Hei! Yhdistymme pian Inmicsin kanssa ja samalla verkkosivumme päivittyvät!Lue lisää

Microsoft Office 365

Office 365 -palvelu mahdollistaa etätyöskentelyn

Microsoft Office 365 -palvelun avulla yrityksesi sähköposti, kalenteri ja tärkeät tiedostot kulkevat aina mukanasi. Kollegat ja kumppanit ovat kätevästi tavoitettavissa pikaviestisovelluksen kautta sekä tiedostot ovat käden ulottuvilla turvallisessa verkkotallennustilassa. Palveluun sisältyy halutessasi suositut Microsoft Office -sovellukset, kuten Outlook, Word, Excel ja PowerPoint. Koko palvelua voit hallita tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella ajasta ja paikasta riippumatta. Käytössä sinua tukee suomalainen asiakaspalvelumme. Valitse mieleisesi Office 365 -paketti ja tee tilaus jo tänään.

Pilvipalvelu

Aina uusimmat sovellukset

Office 365 on lisenssipohjainen pilvipalvelu, jolloin palvelun hintaan kuuluu luonnollisesti kaikki versiopäivitykset. Aina kun uusi versio Microsoft Office -sovelluksista julkaistaan, se on heti käytettävissäsi ilman lisämaksua.

Skaalautuva

Joustaa tarpeidesi mukaisesti

On yrityksessäsi sitten yksi tai sata työntekijää, Office 365 soveltuu käyttöönne. Mikäli työntekijöiden määrä laskee tai kasvaa, lisenssien määrää voidaan aina muuttaa sen mukaisesti.

Joustava

Toimii kaikkialla – kaikilla laitteilla

Jokainen käyttäjä voi asentaa sovellukset viidelle eri laitteelle: tietokoneille, tableteille ja älypuhelimeen. Vaikka omaa laitetta ei olisikaan lähettyvillä, palvelu on täysin käytettävissä myös verkkoselaimen kautta – sijainnista riippumatta.

Tavoitettavissa

Etätyöntekijän tärkein työkalupakki

Välimatka työntekijöiden välillä ei ole enää este tiimityöskentelylle – PowerPoint-esityksen voi pitää kumppaneille yhdessä työkavereiden kanssa vaikka toiselta puolelta maapalloa. Kaikki sovellukset ja tiedostot ovat yhtä lailla käytettävissä kotisohvalta älypuhelimella kuin toimiston tietokoneeltakin.

Hinnasto

Tarvitseeko yrityksesi sähköpostin ja kalenterin, suositut Microsoft Office -työpöytäsovellukset vai molemmat? Meiltä löydät juuri sinun yrityksellesi sopivimman ratkaisun.
Business Essentials
Välttämättömät työkalut liikkuville työntekijöille
4,49 €
Kuukausi / ALV 0 %
Sähköposti ja kalenteri
Pikaviestintä ja verkkopalaverit
Verkkotallennustila ja varmuuskopiointi tiedostoille
Microsoft Office -sovellukset, kuten Outlook, Word, Excel ja PowerPoint (käytettävissä selaimella)
Business
Supersuositut Microsoft Office -sovellukset
8,79 €
Kuukausi / ALV 0 %
Microsoft Office -sovellukset, kuten Outlook, Word, Excel ja PowerPoint (asennettavissa viidelle eri laitteelle per käyttäjä)
Verkkotallennustila ja varmuuskopiointi tiedostoille
10,59 €
Kuukausi / ALV 0 %
Kaikki Business Essentials ja Business -versioiden sisältämät komponentit
Hintoihin lisätään ALV 24 % laskutuksen yhteydessä. Sopimuskausi on minimissään 12 kuukautta.
Office 365

