Ennen kaikkea sinulta löytyy "can do" -asennetta ja reipasta otetta tekemiseen!


Edellytämme seuraavaa osaamista:

 • IP/MPLS, BGP (Cisco, Alcatel-Lucent, Juniper)
 • L2-verkot (Cisco, Alcatel-Lucent, HP)
 • Palomuurit (Fortigate, Cisco ASA)


Katsomme eduksi:

 • Alan sertifikaatit (esim. Cisco, Juniper, Fortinet)
 • Kokemuksen kuormantasaajista
TARJOAMME

Nebula Solutions tarjoaa sinulle huumorintajuisen työympäristön, jossa pääset työskentelemään osana asiantuntijatiimiä, joka koostuu eri pilvipalveluteknologioiden huippuosaajista. Tiimi vastaa nimettyjen asiakkaiden kaikista pilvi-, käyttö- ja verkkopalveluista ja niiden ylläpidosta, suunnittelusta ja toteutuksesta.

Työtehtäviä varten Nebula Solutions tarjoaa sinulle kannustavan palkkamallin ja joustavan tavan työskennellä Nebulan etätyömallin mukaisesti. Työtehtävien suorittamista varten tarjoamme parhaat työvälineet sekä koulutusta tukemaan kehittymistä ja osaamista.

Nebula tarjoaa myös
loistavat henkilöstöedut; hyvän työterveyshuollon, kattavat vakuutukset ympäri vuorokauden, lounas- sekä kulttuuri- ja liikuntasaldoa.

Tavoitteenamme on olla Pohjoismaiden luotettavin kumppani pienille ja keskisuurille yrityksille hallituissa, avaimet käteen -periaatteella tuotetuissa pilvipalveluissa. Tähän tarvitsemme alan parhaat tekijät, jollainen sinäkin olet, tai jollaiseksi haluat oma-aloitteisesti kehittyä.

 

KIINNOSTUITKO?

Lähetä pikaisesti hakemuksesi ja CV meille tai viimeistään 31.12.2017 mennessä.
Haastattelut aloitetaan heti kun hakemuksia saapuu ja paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävään liittyen tarjoaa Simo Hallikainen, simo.halllikainen@nebula.fi ja Sami Pölkkynen, sami.polkkynen@nebula.fi.

Jätä hakemus

Työn tuottavuus, Office 365 konsultti
TYÖNKUVA

Etsimme työn tuottavuuden asiantuntijaa auttamaan asiakkaitamme työn tuottavuuteen liittyvien ratkaisuiden konsultoinnissa.

Sinulla on kokemusta Office 365 ja Azure palveluista sekä muista Microsoft-teknologioista. Olet omimmillasi asiakastyössä ja työskennellessäsi osana tiimiä eikä konsultointi- ja projektityö ole sinulle vierasta. Haluat oppia uutta sekä kehittää itseäsi ja pystyt organisoimaan ja priorisoimaan tehtäviä.

Työssäsi olet osana Nebulan projekti- ja konsultointitiimiä jossa pääset työskentelemään todellisten alan ammattilaisten kanssa sekä tämän hetken kuumimman toimialan, pilviteknologioiden ja siihen liittyvien palveluiden parissa.

EDELLYTÄMME

 

 • Kokemusta projektityöskentelystä ja konsultoinnista
 • Kokemusta Office 365 ympäristöstä ja sovelluksista
 • Kokemusta palveluiden hallinnasta Azure ympäristössä
 • Kokemusta Windows- palvelinjärjestelmistä ja keskeimmistä Microsoftin tuotteista
TOIVOMME
 • Sertifiointeja soveltuvilta osa-alueilta
 • Microsoft Enterprise Mobility + Security ja Microsoft Intune kokemusta
 • Kokemusta Active Directorysta, Azure AD:sta ja Azure Resource Managerista
 • Kokemusta System Center –tuotteista
TARJOAMME

Tarjoamme sinulle kannustavan palkkamallin ja joustavan tavan työskennellä Nebulan etätyömallin mukaisesti, viihtyisän ja nuorekkaan työilmapiirin, mielenkiintoisia haasteita ja huikeat mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti. Työtehtävien suorittamista varten tarjoamme parhaat työvälineet sekä koulutusta tukemaan kehittymistä ja osaamista. Edellisten lisäksi tarjoamme myös erinomaiset työsuhde-edut sisältäen kattavan työterveyshuollon, vakuutukset ympäri vuorokauden sekä liikunta- ja lounassaldoa.

KIINNOSTUITKO?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveen kanssa oheisella lomakkeella 31.12.2017 mennessä.

Haastattelut aloitetaan heti kun hakemuksia tulee ja paikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävään liittyen tarjoaa Tomi Jylhä, tomi.jylha@nebula.fi

Jätä hakemus

OPENSTACK-ASIANTUNTIJA
TYÖNKUVA

Olet vahva ammattilainen osaamisalueellasi ja pystyt itsenäisesti vastaamaan kokonaisuuksien toteuttamisesta osana ohjelmistotiimiä. Sinulla on kokemusta Linux-järjestelmäylläpidosta ja omaat kyvykkyyden automatisoida ylläpidollisia toimia. Omaat ainakin jonkin verran kokemusta eri virtualisointialustoista ja Python on sinulle kieli, jota hallitset sujuvasti. Omaat mielenkiinnon avoimen lähdekoodin projekteja kohtaan ja olet mahdollisesti julkaissutkin omia päivityksiäsi. Sinulla on halu kehittyä oman osa-alueesi asiantuntijana. Hahmotat isoja kokonaisuuksia ja tunnistat järjestelmien välisiä riippuvuuksia. Pääset työskentelemään todellisten alan ammattilaisten kanssa sekä tämän hetken kuumimman toimialan, pilviteknologian ja siihen liittyvien palveluiden parissa.

