Suojaa verkkosivusi SSL-sertifikaatilla alk. 14 €/kk

Vuoden 2017 alusta Google on ryhtynyt varoittamaan Chrome-selaimen käyttäjiä suojaamattomista verkkosivuista. Google Chromea käyttää tällä hetkellä jo yli 54 % internetin käyttäjistä. Mikäli sivustosi ei ole SSL-salattu, voi verkkosivustosi pelottaa asiakkaasi pois varoituksilla. Lisäksi Google tulee suosimaan hakukoneen tuloksissa entistä enemmän verkkosivuja, jotka ovat suojattuja. Sivustot, joita ei ole suojattu, tulevat menettämään asiakkaita, verkkoliikennettä ja sen seurauksena markkina-asemaansa. Antaisitko sinä tietojasi verkkosivuille, joilla on varoitus? Vai poistuisitko tällaisilta sivuilta mahdollisimman pian?

Ota yhteyttä

 

SSL-SERTIFIKAATTI

 

 

Mikä on SSL-suojaus?

SSL-suojaus (Secure Sockets Layer) on teknologia, joka mahdollistaa suojatun yhteyden luomisen verkkosivun ja sen käyttäjän välille. SSL-suojauksen ansiosta sinun ja asiakkaidesi välinen tieto ei joudu vääriin käsiin. Ilman SSL-suojausta verkkosivujesi liikenne kulkee täysin salaamattomana Internetissä. Lue lisää blogistamme, kuinka SSL-sertifikaatti vaikuttaa sinun ja asiakkaidesi arkeen nyt ja jatkossa.

LUE BLOGI

 

Mistä tiedän, onko verkkosivustoni suojattu?

Voit tarkistaa, onko verkkosivustollasi SSL-suojaus kirjoittamalla selaimen osoiteriville verkko-osoitteen eteen HTTPS:// (esimerkiksi HTTPS://www.yritys.fi). Mikäli sivusto on suojattu, selain kertoo tämän usein vihreällä lukko-ikonilla. Klikkaamalla siitä saat lisätietoa. Mikäli verkko-osoitteen edessä on jokin muu merkki tai sivusto ei aukea ollenkaan, sivusto ei ole suojattu. Ota yhteyttä ammattitaitoiseen myyntiimme puhelimitse 09- 6818 3820 (ark. 9–17) tai sähköpostitse: myynti@nebula.fi. Me autamme sinua valitsemaan oikean sertifikaatin.

Ota yhteyttä

 

 

Neljä syytä hankkia SSL-suojaus

Varmista turvallisuus

Asiakkaiden luottamuksellisten tietojen salaaminen

Jos verkkosivullasi kerätään esim. luottokorttitietoja, SSL-salaus on välttämätön. Vain SSL-suojauksen avulla takaat asiakkaillesi sivustosi turvallisuuden.
Osoita luotettavuus

Verkkoliikenteen kasvusta huolehtiminen

Voit olla vakuuttunut, että asiakas ei palaa sivustollesi, mikäli sivustosi ei vaikuta luotettavalta tai asiakkaan käyttämä selain varoittaa sivuston turvattomuudesta. SSL-suojauksella huolehdit, että asiakas uskaltaa asioida sivustollasi.
Varmista löydettävyys

Näkyvyyden kasvattaminen Googlen hakutuloksissa

Google suosii hakutuloksissaan verkkosivuja, jotka ovat SSL-suojattuja. Nosta sivustosi kilpailijoita ylemmäksi Googlen hakutuloksissa ja johdata enemmän asiakkaita verkkosivuillesi.
Huolehdi brändistäsi

Brändien luotettavuuden ylläpitäminen

Haluat varmasti pitää brändistasi huolta? Vain suojaamalla sivustosi osoitat myös oman yrityksesi brändin luotettavuuden.

Miten saan verkkosivuni suojattua?

Sivuston suojaus aloitetaan valitsemalla sivustolle sopiva SSL-sertifikaatti. Sertifikaatteja on tarjolla erilaisia suojaustasoja varten sekä yhdelle tai useammalle verkko-osoitteelle. Me Nebulalla autamme sinua valitsemaan yrityksesi verkkosivuille sopivan SSL-sertifikaatin.

