Avoimet työpaikat

Nebula on voimakkaasti kasvava pilvipalveluyritys, joka ainoana palvelutarjoajana Suomessa hallitsee koko ICT-kentän. Takaamme asiakkaillemme turvallisen ja luotettavan ICT-ympäristön sekä tarjoamme edistykselliset digitaalista liiketoimintaa tukevat palvelut. Meillä on yli 40 000 asiakasta ja palvelemme heitä 160 alan ammattilaisen voimin. Rooleja tarjoamme markkinoinnin, myynnin, konsultoinnin, asiakaspalvelun sekä infran parissa.


NEBULA PALKKAA NYT 100 UUTTA IT-AMMATTILAISTA

Haemme avoimiin tehtäviin useita henkilöitä. Lähetä hakemus tehtävään pikaisesti, koska aloitamme haastattelut heti hakemusten saavuttua ja paikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisää tietoa saat osoitteesta 100.nebula.fi/.

 

 

Nebula henkilökuntaedut

 

ASIAKASKESKEISYYS

KAIKKI ALKAA OSAAVASTA PALVELUSTA

Asiakaskokemus on kaiken toimintamme keskiössä. Tiedämme onnistuneemme, kun asiakkaan liiketoiminta kasvaa ja kehittyy toivotulla tavalla. Tärkein tehtävämme on ymmärtää asiakkaan tarpeet.
KEHITTYMINEN

OPPI SE ON JOKA IHMISEN TIELLÄ PITÄÄ

Ihminen ihmiselle on mottomme. Avoin työympäristömme mahdollistaa jatkuvan oppimisen. Kannustamme henkilökuntaa kouluttautumaan.
JOUSTAVA

TÖITÄ ETÄNÄ TAI TOIMISTOLLA

Uskomme, että työtä voi tehdä missä ja milloin vain. Mahdollistamme asiakkaillemme liikkuvan työn välineet ja haluamme tarjota henkilökunnalle samat resurssit. Kahvila, koti tai toimisto - sinä päätät.
Cloud, AWS ja Azure osaajia
TYÖNKUVAUS

Etsimme useita Cloud, AWS ja Azure -osaajia rakentamaan ja kehittämään asiakkaidemme pilvipalveluita. Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on kokemusta tai sinua kiinnostaa infrastruktuurin automaatio ja pilviteknologiat. Sinulla on kokemusta esimerkiksi Amazon Web Services -, Google Cloud - tai Azure-palvelusta sekä Linux-järjestelmäylläpidosta. Mielenkiintosi herättävät niin ikään termit Ansible, Kubernetes ja Docker.

Omaat kyvykkyyden tai haluat oppia kyvykkyyden automatisoida ylläpidollisia toimia ja osaat skriptaamisen sekä sinulla mielenkiintoa avoimen lähdekoodin projekteja kohtaan. Sinulla on halu kehittyä oman osa-alueesi asiantuntijana. Hahmotat isoja kokonaisuuksia ja tunnistat järjestelmien välisiä riippuvuuksia. Pääset työskentelemään todellisten alan ammattilaisten kanssa sekä tämän hetken kuumimman toimialan, pilviteknologioiden ja siihen liittyvien palveluiden parissa

Uskomme, että yksittäistä taitoa tärkeämpää on halu kehittyä ja oppia. Nykyinen toimenkuvasi voi olla järjestelmäasiantuntija tai ohjelmistosuunnittelija, joka kaipaa uusia haasteita.

Työssäsi tulet toimimaan osana Nebula Solutions –liiketoimintayksikön projektipalvelut- ja konsultointitiimiä, jossa pääset työskentelemään Pohjoismaiden parhaiden pilvipalveluiden asiantuntijoiden kanssa. Tiimi vastaa nimettyjen asiakkaiden kaikista pilvi-, käyttö- ja verkkopalveluiden projektoinnista, konsultoinnista, suunnittelusta ja käyttöönotosta. Titteli työtehtävässä on joko Consultant tai Senior Consultant kokemuksen ja osaamisen mukaisesti.

Roolinasi on toimia pilvipalveluiden teknisen konsultin ja arkkitehdin roolissa konsultoimassa ja rakentamassa asiakkaille pilvipohjaisia ratkaisuja. Työtehtäviin kuuluu esimerkiksi pilvi-infran pystyttäminen ja automatisointi, tuotantoon vientien sekä ci/cd-putkien ja DevOps-työkalujen rakentelu.

TARVITSET
 • Kokemusta pilvipalveluista (OpenStack, AWS, Azure) käyttämisestä
 • Kokemusta skriptaamisesta/ohjelmoinnista
 • Arkkitehtuuri ja suunnittelutason osaamista
 • Vahvaa kokemusta palvelinkäyttöjärjestelmistä (GNU/Linux)
 • Tietoliikenteen ymmärrystä
TOIVOMME
 • Sertifiointeja soveltuvilta osa-alueilta
 • Kokemusta dockereista ja muista konttityökaluista
 • Kokemusta hajautetuista järjestelmistä, sekä korkean käytettävyyden ratkaisuista
 • Kokemusta automaatiotyökaluista (esim. Heat, CloudFormation)
 • Kokemusta ketterän kehittämisen työkaluista CI/CD putkien rakentamisesta (esim. Jenkins, Git)
 • DevOps -osaaminen
 • Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Eduksi luetaan hyvät esiintymiskyvyt sekä kyky tuottaa kirjallista materiaalia ja esityksiä.
TARJOAMME

Tarjoamme sinulle kannustavan palkkamallin ja joustavan tavan työskennellä Nebulan etätyömallin mukaisesti, viihtyisän ja nuorekkaan työilmapiirin, mielenkiintoisia haasteita ja huikeat mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti. Työtehtävien suorittamista varten tarjoamme parhaat työvälineet sekä koulutusta tukemaan kehittymistä ja osaamista.  Edellisten lisäksi tarjoamme myös erinomaiset työsuhde-edut sisältäen kattavan työterveyshuollon, vakuutukset ympäri vuorokauden sekä liikunta- ja lounassaldoa.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveen kanssa oheisella lomakkeella. 