Blueprint Genetics

"Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen. Kaikesta tekemisestä huokui aito kiinnostus meitä kohtaan. Saamamme asiakaspalvelu oli todella huipussaan", Sofia Fisk, Marketing Director
Business essential
Business
Business premium
varmuuskopiointi
Tallennustila
Sovellukset selaimessa
Sovellukset 5 laitteelle
Sähköposti
Kalenteri
pikaviestintä
Verkkopalaverit
Tiedostojen jako
Käytön aloittaminen
Käyttäjät
Palveluun sisältyy asiakkaan tarvitsema määrä lisenssejä, jotka asiakas voi käydä aktivoimassa työntekijöilleen Microsoft Office 365 -hallintaportaalissa. Tarvittaessa Nebula voi auttaa käyttöönotossa. Mikäli tarvitset apua käyttäjien luonnissa, olethan yhteydessä myyntiimme.
Sähköpostien siirto
Monella yrityksellä on jo jokin sähköpostipalvelu käytössä ja siirtyminen toiseen sähköpostipalveluun koetaan usein hankalaksi. Nebulan asiakkaana asia ei ole näin, sillä olemme auttaneet jo tuhansia asiakkaitamme sähköpostipalveluidemme pariin. Voimme myös tarvittaessa auttaa jakelulistojen ja jaettujen sähköpostilaatikoiden luonnissa uuteen palveluun. Mikäli olet kiinnostunut siirtymään Microsoft Office 365 -palveluun nykyisestä sähköpostipalvelusta ja haluat apua nykyisten tietojen siirrossa, olethan yhteydessä myyntiimme.
Sovellukset
Microsoft Office 365 -palvelun mukana tulevia sovelluksia on mahdollista käyttää verkkoselaimen kautta ilman asennuksia, mutta sovellukset on myös mahdollista asentaa omalle tietokoneelle. Nebula voi tarvittaessa auttaa yritystäsi sovellusten asentamisessa. Mikäli haluat kuulla tästä lisää, olethan yhteydessä myyntiimme.
Sovellukset – Business Essentials ja Business Premium
Exchange Online
Exchange Online on sähköposti- ja kalenteripalvelu. Palvelu on erittäin helppo asentaa niin tietokoneelle kuin mobiililaitteellekin. Lisäksi palvelua voi käyttää selaimen kautta millä tahansa päätelaitteella ilman asennuksia. Palvelussa on levytilaa sähköposteille 50GB per käyttäjä, joten tila ei tule loppumaan kesken.
Skype for Business

Skype for Business mahdollistaa pikaviestit sekä verkkopalaverien järjestämisen. Pikaviestisovellus toimii chatin lailla, jossa voit nopeasti lähettää viestejä sekä tiedostoja kollegoillesi sekä kumppaneillesi. Pikaviestikeskustelut voidaan käydä myös suuremmissa ryhmissä.

Verkkopalaverit toimivat käsi kädessä kalenterin kanssa. Voit lähettää haluamillesi vastaanottajille kutsun verkkopalaveriin, joka lisätään heidän kalenteriinsa. Palaveriin liitytään palaverikutsussa olevan linkin kautta eikä osallistujilla ei tarvitse välttämättä olla Skype for Business -sovellusta. Palaverissa on mahdollista esitellä omaa työpöytäänsä ja näin esitellä vaikka PowerPoint-esitystä tai pitää järjestelmäkoulutusta toiselle puolelle maapalloa.

OneDrive for Business

OneDrive for Business on verkkotallennustila. Palvelu sisältää verkkotallennustilaa kokonaiset 1TB jokaista käyttäjää kohden, joten tallennustila ei tule loppumaan kesken. Verkkotallennustilassa voit säilyttää kaikki omat tärkeät dokumentit, mutta palveluun on myös mahdollista luoda jaettuja kansioita, joissa tiedostoja ylläpidetään yhdessä kollegoiden ja kumppanien kanssa.

Voit myös varmuuskopioida tietokoneeltasi haluamasi kansiot suoraan OneDrive-verkkotallennustilaan. Kaikkia verkkotallennustilassa olevia tiedostoja voit hallita miltä tahansa laitteelta, joko OneDrive for Business -sovellusta käyttäen tai internet-selaimen kautta. Mikäli tietokone sattuisi hajoamaan, kaikki tiedostosi ovat aina tallessa OneDrive-verkkotallennustilassa.

Sharepoint Online

Sharepoint Online on sovellus, joka tarjoaa ratkaisun tiedostojen järjestämiseen ja jakamiseen erilaisille työryhmäsivustoille. Palvelua voidaan käyttää esimerkiksi koko yrityksen intranettinä tai projektiryhmän työtilana, jossa kaikki tarvittava tieto on näyttävästi esillä ja helposti saatavilla.

Sovellukset – Business ja Business Premium
Microsoft Outlook
Microsoft Outlook on sovellus sähköpostin, kalenterin ja yhteystietojen hallintaa varten. Sovellus on asennettavissa niin tietokoneille kuin älypuhelimillekin. Office 365 Business ja Business Premium sisältävät asennusoikeuden viidelle laitteelle jokaista käyttäjää kohden.
Microsoft Word

Microsoft Word on asiakirjan- ja tekstinkäsittelysovellus. Office 365 Business ja Business Premium sisältävät asennusoikeuden viidelle laitteelle jokaista käyttäjää kohden.

MICROSOFT EXCEL

Microsoft Excel on taulukkolaskentasovellus. Office 365 Business ja Business Premium sisältävät asennusoikeuden viidelle laitteelle jokaista käyttäjää kohden.

Microsoft PowerPoint

Microsoft PowerPoint on diaesitysohjelmisto. Office 365 Business ja Business Premium sisältävät asennusoikeuden viidelle laitteelle jokaista käyttäjää kohden.

Tiesitkö?

Sähköpostin kehitti Raymond Tomlinson vuonna 1971. Tomlinson valitsi @-merkin kytkemään käyttäjänimen ja vastaanottajan osoitteen toisiinsa. Nykypäivänä lähetetään keskimäärin 205 miljardia sähköpostia päivittäin.