Avoimet työpaikat

Luomme kumppaneillemme digitaalista etumatkaa ja olemme ylpeitä siitä. Skaalautuvuus on termi, jota osaajamme viljelevät tehokkaan onnistuneesti. Tieto ja taito on kylvetty moneen ja digitalisaation sanansaattajamme jakavat sitä mieluusti niin talon sisällä kuin asiakasrajapinnassakin.

Nebula henkilökuntaedut

 

Asiakaskeskeisyys

Kaikki alkaa osaavasta palvelusta

Asiakaskokemus on kaiken toimintamme keskiössä. Tiedämme onnistuneemme, kun asiakkaan liiketoiminta kasvaa ja kehittyy toivotulla tavalla. Tärkein tehtävämme on ymmärtää asiakkaan tarpeet.
Kehittyminen

Oppi ihmisen tiellä pitää

Ihminen ihmiselle on mottomme. Avoin työympäristömme mahdollistaa jatkuvan oppimisen. Kannustamme henkilökuntaa kouluttautumaan.
Joustava

Töitä etänä tai toimistolla

Uskomme, että työtä voi tehdä missä ja milloin vain. Mahdollistamme asiakkaillemme liikkuvan työn välineet, ja haluamme tarjota henkilökunnalle samat resurssit. Kahvila, koti tai toimisto - sinä päätät.
Microsoft Architect
Työnkuva

Tehtävässä toimit syväasiantuntijana jatkuvien palveluiden tiimissä, tiiviissä yhteistyössä muiden asiantuntijoidemme ja asiakkaiden kanssa. Keskeinen osa työnkuvaasi on asiakkaidemme palvelu- ja palvelinympäristöjen arkkitehtuurin suunnittelu, määrittely ja kehittäminen. Luotamme vastuullesi muutamien avainasiakkuuksiemme palveluarkkitehtuurin, ja pääset myös antamaan kättesi jäljen niin myyntiin kuin oman talon kehityshankkeisiin ja konsultointiprojekteihin. Rakennamme tarkemman työnkuvan mielellämme vastaamaan osaamistasi ja kiinnostuksesi kohteita.

Meillä pääset sparraamaan alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa, kasvattamaan osaamistasi Azuren parissa ja auttamaan asiakkaitamme pilvipalveluiden turvallisessa rakentamisessa ja käyttämisessä.  Työskentelet osana rautaista asiantuntijatiimiä, joka koostuu hosting- ja pilvipalveluteknologioiden huippuosaajista. Jatkuvien palveluiden tiimi vastaa nimettyjen asiakkaiden kaikista pilvi-, käyttö- ja verkkopalveluista sekä niiden ylläpidosta, suunnittelusta ja toteutuksesta.

Toivomme

Toivomme sinulta

  • vankkaa kokemusta eri Microsoft-teknologioista, niiden päälle rakennetuista palvelu- ja palvelinympäristöistä ja virtualisointialustoista sekä niiden hallinnoinnista
  • useamman vuoden kokemusta Microsoft-tuotteista ja niihin liittyvistä toimitusprojekteista
  • Microsoft- ja muiden pilviratkaisujen tuntemusta (Azure, O365, Intune ja EMS)
  • AD-, ADFS-, GPO- ja PowerShell-osaamista
  • Exchange- ja tietokantaosaamista (MySQL, MSSQL)
  • sertifiointeja soveltuvilta osa-alueilta
  • hyviä kommunikointi- ja dokumentointitaitoja suomen ja englannin kielellä

Sinulla on mielellään myös kokemusta isoista ja skaalautuvista järjestelmistä sekä korkean käytettävyyden ratkaisuista. Olet jo kartuttanut kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä, joten osaat kuunnella asiakkaan tarpeita sekä toteuttaa niihin soveltuvia ratkaisuja. Tutkit aktiivisesti uusia teknologioita ja olet kiinnostunut niiden kehittämisestä.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä vastuullisessa roolissa ja antaa panoksesi asiakkaidemme liiketoimintakriittisten palveluiden suunnitteluun ja toteutukseen. Ilmapiirimme on mukavan kokoisen kasvuyrityksen tapaan rento ja viihtyisä. Saat mielenkiintoisia haasteita ja huikean tilaisuuden kehittyä ammatillisesti, ja liiketoimintamme vahvasti laajentuessa mahdollisuuksia osaamisen kasvattamiseen on luvassa myös tulevaisuudessa. Tehtäviesi suorittamista varten tarjoamme siihen sopivimmat työvälineet, joustavan tavan työskennellä sekä koulutusta ja sertifiointeja tukemaan osaamistasi ja kehittymistäsi. Näiden lisäksi meillä on tietenkin myös hyvät työsuhde-edut, sisältäen muun muassa laajennetun työterveyshuollon, tapaturmavakuutuksen ympäri vuorokauden sekä runsaasti liikunta- ja kulttuurisaldoa.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 31.8.2018 mennessä.

Lisätietoa tehtävästä antavat Head of Service Operations Sami Pölkkynen, p. 050 596 5515, e-mail sami.polkkynen@nebula.fi (pois lukien 9.7.-3.8.) tai Katja Keto, p. 050 326 5310, e-mail katja.keto@nebula.fi (2.7. alkaen).

Jätä hakemus

Avoin hakemus
Etkö löytänyt omaasi?

Ei hätää! Nebula tarjoaa paljon mahdollisuuksia ICT-alan huipulta. Jätä meille avoin hakemus, niin olemme yhteydessä jos sopivia positioita avautuu. Aina on tilaa osaaville ja hyville tyypeille.

Jätä hakemus