Haastattelut aloitetaan heti kun hakemuksia tulee ja paikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävään liittyen tarjoaa Tomi Jylhä, tomi.jylha@nebula.fi

Jätä hakemus

TEKNINEN TIETOTURVAKONSULTTI
TYÖNKUVA

Työssäsi olet osana liiketoimintayksikön konsultointitiimiä, jossa pääset työskentelemään Pohjoismaiden parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Nebula Solutionsin asiakkaat ovat tunnettuja Suomalaisia keskisuuria yrityksiä ja haluat auttaa asiakkaittamme pilvipalveluiden turvallisessa käyttämisessä. Vastaat yksikkömme asiakkaiden tietoturvan parhaista käytänteistä, kehittämisestä sekä jalkauttamisesta teknisestä näkökulmasta.

PÄIVITTÄISESSÄ TYÖSSÄ TULET TOIMIMAAN

 • Teknisenä tietoturvakonsulttina asiakasprojekteissa yksin ja muiden konsulttien kanssa
 • Nebulan tietoturvakonsultoinnin teknisten metodologioiden ja toimintatapojen kehittämisessä
 • Nebulan tietoturvatarjoaman teknisten työkalujen rakentamisessa ja kehittämisessä

Pääset hyödyntämään osaamistasi yhdessä Suomen mielenkiintoisimmista ICT-alan yrityksistä. Toimit tiiviissä yhteistyössä asiakashallinnan, tuotekehityksen, konsultoinnin ja teknisten asiantuntijoidemme kanssa.

SINULLA ON KOKEMUSTA SEURAAVISTA

 • Lokienhallintaan liittyvät ratkaisut
 • Palvelimien, verkkolaitteiden ja päätelaitteiden koventaminen
 • Haavoittuvuuksienhallintaan liittyvät tekniset ratkaisut
 • Tietoturvapoikkeamien hallintaan liittyvät prosessit
 • Ymmärrät mitä ISO27001, CIS Top 20, Vahti ja Katakri tarkoittavat ja miten ne liittyvät edellisiin asioihin
 • Ymmärrät ja tunnet edellä mainittujen toteuttamiseen tarvittavat työkalut, myös open source-puolelta
 • Ymmärrät EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimukset ainakin teknisiltä osin
 • Omaat kokemusta asiakkaiden kanssa työskentelystä, esim. konsultin tai asiantuntijan roolissa
 • Omaat kokemusta sisäisestä tai asiakasympäristöjen tietoturva-auditoinnista ja niiden suunnittelusta
 • Tietoturva-alan sertifioinnit tai koulutukset (esim. SANS, ISACA, ISC2) katsotaan eduksi

Tiedät kokemuksesta, että erikokoisilla yrityksillä ja eri toimialoilla voi olla hyvinkin erilaisia vaatimuksia tietoturvan osalta ja pystyt tunnistamaan ja ymmärtämään eri asiakkaiden tarpeita. Osaat toimia oma-aloitteisesti ja itsenäisesti ja olet aikaisemmin osallistunut onnistuneisiin tietoturvaprojekteihin ja hahmotat hyvin myös edellä mainittujen kokemusvaatimuksiin liittyvät kokonaisuudet. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Hyvät esiintymiskyvyt sekä kyky tuottaa laadukasta kirjallista materiaalia ja esityksiä luetaan eduiksi.

Tarjoamme sinulle kannustavan palkkamallin ja joustavan tavan työskennellä Nebulan etätyömallin mukaisesti, viihtyisän ja nuorekkaan työilmapiirin, mielenkiintoisia haasteita ja huikeat mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti. Työtehtävien suorittamista varten tarjoamme parhaat työvälineet sekä koulutusta tukemaan kehittymistä ja osaamista. Edellisten lisäksi tarjoamme myös erinomaiset työsuhde-edut sisältäen kattavan työterveyshuollon, vakuutukset sekä liikunta- ja lounassaldoa.

KIINNOSTUITKO?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveen kanssa oheisella lomakkeella 31.10.2017 mennessä.


Haastattelut aloitetaan heti kun hakemuksia tulee ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tarjoaa Senior Security Consultant Kirill Filatov, kirill@nebula.fi.

Jätä hakemus

PROJECT MANAGER
TYÖNKUVA

Haemme Nebula Solutionsiin Projektipäällikköä

Työssäsi olet osana Nebula Solutions –liiketoimintayksikön projektipalvelut- ja konsultointitiimiä, jossa pääset työskentelemään Pohjoismaiden parhaiden pilvipalveluiden asiantuntijoiden kanssa.

Nebula Solutionsin asiakkaat ovat tunnettuja Suomalaisia keskisuuria yrityksiä. Sinulla on vankka kokemus projektitoiminnasta ja Sinulla on kokemusta ICT-infran muutosprojekteista transitioprojekteista järjestelmien ja sovelluksien käyttöönottoprojekteihin. Dokumentoit ja raportoit asiat selkeästi ja toimit mielelläsi asiakasrajapinnassa. Ymmärrät ja tunnistat eri pilviteknologiat ja niiden erot sekä tunnet niihiin liittyvät palvelut ja lyhenteet.

Sinulla on kokemusta seuraavista

 • Vähintään viiden vuoden kokemusta projektipäällikön tehtävistä
 • Kokemusta ICT-palveluiden transitioprojekteista
 • Kokemusta eri teknologioiden käyttöönottoprojekteista
 • Vahva teknologiatausta ja kyky toimia sekä kommunikoida teknisten asiantuntijoiden kanssa
 • Kokemusta osallistumisesta myyntiprojekteihin

Arvostamme:

 • Sertifiointeja soveltuvilta osa-alueilta
 • Eri projektimenetelmien tuntemista
 • Kokemusta ketterän kehittämisen projektien ohjauksesta
 • Kokemusta pilvipalveluiden käyttöönottoprojekteista (esim. AWS ja Azure)
 • Kokemusta projektipalveluiden kehittämisestä ja jalkauttamisesta
 • Kokemusta ICT-infrastruktuuripalveluista

 

Tiedät kokemuksesta, että erikokoisilla yrityksillä ja eri toimialoilla voi olla hyvinkin erilaisia tarpeita ja vaatimuksia projektien osalta. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Eduksi luetaan hyvät esiintymiskyvyt sekä kyky tuottaa kirjallista materiaalia ja esityksiä. Pääset työskentelemään osana rautaista asiantuntijatiimiä, joka koostuu eri pilvipalveluteknologioiden huippuosaajista.  Tiimi vastaa nimettyjen asiakkaiden kaikista pilvi-, käyttö- ja verkkopalveluiden projektoinnista, konsultoinnista, suunnittelusta ja käyttöönotosta.

