KOTISIVUTYÖKALU

Tee itse yrityksellesi verkkosivut Nebulan Kotisivutyökalun avulla

Tietoa etsitään verkosta yhä useammin ja enemmän. Mikäli yritykseltäsi puuttuu verkkosivut, niiden sisältö on vanhentunut tai ne eivät sovellu mobiililaitteille, jäät kilpailijoistasi jälkeen. Kotisivutyökalu auttaa sinua rakentamaan itse yrityksesi näköiset verkkosivut, joita voit päivittää ilman ammattilaisen apua. Kotisivutyökalu sisältää myös täysin itse ylläpidettävän verkkokaupan ja blogin. Sivustosi toimii aina automaattisesti kaikilla laitteilla, joten palvelet myös mobiililaitteita käyttäviä asiakkaitasi. Aloita ilmainen käyttö jo tänään!

Nebula kotisivutyökalu mallit

 

KAIKKI OSAAVAT

DRAG AND DROP -EDITORI

Luo uusi sivu yhdellä klikkauksella ja lisää sivulle sisältöä verkkosivueditoria käyttäen "vedä ja pudota" -toiminnon avulla. Luo vaikka yhteystietosivu ja tiputa sivulle yhteydenottolomake asiakkaillesi, tallenna ja julkaise – sivu on valmis.
MOBIILIYSTÄLLINEN

VERKKOSIVUT NÄKYVÄT MYÖS MOBIILILAITTEISSA

Kun luot verkkosivut Kotisivutyökalun avulla, ne toimivat aina automaattisesti myös mobiililaitteissa. Mobiililaitteissa toimivat sivut tuovat yrityksesi verkkosivuille enemmän vierailijoita.
BLOGI

BLOGGAA ITSESI TÄHDEKSI

Kotisivutyökalu sisältää myös blogiominaisuuden, jonka avulla julkaiset ketterästi blogitekstejä asiakkaillesi.
VERKKOKAUPPA

KIVIJALKAMYYMÄLÄ VERKKOON

Kotisivutyökalun avulla sinun ei tarvitse hankkia erillistä verkkokauppaa, vaan se kuuluu samaan pakettiin. Lisää tuotteillesi kuvat, kuvaukset ja hinnat sekä ota käyttöön haluamasi maksunvälittäjä.

HINNASTO

Aloita ilmaiseksi - päivitä kun sinulle parhaiten sopii.

KOTISIVUTYÖKALU MINI
Omien verkkosivujen ensiaskel
0,00 €
Kuukaisi / ALV 0%
Yksi verkkosivu
5 mallipohjaa
Yksi tuote verkkokauppaan
Verkkosivujen osoite muotoa: <minunsivut>.neb.fi
Ei muutu koskaan maksulliseksi
17,90 €
Kuukausi / ALV 0 %
300 verkkosivua
43 mallipohjaa
Rajattomasti tuotteita verkkokauppaan
Verkkosivujen osoitteena mahdollisuus käyttää asiakkaan omaa verkkotunnusta (esim. yritys.fi)
Hintoihin lisätään ALV 24 % laskutuksen yhteydessä. Laskutuskausi on 12 kuukautta.
KOTISIVUTYÖKALU MINI
KOTISIVUTYÖKALU PRO
SIVUJA
1
300
MALLIPOHJIA
5
43
VERKKOKAUPPA
1 tuote
ei rajoituksia
10 SÄHKÖPOSTILAATIKKOA
BLOGI
OMA VERKKOTUNNUS
HAKUKONEOPTIMOINTI
ANALYTIIKKATYÖKALUT
Paytrail

SUOMALAISET VERKKOMAKSUTAVAT ASIAKKAIDESI KÄYTÖSSÄ

Kotimaisena maksunvälittäjäkumppaninamme Kotisivutyökalussa on PayTrail, joka tukee kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksua sekä luottokortteja. Nebulan asiakkaana saat lisäksi nyt alennusta Paytrail-maksupalvelun käytöstä kolme ensimmäistä kuukautta veloituksetta, jonka jälkeen 39€ /kk vuoden 2017 loppuun saakka (normaali hinta 59€ /kk). Saat tarjouksen käyttöösi rekisteröitymällä Paytrailin asiakkaaksi.

REKISTERÖIDY

LISÄOMINAISUUDET
HAKUKONEOPTIMOINTI

Voit lisätä verkkosivuillesi otsikon, kuvauksen ja rajattoman määrän sanoja, joilla haluat sivustosi löytyvän esimerkiksi Googlen hakukonehauilla.

ANALYTIIKKA

Kotisivutyökaluun on mahdollista kytkeä Google Analytics –verkkoanalyysipalvelu. Google Analytics on verkkosivujen vierailijoiden seurantaan tarkoitettu sovellus, jonka tarjoaa Google.

KUVAEDITORI

Et tarvitse erillistä kuvanmuokkaussovellusta, sillä voit muokata kuvia Kotisivutyökalun sivueditorissa.

SOSIAALINEN MEDIA

Voit linkittää kotisivutyökaluun yrityksesi sosiaalisen median tilejä kuten Facebook, LinkedIn ja Twitter. Voit esimerkiksi esittää yrityksesi Twitter twiittejä ja asettaa Facebookin tykkää –painikkeita sivustollesi.

MAKSUTAVAT
PAYTRAIL

Paytrail on suomalainen kumppanimme, jonka avulla saat verkkokauppaasi maksutavaksi kaikki suomalaiset verkkopankit sekä luottokortit. Lue lisää Paytrail-tarjouksestamme palvelukuvauksesta.

STRIPE & PAYPAL

Stripe ja Paypal ovat kansainväliset kumppanimme, jotka ovat myös mahdollista yhdistää kotisivutyökaluun. Voit tutustua tarkemmin heidän palveluihinsa palveluntarjoajien omilla verkkosivuilla.

KÄYTTÖÖNOTTO

Kotisivutyökalussa pääset valitsemaan jonkun kolmesta maksunvälittäjästä perustaessasi verkkokauppaa. Rekisteröidy maksunvälittäjän asiakkaaksi heidän omilla verkkosivuillaan ja syötä kotisivutyökaluun maksunvälittäjältä saamasi kirjautumistiedot ja yhteys on valmis. Yrityksesi verkkokaupassa tehdyt ostokset siirtyvät maksunvälittäjän kautta määrittämällesi tilille.

Tiesitkö?

Nebula on tarjonnut Webhotel-palveluita jo 20 vuoden ajan. Kotisivutyökalu on Nebulan palveluna vasta kolmen vuoden ikäinen. Kotisivutyökalua kehitetään ja parannetaan jatkuvasti.