Hei! Yhdistymme pian Inmicsin kanssa ja samalla verkkosivumme päivittyvät!Lue lisää

Kotisivutyökalu

Tee vaivattomasti näyttävät kotisivut yrityksellesi

Nebula Kotisivutyökalun avulla ammattimaisten, näyttävien verkkosivujen rakentaminen on helppoa ja kustannustehokasta. Verkkosivut toimivat automaattisesti niin tietokoneilla kuin mobiililaitteillakin. Mikä parasta, työkalu on erittäin helppokäyttöinen ja teet sivustollesi tarvittavat muutokset aina käden käänteessä.

Valitse liiketoimintaasi kuvaava sivupohja, pudota sivustolle haluamasi elementit, kuten esimerkiksi yhteydenottolomake, kirjoita tekstisisältö ja julkaise. Lisää yrityksesi näkyvyyttä siirtämällä liiketoimintasi verkkoon jo tänään.

Nebula kotisivutyökalu mallit

Yhteensopiva

Toimii kaikilla päätelaitteilla

Kun luot verkkosivut Kotisivutyökalun avulla, ne toimivat aina automaattisesti myös mobiililaitteissa. Näin varmistat, että asiakas löytää palvelusi, missä ikinä sitä etsitäänkään.
Kattava

Kaikki mitä liiketoimintasi tarvitsee

Kotisivujen lisäksi palvelu sisältää verkkokauppa- ja blogiominaisuuden. Saat siis kaikki liiketoimintasi tarvitsemat ominaisuudet samassa paketissa. Kaikkia näitä ominaisuuksia hallinnoit tietysti samaa helppoa työkalua käyttäen.
Kustannustehokas

Ei koskaan yllättäviä kuluja

Kotisivutyökalusta maksat vain pientä kuukausimaksua, ja saat käyttöösi kaikki palvelun ominaisuudet. Et koskaan maksa sivustomuutoksista lisämaksua, ja pidät kustannukset läpinäkyvinä ja ennakoitavina.
Tyytyväisyystakuu

Kokeile kaksi viikkoa veloituksetta

Nebula Kotisivutyökalulla on 14 vuorokauden tyytyväisyystakuu, jonka aikana voit halutessasi purkaa sopimuksen. Mikäli sopimus päätetään testiajankohdan aikana, sinulta ei peritä palvelusta kuukausimaksuja.

Hinnasto

Digitalisoi liiketoimintasi hetkessä – kustannustehokkaasti

17,90 €
Kuukausi /ALV 0 %
Oma verkkotunnus (esim. yritys.fi)
300 verkkosivua
43 mallipohjaa
Verkkokauppa
Blogi
Hintoihin lisätään ALV 24 % laskutuksen yhteydessä.
KOTISIVUTYÖKALU PRO
VERKKOSIVUJA
300
MALLIPOHJIA
43
VERKKOKAUPPA
BLOGI
OMA VERKKOTUNNUS
HAKUKONEOPTIMOINTI-OMINAISUUS
ANALYTIIKKATYÖKALU
KUVAEDITORI
PÄIVITYKSET
VERKKOKAUPAN MAKSUNVÄLITTÄJÄT
Paytrail, Sripe, Paypal
Lisäominaisuudet
Hakukoneoptimointi

Voit lisätä verkkosivuillesi otsikon, kuvauksen ja rajattoman määrän sanoja, joilla haluat sivustosi löytyvän esimerkiksi Googlen hakukonehauilla.

Analytiikka

Kotisivutyökaluun on mahdollista kytkeä Google Analytics -verkkoanalyysipalvelu. Google Analytics on verkkosivujen vierailijoiden seurantaan tarkoitettu sovellus, jonka tarjoaa Google.

Kuvaeditori

Et tarvitse erillistä kuvanmuokkaussovellusta, sillä voit muokata kuvia Kotisivutyökalun sivueditorissa.

Sosiaalinen media

Voit linkittää kotisivutyökaluun yrityksesi sosiaalisen median tilejä, kuten Facebook, LinkedIn ja Twitter. Voit esimerkiksi esittää yrityksesi Twitter-julkaisuja ja asettaa Facebookin tykkää-painikkeita sivustollesi.

Maksutavat
Paytrail

Paytrail on suomalainen kumppanimme, jonka avulla saat verkkokauppaasi maksutavaksi kaikki suomalaiset verkkopankit ja luottokortit. Lue lisää Paytrail-tarjouksestamme palvelunkuvauksesta.

Stripe & Paypal

Stripe ja Paypal ovat kansainväliset kumppanimme, joiden palvelut on myös mahdollista yhdistää Kotisivutyökaluun. Voit tutustua tarkemmin heidän palveluihinsa palveluntarjoajien omilla verkkosivuilla.

Tilaa Kotisivutyökalu Pro