Tarjoamme sinulle kannustavan palkkamallin ja joustavan tavan työskennellä Nebulan etätyömallin mukaisesti, viihtyisän ja nuorekkaan työilmapiirin, mielenkiintoisia haasteita ja huikeat mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti. Työtehtävien suorittamista varten tarjoamme parhaat työvälineet sekä koulutusta tukemaan kehittymistä ja osaamista. Edellisten lisäksi tarjoamme myös erinomaiset työsuhde-edut sisältäen kattavan työterveyshuollon, vakuutukset ympäri vuorokauden sekä liikunta- ja lounassaldoa.

KIINNOSTUITKO?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveen kanssa oheisella lomakkeella 31.10.2017 mennessä.

Haastattelut aloitetaan heti kun hakemuksia tulee ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävään liittyen tarjoaa Tomi Jylhä, tomi.jylha@nebula.fi
 

Jätä hakemus

SYSTEM SPECIALIST
TYÖNKUVA

Työssäsi olet osana Nebula Solutions –liiketoimintayksikön asiantuntijatiimiä, jossa kanssasi työskentelee rautaisia Verkko-, Linux- ja Microsoft-asiantuntijoita uusimpien teknologioiden ja pilviratkaisuiden parissa.

Asiakasyritykset ovat tunnettuja Suomalaisia keskisuuria yrityksiä. Sinulla on vankka kokemus teknologioista ja asiakaspalvelutehtävistä ja olet parhaimmillasi, kun pääset ratkaisemaan asiakkaidemme ongelmia.

Työtehtäviisi kuuluu asiakkaidemme tukipyyntöjen ja ongelmien ratkaisu puhelimessa, sähköpostitse tai työpyyntöjen välityksellä. Useimmiten ongelmat koskettavat asiakkaan palvelin- tai pilviympäristöä, mutta mukaan mahtuu myös työasemapalveluiden asiakkaiden tukipyyntöjä ja ongelmia.

Omaat aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutehtävistä ja osaat dokumentoida työsi tulokset. Meille kaikista tärkeintä on kuitenkin se, että olet valmis ja halukas kehittymään pohjoismaiden parhaaksi pilvipalveluiden asiantuntijoiksi, oli osaamisalueesi myöhemmin sitten Azure, AWS tai Cloud 9.

EDELYTÄMME
 • Asiakaspalvelukokemusta ja halua tehdä asiakaspalvelutyötä (esim. Service Desk)
 • Priorisointikykyä
 • Osaamista IT-infrastruktuurista (palvelimista, työasemista, tietoliikenteestä, Windows-/Linux-järjestelmistä, tablet- ja mobiililaiteista)
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja
 • Kokemusta haasteellisten IT-ongelmien ratkaisuista
 • Oikeaa asennetta ja halua oppia uutta
TOIVOMME
 • Kykyä omaksua erilaisia asiakasympäristöjä
 • Tiimityöskentelytaitoja
 • AD-, GPO-, Powershell-osaamista
 • ITIL-osaamista

Erityisesti arvostamme kokemusta FIM/MIM-ympäristöjen ylläpidosta (Forefront Identity Manager / Microsoft Identity Manager).

TARJOAMME

Nebula Solutions tarjoaa sinulle huumorintajuisen työympäristön, jossa pääset työskentelemään osana rautaista asiantuntijatiimiä, joka koostuu eri pilvipalveluteknologioiden huippuosaajista. Tiimi vastaa nimettyjen asiakkaiden kaikista pilvi-, käyttö- ja verkkopalveluista ja niiden ylläpidosta, suunnittelusta ja toteutuksesta.

Työtehtäviä varten Nebula Solutions tarjoaa sinulle kannustavan palkkamallin ja joustavan tavan työskennellä Nebulan etätyömallin mukaisesti. Työtehtävien suorittamista varten tarjoamme parhaat työvälineet sekä koulutusta tukemaan kehittymistä ja osaamista.

Nebula tarjoaa myös loistavat henkilöstöedut; hyvän työterveyshuollon, kattavat vakuutukset ympäri vuorokauden sekä lounas- ja liikuntasaldoa.

KIINNOSTUITKO?

Lähetä hakemuksesi ja CV meille oheisella lomakkeella 31.10.2017 mennessä.  Haemme tällä hetkellä useita uusia System Specialisteja palvetuotantotiimeihin. Haastattelut aloitetaan heti kun hakemuksia tulee ja paikat täytetään heti kun sopivia henkilöitä löytyy.

Lisätietoja tehtävään liittyen tarjoaa Simo Hallikainen, simo.hallikainen@nebula.fi

Jätä hakemus

MICROSOFT ARCHITECT
TYÖNKUVAUS

Työssäsi olet osana Nebula Solutions -liiketoimintayksikön Service Operations -osastoa, jossa pääset työskentelemään Pohjoismaiden parhaiden pilvipalveluiden asiantuntijoiden kanssa.

Nebula Solutionsin asiakkaat ovat tunnettuja Suomalaisia keskisuuria yrityksiä. Sinulla on vankka kokemus eri Microsoft-teknologioista. Osaat kuunnella asiakasta ja suunnitella asiakkaan tarpeisiin soveltuvan palvelu- tai palvelinarkkitehtuurin Azuren tai muun pilvialustan päälle. Ymmärrät rajapintojen merkityksen ja automatisoinnin tärkeyden, sekä myös hyödynnät näitä sujuvasti. Dokumentoit asiat selkeästi ja toimit mielelläsi asiakasrajapinnassa. Ymmärrät ja tunnistat eri pilviteknologiat ja niiden erot sekä tunnet niihiin liittyvät palvelut ja lyhenteet.

EDELLYTÄMME
 • Vähintään viiden vuoden kokemusta Windows-palvelinjärjestelmistä ja keskeimmistä Microsoftin tuotteista
 • Arkkitehtuuri ja suunnittelutason osaamista
 • Kokemusta virtualisointiteknologioista (esim. Hyper-V, VMware)
 • Kokemusta edellä mainittujen teknologioiden käyttöönottoprojekteista
TOIVOMME
 • Sertifiointeja soveltuvilta osa-alueilta
 • Kokemusta palveluiden hallinnasta julkisissa pilvipalveluissa (esim. AWS, Office365 ja Azure)
 • Kokemusta julkisten pilvipalveluiden federaatioista ja käyttöoikeushallinnasta
 • Kokemusta System Center -tuotteista
 • AD-, ADFS-, GPO-, O365-, PowerShell -osaamista
 • Tietokantaosaamista (esim. MySQL, MS SQL)
 • Kokemusta isoista ja skaalautuvista järjestelmistä, sekä korkean käytettävyyden ratkaisuista

Erityisesti arvostamme kokemusta FIM/MIM-ympäristöjen ylläpidosta (Forefront Identity Manager / Microsoft Identity Manager).

