Avoimet työpaikat

Luomme kumppaneillemme digitaalista etumatkaa ja olemme ylpeitä siitä. Skaalautuvuus on termi, jota osaajamme viljelevät tehokkaan onnistuneesti. Tieto ja taito on kylvetty moneen ja digitalisaation sanansaattajamme jakavat sitä mieluusti niin talon sisällä kuin asiakasrajapinnassakin.

Nebula henkilökuntaedut

 

Asiakaskeskeisyys

Kaikki alkaa osaavasta palvelusta

Asiakaskokemus on kaiken toimintamme keskiössä. Tiedämme onnistuneemme, kun asiakkaan liiketoiminta kasvaa ja kehittyy toivotulla tavalla. Tärkein tehtävämme on ymmärtää asiakkaan tarpeet.
Kehittyminen

Oppi ihmisen tiellä pitää

Ihminen ihmiselle on mottomme. Avoin työympäristömme mahdollistaa jatkuvan oppimisen. Kannustamme henkilökuntaa kouluttautumaan.
Joustava

Töitä etänä tai toimistolla

Uskomme, että työtä voi tehdä missä ja milloin vain. Mahdollistamme asiakkaillemme liikkuvan työn välineet, ja haluamme tarjota henkilökunnalle samat resurssit. Kahvila, koti tai toimisto - sinä päätät.
Full-Stack Developer
Työnkuva

Onko intohimosi seuraavan sukupolven digitalisoidut ratkaisut parhaan asiakaskokemuksen tarjoamiseksi?

Nebulan sisäinen softakehitys hakee lisää jäseniä asiantuntijatiimiinsä, jossa työskentelee jo yhdeksän rautaista asiantuntijaa uusimpien teknologioiden parissa. Pääset painimaan tämän hetken kuumimman toimialan, pilviteknologian ja siihen liittyvien palveluiden ja järjestelmien parissa. Asiakkaamme ovat tunnettuja suomalaisia keskisuuria yrityksiä, ja meillä pääset innovoimaan uusia tapoja tuottaa heille parempaa palvelukokemaa digitalisaation ja itsepalvelun näkökulmasta.

Tyypillinen työviikkosi Nebulalla voi pitää sisällään esimerkiksi määrittelypalavereja yhdessä palvelukehityksen kanssa tai tiimin sisäistä suunnittelusparrailua. Työpäiväsi koostuu läheisestä yhteydenpidosta tiimisi kanssa - ja tietysti koodaamisesta. Mikä parasta, jos et itse tiedä voit kysyä tiimikaverilta tai lähes 200 muulta eri osa-alueen ammattilaiselta apuja. Kerromme mielellään työnkuvasta tarkemmin, jos tulet tapaamaan meitä.

Toivomme

Olet intohimoinen koodaaja ja käytännönläheinen ratkaisujen luoja. Voit sanoa ääneen olevasi ammattilainen osaamisalueellasi ja pystyt vastaamaan itsenäisesti kokonaisuuksien toteuttamisesta osana ohjelmistotiimiämme. Sinulla on kokemusta vaatimusmäärittelystä ja tunnistat järjestelmien välisiä riippuvuuksia. Olet mielellään jo kartuttanut vahvaa ammatillista näyttöä useiden vuosien varrelta, mutta voit olla myös urapolkusi alkuvaiheessa muutaman vuoden kokemuksella, jos omaat vahvaa harrastuneisuutta sekä luontaista uteliaisuutta uusia teknologioita kohtaan.

Käytössämme on ohjelmistopuolella mm. Java 8, Spring 4, Spring Boot, React, Redux, JQuery, PHP ja MySQL. Lisäksi infra-puolella käytettyjä teknologioita ja ratkaisuja ovat mm. Docker, Ansible ja Openstack. Hyödynnämme työssämme myös jatkuvan integraation ja jakelun menetelmiä. Uudet sovellukset suunnittelemme microservices-arkkitehtuuria noudattaen.

