Verkkolaitteiden hallinta ja valvonta

Anna meidän huolehtia verkostanne, teemme sitä työksemme

Verkkolaitteiden hallinta ja valvonta -palvelulla voitte varmistaa, että liiketoimintaanne tukeva tietoverkko toimii aina kuten pitää. Toimitamme tarvittaessa avaimet käteen -periaatteella yrityksenne tarpeisiin sopivat luotettavat ja turvalliset lähiverkot (LAN) sekä langattomat lähiverkot (WLAN).

Huolehdimme siitä, että verkkonne laitteet pysyvät toiminnassa, tietoturvallisina ja suorituskykyisinä. Asiakkaanamme teidän ei tarvitse huolehtia verkkonne toiminnasta, vaan me otamme taatulla vaste- ja ratkaisuaikalupauksella vastuun ja omistajuuden verkkonne toimivuudesta. Kehittyneet työkalumme, vakioidut prosessimme ja ympärivuorokautisesti miehitetty palvelukeskuksemme varmistavat, että te voitte keskittyä olennaiseen – omaan ydinliiketoimintaanne.
 

Hallinta ja Valvonta
Hallinta

Verkkolaitteiden hallinta tarkoittaa verkon aktiivilaitteiden ylläpitoa tuotteistetuilla prosesseilla, jotka takaavat palvelun tasalaatuisuuden. Kattava palvelukokonaisuutemme muodostuu häiriön-, herätteiden- ja ongelmanhallinta-, palvelupyyntö- ja muutoshallintaprosessien suorittamisesta sovitun mukaisesti. Mikäli ITIL-termit eivät ole entuudestaan tuttuja, tarkoittaa edellinen lista sitä, että me hoidamme asiat. Jos ilmenee vika, hälytys tai tarve konfiguraatiomuutokselle, tartumme toimeen tarvittaessa mihin kellonaikaan tahansa, vuoden jokaisena päivänä, sovittujen vaste- ja ratkaisuaikojen puitteissa.

Valvonta

Ympärivuorokautisen valvonnan avulla keräämme tarvittavaa tietoa verkkonne tilasta ja saamme hälytyksen jo ennen kuin vika näkyy työntekijöillenne tai asiakkaillenne. Yksinkertainen esimerkki on verkkolaitteiden porttien tilan valvonta. Hälytys voidaan asettaa tapahtuvaksi, kun kytkimen portin tila muuttuu. Herätteen saatuamme suoritamme häiriöitä ehkäisevät toimenpiteet ennen kuin tilanmuutokset aiheuttavat ongelmia.

Valvonnan määrittely lähtee tietoverkkojenne käyttötarkoituksen ja kriittisyyden ymmärtämisestä. Käyttöönotossa määrittelemme yhdessä – asiantuntijoidemme suositukset huomioiden – valvottavat verkkolaitteet ja valvottavat kohteet, joiden valvonnan avulla varmistamme tietoverkkonne häiriöttömän toiminnan. Valvontapalvelusta vastaa 24/7 toiminnassa oleva palvelukeskuksemme.