TARJOAMME

Nebula Solutions yksikössä pääset työskentelemään osana rautaista asiantuntijatiimiä, joka koostuu eri pilvipalveluteknologioiden huippuosaajista.  Tiimi vastaa nimettyjen asiakkaiden kaikista pilvi-, käyttö- ja verkkopalveluista ja niiden ylläpidosta, suunnittelusta ja toteutuksesta.

Tarjoamme sinulle kannustavan palkkamallin ja joustavan tavan työskennellä Nebulan etätyömallin mukaisesti, viihtyisän ja nuorekkaan työilmapiirin, mielenkiintoisia haasteita ja huikeat mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti. Työtehtävien suorittamista varten tarjoamme parhaat työvälineet sekä koulutusta tukemaan kehittymistä ja osaamista.  Edellisten lisäksi tarjoamme myös erinomaiset työsuhde-edut sisältäen kattavan työterveyshuollon, vakuutukset ympäri vuorokauden sekä liikunta- ja lounassaldoa.

KIINNOSTUITKO?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveen kanssa oheisella lomakkeella 31.10.2017 mennessä.

Haastattelut aloitetaan heti kun hakemuksia tulee ja paikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävään liittyen tarjoaa Sami Pölkkynen, sami.polkkynen@nebula.fi

Jätä hakemus

LINUX SPECIALIST
TYÖNKUVAUS

Työssäsi toimit osana Nebula Solutions –liiketoimintayksikön asiantuntijatiimiä, jossa kanssasi työskentelee huippu Verkko-, Linux- ja Microsoft-asiantuntijoita uusimpien teknologioiden ja pilviratkaisuiden parissa.

Omaat kokemusta Web- ja tietokantapalvelimien ylläpidosta. Pidät työssäsi vaihtelusta. Olet mieluusti mukana asiakasprojekteissa ja välillä teet vaativaa ongelmanhallintaa. Tarvittaessa osaat suunnitella asiakkaan tarpeisiin soveltuvan ratkaisun, oli kyse sitten isommasta palvelininfrastruktuurista tai tietokantaklusterista. Ratkaisuja suunnitellessasi pyrit ensisijaisesti hyödyntämään pilvipalveluiden tuomia hyötyjä.

Ymmärrät eri pilviteknologiat ja lyhenteet AWS, OpenStack, IaaS, PaaS ja SaaS eivät ole sinulle vieraita.

EDELLYTÄMME
 • ”Can do” -asennetta
 • Vähintään kolmen vuoden kokemusta palvelinkäyttöjärjestelmistä (Linux)
 • Kokemusta www- ja tietokantasovelluksista sekä niiden optimoinnista
 • Kokemusta tai halua oppia automaatiotyökalujen käyttö (Ansible, Heat, scriptaus)
 • Verkkoteknologioiden perusteiden osaamista (IP-verkot, palomuurit, kuormantasaajat)
 • Oma-aloitteisuutta ja ongelmanratkaisukykyä
ARVOSTAMME
 • Kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä menestyksekkäästi
 • Kokemusta isoista ja skaalautuvista järjestelmistä, sekä korkean käytettävyyden ratkaisuista
 • Aiempaa kokemusta OpenStack, AWS tai vastaavista toteutuksista

Kun asenne on kohdallaan ja sinulta löytyy reipasta mieltä, saatat olla etsimämme henkilö.

TARJOAMME

Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa pääset työskentelemään osana rautaista asiantuntijatiimiä, joka koostuu eri pilvipalveluteknologioiden huippuosaajista. Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä alan huipulla,  loistavat henkilöstöedut; hyvän työterveyshuollon, kattavat vakuutukset ympäri vuorokauden, lounas- sekä liikunta- ja kulttuurisaldoa.

Tavoitteenamme on olla Pohjoismaiden ykkönen vuonna 2017 hallituissa, avaimet käteen –periaatteella tuotetuissa pilvipalveluissa. Tähän tarvitsemme alan parhaat tekijät, jollainen sinäkin olet, tai jollaiseksi haluat kehittyä.

KIINNOSTUITKO

Lähetä hakemuksesi ja CV meille oheisen lomakkeen kautta 31.10.2017 mennessä. Haastattelut aloitetaan heti kun hakemuksia saapuu ja paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävään liittyen tarjoaa Sami Pölkkynen, Head of Service Operations, puh. 050 596 5515, email: sami.polkkynen@nebula.fi.

Jätä hakemus

SENIOR NETWORK SPECIALIST
TYÖNKUVAUS

Työssäsi olet osana Nebula Solutions -liiketoimintayksikön asiantuntijatiimiä, jossa kanssasi työskentelee kokeneita Verkko-, Linux- ja Microsoft-asiantuntijoita. Asiakasyritykset ovat tunnettuja suomalaisia keskisuuria yrityksiä.

Olet verkkoasiantuntija, joka on luonteeltaan järjestelmällinen ja suunnitelmallinen. Omaat hyvät dokumentointi- ja kommunikointitaidot sekä hyvät tekniset valmiudet, jotta osaat keskustella ja suunnitella asiakasympäristöjä yhdessä asiakkaiden ja pilvipalveluiden asiantuntijoidemme kanssa. Sinulla on kokemusta tietoliikenneverkkojen (IP/MPLS, Ethernet) suunnittelusta, toteutuksesta ja ylläpidosta. Lisäksi katsomme eduksi kokemuksen tietoliikennepalveluiden konfiguraation automatisoinnista.

Ennen kaikkea sinulta löytyy "can do" -asennetta ja reipasta otetta tekemiseen!


Edellytämme seuraavaa osaamista:

 • IP/MPLS, BGP (Cisco, Alcatel-Lucent, Juniper)
 • L2-verkot (Cisco, Alcatel-Lucent, HP)
 • Palomuurit (Fortigate, Cisco ASA)


Katsomme eduksi:

 • Alan sertifikaatit (esim. Cisco, Juniper, Fortinet)
 • Kokemuksen kuormantasaajista
TARJOAMME

Nebula Solutions tarjoaa sinulle huumorintajuisen työympäristön, jossa pääset työskentelemään osana asiantuntijatiimiä, joka koostuu eri pilvipalveluteknologioiden huippuosaajista. Tiimi vastaa nimettyjen asiakkaiden kaikista pilvi-, käyttö- ja verkkopalveluista ja niiden ylläpidosta, suunnittelusta ja toteutuksesta.

