INFRASTRUKTUURI

Kattavat infrastruktuuripalvelut yrityksesi tarpeiden mukaisesti räätälöitynä

Digitalisoituvilla markkinoilla menestyminen edellyttää järeitä ja luotettavia infrastruktuuriratkaisuja. Nebulan infrastruktuuripalveluita hyödyntämällä varmistat, että yrityksesi pysyy kehityksen mukana.

 

Konesalipalvelut

Turvallista ja kotimaista konesalitilaa nopealla verkkoyhteydellä vai virtualisoitu ja kahteen sijaintiin hajautettu konesali? Meiltä saat molemmat. Palvelinkeskuksemme mahdollistavat, että asiakkaasi ympäri maailmaa voivat hyödyntää palvelujasi ilman huolia ja keskeytyksiä, tapahtuipa mitä tahansa. Keskuksemme ovat miehitettyjä ja henkilöstömme valmiudessa auttamaan vuorokauden ympäri.

Tutustu

 

Palvelinten hallinta & Valvonta

Palvelinten hallinta ja valvonta -palvelumme varmistaa, että yrityksenne palvelut pysyvät toiminnassa, tietoturvallisina ja suorituskykyisinä vuorokauden ympäri. Asiakkaanamme teidän ei tarvitse huolehtia palvelimistanne tai palveluistanne, vaan me otamme niistä täyden vastuun. Kehittyneet työkalumme, toimivat prosessit ja ympärivuorokautisesti miehitetty palvelukeskuksemme varmistavat, että te voitte keskittyä olennaiseen – oman liiketoimintanne kehittämiseen.

Tutustu

 

Verkkolaitteiden hallinta & Valvonta

Verkkolaitteiden hallinta- ja valvontapalvelulla voitte varmistaa, että liiketoimintaanne tukeva tietoverkko toimii aina kuten pitää. Toimitamme tarvittaessa avaimet käteen -periaatteella yrityksenne tarpeisiin sopivat luotettavat ja turvalliset lähiverkot (LAN) sekä langattomat lähiverkot (WLAN).

Huolehdimme, että verkkonne laitteet pysyvät toiminnassa, tietoturvallisina ja suorituskykyisinä. Asiakkaanamme teidän ei tarvitse huolehtia verkkonne toiminnasta, vaan me otamme taatulla vaste- ja ratkaisuaikalupauksella vastuun sekä omistajuuden verkkonne toimivuudesta. Kehittyneet työkalumme, vakioidut prosessimme sekä ympärivuorokautisesti miehitetty palvelukeskuksemme varmistavat, että te voitte keskittyä olennaiseen.

Tutustu

Ota meihin yhteyttä