Käyttöpalveluiden ostajan opas

Mitä ostajan olisi ennen käyttöpalveluiden kilpailutusta hyvä tietää. Kerromme tiivistetysti, mitkä ovat monitoimittajaympäristön ja keskitetyn ratkaisun hyvät ja huonot puolet.

Oheisen oppaan avulla ymmärrät, mistä käyttöpalveluissa on kyse ja mitä jokaisen niiden ostamista harkitsevan tulisi tietää ennen ostopäätöksen tekemistä. Kerromme lyhyesti ja ytimekkäästi, miksi IT-palveluiden tuottaminen sisäisesti ei enää ole aina järkevää.

Korkealaatuosten IT-palveluiden tuottaminen liiketoiminnalle vaatii investointeja, teknologiaa, osaamista ja prosesseja, joita ei ole taloudellisesti kannattavaa toteuttaa ilman suurta volyymiä ja osaamista. Meidän ydinliiketoiminta on näiden palveluiden tuottaminen asiakkaillemme.

Toisinaan asioista on syytä keskustella lähemmin kahden kesken. Varaa tällöin tapaaminen asiantuntijamme kanssa.

Lataa opas syöttämällä sähköpostiosoitteesi alle

 

 

 

Tiesitkö?

Monet asiat hoituvat digitaalisesti, mutta välillä on mukava tavata kasvotusten ja syventyä ajankohtaisiin aiheisiin. Järjestämme vähintään joka toinen kuukausi omia tapahtumia kuten aamiaisseminaareja sekä kehittäjille suunnattuja Tech Thursday -iltoja. Lisäksi olemme mukana useissa ICT-alan tapahtumissa.