Työtehtäviä varten Nebula Solutions tarjoaa sinulle kannustavan palkkamallin ja joustavan tavan työskennellä Nebulan etätyömallin mukaisesti. Työtehtävien suorittamista varten tarjoamme parhaat työvälineet sekä koulutusta tukemaan kehittymistä ja osaamista.

Nebula tarjoaa myös
loistavat henkilöstöedut; hyvän työterveyshuollon, kattavat vakuutukset ympäri vuorokauden, lounas- sekä kulttuuri- ja liikuntasaldoa.

Tavoitteenamme on olla Pohjoismaiden luotettavin kumppani pienille ja keskisuurille yrityksille hallituissa, avaimet käteen -periaatteella tuotetuissa pilvipalveluissa. Tähän tarvitsemme alan parhaat tekijät, jollainen sinäkin olet, tai jollaiseksi haluat oma-aloitteisesti kehittyä.

 

KIINNOSTUITKO?

Lähetä pikaisesti hakemuksesi ja CV meille tai viimeistään 31.10.2017 mennessä.
Haastattelut aloitetaan heti kun hakemuksia saapuu ja paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävään liittyen tarjoaa Simo Hallikainen, simo.halllikainen@nebula.fi ja Sami Pölkkynen, sami.polkkynen@nebula.fi.

Jätä hakemus

SERVICE OPERATIONS CENTER SPECIALIST (24/7)
TYÖNKUVAUS

Työssäsi olet osana Nebula Solutions -liiketoimintayksikön valvomotiimiä, jossa kanssasi työskentelee rautaisia Linux- ja Microsoft-asiantuntijoita. Tavoitteenamme on olla Pohjoismaiden luotettavin kumppani pienille ja keskisuurille yrityksille hallituissa, avaimet käteen -periaatteella tuotetuissa pilvipalveluissa. Tähän tarvitsemme alan parhaat tekijät, jollainen sinäkin olet, tai jollaiseksi haluat oma-aloitteisesti kehittyä.

Työ on itsenäistä kolmivuorotyötä, jossa korostuu tarkkaavaisuus, ammattimainen ote sekä paineensietokyky. Työtehtävistä selviytyminen edellyttää nopeaa tilannekuvan hahmottamista ja päätöksentekokykyä. Työtehtäviin kuuluu mm. Nebulan ja asiakkaidemme palveluiden valvonta ja tarvittaessa häiriötilanteista tiedottaminen sekä asiakastuki. Tiimimme toimii vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri.

EDELLYTÄMME
 • Kokemusta asiakaspalvelu ja vuorotyöstä
 • Perusosaamista Linux / Unix -käyttöjärjestelmistä 
 • Perusosaamista Windows-työasema- / -palvelinympäristöistä
 • Halua oppia uutta ja kouluttautua (tuemme alan sertifiointien suorittamista).
TARJOAMME

Nebula Solutions tarjoaa sinulle huumorintajuisen työympäristön, jossa pääset työskentelemään osana rautaista asiantuntijatiimiä, joka koostuu eri pilvipalveluteknologioiden huippuosaajista. Tiimi vastaa nimettyjen asiakkaiden kaikista pilvi-, käyttö- ja verkkopalveluista ja niiden ylläpidosta, suunnittelusta ja toteutuksesta.

Nebula tarjoaa myös loistavat henkilöstöedut; hyvän työterveyshuollon, kattavat vakuutukset ympäri vuorokauden, lounas- sekä kulttuuri- ja liikuntasaldoa.

KIINNOSTUITKO?

Lähetä hakemuksesi ja CV 31.10.2017 mennessä. Haastattelut aloitetaan heti kun hakemuksia tulee ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävään liittyen tarjoaa Aki Salminen (lomalla 11.9 asti), aki.salminen@nebula.fi, Simo Hallikainen, simo.hallikainen@nebula.fi tai Sami Pölkkynen, sami.polkkynen@nebula.fi.

Jätä hakemus

PRESALES RATKAISUKONSULTTI - TURKU
TYÖNKUVA

Haemme nyt Presales ratkaisukonsulttia Suomen Turkuun.

Presales Ratkaisukonsulttina vastaat uusasiakkaille muodostettavista asiakaskohtaisista palveluratkaisuista. Työssäsi toimit asiakkaiden lisäksi tiiviissä yhteistyössä mm. myyjien, teknisten arkkitehtien ja projektipäälliköiden kanssa.

Muodostamasi palveluratkaisut pohjautuvat korkealuokkaisiin pilviteknologioihin, kuten esimerkiksi Nebulan Cloud 9 (Open Stack), Amazon AWS ja Microsoft Azure -pilvipalvelualustoihin. Tunnet hyvin edeltä mainitut pilviteknologiat ja pystyt kommunikoimaan palveluratkaisujen sisällön ja niiden tuomat edut niin tekniselle henkilökunnalle kuin asiakkaan johdollekin. Pilviratkaisujen lisäksi tunnet monipuolisesti yrityksen IT-ratkaisuja ja pystyt muodostamaan niistä asiakaskohtaisia palvelukokonaisuuksia Nebulan korkealuokkaisesta palvelutarjoomasta.

Työssäsi määrität palveluratkaisujen lisäksi palvelun asiakashinnat yhdessä myynnin kanssa. Olet tukena sopimusneuvotteluissa palvelun tekniseen tuottamiseen liittyvissä kysymyksissä. Asiakkaan näkökulmasta olet luottohenkilö, joka ymmärtää kulloisenkin asiakkaan ja muodostaa niistä kustannustehokkaita huippuluokan palveluja.

Vastuullesi kuuluu mm.

 • Asiakastarpeen kartoittaminen ja ymmärtäminen
 • Ratkaisusuunnittelu sisältäen ratkaisun hinnoittelun
 • Sopimusneuvottelut
 • Projektitoimituksen varmistaminen

Työssäsi pääset hyödyntämään ja kehittämään osaamistasi yhdessä Suomen mielenkiintoisimmista IT-alan yrityksistä.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla on laaja ja monipuolinen näkemys erilaisista teknologioista, omaat ”can-do” asenteen ja pidät uuden opiskelua tärkeänä. Työskentelet itsenäisesti ja valmis kantamaan vastuuta.