Sinulla on

 • backend/fullstack-ohjelmointiosaamista (Java, SQL, REST, Git, Javascript)
 • kokemusta Linux-pohjaisista järjestelmäalustoista
 • yhteistyö- ja tiimityöskentelytaitoja
 • oma-aloitteisuutta ja positiivista tekemisen meininkiä
 • innostusta kehittyä ja oppia uutta
 • sujuva suomen ja englannin kielen taito

Aiempi kokemus IT-palvelunhallinnan ja verkkoasioinnin järjestelmistä, tietokantasuunnittelusta ja -ohjelmoinnista sekä pilviympäristöjen hyödyntämisestä kehitystyössä on eduksesi. Innostumme suuresti, jos sinulla on lisäksi ymmärrystä joistain seuraavista osa-alueista: testivetoisesta kehittämisestä, eri ohjelmointikielistä, tietokantapohjaisten järjestelmien kehittämisestä sekä Kanban, Scrum tms. ohjelmistokehitysmallista.

Tarjoamme

Nebula tarjoaa kannustavan palkkamallin ja joustavan tavan työskennellä etätyömallimme mukaisesti. Osana Telia-konsernia saat Nebulalla sekä pullan että rusinat: kansainvälisen emoyhtiön tuen ja kehittymismahdollisuudet sekä kasvuyrityksen notkeuden ja työkulttuurin. Viihtyisän ja rennon työilmapiirimme lisäksi saat mahdollisuuden kehittyä mielenkiintoisten, monipuolisten ja haastavien tehtävien parissa. Järjestelmäkehitystiimissämme pääset teknologiakokonaisuuksien keskelle kehittämään tulevaisuuden ratkaisuja. Saat tietenkin myös kattavat henkilöstöedut, kuten ympärivuorokautiset vakuutukset ja kulttuuri- ja liikuntasaldoa.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen linkin kautta 1.4.2018 mennessä. Hae pian, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa Sami Sirkiä, Head of Systems & Platforms, 050 326 5699, sami.sirkia@nebula.fi.

Jätä hakemus

Project Manager
Työnkuva

Projektipäällikkönä työskentelet Nebulan projekti- ja konsultointitiimissä Helsingissä, jossa pääset työskentelemään Pohjoismaiden parhaiden pilvipalveluiden asiantuntijoiden kanssa. Asiakkaamme ovat tunnettuja suomalaisia keskisuuria yrityksiä. Tiimimme vastaa nimettyjen asiakkaiden kaikista pilvi-, käyttö- ja verkkopalveluiden projektoinnista, konsultoinnista, suunnittelusta ja käyttöönotosta. Projektimme ovat erittäin monipuolisia vaihdellen laajuudeltaan, ollen kuitenkin tyypillisimmillään n. 2-3 kk kestoisia. Projektimme kattavat laajasti mitä tahansa palveluihimme liittyvää pilvikonsultoinnista ja -migraatioista aina O365-käyttöönottoihin ja palvelinten hallinnan ja valvonnan tai työasemien ulkoistuksiin.

Toivomme

Sinulla on vankkaa kokemusta erityisesti ict-infran transitioprojekteista sekä järjestelmien ja sovelluksien käyttöönottoprojekteista. Dokumentoit ja raportoit asiat selkeästi, ja toimit mielelläsi asiakasrajapinnassa. Ymmärrät ja tunnistat eri pilviteknologiat ja niiden erot, sekä tunnet niihin liittyvät palvelut ja lyhenteet. Tiedät laajan kokemustaustasi pohjalta, että erikokoisilla yrityksillä ja eri toimialoilla voi olla hyvinkin erilaisia tarpeita ja vaatimuksia projektien osalta.

Toivomme sinulta

 • vähintään kolmen vuoden kokemusta projektipäällikön tehtävistä ict-alalla
 • kokemusta ja näyttöä onnistuneista pilvipalveluiden käyttöönottoprojekteista (esim. AWS ja Azure), ict-palveluiden transitioprojekteista tai eri teknologioiden käyttöönottoprojekteista
 • taustaa tiiviistä yhteistyöstä myynnin ja tarjooman kanssa
 • kykyä kommunikoida sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi

Arvostamme myös

 • erilaisten projektimenetelmien tuntemusta ja kokemusta ketterän kehittämisen projekteista
 • osaamista projektipalveluiden kehittämisestä ja jalkauttamisesta
 • ymmärrystä ict-infrastruktuuripalveluista
 • hyviä esiintymistaitoja ja kykyä tuottaa selkeää materiaalia
 • sertifiointeja soveltuvilta osa-alueilta
Tarjoamme

