Pilviyhteydet

Turvalliset ja suorituskykyiset yhteydet johtaviin pilvipalveluihin

Miksi Pilviyhteys?

Turvallinen, nopea ja kustannustehokas. Teknisen toteutuksen suunnittelun ja käytännön toimenpiteet voit jättää meidän harteillemme. Pilviyhteysratkaisu voidaan tarvittaessa lisätä myös jo olemassa oleviin pilviympäristöihin tai yritysverkkoon.

 

Laatu

Dedikoitu yhteys

Pilviyhteys takaa oman dedikoidun yhteyden yrityksesi verkosta Nebula Cloud 9, Amazon Web Services tai Microsoft Azure -pilvipalveluihin. Pilviyhteyden nopeus on taattu ja latenssi on vain murto-osa perinteiseen yhteysratkaisuun verrattuna. Normaalisti Internet-liikenteen laatua ei voida taata ja siksi esimerkiksi replikointi, VoIP tai tietokantaoperaatiot voivat kärsiä laadun vaihtelusta.
Tietoturva

Salattu

Pilviyhteyspalvelussa yrityksesi tietoliikenne kulkee omia salattuja linjoja pitkin. Myös arkaluontoisempia järjestelmiä on helpompi hyödyntää pilvipalveluissa siirtoyhteyden ollessa kokonaisuudessaan salattu.
Säästöt

Kustannustehokkuus

Pilviyhteyden nopeudet on saatavilla tarpeesi mukaan 50Mb/s – 10 Gb/s nopeusluokissa. Varsinkin suuremmissa tietoliikennemäärissä Pilviyhteys myös yleensä säästää tietoliikennekustannuksia.
Pilviyhteydet

Pilviyhteys sopii kaikille

Tarjoamme Pilviyhteyden yritysverkostasi halutun Pilvipalvelutoimittajan konesaleihin avaimet käteen -periaatteella. Autamme yritystäsi käyttämään niin Cloud 9 -palvelua Suomesta kuin AWS ja Azure -pilvipalveluita Euroopasta. Pilviyhteysratkaisu voidaan tarvittaessa lisätä myös jo olemassa oleviin pilviympäristöihin tai yritysverkkoon. Palvelu sisältää yleensä seuraavia teknisiä osia:

  • Asiakkaan yritysverkon
  • Yhteyden Pilvipalvelutoimittajalta asiakkaan yritysverkkoon halutulla nopeudella.
  • Liityntäpisteen pilvipalvelutoimittajan verkoista (Nebula Cloud 9, AWS, Azure) ulkoiseen yhteyteen (Cloud Connect, Direct Connect, Express Route)