Odotamme, että sinulla on kokemusta joistakin seuraavista osa-alueista ja haluat kehittyä muilla osa-alueilla eteenpäin:

 • Aito B2B-ratkaisumyynti
 • Kokonaisvaltaiset ulkoistuspalvelut
  • Loppukäyttäjäpalvelut
  • Pilvi- ja konesalipalvelut
  • Yhteyspalvelut
 • Teknologiat: Cloud9 (OpenStack), Microsoft Azure, O365, Win10, Yhteyspalvelut

 

Emme oleta, että olet teknologien syväosaaja mainituilla osa-alueilla, mutta toivomme, että sinulla on sopivasti mielenkiintoa kaikkia mainittuja osa-alueita kohtaan. Jos olet etsimämme henkilö, me tuemme osaamistasi niillä osa-alueilla mitkä vaativat vielä kehittymistä.

TARJOAMME

Tarjoamme sinulle työn vaativuutta vastaavan palkan, onnistumisista palkitsevan bonusmallin, joustavan tavan työskennellä, viihtyisän ja nuorekkaan työilmapiirin, mielenkiintoisia haasteita ja huikeat mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti.

Työtehtävien suorittamista varten tarjoamme parhaat työvälineet sekä koulutusta tukemaan kehittymistä ja osaamista. Edellisten lisäksi tarjoamme myös erinomaiset työsuhde-edut sisältäen lähes kaiken kattavan työterveyshuollon, vakuutukset ympäri vuorokauden sekä liikunta- ja lounasedut

KIINNOSTUITKO?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveen kanssa oheisella lomakkeella 31.10.2017 mennessä.

Haastattelut aloitetaan heti kun hakemuksia tulee ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

 

Lisätietoja tarjoaa Salla Soljanlahti salla.soljanlahti@nebula.fi

Jätä hakemus

Työn tuottavuus, Office 365 konsultti
TYÖNKUVA

Etsimme työn tuottavuuden asiantuntijaa auttamaan asiakkaitamme työn tuottavuuteen liittyvien ratkaisuiden konsultoinnissa.

Sinulla on kokemusta Office 365 ja Azure palveluista sekä muista Microsoft-teknologioista. Olet omimmillasi asiakastyössä ja työskennellessäsi osana tiimiä eikä konsultointi- ja projektityö ole sinulle vierasta. Haluat oppia uutta sekä kehittää itseäsi ja pystyt organisoimaan ja priorisoimaan tehtäviä.

Työssäsi olet osana Nebulan projekti- ja konsultointitiimiä jossa pääset työskentelemään todellisten alan ammattilaisten kanssa sekä tämän hetken kuumimman toimialan, pilviteknologioiden ja siihen liittyvien palveluiden parissa.

EDELLYTÄMME

 

 • Kokemusta projektityöskentelystä ja konsultoinnista
 • Kokemusta Office 365 ympäristöstä ja sovelluksista
 • Kokemusta palveluiden hallinnasta Azure ympäristössä
 • Kokemusta Windows- palvelinjärjestelmistä ja keskeimmistä Microsoftin tuotteista
TOIVOMME
 • Sertifiointeja soveltuvilta osa-alueilta
 • Microsoft Enterprise Mobility + Security ja Microsoft Intune kokemusta
 • Kokemusta Active Directorysta, Azure AD:sta ja Azure Resource Managerista
 • Kokemusta System Center –tuotteista
TARJOAMME

Tarjoamme sinulle kannustavan palkkamallin ja joustavan tavan työskennellä Nebulan etätyömallin mukaisesti, viihtyisän ja nuorekkaan työilmapiirin, mielenkiintoisia haasteita ja huikeat mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti. Työtehtävien suorittamista varten tarjoamme parhaat työvälineet sekä koulutusta tukemaan kehittymistä ja osaamista. Edellisten lisäksi tarjoamme myös erinomaiset työsuhde-edut sisältäen kattavan työterveyshuollon, vakuutukset ympäri vuorokauden sekä liikunta- ja lounassaldoa.

KIINNOSTUITKO?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveen kanssa oheisella lomakkeella 31.10.2017 mennessä.

Haastattelut aloitetaan heti kun hakemuksia tulee ja paikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävään liittyen tarjoaa Tomi Jylhä, tomi.jylha@nebula.fi

Jätä hakemus

SALES MANAGER
KETÄ HAEMME

Ulkoistusliiketoimintamme kasvaessa haemme kokenutta myyjää ulkoistushankkeiden myyntiin pääkaupunkiseudulle.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on aiempaa kokemusta IT kokonaisulkoistuksista ja olet toiminut ulkoistusliiketoiminnan piirissä joko myyjänä, presales tehtävissä tai muissa vastaavissa rooleissa.

Myyntihankkeissa toimit itsenäisesti ja sinulle onkin jo kertynyt kokemusta myyntihankkeiden johtamisesta. Osaat muodostaa asiakasta vakuuttavia tarjouksia yhdessä Nebulan teknisten asiantuntijoiden, projektipäälliköiden ja muiden sidosryhmien kanssa. Esiintymisesi on luontevaa ja pystyt esittelemään Nebulaa yrityksenä, sekä valmistelemiasi tarjouksia asiakkaalle luottamusta herättävällä tavalla.

Osaat ajatella laatikon ulkopuolella ja pystyt kehittämään tarvittaessa luovia ratkaisuja esillä oleviin ongelmiin. Työskentelet kuitenkin loogisesti ja järjestelmällisesti, vieden myyntihankkeet tuloksellisesti maaliin molempia osapuolia palvelemalla tavalla.