Tarjoamme sinulle viihtyisän ja nuorekkaan työilmapiirin, mielenkiintoisia haasteita ja huikeat mahdollisuudet kehittyä ammatillisesti. Pääset työskentelemään osana rautaista asiantuntijatiimiä, joka koostuu eri pilvipalveluteknologioiden huippuosaajista. Saat tietenkin myös kilpailukykyisen palkkauksen ja menestymisestä palkitsevan bonusmallin, parhaat työvälineet, nykyaikaiset etätyökäytännöt, erittäin laajan työterveyshuollon vapaa-ajan vakuutuksineen sekä lounas- ja liikuntasetelit.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen oheisen linkin kautta 1.4.2018 mennessä. Paikka täytetään mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa Head of Project Services and Consulting Tomi Jylhä, tomi.jylha@nebula.fi tai puh. 040 672 1609 (parhaiten tavoitettavissa arkisin klo 15 jälkeen).

Jätä hakemus

Office 365 Consultant
Työnkuva

Etsimme Office 365 -asiantuntijaa auttamaan asiakkaitamme O365-ratkaisujen konsultoinnissa. Liity joukkoomme Nebulan projekti- ja konsultointitiimiin, jossa pääset työskentelemään todellisten alan ammattilaisten kanssa tämän hetken kuumimman toimialan, pilviteknologioiden ja siihen liittyvien palveluiden parissa.

Toivomme

Sinulla on kokemusta Office 365- ja Azure-palveluista sekä muista Microsoft-teknologioista. Olet omimmillasi asiakastyössä ja osana tiimiä eikä konsultointi- ja projektityö ole sinulle vierasta. Haluat oppia uutta sekä kehittää itseäsi, ja olet taitava organisoimaan ja priorisoimaan tehtäviä.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta

 • projektityöskentelystä ja konsultoinnista
 • Office 365 -ympäristöstä ja sovelluksista
 • palveluiden hallinnasta Azure-ympäristössä
 • Windows-palvelinjärjestelmistä ja keskeisimmistä Microsoftin tuotteista

Lisäksi sinulla on mahdollisesti

 • kokemusta Microsoft Enterprise Mobility + Security ja Intunesta
 • ymmärrystä Active Directorysta, Azure AD:sta ja Azure Resource Managerista
 • kokemusta System Center -tuotteista
 • sertifiointeja soveltuvilta osa-alueilta
Tarjoamme

Tarjoamme sinulle kannustavan palkkamallin ja joustavan tavan työskennellä etätyömallimme mukaisesti. Nebulan ilmapiiri on viihtyisä ja rento, saat mielenkiintoisia haasteita ja huikeat mahdollisuudet kehittyä ammatillisesti. Tehtäviesi suorittamista varten tarjoamme parhaat työvälineet sekä koulutusta tukemaan osaamistasi ja kehittymistäsi. Näiden lisäksi saat tietenkin myös erinomaiset työsuhde-edut sisältäen kattavan työterveyshuollon, vakuutukset ympäri vuorokauden sekä runsaasti liikunta- ja virkistyssaldoa.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 1.4.2018 mennessä. Hae pian, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa Tomi Jylhä, tomi.jylha@nebula.fi.

Jätä hakemus

OpenStack Specialist
Työnkuva

Nebulalla pääset työskentelemään todellisten alan ammattilaisten kanssa sekä tämän hetken kuumimman toimialan eli pilviteknologian ja siihen liittyvien palveluiden parissa. Liityt mukaan osaksi pientä tiimiämme, jossa tekeminen on oma-aloitteista ja vastuullista. Olet vahva ammattilainen osaamisalueellasi ja pystyt itsenäisesti vastaamaan kokonaisuuksien toteuttamisesta osana ohjelmistotiimiä.

Toivomme

Sinulla on kokemusta Linux-järjestelmäylläpidosta ja osaat automatisoida ylläpidollisia toimia. Sinulla on myös ainakin jonkin verran kokemusta eri virtualisointialustoista ja hallitset sujuvasti Pythonia. Avoimen lähdekoodin projektit kiinnostavat sinua ja olet mahdollisesti julkaissut omiakin päivityksiäsi.

Hahmotat isoja kokonaisuuksia, tunnistat järjestelmien välisiä riippuvuuksia ja haluat kehittyä oman osa-aleesi asiantuntijana. Kykenet luomaan toimivia kokonaisratkaisuja tai osakokonaisuuksia, ymmärtäen myös ison kuvan ja järjestelmäkomponenttien väliset riippuvuudet. Olet kartuttanut kokemusta ja näkemystä käytännön tekemisen kautta siitä, mikä ratkaisu toimii missäkin tilanteessa parhaimmin. Olet oma-aloitteinen ja otat vastuuta, osaat kommunikoida ja dokumentoida tekemistäsi. Sinulta löytyy innostusta kehittyä ja oppia uutta.

