Hei! Yhdistymme pian Inmicsin kanssa ja samalla verkkosivumme päivittyvät!Lue lisää

Verkkotunnus

Nebulalla on jo ylläpidossa lähes 100 000 verkkotunnusta

Internet-palvelut, kuten verkkosivustot ja sähköpostit, vaativat toimiakseen verkkotunnuksen. Verkkotunnus eli domain on yrityksesi osoite internetissä ja usein myös osa yrityksen tavaramerkkiä ja brändiä. Tänä päivänä Nebulalla on jo ylläpidossa lähes 100 000 domainia ja luku kasvaa päivittäin.

Kotimainen

Tunnettu ja luotettava

Nebula on rekisteröitynyt Viestintäviraston verkkotunnusvälittäjäksi, joten meiltä saat haluamasi .FI -päätteiset suomalaiset domainit. Kumppaninamme on myös isoimpia kansainvälisiä verkkotunnusvälittäjiä, joten yhtä lailla varaamme yrityksellesi kansainvälisesti tunnetut .COM ja .NET -päätteiset verkkotunnukset kuin myös harvinaisimmatkin maakohtaiset verkkotunnukset.
Joustava

Lähde liikkeelle verkkotunnuksella

Onko sinulla bisnesidea ja nimi jo mielessä? Varaa tulevalle liiketoiminnallesi verkkotunnus jo valmiiksi, ennen kuin joku muu ehtii. Ylläpidämme domainiasi ja kun olet valmis, autamme sinua avaamaan yrityksellesi palvelut, jotka liitetään jo rekisteröityyn verkkotunnukseesi.
Näyttävä

Maksimoi yrityksesi näkyvyys

Onko yrityksesi verkkosivuilla käytössä vain yksi verkkotunnuspääte? Ohjaa enemmän asiakkaita luoksesi ja hanki yrityksellesi verkkotunnus usealla eri päätteellä (esimerkiksi yritys.fi, yritys.com ja yritys.net). Nebulan palveluihin on mahdollista yhdistää rajaton määrä verkkotunnuksia.
Valpas

Vältyt ikäviltä yllätyksiltä

Verkkotunnus rekisteröidään usein vuodeksi kerrallaan. Jatkorekisteröimme verkkotunnuksenne aina automaattisesti puolestanne, jottei rekisteröinti pääse unohtumaan. Kun verkkotunnusta ei enää tarvita, sen rekisteröinti voidaan purkaa.

Hinnasto

Valitse yrityksesi sähköisille palvelukanavilla näyttävä nimi, joka muistetaan.

2,95 €
Kuukausi / ALV 0 %
Verkkotunnuksen ylläpitopalvelu
Automaattinen jatkorekisteröinti
Hallintapaneeli
Rekisteröity verkkotunnus
Nimipalvelu jo aiemmin rekisteröidyille verkkotunnuksille
2,95 €
Kuukausi / ALV 0 %
Verkkotunnuksen ylläpitopalvelu
Automaattinen jatkorekisteröinti
Hallintapaneeli
Hinnat ovat alkaen hintoja. Hintoihin lisätään ALV 24 % laskutuksen yhteydessä. Laskutuskausi on 12 kuukautta.
Verkkotunnuksen rekisteröinti
Rekisteröintiaika

Verkkotunnus rekisteröidään useimmiten vuodeksi kerrallaan, mutta rekisteröinnin voi tehdä jopa 9 vuodeksi kerrallaan. Verkkotunnukselle saatavilla olevat rekisteröintiajat riippuvat verkkotunnuksen päätteestä.

Hinta

Verkkotunnuksen rekisteröintihinta vaihtelee sen päätteen mukaan. Usein edullisimpia verkkotunnuksia rekisteröidä ovat kotimainen .FI-verkkotunnus sekä tunnetuimmat kansainväliset verkkotunnukset kuten esimerkiksi .COM, .NET ja .ORG -päätteet.

Maakohtaisuus

.FI-verkkotunnus on suomalaisen yrityksen ja verkkosivun tunnus. Vastaavalla tavalla muillakin mailla on omia maakohtaisia verkkotunnuksiaan. Joillakin mailla saattaa olla erikoisvaatimuksia ennen kuin verkkotunnuksen rekisteröinti myönnetään. Kerromme näistä tarkemmin rekisteröinnin yhteydessä ja autamme asiakkaitamme rekisteröintiprosessin läpi.

Uusiminen

Nebula rekisteröi verkkotunnukset aina automaattisesti uudelleen, jotta rekisteröinti ei pääse raukeamaan. Tästä huolimatta esimerkiksi kansainvälisten verkkotunnusten osalta ICANN (The Internet Corporation for Assigned Names and Numbers) – organisaatio joka hallinnoi Internetin osoitteiden tunnuksia, saattaa lähettää suoraan loppuasiakkaalle muistutusviestejä verkkotunnuksen uusinnasta. Näistä ei tarvitse huolestua, yritystukemme opastaa näissä tapauksissa tarvittaessa.

Haltijan tiedot

Verkkotunnuksen tietoihin määritetään aina verkkotunnuksen haltija. Kansainvälisten verkkotunnusten osalta ICANN (The Internet Corporation for Assigned Names and Numbers) – organisaatio joka hallinnoi internetin osoitteiden tunnuksia, vaatii vuosittain tehtävän tarkastuksen verkkotunnusten tietojen oikeellisuuteen liittyen. Näistä WDRP-kyselyistä (Whois Data Reminder Policy) ei tarvitse huolestua. Näissä useimmiten pyydetään vain tarkastamaan samassa viestissä näkyvät yhteystiedot ja ilmoittamaan päivitettävät tiedot. Yritystukemme opastaa näissä tapauksissa tarvittaessa.

Verkkotunnuksen siirtoprosessi
Siirtäminen

Verkkotunnuksen voi siirtää verkkotunnusvälittäjältä toiselle. Tätä varten tarvitaan verkkotunnuksen vaihtoavain. Kansainvälisten verkkotunnusten osalta nykyisen ylläpitäjän on myös avattava verkkotunnuksen siirtolukko. 

Siirtoajat

Verkkotunnusten siirtoaika riippuu verkkotunnuksen päätteestä. Verkkotunnuksen siirtoprosessin aikana nykyiselle verkkotunnuksen haltijalle toimitetaan usein sähköpostiviesti, joihin tarvitaan hyväksyntä siirtoprosessin etenemiseksi. Nopea hyväksyntä edistää myös nopeammin siirtoprosessia.

Ei palvelukatkoa

Siirrossa ei tapahdu katkosta palveluihin, mikäli kaikki laitetaan teknisesti valmiiksi uudella palveluntarjoajalla ennen siirtoprosessin aloittamista.

Tiesitkö?

Nebula on Viestintäviraston virallinen verkkotunnusvälittäjä. Nebula on ylläpidossaan olevien yli 30 000 FI-verkkotunnuksen myötä yksi Suomen suurimmista FI-verkkotunnusvälittäjistä.