TYÖNKUVAUS
 • B2B-ratkaisumyynti uusasiakkaille
 • Myyntihankkeiden itsenäinen johtaminen
 • Asiakkaan tarpeita vastaavien tarjousten muodostaminen ja tarjousesittelyjen pitäminen asiakkaille
 • Business case -laskelmien tekeminen ja läpikäynti asiakkaiden kanssa
 • Sopimusneuvotteluissa pääneuvottelijana toimiminen
ODOTAMME
 • Sinulla on jo useamman vuoden tuloksellinen kokemus kokonaisulkoistuksista
 • Pystyt kommunikoimaan monipuolisesti ja luottamusta herättävällä tavalla asiakkaan eri toimijoiden kanssa alkaen tietoteknisistä asiantuntijoista päätyen liiketoimintajohtoon
 • Sinulla on kokemusta sopimusneuvotteluista ja pystyt neuvottelemaan asiakkaan kanssa menestyksellisesti pysyen annetuissa raameissa
 • Tunnet laajasti sekä perustietotekniikan että digitaalisia palveluja. Ymmärrät asiakkaan liiketoimintavaatimukset ja pystyt muodostamaan niiden täyttämiseksi sopivan kokonaisuuden Nebulan tuottamista palveluista
ARVOSTAMME
 • Kaupallista tai teknistä korkeakoulututkintoa
 • Kokemusta loppukäyttäjäpalveluista, yhteyspalveluista sekä pilvi- ja konesalipalveluista
 • Positiivista ja rentoa asennetta

Emme oleta, että tunnet valmiiksi kaikki Nebulan tuottamat palvelut, mutta toivomme, että sinulla on sopivasti mielenkiintoa kaikkia mainittuja osa-alueita kohtaan. Jos olet etsimämme henkilö, me tuemme osaamistasi niillä osa-alueilla mitkä vaativat vielä kehittymistä.

TARJOAMME

Tarjoamme sinulle työn vaativuutta vastaavan palkan, onnistumisista palkitsevan bonusmallin, joustavan tavan työskennellä, viihtyisän ja nuorekkaan työilmapiirin, mielenkiintoisia haasteita ja huikeat mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti.

Työtehtävien suorittamista varten tarjoamme parhaat työvälineet sekä koulutusta tukemaan kehittymistä ja osaamista.  Edellisten lisäksi tarjoamme myös erinomaiset työsuhde-edut sisältäen lähes kaiken kattavan työterveyshuollon, vakuutukset ympäri vuorokauden sekä liikunta- ja lounasedut

KIINNOSTUITKO?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveen kanssa oheisella lomakkeella 31.10.2017 mennessä.

Haastattelut aloitetaan heti kun hakemuksia tulee ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tarjoaa Ville Lehtinen ville.lehtinen@nebula.fi

Jätä hakemus

HR-ASIANTUNTIJA
TYÖNKUVAUS

Haemme joukkoomme rekrytointialan kokemusta omaavaa HR-asiantuntijaa osaavien esimiestemme tueksi IT-alan asiantuntijoiden ja avainhenkilöiden rekrytointiprosessin läpivientiin ja kehittämiseen. Lisäksi vastuualueeseen kuuluu perehdyttäminen ja siihen liittyvien toimintojen kehittäminen yhdessä HR-tiimin kanssa.

Tiedostat hyvin rekrytoinnin uudet menettelytavat ja toimivimmat rekrytointikanavat. Sinulla on halua ja kykyä toimia itsenäisesti työtäsi ja itseäsi kehittäen.

EDELLYTÄMME

Edellytämme sinulta 2-5 vuoden työkokemusta rekrytointitehtävistä, aktiivista työotetta ja erinomaisia ihmissuhdetaitoja. Henkilönä olet sosiaalinen, helposti lähestyttävä, omaat hyvät viestintä-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot.

Tehtävän hoitaminen edellyttää tavoitteellisuutta, järjestelmällisyyttä sekä sinnikkyyttä viedä haastavatkin tehtävät maaliin laadusta tinkimättä.

Sinulla on mielellään kaupallinen alempi tai ylempi korkeakoulututkinto, työskentelet sujuvasti suomen ja englannin kielillä

TARJOAMME

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, itsenäisen työn menestyvässä kasvuyrityksessä, monipuolisen tehtäväkokonaisuuden koko rekrytointiprosessin toteutuksesta työntekijöiden esiperehdytykseen asti. Tarjoamme rennon työilmapiirin, ajanmukaiset työvälineet ja mukavat työkaverit. Nebula tarjoaa hyvät mahdollisuudet oppimiseen ja kehittymiseen. Tarjoamme myös loistavat henkilöstöedut; erinomaisen työterveyshuollon, kattavat vakuutukset ympäri vuorokauden, lounas- ja liikuntasaldoa sekä aktiivista liikuntatoimintaa.

KIINNOSTUITKO?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveen kanssa oheisella lomakkeella 31.10.2017 mennessä.

Huomioithan, että aloitamme sopivien hakijoiden haastattelut jo ennen hakuajan umpeutumista ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävään liittyen tarjoaa Sirpa Hakala, sirpa.hakala@nebula.fi

Jätä hakemus

MICROSOFT-KONSULTTI
TYÖNKUVAUS

Etsimme Microsoft konsultteja auttamaan asiakkaitamme Microsoft -teknologioihin pohjautuvien ratkaisuiden konsultoinnissa ja projekteissa.

Sinulla on kokemusta Microsoft-teknologioista. Olet omimmillasi asiakastyössä ja työskennellessäsi osana tiimiä eikä konsultointi- ja projektityö ole sinulle vierasta. Haluat oppia uutta sekä kehittää itseäsi ja pystyt organisoimaan ja priorisoimaan tehtäviä.

Työssäsi olet osana Nebulan projekti- ja konsultointitiimiä jossa pääset työskentelemään todellisten alan ammattilaisten kanssa sekä tämän hetken kuumimman toimialan, pilviteknologioiden ja siihen liittyvien palveluiden parissa.

Tarvitset:

 • Kokemusta projektityöskentelystä ja konsultoinnista
 • Kokemusta Windows- palvelinjärjestelmistä ja keskeimmistä Microsoftin tuotteista
 • Kokemusta Office 365 ympäristöstä ja sovelluksista
 • Kokemusta palveluiden hallinnasta Azure ympäristössä

Toivomme:

 • Sertifiointeja soveltuvilta osa-alueilta
 • Microsoft Enterprise Mobility + Security ja Microsoft Intune kokemusta
 • Kokemusta Active Directorysta, Azure AD:sta ja Azure Resource Managerista
 • Kokemusta System Center –tuotteista
TARJOAMME

Tarjoamme sinulle kannustavan palkkamallin ja joustavan tavan työskennellä Nebulan etätyömallin mukaisesti, viihtyisän ja nuorekkaan työilmapiirin, mielenkiintoisia haasteita ja huikeat mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti. Työtehtävien suorittamista varten tarjoamme parhaat työvälineet sekä koulutusta tukemaan kehittymistä ja osaamista. Edellisten lisäksi tarjoamme myös erinomaiset työsuhde-edut sisältäen kattavan työterveyshuollon, vakuutukset ympäri vuorokauden sekä liikunta- ja lounassaldoa.