Toivomme sinulta

 • Linux-järjestelmäasiantuntemusta
 • KVM:n syvää tuntemusta
 • Pythonin osaamista ja näyttöä sen hallinnasta
 • OpenStack-ylläpitokokemusta
Tarjoamme

Nebula tarjoaa kannustavan palkkamallin ja joustavan tavan työskennellä etätyömallimme mukaisesti. Viihtyisän ja rennon työilmapiirimme lisäksi saat kehittyä mielenkiintoisten ja haastavien tehtävien parissa. Osana järjestelmäkehitystiimiä pääset teknologiakokonaisuuksien keskelle kehittämään tulevaisuuden ratkaisuja. Saat tietenkin myös loistavat henkilöstöedut kuten hyvän työterveyshuollon, kattavat vakuutukset ympäri vuorokauden sekä runsaasti liikunta- ja kulttuurisaldoa.

Kiinnostuitko?

Lähetä CV ja hakemus palkkatoiveineen 1.4.2018 mennessä. Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa Olli Kärpänen, Head of Core Infrastructure, 045 6700 631 tai olli.karpanen@nebula.fi.

Jätä hakemus

Microsoft Specialist / Architect
Työnkuva

Liiketoimintamme on vahvassa kasvussa, ja etsimme kokeneita Microsoft-osaajia sekä jatkuvien palveluiden tiimiimme että konsultointiin.

Tehtävässä toimit asiantuntijana joko jatkuvien palveluiden tai konsultoinnin tiimissä, tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden ja oman talon asiantuntijoidemme kanssa. Keskeinen osa työnkuvaasi on asiakkaidemme palvelu- ja palvelinympäristöjen arkkitehtuurin suunnittelu ja määrittely. Luotamme vastuullesi muutamien avainasiakkuuksiemme palveluarkkitehtuurin, ja pääset myös osallistumaan asiantuntijaroolissa sekä oman talon kehityshankkeisiin että konsultointiprojekteihin. Rakennamme tarkemman työnkuvan mielellämme vastaamaan osaamistasi ja kiinnostuksesi kohteita.

Meillä pääset sparraamaan alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa, kasvattamaan osaamistasi Azuren parissa ja auttamaan asiakkaitamme pilvipalveluiden turvallisessa rakentamisessa ja käyttämisessä.  Työskentelet osana rautaista asiantuntijatiimiä, joka koostuu hosting- ja pilvipalveluteknologioiden huippuosaajista. Jatkuvien palveluiden tiimi vastaa nimettyjen asiakkaiden kaikista pilvi-, käyttö- ja verkkopalveluista ja niiden ylläpidosta, suunnittelusta ja toteutuksesta. Projekti- ja konsultointitiimi vastaa samojen palveluiden projektoinnista, konsultoinnista, suunnittelusta ja käyttöönotosta.

Toivomme

Toivomme sinulta

 • vankkaa kokemusta eri Microsoft-teknologioista, niiden päälle rakennetuista palvelu- ja palvelinympäristöistä ja virtualisointialustoista sekä niiden hallinnoinnista
 • useamman vuoden kokemusta Microsoft-tuotteiden ja niihin liittyvien toimitusprojektien parissa
 • Microsoft- ja muiden pilviratkaisujen tuntemusta (Azure, O365, Intune ja EMS)
 • AD-, ADFS-, GPO- ja PowerShell-osaamista
 • tietokantaosaamista (MySQL, MSSQL)
 • sertifiointeja soveltuvilta osa-alueilta
 • hyviä kommunikointi- ja dokumentointitaitoja suomen ja englannin kielellä

