Hei! Yhdistymme pian Inmicsin kanssa ja samalla verkkosivumme päivittyvät!Lue lisää

Webhotel Pro

Markkinoiden paras ja turvallisin webhotel-alusta alkaen 11,86 €/kk

Webhotellin avulla saat yrityksesi verkkosivuston näkymään verkossa. Yrityksesi toiminta on meille tärkeä asia ja tästä syystä pidämme sivustostasi huolta kuin omastamme. Asiakkaasi saavat nauttia nopeista ja luotettavista verkkosivuista, joissa huippuluokan tietoturva on taattu. Tästä osoituksena jo kymmenet tuhannet suomalaiset yritykset luottavat Nebulan webhotelleihin.

Kotimainen

On ja pysyy Suomessa

Webhotellit sijaitsevat Nebulan palvelinsaleissa. Näin voimme taata, että myös sinun verkkosivustosi sijaitsevat ja tulevat aina sijaitsemaan Suomessa.
Toimintavarma

Vain parasta asiakkaillesi

Nebula on tarjonnut webhotel-palveluja suomalaisille yrityksille jo yli 20 vuoden ajan. Siksi osaamme asiamme. Kun asiakkaidesi verkkosivut ovat Nebulan webhotellissa, niin sinä kuin asiakkaasi voitte nukkua yönne rauhassa.
Simppeli

Kaikki mitä tarvitset

Webhotel Pro -palvelun yksinkertaisuus perustuu siihen, että sen tuottamisessa keskitytään olennaiseen – asiakkaidemme liiketoiminnan jatkuvuuden takaamiseen. Tämän vuoksi myös sinun on helpompi tehdä valinta.
Turvallinen

Huippuluokan tietoturva

Webhotellit sijaitsevat Nebulan huipputurvallisissa ja tehokkaissa palvelinsaleissa, joiden tietoturva vastaa alan parhaita käytäntöjä ja vaatimuksia. Yrityksellemme on myönnetty ISO 27001 -sertifikaatti.
KÄYTTÖJÄRJESTELMÄ
Linux
LEVYTILA
25GB
SÄHKÖPOSTILAATIKOITA
50 kpl
LIIKENNÖINTISUOSITUS
200 GB / kk
WEBMAIL
HALLINTAPANEELI
KÄVIJÄTILASTOT
VERKKOTUNNUKSEN YLLÄPITO
24/7 VALVONTA
Lisäpalvelut
Roskapostin suodatus

Webhotel Pro -palvelun sähköpostipalveluun on mahdollista hankkia lisäpalveluna itse säädettävä roskapostin suodatuspalvelu.

Virustorjunta

Webhotel Pro -palvelun sähköpostipalveluun on mahdollista hankkia lisäpalveluna sähköpostin virustorjuntapalvelu.

MYSQL-tietokanta

Moni sisällönhallintajärjestelmä vaatii toimiakseen tietokannan. Webhotel Pro -palveluun on mahdollista hankkia tarvittava määrä MySQL-tietokantoja lisäpalveluna.

Autentikoiva SMTP

Autentikoiva SMTP tarjoaa yritykselle oman lähtevän postin palvelimen, jonka avulla sähköpostia voi lähettää mistä tahansa ympäri maapalloa. Siksi palvelu soveltuu erityisesti liikkuville työntekijöille.

Lisäverkkotunnukset

Webhotellipalveluun on mahdollista yhdistää rajaton määrä verkkotunnuksia. Verkkosivut ja sähköpostit saadaan toimimaan yhtä lailla esimerkiksi yritys.fi, yritys.com, yritys.net ja yritys.org -verkkotunnuksilla.

Lisäsähköpostilaatikko

Webhotel Pro -palveluun sisältyy reilut 50 sähköpostilaatikkoa. Palvelun sähköpostilaatikoita voi lisätä tarpeen mukaan.

Lisälevytila

Webhotel Pro -palveluun sisältyy reilut 25GB levytilaa. Levytilaa voidaan kasvattaa tarpeen mukaan.

IP-osoite

Webhotel Pro -palveluun on mahdollista aktivoida oma IP-osoite. IP-osoite mahdollistaa mm. SSL-sertifikaatin käyttöönoton verkkosivuilla.

Suojattu yhteys
SSL-suojaus

Webhotel Pro -palveluun on mahdollista hankkia lisäpalveluna SSL-suojaus. SSL-suojaus (Secure Sockets Layer) salaa tietokoneen ja verkkosivujen palvelimen välisen liikenteen ja varmistaa verkkosivun aitouden. Luottamukselliset tiedot kuten esimerkiksi luottokortti- ja henkilötiedot liikennöivät tämän jälkeen turvallista salattua yhteyttä käyttäen.