KIINNOSTUITKO?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveen kanssa oheisella lomakkeella.

Haastattelut aloitetaan heti kun hakemuksia tulee ja paikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävään liittyen tarjoaa Tomi Jylhä, tomi.jylha@nebula.fi

Jätä hakemus

 

NETWORK CONSULTANT
TYÖNKUVAUS

Etsimme verkkoasiantuntijaa osaksi Nebulan projektipalvelut- ja konsultointitiimiä, jossa kanssasi työskentelee kokeneita Microsoft, Open Source ja Cloud -konsultteja sekä projektipäälliköitä. Asiakasyritykset ovat tunnettuja suomalaisia keskisuuria yrityksiä.

Roolinasi on toimia tiimin nimettyjen asiakkaiden projekteissa tietoliikenneverkkojen asiantuntijana suunnittelemassa ja toteuttamassa verkkoratkaisuja. Luonteeltasi olet järjestelmällinen, suunnitelmallinen sekä omaat hyvät dokumentointi- ja kommunikointitaidot, jotta osaat keskustella ja suunnitella asiakasympäristöjä yhdessä asiakkaiden ja pilvipalveluiden asiantuntijoidemme kanssa.

Edellytämme seuraavaa osaamista:

 • Kokemusta projektityöskentelystä ja konsultoinnista
 • Kokemusta tietoliikenneverkkojen (IP/MPLS, Ethernet) suunnittelusta, toteutuksesta ja ylläpidosta
 • IP/MPLS, BGP (Cisco, Alcatel-Lucent, Juniper)
 • L2-verkot (Cisco, Alcatel-Lucent, HP)
 • Palomuurit (Fortigate, Cisco ASA)


Katsomme eduksi:

 • Alan sertifikaatit (esim. Cisco, Juniper, Fortinet)
 • Kokemuksen kuormantasaajista
 • Kokemus tietoliikennepalveluiden konfiguraation automatisoinnista
TARJOAMME

Tarjoamme sinulle kannustavan palkkamallin ja joustavan tavan työskennellä Nebulan etätyömallin mukaisesti, viihtyisän ja nuorekkaan työilmapiirin, mielenkiintoisia haasteita ja huikeat mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti. Työtehtävien suorittamista varten tarjoamme parhaat työvälineet sekä koulutusta tukemaan kehittymistä ja osaamista. Edellisten lisäksi tarjoamme myös erinomaiset työsuhde-edut sisältäen kattavan työterveyshuollon, vakuutukset ympäri vuorokauden sekä liikunta- ja lounassaldoa.

KIINNOSTUITKO?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveen kanssa oheisella lomakkeella.

Haastattelut aloitetaan heti kun hakemuksia tulee ja paikat täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävään liittyen tarjoaa Tomi Jylhä, tomi.jylha@nebula.fi

Jätä hakemus

TEAM LEADER, SERVICE OPERATIONS
TYÖNKUVAUS

Työssäsi vastaat yhden palvelutuotantotiimin esimiestyöstä, työn johtamisesta ja toiminnan kehittämisestä. Tuotantotiimisi koostuu monipuolisen osaamisen  omaavista IT-asiantuntijoista ja yhdessä vastaatte tiimille nimettyjen asiakkaiden IT-palvelutuotannosta. Nebulan asiakkaat ovat tunnettuja suomalaisia pieniä ja keskisuuria yrityksiä.

Osaat johtaa tiimiäsi tavoiteorientoituneesti, samalla pitäen huolen itsesi ja alaistesi jatkuvasta kehittymisestä. Omaat kokemusta tuotantotiimin johtamisesta ja esimiestyöstä, IT-palvelutuotannosta ja IT-alan toimintamalleista. Tiimin tavoitteiden toteutumiseksi vaaditaan kokemusta IT-asiantuntijoiden työn ohjauksesta ja se edellyttää riittävää tietoteknistä osaamista ja kokemusta käyttö- ja pilvipalveluiden toimittamisesta.

Osaat toimia paineen alaisensa ja tehdä johdomukaisia ratkaisuja aikataulupaineista ja yllättävistä tilanteista huolimatta. Olet vastuullinen tiimin esimies, joka hoitaa vaikeatkin tilanteet asiakkaidemme kannalta parhaalla mahdollisella tavalla.

EDELLYTÄMME
 • Vähintään kolmen vuoden kokemusta tuotantotiimin esimiestyöstä
 • Kokemusta vaativassa esimiesroolissa toimimisesta ja johtamisesta
 • IT-teknologiaosaamista (palvelinympäristöt, pilvipalvelut, tietoliikenne)
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja ihmisläheistä otetta esimiestyöhön ja johtamiseen
 • Kykyä ja halua ottaa tuotantotiimin kehittäminen ja tehokkuus vastuulleesi
 • Työkokemusta IT-palveluntarjoajalta
 • Kokemusta asiakasrajapinnassa toimimisesta
TARJOAMME

Tarjoamme sinulle kannustavan palkkamallin ja joustavan tavan työskennellä Nebulan etätyömallin mukaisesti, viihtyisän ja nuorekkaan työilmapiirin, mielenkiintoisia haasteita ja huikeat mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti.

Työtehtävien suorittamista varten tarjoamme parhaat työvälineet sekä koulutusta tukemaan kehittymistä ja osaamista. Edellisten lisäksi tarjoamme myös erinomaiset työsuhde-edut sisältäen kattavan työterveyshuollon, vakuutukset ympäri vuorokauden sekä liikunta- ja lounassaldoa.

KIINNOSTUITKO?

Lähetä hakemuksesi ja CV meille oheisen lomakkeen kautta 30.11.2017 mennessä.

Lisätietoja tehtävään liittyen tarjoaa Sami Pölkkynen, sami.polkkynen@nebula.fi.

Jätä hakemus

AVOIN HAKEMUS
ETKÖ LÖYTÄNYT OMAASI?

Ei hätää! Nebula tarjoaa paljon eri mahdollisuuksia ICT-alan huipulta. Jätä meille avoin hakemus. Aina on tilaa osaajille ja hyville tyypeille.

Jätä hakemus

Tiesitkö?

Nebulalla on useita henkilöitä, jotka ovat olleet työsuhteessa yli 10 vuotta. Viime vuonna 10 vuotta palvelleet lähetettiin F1 –kisoihin Barcelonaan.