Sinulla on mielellään myös kokemusta isoista ja skaalautuvista järjestelmistä sekä korkean käytettävyyden ratkaisuista. Osaat kuunnella asiakkaan tarpeita sekä toteuttaa ja toimittaa niihin ratkaisuja. Tutkit aktiivisesti uusia teknologioita ja olet kiinnostunut niiden kehittämisestä.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä vastuullisessa roolissa ja antaa panoksesi asiakkaidemme liiketoimintakriittisten palveluiden suunnitteluun ja toteutukseen. Nebulan ilmapiiri on sopivan kokoisen kasvuyrityksen tapaan viihtyisä ja rento. Ennen kaikkea saat mielenkiintoisia haasteita sekä huikean tilaisuuden kehittyä ammatillisesti, ja liiketoimintamme vahvasti kasvaessa etenemismahdollisuuksia on varmasti luvassa myös tulevaisuutta ajatellen. Tehtäviesi suorittamista varten tarjoamme siihen sopivimmat työvälineet sekä koulutusta ja sertifiointeja tukemaan osaamistasi ja kehittymistäsi. Saat kannustavan palkkamallin ja joustavan tavan työskennellä etätyömallimme mukaisesti. Näiden lisäksi saat tietenkin myös erinomaiset työsuhde-edut sisältäen muun muassa kattavan työterveyshuollon, vakuutukset ympäri vuorokauden sekä runsaasti liikunta- ja kulttuurisaldoa – niitä kuuluisia limuautomaatteja ja parasta kahvia unohtamatta.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 2.4.2018 mennessä. Hae pian, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoa tehtävistä antavat Head of Service Operations Sami Pölkkynen, p. 050 596 5515 tai sami.polkkynen@nebula.fi ja Head of Project Services & Consulting Tomi Jylhä, p. 040 672 1609 tai tomi.jylha@nebula.fi.

Jätä hakemus

Cloud Consultant / Architect
Työnkuva

Liiketoimintamme on vahvassa kasvussa, ja etsimme pilviosaamiselle vahvistusta projekti- ja konsultointipalveluiden tiimiimme. Jos AWS, Azure, OpenStack ja DevOps sytyttävät sinut, lue ihmeessä lisää!

Tiimissämme on paikka sekä tulevaisuuden pilviasiantuntijalle että kokeneemmalle arkkitehdille. Työskentelet pienten ja keskisuurten yritysasiakkaidemme projekteissa, jotka liittyvät pilvipalveluiden (mm. OpenStack, Amazon Web Services ja Azure) käyttöönottoon. Juniorina haluat kehittyä pilven huippuosaajaksi kokeneiden kollegojen tuella yhdessä tiimimme kanssa. Saat työskennellä asiakasprojekteissa ja vastuuta heti alusta lukien, mutta kuitenkin sopivasti suhteessa omaan osaamiseesi ja kiinnostuksesi kohteisiin. Kokeneena asiantuntijana/arkkitehtina autat asiakkaitamme rakentamaan ja ottamaan käyttöön pilvipalveluympäristöjä. Osallistut suunnittelutyön lisäksi myös muun muassa pilvi-infran pystyttämiseen ja tuotantoon vientiin sekä DevOps-ympäristöjen rakenteluun. Saat myös mielellään osallistua Cloud-liiketoimintamme kehittämiseen.

Toivomme

Toivomme, että olet aiemmin toiminut teknisessä roolissa OpenSource-ympäristössä ja tunnet mm. Linux-ympäristöt. Olet kiinnostunut julkisen pilven ja DevOpsin tarjoamista mahdollisuuksista, ja haluat kehittyä näiden alojen huippuosaajaksi. Kokeneempana asiantuntijana tunnet jo syvällisemmin pilvipalvelut ja Linux-palvelinympäristöt sekä niiden ylläpitämisen. Suhtaudut positiivisesti ylläpitotoimien automatisointiin ja olet mahdollisesti jo työskennellyt DevOps-roolissa. Hahmotat kokonaisuuksia ja ymmärrät eri järjestelmien ja palveluiden väliset riippuvuudet. Työskentelet mielelläsi asiakasrajapinnassa.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä vastuullisessa roolissa vaihtelevissa ja mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa. Juniorina saat täyden tuen ja hyvät mahdollisuudet kasvaa kovan luokan pilviasiantuntijaksi. Liiketoimintamme vahvasti kasvaessa uusia haasteita ja etenemismahdollisuuksia on varmasti luvassa myös tulevaisuutta ajatellen. Tarjoamme mielellään mahdollisuuksia osaamisesi jatkuvaan kehittämiseen tukemalla koulutuksiin osallistumista ja sertifiointien suorittamista. Meille on tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin, ja siksi tarjoamme tavallista kattavammat työsuhde-edut, muun muassa laajan työterveyshuollon ja vakuutusturvan liikunta- ja lounasetua unohtamatta.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 2.4.2018 mennessä. Hae pian, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoa tehtävistä antaa Head of Project Services & Consulting Tomi Jylhä, p. 040 672 1609 tai tomi.jylha@nebula.fi.