SSL-sertifikaatti
Single Domain
14,00 €
Alkaen kuukausi + ALV
DV (Domain validation)
23,00 €
Alkaen kuukausi + ALV
OV (Organization validation)
SSL-sertifikaatti
Single Domain
32,00 €
Kuukausi + ALV
EV (Extended validation)
Hinnat ovat alkaen hintoja. Hinnat sisältävät SSL-sertifikaatin rekisteröintimaksun sekä sertifikaatin asennuksen. Sertifikaatti palveluna on saatavilla ainoastaan Nebulan webhotelliasiakkaille. Kaikki tilaukset ovat määräaikaisia. Määräaikaisuus on yhtä pitkä, kuin sertifikaatin rekisteröintikauden pituus.

Nebula vastaa verkkosivuston alustan ylläpidosta, tietoturvasta ja teknisestä toimivuudesta. Nebula ei tarjoa palveluita verkkosivuston sisällönhallintaan liittyvissä asioissa eikä vastaa sisällönhallintaan liittyvistä häiriökorjauksista tai muutoksista. Mikäli SSL-sertifikaatin käyttöönotto edellyttää muutoksia asiakkaan verkkosivuille, nämä suositellaan käymään läpi sivuston sisällöstä vastuussa olevan tahon kanssa ennen sertifikaatin käyttöönottoa.
Sertifikaattien varmennetasot
Domain Validation (DV)

Domain Validation -sertifikaatti on usein hinnaltaan edullisin, mutta varmennetasoltaan matalin sertifikaatti. Varmenteen myöntäjä varmistaa, että sertifikaatin hakijalla on oikeus sertifikaatin kattavaan verkkotunnukseen.

Organization Validation (OV)

Organization Validation -sertifikaatissa varmenteen myöntäjä varmistaa sertifikaatin hakijan organisaation. Organisaation varmistus tarkoittaa sitä, että julkisia lähteitä käyttäen selvitetään organisaation yhteystiedot, joihin suoritetaan esimerkiksi puhelinsoitto sertifikaatin myöntäjän toimesta.

Extended Validation (EV)

Extended Validation -sertifikaatti on suojaustasoltaan korkein sertifikaatti. Sertifikaatin myöntäjä varmentaa hakijan oikeuden verkkotunnukseen ja organisaatioon. Tätä varmennetasoa käyttävät useimmiten esimerkiksi pankit ja tunnetuimmat verkkokaupat.

Näkyvyys selaimessa

Varmennetasot näkyvät käyttäjälle eri tavalla selaimen osoiterivillä. Esimerkiksi korkeimman suojaustason EV-sertifikaatti näyttää verkkosivun vierailijalle selaimen osoiterivillä vihreän lukon ja vihreän palkin, jossa lukee varmenteen tilaajan organisaation nimi.

Sertifikaattityypit
Single Domain

Single Domain -sertifikaatti kattaa yhden verkkonimen suojauksen. Tämä voi olla esimerkiksi kauppa.yritys.fi. Muiden verkkonimien osalta suojaus ei tällöin ole käytettävissä eli yritys.fi-verkkotunnuksella ei tässä esimerkissä olisi vielä SSL-suojattua yhteyttä.

Multi Domain

Multi Domain -sertifikaatti kattaa useamman verkkonimen. Oletuksen sertifikaatti kattaa kolme verkkonimeä. Esimerkiksi yritys.fi, kauppa.yritys.fi ja kauppa.yritys.com.

Wildcard

Wildcard-sertifikaatti kattaa yhden verkkotunnuksen osalta kaikki aliverkkotunnukset. Esimerkiksi yritys.fi-verkkotunnuksen osalta voitaisiin suojata kaikki aliverkkotunnukset, kuten esimerkiksi kauppa.yritys.fi, posti.yritys.fi, intranet.yritys.fi, tuki.yritys.fi.

Tiesitkö?

SSL oli alun perin Netscape-selaimeen kehitetty salausprotokolla HTTP-yhteyksien eli WWW-sivujen suojaamiseen. Protokollaa ei kuitenkaan rajoitettu vain HTTP-protokollaan, vaan sillä voidaan suojata mitä tahansa TCP-yhteyksiä. Nykyisin sitä käytetään myös esimerkiksi SMTP-, POP-, IMAP-, LDAP ja IRC-yhteyksien salaamiseen. Netscape luovutti kehityksen IETF-standardointiorganisaatiolle, joka sitten kehitti SSL-protokollasta oman versionsa ja antoi sille nimeksi TLS (Transport Layer Security).