Microsoft Office 365

Liikkuvan työn mahdollistaja

Microsoft Office 365 -palvelun avulla yrityksenne sähköposti, kalenteri ja tärkeät tiedostot kulkevat aina mukanasi. Kollegat ja kumppanit ovat kätevästi tavoitettavissa pikaviestisovelluksen avulla ja tiedostot ovat käden ulottuvilla turvallisessa verkkotallennustilassa. Microsoft Office 365 -palvelua hyödyntämällä nostat työn tehokkuuden uudelle tasolle, yrityksenne koosta riippumatta. Asiantuntevan tuemme avulla teemme palvelun käyttöönotosta ja ylläpidosta teille vaivatonta, minkä ansiosta voitte keskittyä olennaiseen – tuottavan työn tekemiseen.

 

Microsoft Office 365 edut

Pilvipalvelu

Aina uusimmat sovellukset

Office 365 on lisenssipohjainen pilvipalvelu, jolloin palvelun hintaan kuuluvat luonnollisesti myös kaikki versiopäivitykset. Aina kun uusi versio Microsoft Office -sovelluksista julkaistaan, se on heti käytettävissäsi ilman lisämaksua.
Skaalautuva

Joustaa tarpeidesi mukaisesti

On yrityksessäsi sitten kymmenen tai sata työntekijää, Office 365 soveltuu käyttöönne. Mikäli työntekijöiden määrä muuttuu, lisenssien määrää voidaan aina muuttaa sen mukaisesti.
Joustava

Toimii kaikkialla – kaikilla laitteilla

Jokainen käyttäjä voi asentaa sovellukset viidelle eri laitteelle: niin tietokoneille, tableteille kuin älypuhelimeenkin. Vaikka omaa laitetta ei olisikaan lähettyvillä, palvelu on täysin käytettävissä myös verkkoselaimen kautta - sijainnista riippumatta.
Tavoitettavissa

Etätyöntekijän tärkein työkalupakki

Välimatka työntekijöiden välillä ei ole enää este tiimityöskentelylle – PowerPoint-esityksen voi pitää kumppaneille yhdessä työkavereiden kanssa, vaikka toiselta puolelta maapalloa. Kaikki sovellukset ja tiedostot ovat yhtä lailla käytettävissä kotisohvalta älypuhelimella, kun toimiston tietokoneelta.
Vaivaton käyttöönotto
Käyttäjät

Palveluun sisältyy tarvitsemanne määrä lisenssejä, jotka voitte käydä aktivoimassa työntekijöillenne Microsoft Office 365 -hallintaportaalissa. Tarvittaessa autamme käyttöönotossa sekä palvelun hallinnassa.

Sähköpostien siirto

Lähes jokaisella yrityksellä on jo jokin sähköpostipalvelu käytössä ja siirtyminen toiseen sähköpostipalveluun koetaan usein hankalaksi. Asiakkaanamme asia ei ole näin, sillä olemme auttaneet jo satoja asiakkaitamme sähköpostipalveluidemme pariin. Voimme myös halutessanne auttaa jakelulistojen ja jaettujen sähköpostilaatikoiden luonnissa uuteen palveluun.

Sovellukset

Palveluun sisältyy halutessanne suositut Microsoft Office -sovellukset kuten Outlook, Word, Excel, PowerPoint ja Skype for Business. Palvelun mukana tulevia sovelluksia on mahdollista käyttää verkkoselaimen kautta ilman asennuksia, mutta sovellukset on myös mahdollista asentaa omalle tietokoneelle. Voimme halutessanne auttaa yritystänne sovellusten käyttöönotossa.

Tiesitkö?

Maailmanlaajuisesti Microsoftin toimistotyökaluilla on 1,2 miljardia käyttäjää. Tämä koostuu kaikista päätelaitteista, kuten padit, puhelimet ja tietokoneet. Yleisesti sähköposteja luetaan ja lähetetään jo yli 60 % mobiilisti, joten liikkuva työ on nykyään iso osa työelämää.