Lue lisää SSL-sertifikaatista palveluna täältä.

Selainvaroitukset

Mikäli verkkosivuillasi ei ole SSL-suojausta käytössä, saattaa Internet-selaimet varoittaa verkkosivujesi kävijöitä salaamattomasta yhteydestä. Esimerkiksi Google Chrome -selain aloitti varoituskäytännöt 1/2017.

Hakukone

Hakukonejätti Google suosii hakutuloksissaan aina ensin SSL-suojattuja verkkosivustoja. Salaamattomat verkkosivut jäävät hakutuloksissa jonon hännille.

Sertifikaatit

Sertifikaatteja on monenlaisia erilaisiin tarpeisiin. Niiden avulla voi varmentaa yhden verkkotunnuksen kerrallaan (esim. yritys.fi). Sertifikaatin rekisteröinti tulee uusia vähintään vuoden välein. Seuraavassa listassa on kuvattu erilaisia Nebulan tarjoamia sertifikaatteja:

 • DV (Domain validation): Yleisin sertifikaatti. Sertifikaatin myöntäjä varmentaa, että sertifikaatin hakijalla on oikeus verkkotunnukseen.
   
 • OV (Organization validation): Sertifikaatin myöntäjä varmentaa verkkotunnuksen lisäksi myös hakijan organisaation keskimääräisellä tarkkuudella.
   
 • EV (Extended validation): Korkein varmennuksen taso. Sertifikaatin myöntäjä varmentaa hakijan oikeuden verkkotunnukseen lisäksi myös hakijan organisaatioon erittäin tarkasti linjatun protokollan mukaisesti.
   
 • Wildcard-sertifikaatti: Varmenne kattaa useita aliverkkotunnuksia, esimerkiksi www.yritys.fi, extranet.yritys.fi ja kauppa.yritys.fi.
   
 • Sertifikaatti useammalle verkkotunnukselle: Varmenne kattaa useita verkkotunnuksia, esimerkiksi yritys.fi, yritys.com ja yritys.net.

Sertifikaatin suojaustaso vaikuttaa mm. siihen, miten verkkotunnus ilmenee verkkoselaimen osoiterivillä – onko sen edessä vihreä lukko vai vihreän lukon lisäksi varmennetun organisaation nimi. Verkkosivun vierailijalle sertifikaatti tuo lisäturvaa ja nostaa luottamusta asioimaansa yritystä kohtaan.

Ominaisuudet
Hallintapaneelit

Hallintapaneelissa on mahdollista luoda yritykselle esimerkiksi sähköpostilaatikoita, luoda kotisivutilasta tai tietokannasta varmuuskopioita, vaihtaa salasanoja tai asettaa sähköpostilaatikolle lomavastaaja. Hallintapaneelissa voi myös suorittaa teknisempiä toimenpiteitä esimerkiksi ajastettuja komentoja (Cron), tutkia verkkosivujen kävijätilastoja tai lokitiedostoja.

Sähköposti

Webhotel Pro -palvelu sisältää IMAP / POP -protokollalla toimivia sähköpostilaatikoita, jotka ovat asennettavissa tunnetuimpiin sähköpostisovelluksiin sekä tietokoneille, että mobiililaitteilla. Sähköpostia voi myös lukea ilman asennuksia Webmailin kautta. Sähköpostipalvelu sisältää myös lomavastaajapalvelun, jakelulistat sekä sähköpostin uudelleenohjauspalvelun.

Ohjelmointikielet

Webhotel Pro -palvelu tukee PHP- ja PERL -ohjelmointikieliä. PHP-muistirajoitus on 512MB.

Sivujen ylläpito

Sivujen ylläpitoon voi käyttää perinteisiä FTP- ja SCP-tiedonsiirto-ohjelmia tai suoraa SSH-pääteyhteyttä.

Sovellukset

Hallintapaneelissa voit asentaa Webhotel Pro -palveluun sisällönhallintajärjestelmiä kuten Drupal ja Wordpress, yhdellä klikkauksella.

Tiesitkö?

Yksi Nebulan ensimmäisistä webhotelleista maksoi 90 markkaa – siis täysin saman verran kuin Webhotel Pro maksaa tänä päivänä lähes 20 vuotta myöhemmin. Emme siis ole koskaan nostaneet webhotellipalvelumme hintaa. Sen sijaan teknologiaa on päivitetty ja ominaisuuksia kasvatettu runsaalla kädellä useaan otteeseen.