KOTISIVUTYÖKALU

Tee vaivattomasti näyttävät kotisivut yrityksellesi

Nebula Kotisivutyökalun avulla ammattimaisten, näyttävien verkkosivujen rakentaminen on helppoa ja kustannustehokasta. Verkkosivut toimivat automaattisesti niin tietokoneilla kuin mobiililaitteillakin. Mikä parasta, työkalu on erittäin helppokäyttöinen ja teet sivustollesi tarvittavat muutokset aina käden käänteessä.

Valitse liiketoimintaasi kuvaava sivupohja, pudota sivustolle haluamasi elementit, kuten esimerkiksi yhteydenottolomake, kirjoita tekstisisältö ja julkaise. Lisää yrityksesi näkyvyyttä siirtämällä liiketoimintasi verkkoon jo tänään.

Yhteensopiva

TOIMII KAIKILLA PÄÄTELAITTEILLA

Kun luot verkkosivut Kotisivutyökalun avulla, ne toimivat aina automaattisesti myös mobiililaitteissa. Näin varmistat, että asiakas löytää palvelusi, missä ikinä sitä etsitäänkään.
Kattava

KAIKKI MITÄ LIIKETOIMINTASI TARVITSEE

Kotisivujen lisäksi palvelu sisältää verkkokauppa- sekä blogiominaisuuden. Saat siis kaikki liiketoimintasi tarvitsemat ominaisuudet samassa paketissa. Kaikkia näitä ominaisuuksia hallinnoit tietysti samaa helppoa työkalua käyttäen.
KUSTANNUSTEHOKAS

EI KOSKAAN YLLÄTTÄVIÄ KULUJA

Kotisivutyökalusta maksat vain pientä kuukausimaksua ja saat käyttöösi kaikki palvelun ominaisuudet. Et koskaan maksa sivustomuutoksista lisämaksua ja pidät kustannukset läpinäkyvinä sekä ennakoitavina.
TYYTYVÄISYYSTAKUU

KOKEILE PALVELUA RAUHASSA

Nebula Kotisivutyökalulla on 14 vuorokauden tyytyväisyystakuu, jonka aikana voit halutessasi purkaa sopimuksen. Mikäli sopimus päätetään testiajankohdan aikana, sinulta ei peritä palvelusta kuukausimaksuja.

HINNASTO

Digitalisoi liiketoimintasi hetkessä – kustannustehokkaasti

17,90 €
Kuukausi /ALV 0 %
Oma verkkotunnus (esim. yritys.fi)
300 verkkosivua
43 mallipohjaa
Verkkokauppa
Blogi
Hintoihin lisätään ALV 24 % laskutuksen yhteydessä.
KOTISIVUTYÖKALU PRO
VERKKOSIVUJA
300
MALLIPOHJIA
43
VERKKOKAUPPA
BLOGI
OMA VERKKOTUNNUS
HAKUKONEOPTIMOINTI-OMINAISUUS
ANALYTIIKKATYÖKALU
KUVAEDITORI
PÄIVITYKSET
VERKKOKAUPAN MAKSUNVÄLITTÄJÄT
Paytrail, Sripe, Paypal
TILAA KOTISIVUTYÖKALU PRO