Jätä hakemus

Information Security Consultant
Työnkuva

Tietoturvakonsulttina toimit osana projekti- ja konsultointitiimiä, jossa pääset työskentelemään yhdessä Pohjoismaiden parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Asiakkaamme ovat tunnettuja suomalaisia keskisuuria yrityksiä, joita tuet pilvipalveluiden turvallisessa käyttämisessä. Vastaat tiettyjen asiakkuuksien tietoturvan parhaista käytänteistä, kehittämisestä ja tietoturvaratkaisujen jalkauttamisesta teknisestä näkökulmasta.

Päivittäisessä työssäsi toimit teknisenä tietoturvakonsulttina asiakasprojekteissa, yksin tai yhdessä muiden konsulttiemme kanssa. Tuet Nebulan tietoturvakonsultoinnin metodologioiden ja toimintatapojen kehittämisessä sekä tietoturvatarjoamamme teknisten työkalujen rakentamisessa. Pääset hyödyntämään osaamistasi yhdessä Suomen mielenkiintoisimmista kasvavista ict-alan yrityksistä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä asiakashallinnan, tuotekehityksen, konsultoinnin ja teknisten asiantuntijoidemme kanssa.

Toivomme

Sinulla on kokemusta mm. seuraavista osa-alueista:

 • lokienhallintaan liittyvät ratkaisut
 • palvelimien, verkkolaitteiden ja päätelaitteiden koventaminen
 • haavoittuvuuksienhallintaan liittyvät tekniset ratkaisut
 • tietoturvapoikkeamien hallintaan liittyvät prosessit

Ymmärrät, mitä ISO27001, CIS Top 20, Vahti ja Katakri tarkoittavat ja tunnet niiden toteuttamiseen tarvittavat työkalut, myös open source -puolelta. Tiedät EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimukset ainakin teknisiltä osin. Sinulla on osaamista sisäisestä tai asiakasympäristöjen tietoturva-auditoinnista ja niiden suunnittelusta. Olet jo kartuttanut kokemusta asiakkaiden kanssa työskentelystä, esim. konsultin tai asiantuntijan roolissa. Tietoturva-alan sertifioinnit tai koulutukset (esim. SANS, ISACA, ISC2) katsotaan eduksesi.

Erikokoisilla yrityksillä ja eri toimialoilla voi olla hyvinkin erilaisia vaatimuksia tietoturvan osalta, ja pystyt tunnistamaan ja ymmärtämään näitä tarpeita. Osaat toimia oma-aloitteisesti ja itsenäisesti. Olet osallistunut onnistuneisiin tietoturvaprojekteihin ja hahmotat hyvin niihin liittyvät kokonaisuudet. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi, osaat esiintyä ja tuotat laadukasta kirjallista materiaalia.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia haasteita tietoturvan parissa ja huikeat mahdollisuudet kehittyä ammatillisesti Nebulan viihtyisässä ja rennossa työskentelykulttuurissa. Tehtäviesi suorittamista varten tarjoamme siihen sopivimmat työvälineet sekä koulutusta ja sertifiointeja tukemaan osaamistasi ja kehittymistäsi. Saat kannustavan palkkamallin ja joustavan tavan työskennellä etätyömallimme mukaisesti. Näiden lisäksi saat tietenkin myös erinomaiset työsuhde-edut, sisältäen muun muassa kattavan työterveyshuollon, vakuutukset sekä runsaasti liikunta- ja kulttuurisaldoa – niitä kuuluisia limuautomaatteja ja parasta kahvia unohtamatta.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 2.4.2018 mennessä. Hae pian, paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoa tehtävästä antaa Head of Project Services & Consulting Tomi Jylhä, p. 040 672 1609 tai tomi.jylha@nebula.fi.

Jätä hakemus

Solution Lead, Mobility / Cloud
Työnkuva

Etsimme kahta uutta henkilöä Nebulan Tarjooma- ja Presales-asiantuntijatiimiin Helsingin Pitäjänmäkeen. Tiimimme vastaa kaikkien palveluidemme kaupallistamisesta, myynnin tuesta ja kehittämisestä. Vastuullamme on myös jakaa tietoutta uusista teknologioista, toteutustavoista ja palveluista niin asiakkaille kuin sisäisille sidosryhmille ja rakentaa niistä asiakkaillemme parhaiten soveltuva ratkaisuja.

