YRITYKSEN ICT

Toimivaa perustietotekniikkaa oikean kokoiselta kumppanilta

 

KUSTANNUSTEHOKKUUTTA TIETOTURVA EDELLÄ

Tarjoamme pk-yritysten tarpeisiin sopivia nykyaikaisia ja kustannustehokkaita palveluita, tietoturvakysymykset huomioon ottaen. Palveluidemme tavoitteena on pitää asiakkaasi ja työntekijäsi tyytyväisinä sekä varmistaa heidän mahdollisuutensa keskittyä tuottavaan työhön.

ota yhteyttä

 

KESKITÄ NIIN ME HUOLEHDIMME

Palvelumme kattavat kaikki IT-ulkoistusten osa-alueet, kuten palvelimet, verkkolaitteet ja työasemat. Valikoimastamme löytyvät myös pk-yritysten käyttöön sopivat pilvipalvelut. Pilvipalveluissa emme tarjoa käyttöösi pelkkää teknologiaa, vaan myös tuen, ylläpidon ja toimittajariippumatonta konsultointia siitä, mikä pilvipalvelu – jos mikään – olisi sinun yrityksellesi sopiva ja miksi. Yhteyspalveluidemme kattavasta tarjonnasta löytyy varmasti sinunkin yrityksesi tarpeeseen sopivat yritysverkkoratkaisut, internet- ja pilviyhteydet.

Meillä on vankka ansiolista vaativien ICT-ratkaisujen suunnittelusta, toteutuksesta, ylläpidosta ja työn tuottavuuden parantamisesta – erinomaisin tuloksin. Siksi palvelumaineemme ja toteutunut asiakastyytyväisyytemme pk-yritysten palvelijana on poikkeuksellisen korkea 4.3/ 5.