Hei! Yhdistymme pian Inmicsin kanssa ja samalla verkkosivumme päivittyvät!Lue lisää

Me olemme Nebula

Nebula on suomalainen ICT-palveluyritys, jonka palvelut mahdollistavat asiakkaalle turvallisen ja luotettavan IT-ympäristön. Ymmärrämme, että yrityksesi on yksilöllinen. Siksi palvelumme on luotu tehostamaan ja tuomaan uusia mahdollisuuksia liiketoimintaasi. Yrityksenne toimialasta ja koosta riippumatta kattava palveluvalikoimamme tarjoaa teille mahdollisuuden ICT-toimintojenne tehokkuuden, luotettavuuden ja käyttövarmuuden parantamiseen.

Asiakasymmärrys

Yksilölliset asiakkaat

Ymmärrämme, että asiakkaamme ovat yksilöllisiä. Palvelumme on luotu tehostamaan ja tuomaan uusia mahdollisuuksia liiketoimintaasi. Yrityksenne toimialasta riippumatta kattava palveluvalikoimamme mahdollistaa ICT-toimintojen tehokkuuden, luotettavuuden ja käyttövarmuuden parantamisen.
Asiakastyytyväisyys

Nopea toimija

Maineemme nopeana ja joustavana laadukkaiden ICT-palveluiden tarjoajana on poikkeuksellisen korkea. Tuorein arvosana asiakkailtamme asteikolla yhdestä viiteen on 4,3. Siitä on hyvä parantaa.
Innovatiivinen

Ketterä kumppani

Korkean asiakastyytyväisyyden varmistavat yksilöllisiin tarpeisiin vastaavat, joustavat toimintatapamme ja parhaisiin käytäntöihin perustuvat ratkaisut. Innovatiivisuus taas mahdollistaa palveluidemme jatkuvan kehityksen ja laadun.
Henkilökunta

Alansa huiput

Toimintamme on aina ollut kannattavaa. Vuonna 2016 vakavaraisen yrityksemme liikevaihto oli noin 35,1 miljoonaa euroa ja meillä työskentelee yli 170 alan ammattilaista. Kokemuksemme takaa korkean laadun. Panostuksemme henkilökuntamme osaamiseen ja kehittymiseen varmistavat sen myös tulevaisuudessa.
Sertifikaatit
ISO 27001

Nebulan Cloud 9 -pilvialusta on ensimmäinen suomalainen IaaS-palvelu, jolle on myönnetty ISO 27001 -sertifiointi. Sertifiointi on osoitus Cloud 9 -pilvipalvelun korkeasta tietoturvan tasosta.

ISO 27001 on kansainvälisesti tunnettu ICT-palveluiden tietoturvastandardi. Suomalaiset valtionhallinnon tietoturvaohjeistukset Vahti ja Katakri perustuvat myös pitkälti ISO 27001 -standardin parhaisiin käytäntöihin. Tutkimusten mukaan suurin este pilvipalveluihin siirtymiselle on huoli tietoturvasta. Ongelmaa ei ole helpottanut se, että palvelun tietoturvan arviointi saattaa ulkopuolisen näkökulmasta olla hankalaa. Ulkopuolisen tahon myöntämä sertifikaatti tekee tietoturvasta mitattavaa ja todentaa erittäin korkean tietoturvan tason, johon suomalaisella pk-yrityksellä tuskin yksin olisi mahdollisuutta ilman Nebulan kaltaista kumppania.


ISO 27001

Ympäristöpolitiikka
Päämäärät

Nebula Oy vaikuttaa ympäristöön ja ympäröivään yhteiskuntaan pilvipalveluiden tuottajana ja operoimalla palvelinkeskuksia. Yhtiön päämääränä on tarjota asiakkailleen palveluita, johon yhdistyy laatu- ja asiakaskeskeisyys, vastuullisuus, tuloksellisuus, kehittyminen ja joustavuus. Näiden avulla Nebula toteuttaa kestävän kehityksen periaatteita. Tavoitteenamme on kasvaa kannattavasti ympäristöä kunnioittaen.

Ympäristöpäämääränsä tavoittamiseksi Nebula:

  • Noudattaa kaikkea toimintaansa koskevaa ympäristölainsäädäntöä ja kunnioittaa lakeja.
  • Auttaa asiakkaitaan vähentämään omaa ympäristön kuormittamista.
  • Aktiivisesti vähentää toiminnasta aiheutuvia haitallisia ympäristövaikutuksia kehittämällä omaa toimintaansa ja prosesseja.
  • Kannustaa henkilöstöä vastuullisuuteen ja aktiivisuuteen ympäristökysymyksissä koulutuksilla.
  • Jatkuvan parantamisen toimintamallin mukaisesti arvioi ympäristökysymysten nykytilaa palautteen ja mittaustulosten avulla.
  • Edellyttää, että keskeiset alihankkijat ja sopimuskumppanit sitoutuvat toimintamalleihin, jotka tukevat Nebulan ympäristöpolitiikan toteutumista.

Nebulan ympäristötavoitteisiin kuuluvat mm energiakulutuksen vähentäminen, kierrätys sekä jätteiden lajittelu. Keskeisenä tavoitteena on CO2-päästöjen vähentäminen 66%:lla vuoteen 2050 mennessä, vuoden 2010 tasosta. Nebulan kulloinkin voimassaolevan ympäristöpolitiikan hyväksyy yhtiön hallitus.

Nebulan yleiset hankintaehdot,toimintaohjeet ja säännöt
Eettiset säännöt

Lataa säännöt

Ilmoita mahdollisesta Nebulan eettisten sääntöjen ja periaatteiden vastaisesta toiminnasta täällä.

Yleiset hankintaehdot
Tilinpäätökset
Tilinpäätös 2016

Tiesitkö?

Elettiin vuotta 1997. Bill Clinton aloitti toisen kautensa USAn presidenttinä ja Michael Jackson oli tulossa Helsinkiin.
Samaan aikaan eräs tietotekniikasta kiinnostunut nuori mies asui kotona Espoossa vanhempiensa luona. Hän kävi koulua ja halusi isona tulla insinööriksi. Nuoren miehen isällä oli oma tilitoimisto ja paljon asiakkaita, jotka olivat innostuneita internetistä. Kukaan ei kuitenkaan tiennyt, kuinka sinne päästään. He hädin tuskin tiesivät, mistä oli kyse. Hyvää hyvyyttään yritteliäs nuori mies päätti auttaa pulassa olevia yrittäjiä ja tarjosi heille apua alkuun.

Yritys yrityksen jälkeen löysi hänen avullaan tiensä nettiin ja tyytyväisten asiakkaiden määrä kasvoi. Nuoren miehen asiakaslähtöinen lähestymistapa IT-palveluihin, ja erityisesti asiakkaiden tarpeiden kuunteleminen versoi uusia palveluita ja kohta hänen kanssaan teki töitä kymmeniä henkilöitä. Nebula oli syntynyt.