Mobility Solution Lead -roolissa toimit asiakasrajapinnassa ja suunnittelet erityisesti asiakkaiden loppukäyttäjiä tukevia ratkaisuja. Siinä tehtävänäsi on suunnitella asiakkaidemme omien työntekijöiden tuottavuutta tukevia it-palveluita O365-ekosysteemin, päätelaitteiden ja Nebulan palveluista.

Nebula toimii myös suomalaisten SaaS-talojen kanssa, jotka ovat kiinnostuneita esimerkiksi saatavuuden parantamisesta, skaalautuvuudesta tai konteista. Cloud Solution Lead -roolissa tehtävänäsi on suunnitella heidän tarpeitaan tukevia ratkaisuja.

Vastuullesi kuuluvat

 • ratkaisujen suunnittelu asiakasprojekteissa
 • myynnin tekninen tuki
 • esitykset ja demot asiakastapahtumissa
 • teknisen osaamisen levitys
 • myyntiorganisaation koulutukset ja
 • Nebulan palveluiden syväosaaminen.

Olet mukana tärkeimmissä asiakashankkeissa varmistamassa, että asiakas saa parhaan mahdollisen ratkaisun, joka vastaa asiakkaan tarpeeseen. Osaat myös viestiä sen tuomat edut. Ylläpidät teknistä osaamistasi ja nostat asiakastarpeita esille myös muulle organisaatiolle palveluiden kehittämisen näkökulmasta. Palat halusta kiertää puhumassa ja verkostoitumassa erilaisissa tapahtumissa, ja tuoda samalla myynnille uusia mahdollisia asiakkaita. Jos haluat sekä sparrata asiakkaan teknisten vaikuttajien kanssa siitä, miten heidän arkkitehtuurejaan voisi kehittää, että tukea myyntiorganisaatiotamme tekemään heille voittava ratkaisu, olet todennäköisesti etsimämme henkilö.

Toivomme

Mobility Solution Lead -roolissa toivomme sinulta

 • vahvaa osaamista O365-ekosysteemistä
 • työasema- ja loppukäyttäjäpalveluiden tuntemusta (Service Desk, työasemavakionti yms.)
 • kokemusta it-palveluiden tuottamisesta tai myymisestä
 • vastuunottokykyä asiakkaiden teknisten ratkaisujen suunnittelusta muiden sidosryhmien kanssa
 • visiota miten jokaisen yrityksen työvälineiden tulisi toimia ja
 • hyviä esiintymis- ja viestintätaitoja asiakasrajapinnassa.

Sinulla on myös riittävästi teknistä osaamista, että voit rakentaa luottavaisin mielin esimerkiksi demon mielenkiintoisesta ajankohtaisesta aiheesta.

Cloud Solution Lead -roolissa toivomme sinulta

 • kiinnostusta ja osaamista pilvialustoihin liittyen (esim. AWS, Azure, OpenStack)
 • tietoliikenteen tuntemusta (verkotus, palomuurit, VPN yms.)
 • ymmärrystä CI/CD-putkista ja -työkaluista
 • kokemusta it-palveluiden tuottamisesta tai myymisestä
 • vastuunottokykyä asiakkaiden teknisten ratkaisujen suunnittelusta muiden sidosryhmien kanssa
 • hyviä esiintymis- ja viestintätaitoja asiakasrajapinnassa ja
 • halua kehittää teknistä osaamistasi.

Olet todennäköisesti aikanaan myös itse kehittänyt tai ylläpitänyt monimutkaisia ympäristöjä omin käsin ja voit rakentaa omat demosi osaamisen puolesta.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle rennon ja viihtyisän työympäristön kompaktin kokoisessa yrityksessä, jossa pääset työskentelemään osana mukavaa ja osaavaa asiantuntijatiimiä. Saat mahdollisuuden kehittyä alan huipulla ja erinomaiset työsuhde-edut, sisältäen muun muassa kattavan työterveyshuollon, vakuutukset ympäri vuorokauden sekä runsaasti liikunta- ja kulttuurisaldoa.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 2.4.2018 mennessä. Mainitsethan hakemuksessasi, kummasta osa-alueesta olet kiinnostunut. Hae pian, paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoa tehtävistä antaa Head of Service Offering Markus Vuorinen,p. 040 351 8207, markus.vuorinen@nebula.fi.

