Työasemapalvelut

Toimivat työvälineet ovat työntekijän oikeus – anna meidän huolehtia työasemistanne

Toimivat työasemapalvelut luovat pohjan tuottavalle työlle varmistamalla, että työntekijät voivat aina keskittyä olennaiseen. Jokainen käyttäjä tuntee toimimattomista työvälineistä aiheutuvan tuskan. Tuskaa voidaan kuitenkin välttää työntekijöiden tarpeiden pohjalta rakennetun kokonaisuuden kautta.

Pk-yrityksille suunnitellut työasemapalvelumme parantavat työntekijöiden tuottavuutta luomalla työntekijöille työympäristön, jossa työkalut ovat toimintavarmoja ja nykyaikaisia – tietoturvaa ja kustannustehokkuutta unohtamatta.


Ota yhteyttä


Laadukkaat työasemapalvelumme perustuvat pk-yritysten tarpeisiin vakioituihin prosesseihin, työkaluihin ja laitteisiin. Vakioitu työympäristö mahdollistaa toimintavarmuuden ja kustannustehokkuuden, jolloin työntekijällä on aina toimivat työvälineet käytössä eikä työaikaa kulu turhien ongelmien selvittelyyn. Me teemme koeteltujen prosessien avulla oman työmme aina tasalaatuisesti ja tehokkaasti.

Nebula referenssi Jyty

Jyty-liiton menestystarina

”Yhteistyö Nebulan kanssa on helppoa. Palvelupiste palvelee koko Jytyn henkilökuntaa ja on nopeasti tavoitettavissa. Nimetyn yhteyshenkilön kautta kaikki palveluun liittyvät asiat saadaan nopeasti eteenpäin, oli kyse mistä tahansa palveluun liittyvästä tarpeesta. Asiantuntijoiden kanssa on mutkatonta asioida. Lisäksi pääkonttorilla käy viikoittain tutuksi tullut ja ympäristön tunteva lähituki”, kuvailee Julkis- ja yksityisalojen toimihenkilöliiton johtava tietohallintoasiantuntija Ville Väyrynen.

Lataa koko tarina

Työasemapalveluiden sisältö

Työasemapalveluissa on tarjolla useita osakokonaisuuksia, joista rakennamme sinulle toimivan ratkaisun

  • Käyttäjätuki: tuottavuuden parantaminen ammattimaisella puhelin ja sähköpostituella
  • Lähituki: vaikeidenkin vikatilanteiden selvittäminen ja henkilökohtainen neuvonta paikan päällä
  • Laitteet & Laitehallinta: Laitteiden elinkaarenhallinta tilauksesta käytöstä poistoon
  • Työn tuottavuuden ratkaisut ja konsultointi, kuten Microsoft Office 365
  • Käyttöjärjestelmä- ja sovellusvakioinnit tehokkuuden, toimintavarmuuden ja tietoturvan parantamiseksi
  • Tietoturvapalvelut, kuten virustentorjunta, salaus, palomuuri ja tietoturvapäivitykset