Kykenet luomaan toimivia kokonaisratkaisuja tai osakokonaisuuksia ymmärtäen myös ison kuvan ja järjestelmäkomponenttien väliset riippuvuudet. Käytännön tekemisen kautta olet kartuttanut kokemusta ja näkemystä, mikä ratkaisu toimii missäkin tilanteessa parhaimmin.

Liityt mukaan osaksi pientä tiimiä, jossa tekeminen on oma-aloitteista ja vastuullista.

EDELLYTÄMME
 • Linux järjestelmäasiantuntemusta 
 • KVM:n syvää tuntemista 
 • Python osaamista ja näyttöä osaamisesta
TOIVOMME
 • Olet vastuullinen ja oma-aloitteinen
 • Osaat kommunikoida ja dokumentoida tekemistäsi
ARVOSTAMME
 • OpenStack ylläpitokokemusta

Tärkeintä kuitenkin on, että sinulta löytyy palava halu kehittyä ja oppia uutta.

TARJOAMME

Tarjoamme sinulle kannustavan palkkamallin ja joustavan tavan työskennellä Nebulan etätyömallin mukaisesti. Viihtyisän ja nuorekkaan työilmapiirimme lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä mielenkiintoisien ja haastavien tehtävien parissa. Osana järjestelmäkehitystiimiä pääset teknologiakokonaisuuksien näköalapaikalle kehittämään tulevaisuuden ratkaisuja. Tarjoamme myös kattavat henkilöstöedut kuten, työterveyshuollon, vakuutukset ympäri vuorokauden, lounas-, kulttuuri- ja liikuntasaldoa.

KIINNOSTUITKO?

Lähetä CV ja hakemus palkkatoiveineen kanssa 31.12.2017 mennessä.
Haastattelut aloitetaan heti kun hakemuksia saapuu ja paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävään liittyen tarjoaa Olli Kärpänen, Head of Core Infrastructure, 045 6700 631, olli.karpanen@nebula.fi.

Jätä hakemus

BUSINESS CONTROLLER
TYÖNKUVAUS

Haemme nyt Business Control -tiimiin uuteen tehtävään Business Controlleria vahvistamaan sisäistä laskentaa organisaation kasvaessa.

Työskentelet sisäisessä laskennassa raportoinnin, ennusteiden laadinnan ja budjetoinnin parissa. Rakennat ad-hoc raportteja sekä toimitat kuukausiraportteja ja niihin tarvittavia tietoja eri sidosryhmille. Työhösi kuuluu myös järjestelmäkehitystä sekä lukujen oikeellisuuden varmistusta. Keskeinen tehtävä on myös avustaa liiketoimintaa päätöksenteossa ja talouden hallinnassa. Pääset tekemään hyvin laajasti erilaisia sisäisen laskennan tehtäviä.

EDELLYTÄMME

Edellytämme työhön soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä aiempaa, vähintään 3 vuoden kokemusta vastaavista taloushallinnon tehtävistä. Hallitset erinomaisesti Excelin ja osaat rakentaa omatoimisesti laajempiakin laskentamalleja. Arvostamme kirjanpidon tuntemista ja kokemusta Business Intelligence -järjestelmistä. Sinulla on myös kokemusta taloushallinnon tietojärjestelmistä sekä yleisymmärrys ICT-alasta.

Kokemuksen karttuessa vastuualueesi kasvaa ja osallistut myös muihin sisäisen laskennan tehtäviin sekä erilaisiin taloushallinnon kehityshankkeisiin.

Henkilönä olet avulias ja analyyttinen tiimipelaaja. Olet innostunut, dynaaminen ja omaksut uudet asiat helposti. Olet kotonasi muuttuvassa ympäristössä ja pysytyt työskentelemään tehokkaasti tiukassakin aikataulupaineessa.

TARJOAMME

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän menestyvässä kasvuyrityksessä. Tarjoamme rennon työilmapiirin, ajanmukaiset työvälineet ja mukavat työkaverit. Nebula on osa Telia- konsernia ja tarjoaa hyvät mahdollisuudet oppimiseen ja kehittymiseen. Tarjoamme myös loistavat henkilöstöedut: erinomaisen työterveyshuollon, kattavat vakuutukset ympäri vuorokauden sekä lounas- ja liikuntasaldoa. Tehtävä on vakituinen ja toimipisteemme sijaitsee Helsingissä, Valimon juna-aseman vieressä.

KIINNOSTUITKO?

Tartu haasteeseen ja lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveen kanssa oheisella lomakkeella 31.12.2017 mennessä.
Huomioithan, että aloitamme sopivien hakijoiden haastattelut jo ennen hakuajan umpeutumista ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävistä tai meillä työskentelystä, Business Controller Ilkka Mehtonen kertoo niistä mielellään lisää 13.12.2017 kello 14-16 tai 20.12.2017 kello 10-12, puh. 040 071 9474 tai sähköpostitse ilkka.mehtonen@nebula.fi.

Jätä hakemus

AVOIN HAKEMUS
ETKÖ LÖYTÄNYT OMAASI?

Ei hätää! Nebula tarjoaa paljon eri mahdollisuuksia ICT-alan huipulta. Jätä meille avoin hakemus. Aina on tilaa osaajille ja hyville tyypeille.

Jätä hakemus

Tiesitkö?

Nebulalla on useita henkilöitä, jotka ovat olleet työsuhteessa yli 10 vuotta. Viime vuonna 10 vuotta palvelleet lähetettiin F1 –kisoihin Barcelonaan.