Jätä hakemus

Solution Consultant / Sales
Työnkuva

Haemme nyt ratkaisukonsulttia/myyjää Tampereelle ja Ouluun.

Ratkaisumyyjänä tai -konsulttina määrittelet kokonaisvaltaisia ict-palveluratkaisuja Nebulan ja Telia-konsernin korkealuokkaisesta palveluportfoliosta. Muodostamissasi palveluratkaisuissa hyödynnät pilvipalveluita ja tunnetkin jo hyvin erilaisia pilvipalveluteknologioita. Pilviratkaisujen lisäksi tunnet monipuolisesti yrityksen tarvitsemia ict-ratkaisuja ja räätälöit niistä kulloiseenkin tarpeeseen sopivan ratkaisun. Pystyt kommunikoimaan muodostamiesi palveluratkaisujen sisällön ja niiden asiakkaalle tuomat edut luontevasti niin tekniselle henkilökunnalle kuin yrityksen johdolle.

Työssäsi toimit asiakkaiden lisäksi tiiviissä yhteistyössä mm. Telia-konsernin myyjien, teknisten arkkitehtien ja projektipäälliköiden kanssa. Määrität palveluratkaisujen lisäksi palvelun asiakashinnat, olet mukana sopimusneuvotteluissa ja pystyt tarvittaessa myös itsenäiseen sopimustyöskentelyyn. Asiakkaan näkökulmasta olet luottohenkilö, joka ymmärtää asiakaan tarpeet ja tarjoat tarpeita vastaavia kustannustehokkaita huippuluokan palveluja. Pääset hyödyntämään ja kehittämään osaamistasi yhdessä Suomen mielenkiintoisimmista it-alan yrityksistä.

Vastuullesi kuuluvat

 • itsenäinen asiakashankinta
 • asiakastarpeen kartoittaminen ja ymmärtäminen
 • ratkaisusuunnittelu sisältäen ratkaisun hinnoittelun
 • sopimusneuvottelut
 • projektitoimituksen varmistaminen
Toivomme

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on aiempaa kokemusta it-kokonaisulkoistuksista ja olet toiminut ulkoistusliiketoiminnan piirissä joko myyjänä, presales-tehtävissä tai muissa vastaavissa rooleissa. Sinulla on laaja ja monipuolinen näkemys erilaisista teknologioista, ”can-do” asennetta ja pidät uuden opiskelua tärkeänä. Työskentelet itsenäisesti ja olet valmis kantamaan vastuuta.

Emme oleta, että olet teknologien syväosaaja kaikilla mainituilla osa-alueilla. Toivomme, että sinulla on laaja-alaista näkemystä moderneista ict-palveluratkaisuista sekä halukkuutta oppia uutta. Me tuemme osaamistasi niillä osa-alueilla mitkä vaativat vielä kehittymistä.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle työn vaativuutta vastaavan palkan, onnistumisista palkitsevan bonusmallin, joustavan tavan työskennellä, viihtyisän ja nuorekkaan työilmapiirin, mielenkiintoisia haasteita sekä huikeat mahdollisuudet kehittyä ammatillisesti. Tehtävien suorittamista varten tarjoamme parhaat työvälineet sekä koulutusta tukemaan kehittymistä ja osaamista. Edellisten lisäksi tarjoamme myös erinomaiset työsuhde-edut sisältäen lähes kaiken kattavan työterveyshuollon, vakuutukset ympäri vuorokauden sekä liikunta- ja lounasedut.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 15.4.2018 mennessä. Paikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa Ville Lehtinen, ville.lehtinen@nebula.fi.

Jätä hakemus

Avoin hakemus
Etkö löytänyt omaasi?

Ei hätää! Nebula tarjoaa paljon mahdollisuuksia ICT-alan huipulta. Jätä meille avoin hakemus, niin olemme yhteydessä jos sopivia positioita avautuu. Aina on tilaa osaaville ja hyville tyypeille.

Jätä hakemus

Tiesitkö?

Nebulalla on useita henkilöitä, jotka ovat olleet työsuhteessa yli 10 vuotta. Viime vuonna 10 vuotta palvelleet lähetettiin F1-kisoihin Barcelonaan.