YRITYKSEN ICT

Sujuvaa tietotekniikkaa pk-yrityksille oikean kokoiselta kumppanilta

 

Tarjoamme pk-yritysten tarpeisiin sopivia nykyaikaisia ja kustannustehokkaita ICT-palveluita infrastruktuurin, konsultoinnin ja työn tuottavuuden osa-alueilla, tietoturva aina huomioon ottaen. Palveluidemme tavoitteena on pitää asiakkaasi ja työntekijäsi tyytyväisinä sekä varmistaa heidän mahdollisuutensa keskittyä tuottavaan työhön.

ota yhteyttä

 

NEBULA SUJUVA ICT – HUOLEHDIMME KAIKISTA IT-TARPEISTASI


Nebula Sujuva ICT kattaa kaikki IT-ulkoistusten osa-alueet, kuten työasemat, lähituen, palvelimet, verkkolaitteet ja yhteydet. Valikoimastamme löytyvät myös pk-yritysten käyttöön sopivat pilvipalvelut, kuten Microsoft Office 365. Antamalla Nebulan hoitaa kaikki IT-tarpeesi, pystyt keskittymään täysipainoisesti omaan liiketoimintaasi. Olemme myös apuna jokaisessa yrityksesi vaiheessa takaamassa liiketoimintasi kasvua ja kehittymistä.

Emme tarjoa käyttöösi pelkkää teknologiaa, vaan myös tuen, ylläpidon ja toimittajariippumatonta konsultointia siitä, mitkä ratkaisut olisivat sinun yrityksellesi sopivimpia ja miksi.

Yhteyspalveluidemme kattavasta tarjonnasta löytyy varmasti yrityksesi tarpeeseen sopivat yritysverkkoratkaisut, internet- ja pilviyhteydet, joiden avulla mahdollistat työntekijöidesi täysin liikkuvan työn.

Meillä on vankka ansiolista vaativien ICT-ratkaisujen suunnittelusta, toteutuksesta, ylläpidosta ja työn tuottavuuden parantamisesta – erinomaisin tuloksin. Siksi palvelumaineemme ja toteutunut asiakastyytyväisyytemme pk-yritysten palvelijana on poikkeuksellisen korkea 4.3/ 5.

 

 

Nebula referenssitarina Jyty-liitto

MENESTYSTARINA

”Ulkoistamalla infra Nebulalle, käytössä on Nebulan koko asiantuntijaorganisaatio ja osaava ihminen löytyy niin verkon, palvelimien kuin työasemien ylläpitoon liittyviin tehtäviin. Jytyn resurssit voidaan keskittää ydinliiketoiminnan pyörittämiseen ja kehittämiseen” - Julkis- ja yksityisalojen toimihenkilöliiton johtava tietohallintoasiantuntija Ville Väyrynen

Lataa koko tarina